70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar bakiyom bugun burasi baya sesizlesmis....neyse ben menumu yazayim
sabah 1 bardak limonlu sicak su
kahvalti
2 dilim tam bugday ekmegi ile kasarli tost
yarim kase yogurt
1 cay
oglen
1 tabak kuru fasulye
3 kasik pilav
yesilik

ara
yarim elma
aksam
karni yarik 1 tane (ici zeytin yagi ile hazirldim disini ise yagsi firinda pisirdim)
salata
yarim kase yogurt
yatana kadar yesil cay yarim elma 3.5 litre su

Hoşgeldin canım...Ben de 63 kiloydum ağustosta sonra ekimde 73'leri gördüm tekrar...Şimdi yine zayıflama operasyonunun içinde buldum kendimi mecburen Kısa zaman önce katıldım ben de bu gruba ve gerçekten güzel muhabbetler ediliyor ve böylece motivasyon sağlanıyor...

Soğuk havalarda çorba tavsiye ederim ben...Hem için ısınır hem de mideyi şişiriyor ve tok tutuyor...Bu sırada kilo çizelgeni yaparsan daha çabuk motive olursun canım o yüzden bir an önce yapmanı tavsiye ediyorum...

Bu sırada günlük menülere dikkat ediyorum da aslında çoğumuz nasıl doğru beslenileceğini biliyormuşuz da uygulayamıyormuşuz gibi geliyor...Menüler gayet güzel ve görünüşe bakılırsa çoğumuz da kilo verme konusunda başarılıyız...Biraz daha sabır ve gayret diliyorum hepimize hedeflerimize ulaşana kadar

tatlım ılgılendıgın ıcın tesekkur ederımmm ama o dedıgın nası yapılıyo bılmıyorum
uppss.. evet yenıyımmmm

selam kızlarrrrrr menümü yazıyım hemen:)

sabah

1 dilim kepek ekmek
1 domates
4 küp şeker büyüklüğünde beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim salam
2 bardak şekersiz siyah çay

ara
1 avuç beyaz leblebi

öğlen

küçük bi tabak yoğurtlu ıspanak
1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı muhallebi:26:

ara
3 bardak yeşil çay

akşam
bir küçük tabak çok az yağlı tavuk sote
yarım kase yoğurt

toplamda 2 lt su..

evet yorumlarrrr

Son düzenleme:
tatlım ılgılendıgın ıcın tesekkur ederımmm ama o dedıgın nası yapılıyo bılmıyorum
uppss.. evet yenıyımmmm

öncelikle hoşgeldn canm çizelge için diyet grupları bölümünde kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bir konu var oraya bakabiirsin

Son düzenleme:
Sevgili rakibem menünü çok beğendim...Muhallebi ile ufak bi kaçamak yapmışsın ama o kadar olur arada sırada yeter ki bu kaçamakları devamlı hale getirmeBoğazın nasıl oldu bu sırada?

Sevgili rakibem menünü çok beğendim...Muhallebi ile ufak bi kaçamak yapmışsın ama o kadar olur arada sırada yeter ki bu kaçamakları devamlı hale getirmeBoğazın nasıl oldu bu sırada?

ay çok canım çekti ya yedim iki kaşık boğazım hala kötü canm ya antibiyotiğe başladım geçer inşallah:

Son düzenleme:
Ben de menümü erkenden yazıcam bugün yoksa yorum gelmiyo:)

SABAH
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 salatalık
1 bardak şekersiz çay

ARA
2 yemek kaşığı yoğurt
2 tane kuru kayısı

ÖĞLE
1 kase kereviz salatası(zeytinyağı ve sirkeli)
1 kase rendelenmiş havuç ve kabak salatası
1 dilim ekmek

ARA
1 fincan elma çayı

AKŞAM
1 kase kremalı tavuk çorbası
1 kase rendelenmiş havuç ve kabak salatası(birazcık yağlıydı ama)

Bu saatten sonra da sadece meyve yerim ve süt içerim...

Yorumlarınızı bekliyorum

bi sen bi ben varız topikte zaten yazıyım yorumumu:)) can sabah kalhavaltın öğlen ara öğünler falan süper sadece tavuk çorbasının kremalı olmasına takıldım krema kalorili bişey onun dışında güzel menün

Zaten onu iştahı kesmesi için de içiyolar galiba 'tarçınlı ılık süt' tarifi falan vardı forumda yani kilo verme konusunda da yardımcı olsa gerek ona bi bak istersen...Bir taşla iki kuş vurabilirsin böylece
Gerçi ben saleple daha çok seviyorum ama

Evet canım kreması kısmında haklısın çorbanın ama evdekiler şehriye çorbası içiyordu ben onu çok sevmediğim için hazır çorba içtim

kullancam canm aa tarçın sütle falan içilince olur mu nasıl içiyim?

evet canm tarçınlı sütü biliyorum da hani boğaz için başka bi içilme şekli varmı diye sordum:) diğer öğünler gayet iyi olsun okadar ama hazır çorba içme canm ya çok sağlıksız..

Evdeki çorbayı sevmiyorsam ya da çorba yoksa hemen hazır çorba yapıyorum. Sağlıksız biliyorum ama

evet canm tarçınlı sütü biliyorum da hani boğaz için başka bi içilme şekli varmı diye sordum:) diğer öğünler gayet iyi olsun okadar ama hazır çorba içme canm ya çok sağlıksız..

selam kızlar ,şükür girebildim.canlarım yatılı misafirim var anca vakit bulabildim kusura bakmayın lütfen bu haftaki yarışma listemiz ve kurallarımız:

sudem34:74,7(izinde)
green4:67,4(izinde)
nilimben:69,9
erginsena:73,4
asl35:72
mountainmist:70,1
alaca:76,6
arcak81:72,9
independent:70,1
bluemoon26:72,2
mektup:73,8
nigdelim:77,5
ayşebahar:70,1
shryvz:72
cenera:71
bilge:70
ezgiilknur:78,7
cleopatra:76,5
nidah:72,4
chukulate:71,5
cuttygirl:72
monarose_22:69,8
_ptrck_:74
sempatik:78,6
bayyz:76
pj_muguet:75
triendy21:76,2
eertanis:79,5
iden:70
pehlivanson:79,5
suhum35:70
elvin06:71,5
sisman:75
cesu:73
ayışığı:72
zeliss:73
ecefatma:77
esilxq:75
milk:75,5
cikoltakizzz:73,5

ADINI ATLADIĞIM ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN UYARIN KIZLAR,
HAFTANIN KURALLARI:
1:CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİM GÜNÜDÜR,YAPAMYAN PERŞEMBEDEN DE BİLDİREBİLİR.
2:KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYAN DİSKALİFİYE OLACAKTIR.
3:GÜNLÜK MENÜLER PAYLAŞILACAK(ZORUNLU DEĞİL AMA OLURSA İYİ OLUR)ERGİNSENA ARKADAŞIMIZ YORUMLAYACAKTIR.
4:BU HAFTA DA MİNIMUM 350 GR VERİLECEKTİR.
5:MİNUMUM GR MI VEREMEYENLER 150 MEKİK CEZASI VARDIR.
6:GÜNLÜK EN AZ 1,5 LİTRE SU İÇİLECEKTİR.

ARKADAŞLAR HATAM VARSA LÜTFEN DÜZELTELİM.ÇIKMAM GEREKİYOR.YAZAMASAMDA OKUYORUM
SİZİN YAZDIKLARINIZI, BU HAFTA BENİ AFFEDİN LÜTFEN:26::26:

ooo liste ne kadar kalabalık maşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…