70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarrr,,
Dün sitede bakım mı vardı neydi uzun süre açamadım.
O yüzden dün ki menülerimi yazıyorum
31.ocak Pazartesi
KAHVALTI 07.30)
sucuklu yumurta ( biraz fazlaydı )
yarım domates
1 dilim uno light form ekmeği
1 kupa tatlandırıcılı çay
3 yeşil zeytin
ARA 10.30 )
1 yeşil çay
5 badem
1 form çay
ARA: (11.00 )
1 kase kapuska yemeği
ÖĞLE : (12.30)
1 kase tavuk çorbası
bol salata
az turşu
ARA : ( 14.00 )
1 yeşilçay
1 adet portakal
ARA : (15.30 )
1 kase kapuska

Akşam :
1 bardak süt

Değerli yorumlarızı bekliyorum.
Genel olarak kızla bu hafta çook moralsiz ve pişmanım.:18::18::18:
Haftasonu yaptığım korkunç kaçamaklardan sonra siz kızlar 700-800 verirken ben cuma günki kiloma anca inebildim. İnanılmaz birşey. Nasıl yapıştı o yarım kilo yaa gitmiyor. 69 lara inmişken yine kendimi 70 lere çıkardım ya tam sopalığım ben...
Bir daha haftasonları asla böyle birşey yapmayacağım. Çoook acı tecrübe oldu bu bana

günaydın kızlaaaar:))))

kalktım sıcak suyumu içtim kahvaltı ettim yürüyüşümü yaptım geldiiim.

Kahvaltı;

1 haşlanmış yumurta
1 kk yarısı kadar peynir
2 zeytin
1 salatalık
1 bardak şekersiz çay
1 dilim tam tahıllı ekmek

ara öğün;

dışarıdaydım o yüzden yarım açma

bol bol su içiyorum, 1 saat de yürüyüş yaptım...

günaydınnnnnn

dünkü menüm

sabah: 1kk peynir
4-5 zeytin
yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeği
2 t.kaşığı reçel

ara: 1 port.

öğle: 4 kaşık taze fasulye,1 dil ekmek,1kase yoğurt

ara: 4 z.yağlı sarma,yarım armut

akşam: 3 kaşık taze fasulye,2 kaşık pilav,boll salataa...

gece :yarım nar,1 port, 1 avuç az yağlı pat.mısır:)

2litreye yakın su içtim..

40 mekik..

bukaa..:)

ama 1,5 kilo kadar vermişim galbaa cuma tartılcaktım dayanamadım:) inş böle devam ederim. göbeğimi eritmek için de mekik yapıyorum inş fayda görürüm.

canım bende var çok işe yaramıyo
ben sevmedim açıkçası
çok tavsiye etmem para tuzağı bence

öylemi,tam almaya niyetlenmiştim,markası falan neydi seninkini canım neden memnun değilsin, daha fazla mekik çekmeye işe yaramazmı yani?

sabah benimde canım sıkıldı
geçen hafta 78,6 geliyordum bgn tartıldım 79,2 geldim
dikkat etmemiştim hemen fark etmiş
bugün ilaca başladım bakalım ne kadar faydası olacak
çizelge mi yapayım motşve olurum kilo verdikçe

öylemi,tam almaya niyetlenmiştim,markası falan neydi seninkini canım neden memnun değilsin, daha fazla mekik çekmeye işe yaramazmı yani?

benim ki bundan
belki ben beceremedim yapmayı bilemiyorum
benim evim çok küçük o yüzden sevmedim depoda duruyor
jelatinini bile çıkartmadım
ama sırt ve bel sorunun varsa çok zorlanmadan yapabilirsin

selam kızlar
sonunda ankaraya geldim çok soğuk donuyorum.burdanda annemlere felan gecıcem evde net yok o yuzden babamın dukanından gırıyorum
nilimben cim bu hafta tartılamıycam hassas tartı yok cunku bı de tartılsam bıle dukkana gelemeyebılırım
o yuzden beni bu hafta aynı göster haftaya gelıcem ınsallah evime

tamam mı tatlım ister bu haftaya listeye koyma ister aynı göster ister izine ayır kılomu zaten cok kılo degısımı olmaz
öpüyorum tatlım gelıyımde bı guzel kaynatalım

merhaba arkadaşlara bende 82 kilodan 1 ay içinde 75 kiloya düştüm ama daha zayıflıycama hedefim 60 hamilelikte aldığım kiloları veriyorum... allah herkeze kolaylık versinnnnnn

merhaba arkadaşlara bende 82 kilodan 1 ay içinde 75 kiloya düştüm ama daha zayıflıycama hedefim 60 hamilelikte aldığım kiloları veriyorum... allah herkeze kolaylık versinnnnnn
merhaba esil hoşgeldin
kısa zamanda verdiğin kilolardan dolayı öncelikle seni tebrik etmek isterim. bu arada nöbetçi kaptan olarak( sitede başka kimse yok görünüyor ) kilo çizelgeni yapmanı isteyeceğim. birde kimsin nesin yarışmaya nereden katılıyorsun yaş baş ne bir de bunu öğrenelim canımcım

Hoşgeldin tebrik ederim süper başarı

meltem yeşim gittikten sonra bura baya sessizleşti

Herkese merhaba ben de zayıflamak istiyorum ne zamandır ama tek başına olmuyor bu iş( sizden aldığım destekle ideal kiloma ulaşmak istiyorum. şu an 75.5 kiloyum doğum kiloları yapıştı üstüme

Herkese merhaba ben de zayıflamak istiyorum ne zamandır ama tek başına olmuyor bu iş( sizden aldığım destekle ideal kiloma ulaşmak istiyorum. şu an 75.5 kiloyum doğum kiloları yapıştı üstüme

hoşgeldinnnnnn

benimde doğum kilolarıı...hayatımda hiç 70li rakamları görmemiştim( ama gidecek hepsi inşşşş

nerde millet huhuu??
kızlar dün liste güncellenecekti dimi sayfalarda göremedim kaptan yayınladımı acep

Hoşgeldin tebrik ederim süper başarı

meltem yeşim gittikten sonra bura baya sessizleşti
evet arzucum yeşim aratıyor kendini gerçekten.

ben de işten fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum ama olmuyor yeşim gibi yapamıyorum.

Kilo verme amacıyla yapılan, hiç bir bilimsel yönü olmayan, hatta daha fazla kilo almanıza neden olan davranışlarınız için aşağıdaki yazıyı okumanızı öneririm. Diyet yaparken öneriler ama bilimsel olarak kanıtlanmış öneriler çok değerlidir. Çünkü hem sağlığınızı tehlikeye atmazsınız, hem kilo vermek isterken kilo almazsınız, hem de moral açısından kendinizi kötü hissetmezsiniz.

Diyet yaparken yapılan en büyük yanlışlara tek tek değinmek gerekiyor.

1 - Ekmek, makarna, pilav gibi karbonhidratların diyetten tamamen çıkarılması…

Diyet yapan kişinin yaptığı en önemli hatalardan biri vücuda yeterli miktarda karbonhidrat vermemektir. Diyete başladığı zaman ekmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri kesen kişilerin metabolizması ihtiyacı olan karbonhidratı önce kandan almaya çalışır. Glikoz oranı düştüğünde kan şekeride düşmeye başlar. Sonrasında vücut kas içerisindeki karbonhidratları kullanmaya başlar ve bu durum kas kaybı anlamına gelir. Bu sırada vücut kasla beraberinde su kaybına uğrar.Yani diyette karbonhidratı kesen kimse tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil kas ve sudur.

2 - Sadece protein ağırlıklı diyet yaparak hızlı zayıflama…
Proteinin vücut mekanizmasını hızlandırdığı doğrudur ancak sürekli protein almak kas dokularını eksiltir ve su kaybına neden olur.1 gr kas dokusu ile beraber yaklaşık 2,7 gr su kaybı olur.Yağsız doku kitlesi kaybı metabolik hızı düşürür. İnsanlar tartıya çıktığı zaman kilo verdiklerini zannederler ancak metabolizma yavaşladığı için diyet sonrasında hızlı bir şekilde kilo alınır.

3 - Her tür hareket ve sporun zayıflatması…
Vücudun egzersiz ve sporla kilo vermesi için yağ yakma formuna geçmesi gereklidir, buda ancak haftada 5 gün düzenli egzersiz ile başlar. Çoğu zaman iki saat sürekli mekik hareketi yerine uygun nabızla 45-60 dk bir yürüyüş istenilen sonuçlara ulaşmakta daha faydalı olur.

4 - Sabahları aç karnına içilen limonlu sıcak suyun yağ yakıcı özelliği…
Halk arasında inanılan bir başka yanlış, sabahları veya yemek öncesinde aç karnına limonlu sıcak su içmenin vücuttaki yağları erittiğidir ancak bu inanç tamamen yanlıştır.Suyun veya içine katılacak limon soda gibi maddelerin, bitki çaylarının kesinlikle yağları eritmek, yok etmek gibi bir etkisi bulunmamaktadır.

5 - Tek öğün yiyerek kolayca zayıflamak…
Vücudun kilo almasına neden olan en önemli etkenlerden biri, onu bütün gün aç bırakıp sadece akşamları yemek yemektir. Çünkü yaklaşık 20 saat aç kalan vücut bu durumun devam edeceğini düşünür ve kıtlığa hazırlanır gibi yediklerini depolamaya başlar. Sonra 4 saat içerisinde gelen besinler yağ olarak depolanır.Bu konuda diyetisyenlerin tavsiyesi vücudu asla uzun süre aç bırakmamak ve mutlaka her 3-4 saatte birşeyler tüketilmesidir.
ALINTIDIR

Son düzenleyen: Moderatör:
selam ablalarrr :80: listemi yazmak için girdim şuanda tansiyonum düştüğü için iyi değilim pek ama aklıma geldi bi bakıyım dedim...

Kahvaltı;

1 haşlanmış yumurta
1 kk yarısı kadar peynir
2 zeytin
1 salatalık
1 bardak şekersiz çay
1 dilim tam tahıllı ekmek

ara öğün;

dışarıdaydım o yüzden yarım açma

Öğlen;

5 kaşık bamya yemeği
2 kepçe havuç çorbası
yarım dilim kepek ekmeği

ara öğün;

kırmızı 1 elmayı rendeledim tarçınla soteledim soğuyunca tükettim...
yarım çay bardağı kadar falan leblebi

akşam;

1 kase taneli mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği

2,5 litre filan su içtim, 1 saat kadar yürüdüm... akşam yemeğini erken yediğim için saat 8 gibi çok az çorba içip günü kapamayı planlıyorum..

yanlışım varsa düzeltinizzz:)

selam kızlar bende 63 kılodan 73.5 kıloya cıktım ustelık sadece 7 ayda:S:S
calısma tempomun etkısı cok bunda ama ıns gerı verecegım aldıgım kıloları:26:
bıde bısey sormak danısmak ıstıyorum ben işim geregı sureklı dısardayım malum havalarda cok sogukkkkk :2: hele aç olunca daha cok üşüyorum e tabı yemek yemeden duramıyorummmm nedır tavsıyenızzzzz:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…