70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım 5 mil iyi yürüyosun valla ben 4 mil yaptım yoruldum.ilkbahardan beri yapamıyodum işe başlayınca.5 mil kaç dakika ya da saat?

hoşbulduk canım 60 kiloydum 82 ye çıktım şimdi 70 kiloyum emziriyorum.
canım emziriyosan güzel beslen bi kere ekmeği kes yada azalt.devamlı sulu şeyler ye.komposto,çorba,ekmek yerine yemekleri kaşıkla.ayrıca bol su.bi de rezene ve ısırgan otu içersen sütün de artar.emziriyorum diye benim gibi tatlıya vurma kendini.ben bu çayları sonradan keşfettim,ondan önce tatlı yiyodum süt için.zaten fazla bişey kalmamış kolay gelsinn

güzel canım.akşam ekmek yerine salata yiyebilirdin.her öğün ekmek yemişsin

Kızlar cuma yarışması için bilgilendirme gibi bişey yapmamız gerekiyor mu? Bi de yarışma ile ilgili mesajlar bu topiğe mi yazılıyor? Kurallar vs. kısmını göremedim ben pazartesi yazılcak denmişti ama:44:

olabilir farketmez benim için ya yaşımla ne alakası var kii:) metabolizmam hızlı sanmayın bağırsak tembelliğim filan ar çok çekiyorum bende 6 kilo verdim ama verene kadar neler yaşadım :))

yaşla tabiki alakası var ileri yaşlarda daha zor oluyor kilo vermek. ee tabi özel bi durumun varsa bilemem tatlım...

gerekmiyor sanırım canm listeye eklenmiş olmamız gerekio bu hafta

kızlar menümü yazıyım.

sabah

yarım poğaça
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

ara

bir avuç beyaz leblebi
yarım çay kaşığı balla az yağlı 1 bardak süt

öğlen

3 kaşık bezelye yemeği
3 kaşık yoğurt

ara

1 elma
3 kupa yeşil çay

akşam

1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
1 kase yağsız salata

(hiç ekmek yemedim sabahki poğaçadan dolayı)
toplamda 2.5 litre su

evet yorumlarrrrr

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin cnm

menülerini tam gün olarak yazmalısın cnm ayrıca kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş bende yeni öğrendim evdeki kepek ekemqim bitince almıcam onu yerine çavdar ekmeqi tam buqdat ekmeqi ve tam tahıllı köy ekmeqi kullanıcaz dönüşünlü olsun hep aynı ekmeqi yemiyelim bittikçe deqiştirelim..
kızlar bende aranıza yeni katıldım.ben de 79,5 kiloyum bu sabah tartıldım .
sabah 1 dilim ekmek yedim
biraz peynir
maydanoz
2 bardak da çay
hoşgelidn cnm menülerini parça parça yazma canım tam gün olarak alalım ve lütfen kilo çizelgeni yap cnm..
canım öncelikle geçmiş olsun topiqe ben bulaştırdım hastalıqı aklıam gelmişken poçalarımızı böreklerimizi tam buqday unudan yapıyoruz cnm ..
kızlar 1,5 şekerli türk kahvesi içiyorum Güya ekmek yemedim
canım şekeri kesemeyeceksen kilo vermek için hiç uqraşma emeklerine yazık yani desenki canım tatlı çekti tutamadım küçük bir dilim yedim anlarım ama kahve için şekeri vücuduna alman çok yanlış ..
kepek ekmeqiyle ilgili yukarda bir açıklama yaptım cnm dikkatine..
doğum yapalı 2,5 ay oldu 10 kilo fazlam var ne veriyorum ne alıyorum
hoşgeldin cnm lütfen çizelgeni yaparmısın ne yaptıqını görelim..

sehercim sucuk yiyebilirsin hiçbir sakıncası yok bizim evde olmazsa olmazlardan biridir karbon deqeride 0 menün güzel ama ekmek yediğin günler bidaha unlu gıda almamalısın diyette olsa (bisküiden bahsediyorum)..

öqleni atlamışsın cnm vücut direnişe geçer her zaman olmasın artı pilavı akşam deqilde öqlen öqününde yiyelim yine 2 kaşıqı geçmesin ama genel olarak menün iyi..
ikramların yarısını yazmamışsın aqzımıza bir üzüm tanesi atsak yazıyoruz biz bu durumda yorum yapma söz konusu olamaz cnm ..
slm canim menun bence fene degil sadece sucuk konusunda teredutluyum ben ne zaman yesem pisman oluyorum ayrica diyetini sporla desteklemen cok guzel bende bazen yapiyom bazen useniyom
0 karbon cnm neden yemesin ben yazın hergün yedim nerdeyse bak verdiqim kiloya demekki etkilemiyormuş zaten karbon deqerinedende belli..

kaçamak dolu bir menü daha devam et kıss bu hafta sondan birinci olursun

hoşbulduk canım 60 kiloydum 82 ye çıktım şimdi 70 kiloyum emziriyorum.

kepek ekemqiyle ilgili yazdıklarımı oku cnm ve uygula çünkü önemli kilo çizelgen yoksa yapmanı rica edicem..

akşamları ekmek olayını kaldır cnm ..

cuma günkü yaptıqın bildirim yeterli..

Kıyamam yaa...Ilık bişeyler içsen iyi gelir herhalde tarçınlı salep ya da ballı süt gibi...Ama dikkat et sıcak olmasın daha beter eder o zaman...

Ben iyiyim canım sağol...Regl döneminde çektiğim ağrıları saymazsak:) Metabolizma daha çok çalışıyo demişlerdi umarım öyledir ya bu hafta en az 1,5 kilo vermem lazım da...

canm rakibemmm naber? valla iyileştim de boğaz ağrısı var yutkunmakta zorluk çekiyorum yaa

Canım menün gayet güzel tebrik ediyorum tam diyet menüsü yani:) Nasıl gidiyo peki cumadan beri kilo durumun???

saol canm gündüz içtim çok az balla süt. o an geçio gibi oluo sonra yne ağrımaya başlıo doktora gitcem artık antibiyotik falan yazar. benim de çok ağrılık geçer regl dönemleri evlenince geçer dediler ama alakası yok inş verirsin canm ama şu dönemde tartıda ağır çıkarsın moralini bozma bitince hafiflediğini göreceksn

İnşallah dediğin gibi olur da bitinceye kadar 1-2 kilo vermiş olurum:) Bu sırada benim kilo çizelgemde neden virgül kısmını göstermiyo ya?????

ayy ekmekle beraber tokatıda yedimmmm tamam bi daha yemem ablalarım çok özürr bu gün ilk gündü biraz hoş görü dimi

Canım imreniyorum sana kimseyi atlamadan tek tek yorum yapıyosun ya çok hoşuma gidiyorBi de acayip bi motivasyon unsurusun bence

Bu sırada cumadan beri kilo durumundaki değişikliği merak ediyorum????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…