saol canm:) 800 gr vermiş görünüyorum canm hayırlısı artık..
Canım imreniyorum sana kimseyi atlamadan tek tek yorum yapıyosun ya çok hoşuma gidiyorBi de acayip bi motivasyon unsurusun bence
Bu sırada cumadan beri kilo durumundaki değişikliği merak ediyorum????
Gözünaydın canım demek ki haftaya güzel başladın tebrik ediyorum seni aynen devam
virgül kısmı derken canm anlamadım?
Ben 71,5 yazmıştım kiloma ama 71.0 gösteriyor...
700 qram vardim cnm..
alıştırdım canım 1 milden başladım sonra 3 mil yaptım şlimdide 5 mil ama çok seviyorum eylenceli geliyo 5 mil := 68 dkk canımmcanımcım 5 mil iyi yürüyosun valla ben 4 mil yaptım yoruldum.ilkbahardan beri yapamıyodum işe başlayınca.5 mil kaç dakika ya da saat?
Allah tamamına erdirsin cnm
menülerini tam gün olarak yazmalısın cnm ayrıca kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş bende yeni öğrendim evdeki kepek ekemqim bitince almıcam onu yerine çavdar ekmeqi tam buqdat ekmeqi ve tam tahıllı köy ekmeqi kullanıcaz dönüşünlü olsun hep aynı ekmeqi yemiyelim bittikçe deqiştirelim..
hoşgelidn cnm menülerini parça parça yazma canım tam gün olarak alalım ve lütfen kilo çizelgeni yap cnm..
canım öncelikle geçmiş olsun topiqe ben bulaştırdım hastalıqıaklıam gelmişken poçalarımızı böreklerimizi tam buqday unudan yapıyoruz cnm ..
canım şekeri kesemeyeceksen kilo vermek için hiç uqraşma emeklerine yazık yani desenki canım tatlı çekti tutamadım küçük bir dilim yedim anlarım ama kahve için şekeri vücuduna alman çok yanlış ..
kepek ekmeqiyle ilgili yukarda bir açıklama yaptım cnm dikkatine..
hoşgeldin cnm lütfen çizelgeni yaparmısın ne yaptıqını görelim..
sehercim sucuk yiyebilirsin hiçbir sakıncası yok bizim evde olmazsa olmazlardan biridir karbon deqeride 0 menün güzel ama ekmek yediğin günler bidaha unlu gıda almamalısın diyette olsa (bisküiden bahsediyorum)..
öqleni atlamışsın cnm vücut direnişe geçer her zaman olmasın artı pilavı akşam deqilde öqlen öqününde yiyelim yine 2 kaşıqı geçmesin ama genel olarak menün iyi..
ikramların yarısını yazmamışsın aqzımıza bir üzüm tanesi atsak yazıyoruz biz bu durumda yorum yapma söz konusu olamaz cnm ..
0 karbon cnm neden yemesin ben yazın hergün yedim nerdeyse bak verdiqim kiloya demekki etkilemiyormuş zaten karbon deqerinedende belli..
kaçamak dolu bir menü daha devam et kıss bu hafta sondan birinci olursun
kepek ekemqiyle ilgili yazdıklarımı oku cnm ve uygula çünkü önemli kilo çizelgen yoksa yapmanı rica edicem..
akşamları ekmek olayını kaldır cnm ..
cuma günkü yaptıqın bildirim yeterli..
alıştırdım canım 1 milden başladım sonra 3 mil yaptım şlimdide 5 mil ama çok seviyorum eylenceli geliyo 5 mil := 68 dkk canımm
Arkadaşlar bu aralar topikte pek ilgilenemiyorum tatildeyiz ya annemle babam bizdeler bugün gezmeye gittik eve gelmeden kursa geçtim çok yorgunum menümü yazıp yatmak istiyorum izninizle
SENANIN MENÜSÜ
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim kepek ekmeğinden tost(bitince bidaha almıcam k.ekmeqi)
1 haşlanmış yumurta
5i 1 yerde çay
ara
1 yeşil elma
öqleden sonra 3 gibi
yarım kase şehriye çorbası
2 kaşık etli bamya
7 tane köfte
1 ısırıktan daha az börek
şekersiz çay
ara ve akşam yok
biraz önce yeşilçey içtim
1.5 lirte su
senaaaa gideeerrrr (çok yogun)...
Aslında ben beceremedim. Eşime yaptırdım.Çizelgemi yaptım :)
Çizelgemi yaptım :)
güle güle tatlımmm suan acım ve hiç bişe yemiyorummmaqlattım ama teselli edemicemçooooooooook yorgunum ve gidiyorum ezgicim istersen yatmadan bişeyler daha yee
Çizelgemi yaptım :)
Teşekkür ederim. benim içinde inş. motivasyon olur...Hoşgeldin canım aramızaBi de çizelgen hayırlı uğurlu olsun bol bol bak ona ki hedefe kilitlenmekten vazgeçme...Benim için güzel bi motivasyon oldu o çizelge umarım sende de işe yarar...
kızlar mekik aleti kullanan varmı? her akşam yarım mekik çekiyorum da bu alet daha kolaylaştırıyomu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?