70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederiz canım ellerine sağlık Bu sırada misafirler var diye diyeti fazla bozmuyorsundur umarım

merhaba arkadaşlara bende 82 kilodan 1 ay içinde 75 kiloya düştüm ama daha zayıflıycama hedefim 60 hamilelikte aldığım kiloları veriyorum... allah herkeze kolaylık versinnnnnn

Herkese merhaba ben de zayıflamak istiyorum ne zamandır ama tek başına olmuyor bu iş( sizden aldığım destekle ideal kiloma ulaşmak istiyorum. şu an 75.5 kiloyum doğum kiloları yapıştı üstüme

hoşgeldinnnnnn

benimde doğum kilolarıı...hayatımda hiç 70li rakamları görmemiştim( ama gidecek hepsi inşşşş
canlarım hoşgeldiniz..:90::90:herkes doğum kilolarından muzdarip tabi bendeeee yapıştı bu kilolar yaaa.hadi bakalım yarışalım kıslarrr.

vayyy be paylaşım için teşekkürlerr tatlım.bazılarına katılıyorum bazılarına katılmıyorum.mesela protein aslında kas yapar sporlar birliktee.burda eritir demiş:26:

bu arada kızlarr yaaa benim rakibim yok birine demiştim ama görüşemeyince unuttum:26::26:özür dilerim.kısaca kendime rakip arıyorummm.
sakın korkmayın benden çünküüüü bu gün yine kaçırdım ipin ucunu.bulanlar tekrar elime verebilirler miiiliste paylaşmıyorum aslında az yedim ama kalorili şeyler yedim
bu arada senacım kepekli ekmek kansızlık yağıyor gerçekten aslında ben biliyodum ama siz biliyosunuzdur diye uyarmadım.ben tam tahıllı köy ekmeği ve kepekli ekmeği dönüşümlü kullanıyorum.bazen de beyaz ekmek kullanıyorum.bi de ekmek yiyince başka unlu şey yeme demişsin tamamdır mesaj alındııı.yarın tam gazzzzz

Sabah:
- bir bardak ılık su
- bir dilim kepek ekmek8kızartılmış) (bitince tam tahıl alaçağım)
- 2 k.kutusu peynir

Kuşuk
- 1 orta boy yeşil elma
Öğlen
- yağsız salata
-yoğurt
- 5-6 yemek kaşığı ıspanak

Öğlen- akşam arası;(1-6 arasında 2 defada yedim)
- 1 yeşil orta boy elma
- 5 badem+1 kuru kayısı+ 5 fındık
Akşam
- 3 köfte büyüklüğünde tavuk eti
-yağsız salata
- çok çok az ekmek

Kim benim rakibim olmak ister :)

gayet dengeli ve güzel bir menü tebriklerrrr

nilimben
benim kilom 78.6 değil maalesef bgn tartıldım 79.2 çıktım

bugün ki menü mü yazayım
kahvaltı da sandç ekmeğine tost yanında şekersiz çay
öğlen çok iş vardı o üzden 1 tane gofret yedim sadece
öğlen 3 köfte 4 yemek kaşığı pilav 1 bardak ayran
akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek

bugün menüme dikkat edemedim hem iş vardı hemde evde yemek yoktu
yarın daha dikkatli olurum kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…