70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar halaa uykum var bugün istanbulda hafiften bir kar yaqışı var annemse teysemin kızına gidelim diyor akşam zorlu birde sınavım var napıcam bilmiyorum dün gezmeye gittik ve ev sahibinin yemek türü şeyler hazırlaması işime geldi diyetim bozulmadıqı için mutluyum çok sevdiğim bir börek yapmıştı ama önce ben ne yaptım karnımı yemeklerle doyurdum ve börekten okadar küçük bir parça aldımki gazoz kapaqı kadar ancak vardı sonuçta tadına bakmış oldum aklımda kalmamış oldu ve nefsimide körlemiş oldum ve bugün dün diyetim bozulmadıqı için çok mutluyum sanırım işin en güzel yanıda bu ..

CANIM menün çok güzel (çubuk kraker hariç)

Günaydııınnn
Dün akşam yengeme gittim koydu önüme cipsleri patlamış mısırı tatlıyı dayanamadım
Bi küçük kare bisküvi pastası yedim bi avuçta mısır
Sabahta 70.4 çıktım tabiii ((
Neyse kahvaltımıda yaptım şu an ne kadar zararlı ne kadar yararlı bilemicem fikirlerinizi alıyım
Bir top ekmeğe krem peynir ve annemin yaptığı kahvaltılık ezme sürdüm :26:
iki kk tuzlu kek yedim
bi bardak şekersiz çay
kocaman bi bardak su
ve her kahvaltıdan sonra rutin WC molası vermem gerekiyo
metebolizmam okadar saatli çalışıoki istisnasız her gün aynı saatte

Ya helal olsun sana ne güzel bende istiyorum o iradeden

günaydınnnn fıstıklarrrinş herkes iyidir.daha kahvaltı yapamadım.

kızlar bu mil olayı ne biri bana açıklayabilir mi
canım 1mil=1.6 km kadar yani 1mil 1 km den daha fazla:)))
cnım olmamışşşekmek , kek ikisi yanyana olmamış bence

90 kilolardan buralara geldim bence tam tersine motive ediyor hatta daha iyi moralin bozulsunki dahada hırslanırsın ben diyet gurubunda olan herkesten çizelgesini yapmasını rica ediyorum cnm

bence de çizelge motive ediyo.hem de kilo değişimini görebiliyoruz.ona göre yorum yapılabiliyo.moralin bozulmasın canım tıkır tıkır gidecek inş kilolar yap sen çizelgeni..:90:

gunaydin kizlar gununuz guzel gecsin kizlar bugun kendimi harika hisediyom tabi tartiya ciktigimda gordugum rakama borcluyum ama bundan sizlerin katkilari cok oldu sizler sayesinde motivem arti supersiniz cok tesekur ediyiyorum sizlere

gunaydin kizlar gununuz guzel gecsin kizlar bugun kendimi harika hisediyom tabi tartiya ciktigimda gordugum rakama borcluyum ama bundan sizlerin katkilari cok oldu sizler sayesinde motivem arti supersiniz cok tesekur ediyiyorum sizlere

günaydınn fıstıqımm ooo bu ne enerji böyyylee sizelri böyle görmek ne güzel insan bişeyleri başarmak için çabalarsa mutlaka karşılıqını alıyor cnm ödül gibi insana

selam kızlar... Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kükrkçü dükkanı imiş.. Bende döndüm dolaştım elimde nescafe fincanı ileee geldim (Süttozunu görmeyin :) )

Kızlar günaydın maalesef bu hafta kendimi beğenmiyorum diyetim iyi gitmiyor.Dikkat ediyorum ama geçen haftaki kadar güzel bi diyete uyamıyorum.Bazı etkenler var eşim bu hafta gündüz çalıştığı için evden biraz daha erken cıkmak zorundayız e cocuk hazırla kendımı hazırla derken 2 gündür kahvaltı yapmadan cıktım.İşe glince simit ve şu 20 gr lık pınar beyazlardan yedım dün simitim hepsini yemedim ama bugün yedim.sabah kahvaltıda simit yediğim için sanırım gün boyu açlık hissettim.akşam yemeğim fena değildi ama sonra yarım muz fılan bıseyler atıstırdım.bugun iş cıkısıda ablama gıdıcem mısafırlerı var malum benım oglana bakıyor esım gec cıktıgı ıcın orda durucam ee menüsü güzeldir dayanabilrimiyim bilmiyorum.
Sonuç olarak bu hafta 500 gr giderse öpüp başıma koycam heralde

günaydın cnm hoşgeldin sabahları simit yemen diyetine engel deyil bir arkadaş vardı her sabah simit yerdi ama diğer öğünler kesinlikle kaçamak yapmazdı 4 ayda 26 kilo vererek rekor kırdı..

selam kızlar... Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kükrkçü dükkanı imiş.. Bende döndüm dolaştım elimde nescafe fincanı ileee geldim (Süttozunu görmeyin :) )

Aferim elvinim hoşgeldin süt tozunun yanında şekeride görmeyelimmi

Napalım kuzum gidicek işte zamanla
En azından kolayı çıkardım hayatımdan buna şükür

elvin hoşgeldin cnm..

geliyoooooooom........ ya senacim yalniz 7 kilodan fazla vermeme ragmen kotlarimda bir degisiklik yok genisleme goremedim niye acaba??????????????

plates yap vücudun toparlansın cnm ..

kızlar yaa burası gerçekten insana güç veriyor...bu konuda yanlız olmadığımı bana hissettirdiğiniziçin hepinize teşekkür ederim :)
sabah yürüyüşümü yaptım 1 saat geldim 20 dk önce..platesime başladım ama aç karnına yürüyüşten sonra gerçekten çook zorlanıyorum..bu yüzden platesi akşama bıraktım..hergun akşam yapıcam...4. günüm bugün tartılmadım..haftada 1 tartılcam diye söz vermştm kendime çünkü...yanlız karnımda 2cmlik incelme var...platesi herkese tavsiye ederm...lütfen bi şekilde zaman ayırın ve yapın...bakın mesela benm favorim...
Ebru Şallı Plates İzle 22 Aralık | Tedavi Rehberi Video Portalı | Sağlık Programları | Sağlık Videoları | Ameliyat Videoları | Plates Videoları | Kanal D – Doktorum İzle | Dr. Oz İzle | Canlı Ameliyat İzle

çünkü sırt kol ve karın ağırlıklı çalışmalar var....
şimdi kahvaltımı edeceğim...akşam yada yarın görüşürüz...hepiniz iyi ki varsınız...çook güzel olucaz çook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…