70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm sabah : 3 dlm kepek ekmeğil, zeytn peynir, brokoli...
öğlen : sadece elma yiyebildm bgun okuldaydım yine...vaktm olmadı
akşamda : makarna yedm bir kase yanındada aysberk salatası...
sonra da yeşil çay içtm...bugn toplamda ayrıca 1 lt su içtm...plates yapamadm yanlız...çok yorgunum...
yarın yapıcam ... benm moralm çok bozuk kızlar...neden bilmiyorum...4 gündür dikkat ediyorum yedklrime...ama sıkıldım...sanki hepo böyle yesemde kilolar gitmicekmş gibi hissediyorum...

ay çok kötü birşey :/

Sehercim kepek ekmeqini tamamen listenden çıkar canım tam buqday ekmeqi çavdar ekmeqi ve tam tahıllı ekmek tüketebilirsin cnm

slm kızlar ben geldimmm
kızlar öqlen 1 de evden çıktım daha yeni geldim malum akşamda kurs vardı gelesiye bu saat oldu nasılsınız bakalım keyifler nasıl arkadaşlar gerektiqi kadar sizinle ilqilenemiyoruz nilinde bnmde yatılı misafirlerimiz var birkaç güne kadar eski düzenimize dönücez inşaallah bu arada; sehercim yayınlanan o yazıyla ilqili bişeyler yazıcaktım vazgeçtim qerek yok bence üstünde durma..

Hayatım neden zor geliyor biliyormusun çünkü bişey yemiyorsun hani çorban yanında yemeqin salatan ayranın bu şeklide 3-5 günde diyetten sıkılacaksın olmaz dengeli beslen lütfen herşeyden önce doymalısın hergün 1 meyvan olsun mümkünse et yemeği yada tavuk köfte yemelisin sebze mutlaka tüketmelisin ve su oranını çok az buldum 2 litre olsun kilo çizelqeni yamanı sendende rica edicem cnm..

Merhabalar
Bende 79 kiloyum suan 2 yasinda bi kizim var.10 kilo fazlam var.kolumu kaldiracak halim yokkkk (
Belki bu sayfayi takip edersem motive olurum...innssss

slm arkadaslar bende dogum sonrası kılolarımın derdındeyım ac karnına 73 kıloyum.bısey sorcam burdakı herkes dıyetmı yapıyo dıyet kelımesınden resmen urkuyorum ben

bende urkuyorum betuss bende dogum sonrası kılolarımla basım dertte 70 kıloyum depresyona gırmek uzereyım

Yarın sabahtan itibaren aranıza bomba qibi dönüyorum arkadaşlarrr !
eski cleo burada olucakkk inssssssss

kizlar nabersiniz, iki gundur birsey yazamadim, bugunku menumu yazayim,sabah 8:00 bir bardak sirkeli su sonra geri yattim, 12 gibi bir kase corn flakes, bir buyuk bardak form cay, 4:00 gibi tekrar bir kase corn flakes, 8:00 gibi aksam yemegi 2 kase corba, domates salatalik, ve turp, yatmadan bir buyuk bardak form cay ve bir bardak sirkesli su, bugun temizlik yaptim yuruyus yapamadim, yarin gorusuruz...

vayyy be paylaşım için teşekkürlerr tatlım.bazılarına katılıyorum bazılarına katılmıyorum.mesela protein aslında kas yapar sporlar birliktee.burda eritir demiş:26:
canımm teşekkür ederim. protein kas eritmez demiyor dikkat edersen "sadece protein agırlıklı" beslenmekten bahsetmiş. proteinde karbohidratta alınmalı. bazı doktorlar aynı anda alınmamasını öneriyorlar. böyle yapılabilir mesela

senacım o yazıyı ben yayınladım istersen yorum yap ister yapma paşa gönlün bilir. sadece bir doğru yoktu onların içinden insanlar doğru olarak düşündüklerini alırlar. belirtmeden geçemedim canım

mrh arkadaşlar ben sivasdan katılıyorum şu anda 75 kiloyum 27 yaşındayım 1 kızım var 1 ay içinde 82 den 75 düştüm ama sürekli spor yapıyorum. çalışan bir anneyim ama napayım akşamları evi spor salonuna çeviriyorum kendime eliptik bisiklet aldım birazda onun sayesinde vücudum sıkılaştı... ama dahada vericem çok hırslıyım bu sefer 60 kilo olan halime dönemek istiyorum boyum 1.70 ozaman çok zayıftım ama başarıcam... çok kararlıyım yaza kadar bu kilolar gidecek başka yolu yokk... doğum kiloları gidecekkkkkkkkkkkkkk

Kızlar !
Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş şok oldum yaa

hoşgeldin canımm sanırım dün katılmıştın aramıza..
sen yolun yarısını zaten almışsın canımm ne güzel boyunda uzun..
inşallah istediğine yakında istediğin kiloya kavuşursun

günaydın arkadaşlar

Merhabalar
Bende 79 kiloyum suan 2 yasinda bi kizim var.10 kilo fazlam var.kolumu kaldiracak halim yokkkk (

slm arkadaslar bende dogum sonrası kılolarımın derdındeyım ac karnına 73 kıloyum.bısey sorcam burdakı herkes dıyetmı yapıyo dıyet kelımesınden resmen urkuyorum ben

bende urkuyorum betuss bende dogum sonrası kılolarımla basım dertte 70 kıloyum depresyona gırmek uzereyım

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

Kızlar !

bende duydum ve çok üzüldüm ama en çok kızım üzülecek sihirli annemden dolayı çok seviyordu onu...

bu arada ben de eve spor aleti almak istiyorum. eliptik bisiklet kolları da çalıştırıyor mu ? işe yarıyor diyebilir misin? bir de çabuk bozulan bir şey mi merak ediyorum da.
yorumlarına göre bende alacağım. fiyatı çok uygunmuş

canım her doktor bişey söölüyo.protein ağırlıklı beslenmek tabi yanlış ama dengeli beslenmelyiz.zaten hepimizin listesi güzel bence(tabi çoğu zaman)
Merhabalar

hoşgeldinizz:90:tatlım diyet değil sağlıklı ve dengeli besleniyoruzzzz
tatlım dedimya her doktor bişeey söölüyo.ben dengeli beslenmeden yanayımbi de dediğin gibi protein ve karbonhidrat bir arada alınmamalıı.
canım hoşgeldin sen zaten gayet güzel vermişsin kilo hadi bakalım hepberaber devam edelmm
Kızlar !
ben de çok üzüldüm yaaa ve çok şaşırdım hayat ne kadar kısa ve acıı

canlarım daha kahvaltı yapmadım.bu gün çokk güzel bi liste ile gelicem inşş.dünün acısını çıkarıcam kararlıyımmm...

evet canım bende dengeli beslenmekten yanayım senin gibi. her doktor gerçekten farklı konuşuyor. o zaman bize en bilimsel ve mantıklı geleni almamız lazım oda tek bir besin grubundan değil de dengeli beslenmek oluyor
defnenin ölümü şaka gibi. hala şoktayım. küçücük birde oglu vardı

sağolun arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim.. inşallah istediğim kiloya ulaşınca burdan hepinizie söyliycem.. ben bunu anladım anne olmak şimam olmayı gerektirmiyor.....işte bu benim kilo vermemdeki en büyük etken.... ayrıca mountanist arkadaşım ben sana tavsiyem herkese eve alet almak istiyorsanız ekliptik bisiklet en güzeli ama ayakta yapılan tabiii.. koşu bandından çok daha iyi ve daha ucuz 5 dakkada terlemeye başlıyorsunuz.. eşimin bana hediyesi:)))) bence alın... eliptik bisiklet artık benim herşeyim olduuuuu..... bu arada defneye çok üzüldüm allah rahmet eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…