selam kızlar bende 63 kılodan 73.5 kıloya cıktım ustelık sadece 7 ayda:S:S
calısma tempomun etkısı cok bunda ama ıns gerı verecegım aldıgım kıloları:26:
bıde bısey sormak danısmak ıstıyorum ben işim geregı sureklı dısardayım malum havalarda cok sogukkkkk :2: hele aç olunca daha cok üşüyorum e tabı yemek yemeden duramıyorummmm nedır tavsıyenızzzzz:97:
tatlım ılgılendıgın ıcın tesekkur ederımmm ama o dedıgın nası yapılıyo bılmıyorumHoşgeldin canım...Ben de 63 kiloydum ağustosta sonra ekimde 73'leri gördüm tekrar...Şimdi yine zayıflama operasyonunun içinde buldum kendimi mecburenKısa zaman önce katıldım ben de bu gruba ve gerçekten güzel muhabbetler ediliyor ve böylece motivasyon sağlanıyor...
Soğuk havalarda çorba tavsiye ederim ben...Hem için ısınır hem de mideyi şişiriyor ve tok tutuyor...Bu sırada kilo çizelgeni yaparsan daha çabuk motive olursun canım o yüzden bir an önce yapmanı tavsiye ediyorum...
tatlım ılgılendıgın ıcın tesekkur ederımmm ama o dedıgın nası yapılıyo bılmıyorum
uppss.. evet yenıyımmmm
selam kızlarrrrrr menümü yazıyım hemen:)
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 domates
4 küp şeker büyüklüğünde beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim salam
2 bardak şekersiz siyah çay
ara
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
küçük bi tabak yoğurtlu ıspanak
1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı muhallebi:26:
ara
3 bardak yeşil çay
akşam
bir küçük tabak çok az yağlı tavuk sote
yarım kase yoğurt
toplamda 2 lt su..
evet yorumlarrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eklenmesi.html (Yeni Eklenti - Kilo Çizelgesinin Eklenmesi)
bu adresten bakabilirsin canm
Sevgili rakibem menünü çok beğendim...Muhallebi ile ufak bi kaçamak yapmışsın ama o kadar olur arada sırada yeter ki bu kaçamakları devamlı hale getirmeBoğazın nasıl oldu bu sırada?
ay çok canım çekti ya yedim iki kaşıkboğazım hala kötü canm ya antibiyotiğe başladım geçer inşallah :
bi sen bi ben varız topikte zaten yazıyım yorumumu:)) can sabah kalhavaltın öğlen ara öğünler falan süper sadece tavuk çorbasının kremalı olmasına takıldım krema kalorili bişey onun dışında güzel menünBen de menümü erkenden yazıcam bugün yoksa yorum gelmiyo:)
SABAH
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 salatalık
1 bardak şekersiz çay
ARA
2 yemek kaşığı yoğurt
2 tane kuru kayısı
ÖĞLE
1 kase kereviz salatası(zeytinyağı ve sirkeli)
1 kase rendelenmiş havuç ve kabak salatası
1 dilim ekmek
ARA
1 fincan elma çayı
AKŞAM
1 kase kremalı tavuk çorbası
1 kase rendelenmiş havuç ve kabak salatası(birazcık yağlıydı ama)
Bu saatten sonra da sadece meyve yerim ve süt içerim...
Yorumlarınızı bekliyorum
Düzenli kullan antibiyotiğini geçer tatlım...Bi de sanırım tarçın iyi geliyor boğaza biraz yakıyo ama
kullancam canm aa tarçın sütle falan içilince olur mu nasıl içiyim?
Zaten onu iştahı kesmesi için de içiyolar galiba 'tarçınlı ılık süt' tarifi falan vardı forumda yani kilo verme konusunda da yardımcı olsa gerek ona bi bak istersen...Bir taşla iki kuş vurabilirsin böylece
Gerçi ben saleple daha çok seviyorum ama
Evet canım kreması kısmında haklısın çorbanın ama evdekiler şehriye çorbası içiyordu ben onu çok sevmediğim için hazır çorba içtim
evet canm tarçınlı sütü biliyorum da hani boğaz için başka bi içilme şekli varmı diye sordum:) diğer öğünler gayet iyi olsun okadar ama hazır çorba içme canm ya çok sağlıksız..
Evdeki çorbayı sevmiyorsam ya da çorba yoksa hemen hazır çorba yapıyorum. Sağlıksız biliyorum ama
ooo liste ne kadar kalabalık maşallahhhhhhhselam kızlar ,şükür girebildim.canlarım yatılı misafirim var anca vakit bulabildim kusura bakmayın lütfen bu haftaki yarışma listemiz ve kurallarımız:
sudem34:74,7(izinde)
green4:67,4(izinde)
nilimben:69,9
erginsena:73,4
asl35:72
mountainmist:70,1
alaca:76,6
arcak81:72,9
independent:70,1
bluemoon26:72,2
mektup:73,8
nigdelim:77,5
ayşebahar:70,1
shryvz:72
cenera:71
bilge:70
ezgiilknur:78,7
cleopatra:76,5
nidah:72,4
chukulate:71,5
cuttygirl:72
monarose_22:69,8
_ptrck_:74
sempatik:78,6
bayyz:76
pj_muguet:75
triendy21:76,2
eertanis:79,5
iden:70
pehlivanson:79,5
suhum35:70
elvin06:71,5
sisman:75
cesu:73
ayışığı:72
zeliss:73
ecefatma:77
esilxq:75
milk:75,5
cikoltakizzz:73,5
ADINI ATLADIĞIM ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN UYARIN KIZLAR,
HAFTANIN KURALLARI:
1:CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİM GÜNÜDÜR,YAPAMYAN PERŞEMBEDEN DE BİLDİREBİLİR.
2:KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYAN DİSKALİFİYE OLACAKTIR.
3:GÜNLÜK MENÜLER PAYLAŞILACAK(ZORUNLU DEĞİL AMA OLURSA İYİ OLUR)ERGİNSENA ARKADAŞIMIZ YORUMLAYACAKTIR.
4:BU HAFTA DA MİNIMUM 350 GR VERİLECEKTİR.
5:MİNUMUM GR MI VEREMEYENLER 150 MEKİK CEZASI VARDIR.
6:GÜNLÜK EN AZ 1,5 LİTRE SU İÇİLECEKTİR.
ARKADAŞLAR HATAM VARSA LÜTFEN DÜZELTELİM.ÇIKMAM GEREKİYOR.YAZAMASAMDA OKUYORUM
SİZİN YAZDIKLARINIZI, BU HAFTA BENİ AFFEDİN LÜTFEN:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?