slmmmm arkadaşlarrrr benimm menümm
ilk olarak sıcak sirkeli suu kocaman bardak
simitin 4/1 azcıktı
1 çaykaşıgı ucuyla reçel
5 tane yeşil zeytin
3 küp seker kadar peynir
2 dilim kadarda ekmek
ara 1 avuç leblebi 3 fındık
ögle special k (kelollogs) sütlü taabi
akşam da iki tane minik milföyden börek
bir kase yogurt
spor olarak 200 ip atladım
200 twister
şimdi 5 mil lesilei yapcam yatmadanda
100 mekik tabiii
nasıl menümmm:44::44::44:
bu saatten sonra sadece neskafe soda meyve ve yeşil çay hakkım var baska bişi yok bana
canım emziriyosan güzel beslen bi kere ekmeği kes yada azalt.devamlı sulu şeyler ye.komposto,çorba,ekmek yerine yemekleri kaşıkla.ayrıca bol su.bi de rezene ve ısırgan otu içersen sütün de artar.emziriyorum diye benim gibi tatlıya vurma kendini.ben bu çayları sonradan keşfettim,ondan önce tatlı yiyodum süt için.zaten fazla bişey kalmamış kolay gelsinnhoşbulduk canım 60 kiloydum 82 ye çıktım şimdi 70 kiloyum emziriyorum.
merhaba arkadaslar bu gün ilk günümdü ve bitti gibi:) hemen bildiriyoum menüyü
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık
1kk peynir
yesil cay
öğlen
közlenmiş patlıcan sarımsaklı yoğurtlu
1 dilim k. ekmeği
akşam
çorba
1 dilim ekmek
taze fasulye yemeği (az yağlı)
yesil çay içiyorum şimdide iyi gibi dimi
olabilir farketmez benim için ya yaşımla ne alakası var kii:) metabolizmam hızlı sanmayın bağırsak tembelliğim filan ar çok çekiyorum bende 6 kilo verdim ama verene kadar neler yaşadım :))
Kızlar cuma yarışması için bilgilendirme gibi bişey yapmamız gerekiyor mu? Bi de yarışma ile ilgili mesajlar bu topiğe mi yazılıyor? Kurallar vs. kısmını göremedim ben pazartesi yazılcak denmişti ama:44:
Amanın sevgili rakibem de burdaymış...Nasılsın iyileştin mi canım???
Allah tamamına erdirsin cnmteşekkür ederim canımmm annemle babamı çok özledim. ramazan bayramından beri görmedim. aslında hayırlı bi iş için gidiyoruz. ablamı istemeye gelecekler köye. babiş verirse aile arasında nişan takıcez
menülerini tam gün olarak yazmalısın cnm ayrıca kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş bende yeni öğrendim evdeki kepek ekemqim bitince almıcam onu yerine çavdar ekmeqi tam buqdat ekmeqi ve tam tahıllı köy ekmeqi kullanıcaz dönüşünlü olsun hep aynı ekmeqi yemiyelim bittikçe deqiştirelim..Günaydın Arkadaşlar :))
Yenilerdenim cuma günü gelmiştim
son sürat devam ediyorum yoksa intihara kalkışıcamkesin çözüm olur :)))
Sabah;
1 Domates
1 avuç maydanoz
1 kk beyz peynir
bir tane yuvarlak kepek ekmeği (hani şu pakette olan top ekmeklerden :) )
Şekersiz çay
Allahım lütfen 2 haftada 3 kilo versem ayda 6 kilo yapar yeterde artar bile bana yaaa((
Bu arada rakibim nerdeeesiinnn :))
hoşgelidn cnm menülerini parça parça yazma canım tam gün olarak alalım ve lütfen kilo çizelgeni yap cnm..kızlar bende aranıza yeni katıldım.ben de 79,5 kiloyum bu sabah tartıldım .
sabah 1 dilim ekmek yedim
biraz peynir
maydanoz
2 bardak da çay
canım öncelikle geçmiş olsun topiqe ben bulaştırdım hastalıqıselam kızlar ben hala iyileşemedim boğazım acayip ağrıyor halsizlik var bide oyüzden kahvaltı hazırlayamadım kendi yaptığım yarım poğaça ve bir bardak taze sıkılmış portakal suyu içitim kahvaltı olarak..
canım şekeri kesemeyeceksen kilo vermek için hiç uqraşma emeklerine yazık yani desenki canım tatlı çekti tutamadım küçük bir dilim yedim anlarım ama kahve için şekeri vücuduna alman çok yanlış ..kızlar 1,5 şekerli türk kahvesi içiyorumGüya ekmek yemedim
kepek ekmeqiyle ilgili yukarda bir açıklama yaptım cnm dikkatine..selamlar herkese... :)
sabah kalkınca yarım saat yürüdüm, yarım saatte plates yaptım ( mahvetti beni :/ )
sabah : 2 dilim kepeli ekmeği ısıtıp, zeytin ve peynir eşliğinde ziyafet yaptım :)
arada yeşil çay içtim, 1 tane elma yedm...
öğle yemeğimi 1 saat sonra yicem : o da haşlanmış patates ve 2 kaşık yoğurttan oluşuyor...
akşam: aysberk salatası yapıcam peynirli....eğlenceli geçiyor ilk defa bu günlerim...öpüyorum herkesi :)
hoşgeldin cnm lütfen çizelgeni yaparmısın ne yaptıqını görelim..doğum yapalı 2,5 ay oldu 10 kilo fazlam var ne veriyorum ne alıyorum
sehercim sucuk yiyebilirsin hiçbir sakıncası yok bizim evde olmazsa olmazlardan biridir karbon deqeride 0 menün güzel ama ekmek yediğin günler bidaha unlu gıda almamalısın diyette olsa (bisküiden bahsediyorum)..canım olur arada yeterki bu kaçırmalara devam etme.zaten sen biliyosun bu işi.
gelelim menümee
sabah:
1 bardak yeşil çay
2 bardak siyah çay
1 zeytin
peynir
1 yumurtanın beyazı ama biraz eksik
avuç içinden daha az sucuklu yumurta(birazını öğleye sakladım eşim yaptı ve çok koymuş tabağıma)
yarım dilim kepek ekmek
ara:
bir ayva
2 tane hurma(sütüm azalıyo da mecburen)
öğle:
yine uvuç içi kadar sucuklu yumurta ve çeyrek dilim kepekli ekmek(yani ucu)
ara:
1 bardak yeşil çay ve 2 tane form bisküvi
akşam (yemedim daha):
karnabahar 3dal
sarımsaklı yoğurt
2 kaşık patates yemeği susuz
şimdilik 1.5 litre su
leslie ile 4 mil yürüdüm,35 mekik çektim,50 tane bacak hareketi yaptım.
öqleni atlamışsın cnm vücut direnişe geçer her zaman olmasın artı pilavı akşam deqilde öqlen öqününde yiyelim yine 2 kaşıqı geçmesin ama genel olarak menün iyi..slm kizlar umarim hepiniz guzel bir gun gecirmissinizdir
bu gunki menum
sabah 1 bardak sicak su
kahvalti
1 yumurtata
3 tane zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi( toplam 30g)
1 sekersiz cay
ARA
1 yesil cay
1 armut
AKSAM
yarim tabak kuru fasulye
2 kasik pilav
yatana kadar 1 yesil cay ve meyve hakim var
3 l su
ikramların yarısını yazmamışsın aqzımıza bir üzüm tanesi atsak yazıyoruz biz bu durumda yorum yapma söz konusu olamaz cnm ..menüm;
sabah:
1 kk peynir
6 zeytin
1 bardak yeşil çay
1 dilim tam tahıllı ekmek
ara öğün:
yarım elma yarım portakal
öğle:
1 kase bol yeşillikli kısır
1 bardak çay
1 kk peynir
komşuya gittik ve ben ikramların yarısını yedim sadece karnım hala tok yatana kadar bişey yemem ...
çok mu aşırı ki://
0 karbon cnm neden yemesin ben yazın hergün yedim nerdeyse bak verdiqim kiloya demekki etkilemiyormuş zaten karbon deqerinedende belli..slm canim menun bence fene degil sadece sucuk konusunda teredutluyum ben ne zaman yesem pisman oluyorum ayrica diyetini sporla desteklemen cok guzel bende bazen yapiyom bazen useniyom
kaçamak dolu bir menü daha devam et kıss bu hafta sondan birinci olursunslmmmm arkadaşlarrrr benimm menümm
ilk olarak sıcak sirkeli suu kocaman bardak
simitin 4/1 azcıktı
1 çaykaşıgı ucuyla reçel
5 tane yeşil zeytin
3 küp seker kadar peynir
2 dilim kadarda ekmek
ara 1 avuç leblebi 3 fındık
ögle special k (kelollogs) sütlü taabi
akşam da iki tane minik milföyden börek
bir kase yogurt
spor olarak 200 ip atladım
200 twister
şimdi 5 mil lesilei yapcam yatmadanda
100 mekik tabiii
nasıl menümmm:44::44::44:
bu saatten sonra sadece neskafe soda meyve ve yeşil çay hakkım var baska bişi yok bana
hoşbulduk canım 60 kiloydum 82 ye çıktım şimdi 70 kiloyum emziriyorum.
kepek ekemqiyle ilgili yazdıklarımı oku cnm ve uygula çünkü önemli kilo çizelgen yoksa yapmanı rica edicem..Merhaba Arkadaşlar,
Bugün akşam yemeği olarak;
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim kepek ekmek
- 5 yemek kaşığı etli karnıbahar
- söğüş salata ve domates
Birde ne kadar doğru bilmiyorum ama metobolizma hızlardırma çayı diye birşey duydum. Onu yaptım onu içeçeğim.
1 elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı karabiber
1 adet tarçın dalı
3 litre su ve kaynattım su 2 litre kalana kadar. Dün yaptım işe yaradı. Normalde akbızlık sorunu yaşıyordum ama dünden beri iyi....
akşamları ekmek olayını kaldır cnm ..merhaba arkadaslar bu gün ilk günümdü ve bitti gibi:) hemen bildiriyoum menüyü
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık
1kk peynir
yesil cay
öğlen
közlenmiş patlıcan sarımsaklı yoğurtlu
1 dilim k. ekmeği
akşam
çorba
1 dilim ekmek
taze fasulye yemeği (az yağlı)
yesil çay içiyorum şimdide iyi gibi dimi
Kızlar cuma yarışması için bilgilendirme gibi bişey yapmamız gerekiyor mu? Bi de yarışma ile ilgili mesajlar bu topiğe mi yazılıyor? Kurallar vs. kısmını göremedim ben pazartesi yazılcak denmişti ama:44:
canm rakibemmmnaber? valla iyileştim de boğaz ağrısı var yutkunmakta zorluk çekiyorum yaa
kızlar menümü yazıyım.
sabah
yarım poğaça
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
ara
bir avuç beyaz leblebi
öğlen
3 kaşık bezelye yemeği
3 kaşık yoğurt
ara
1 elma
3 kupa yeşil çay
akşam
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
1 kase yağsız salata
(hiç ekmek yemedim sabahki poğaçadan dolayı)
toplamda 2.5 litre su
evet yorumlarrrrr
Kıyamam yaa...Ilık bişeyler içsen iyi gelir herhalde tarçınlı salep ya da ballı süt gibi...Ama dikkat et sıcak olmasın daha beter eder o zaman...
Ben iyiyim canım sağol...Regl döneminde çektiğim ağrıları saymazsak:) Metabolizma daha çok çalışıyo demişlerdi umarım öyledir ya bu hafta en az 1,5 kilo vermem lazım da...
Canım menün gayet güzel tebrik ediyorum tam diyet menüsü yani:) Nasıl gidiyo peki cumadan beri kilo durumun???
saol canm gündüz içtim çok az balla süt. o an geçio gibi oluo sonra yne ağrımaya başlıo doktora gitcem artık antibiyotik falan yazar. benim de çok ağrılık geçer regl dönemleri evlenince geçer dediler ama alakası yokinş verirsin canm ama şu dönemde tartıda ağır çıkarsın moralini bozma bitince hafiflediğini göreceksn
Canım menün gayet güzel tebrik ediyorum tam diyet menüsü yani:) Nasıl gidiyo peki cumadan beri kilo durumun???
İnşallah dediğin gibi olur da bitinceye kadar 1-2 kilo vermiş olurum:) Bu sırada benim kilo çizelgemde neden virgül kısmını göstermiyo ya?????
ayy ekmekle beraber tokatıda yedimmmm tamam bi daha yemem ablalarım çok özürr bu gün ilk gündü biraz hoş görü dimi
Allah tamamına erdirsin cnm
menülerini tam gün olarak yazmalısın cnm ayrıca kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş bende yeni öğrendim evdeki kepek ekemqim bitince almıcam onu yerine çavdar ekmeqi tam buqdat ekmeqi ve tam tahıllı köy ekmeqi kullanıcaz dönüşünlü olsun hep aynı ekmeqi yemiyelim bittikçe deqiştirelim..
hoşgelidn cnm menülerini parça parça yazma canım tam gün olarak alalım ve lütfen kilo çizelgeni yap cnm..
canım öncelikle geçmiş olsun topiqe ben bulaştırdım hastalıqıaklıam gelmişken poçalarımızı böreklerimizi tam buqday unudan yapıyoruz cnm ..
canım şekeri kesemeyeceksen kilo vermek için hiç uqraşma emeklerine yazık yani desenki canım tatlı çekti tutamadım küçük bir dilim yedim anlarım ama kahve için şekeri vücuduna alman çok yanlış ..
kepek ekmeqiyle ilgili yukarda bir açıklama yaptım cnm dikkatine..
hoşgeldin cnm lütfen çizelgeni yaparmısın ne yaptıqını görelim..
sehercim sucuk yiyebilirsin hiçbir sakıncası yok bizim evde olmazsa olmazlardan biridir karbon deqeride 0 menün güzel ama ekmek yediğin günler bidaha unlu gıda almamalısın diyette olsa (bisküiden bahsediyorum)..
öqleni atlamışsın cnm vücut direnişe geçer her zaman olmasın artı pilavı akşam deqilde öqlen öqününde yiyelim yine 2 kaşıqı geçmesin ama genel olarak menün iyi..
ikramların yarısını yazmamışsın aqzımıza bir üzüm tanesi atsak yazıyoruz biz bu durumda yorum yapma söz konusu olamaz cnm ..
0 karbon cnm neden yemesin ben yazın hergün yedim nerdeyse bak verdiqim kiloya demekki etkilemiyormuş zaten karbon deqerinedende belli..
kaçamak dolu bir menü daha devam et kıss bu hafta sondan birinci olursun
kepek ekemqiyle ilgili yazdıklarımı oku cnm ve uygula çünkü önemli kilo çizelgen yoksa yapmanı rica edicem..
akşamları ekmek olayını kaldır cnm ..
cuma günkü yaptıqın bildirim yeterli..
canım öncelikle geçmiş olsun topiqe ben bulaştırdım hastalıqıaklıam gelmişken poçalarımızı böreklerimizi tam buqday unudan yapıyoruz cnm ..
saol canm valla bulaştırdın gittincanm bu seferlik beyaz unla yaptım yoktu tam buğday unu ama bundan sonra tam buğdayla yapcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?