mrh arkadaşlar ben sivasdan katılıyorum şu anda 75 kiloyum 27 yaşındayım 1 kızım var 1 ay içinde 82 den 75 düştüm ama sürekli spor yapıyorum. çalışan bir anneyim ama napayım akşamları evi spor salonuna çeviriyorum kendime eliptik bisiklet aldım birazda onun sayesinde vücudum sıkılaştı... ama dahada vericem çok hırslıyım bu sefer 60 kilo olan halime dönemek istiyorum boyum 1.70 ozaman çok zayıftım ama başarıcam... çok kararlıyım yaza kadar bu kilolar gidecek başka yolu yokk... doğum kiloları gidecekkkkkkkkkkkkkk
sağolun arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim.. inşallah istediğim kiloya ulaşınca burdan hepinizie söyliycem.. ben bunu anladım anne olmak şimam olmayı gerektirmiyor.....işte bu benim kilo vermemdeki en büyük etken.... ayrıca mountanist arkadaşım ben sana tavsiyem herkese eve alet almak istiyorsanız ekliptik bisiklet en güzeli ama ayakta yapılan tabiii.. koşu bandından çok daha iyi ve daha ucuz 5 dakkada terlemeye başlıyorsunuz.. eşimin bana hediyesi:)))) bence alın... eliptik bisiklet artık benim herşeyim olduuuuu..... bu arada defneye çok üzüldüm allah rahmet eylesin...
ekliptik bisiklet gerçekten çok terletiyor
gittiğim spor salonun da var 10 dk da su gibi oluyorum ben
kollar sırt her yer çalışıyor
ama ben evime alamam evim çok küçük hiç yerim yok
ben ev tipi eliptik bisiklet aldımm o pek yer kaplamıyor.... emin ol çok süper bişey.... yoksa diyetle hayatta vermezdimmm.... bı hızlı maratonuma anca o dayanıyor daha 15 kilo beni bekliyor.. hayırlısı...
slm arkadaslar bende dogum sonrası kılolarımın derdındeyım ac karnına 73 kıloyum.bısey sorcam burdakı herkes dıyetmı yapıyodıyet kelımesınden resmen urkuyorum ben
çok ağır sporla benim bünye inat yapıyor fazla kilo veremiyorum. o yüzden spor salonunu sevmiyorum. ilk başta çok ağır çalışma veriyorlar. yeni başlayan birine verdikleri setler iki saatte anca bitiyo. bu kadar sıkı program verilince de bir süre sonra sıkılıyorsunuz zaten kilo da veremeyin üyeliğimi yenilemedim.
ben ev tipi eliptik bisiklet aldımm o pek yer kaplamıyor.... emin ol çok süper bişey.... yoksa diyetle hayatta vermezdimmm.... bı hızlı maratonuma anca o dayanıyor daha 15 kilo beni bekliyor.. hayırlısı...
Arkadaşlar mavi eşarplı olan bnm temmuz ayında izmir doqal yaşam parkında çekilmiş bir resim88 kiloydum o zaman öbürünüde dün çektim son halim kızlarrr
Eki Görüntüle 136577 Eki Görüntüle 136578
Kızlar !
Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş şok oldum yaa
bende şok oldum ve üzüldüm en cok ta annesiz kalan minik yavruyaKızlar !
Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş şok oldum yaa
Arkadaşlar mavi eşarplı olan bnm temmuz ayında izmir doqal yaşam parkında çekilmiş bir resim88 kiloydum o zaman öbürünüde dün çektim son halim kızlarrr
teşekkür ederim pıtırcıqım boyum 1.65 ablacım..maşallahın var ablam çok güzelleşmişsin gençleşmişsin yaaa:)) Boyun Kaç sorabilirmiyim ??
bende şok oldum ve üzüldüm en cok ta annesiz kalan minik yavruya
ya maşallah gayet iyi görünüyorsun boyun benden kısa sanırım kilolarımız cok yakın ama ben senden iri gözüküyorum şu anda bence boy hiçte avantaj değil insanı cok dev gibi gösteriyor kıloluyken
teşekkür ederim pıtırcıqım boyum 1.65 ablacım..
hayatım buyum uzunsa daha iyi kiloyu belli etmez ama boyun kısaysa kilonda çok durur bnm boyum 1.65 cnm
teşekkür ederim pıtırcıqım boyum 1.65 ablacım..
hayatım buyum uzunsa daha iyi kiloyu belli etmez ama boyun kısaysa kilonda çok durur bnm boyum 1.65 cnm
senacım hiç kilolu görünmüyorsun ben ne kalça gördüm ne basen 73 kilo nerde ?yada içeri çektin bilmiyorum artık
Eki Görüntüle 136583 bu yaklasık 6 ay once ama kılo olarak farkım yok aynıyım yanı sımdıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?