70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı boydaymışızı seninle ama bi farkımız var ben doğum yapmadan bu kilodayım
dediğin gibi 60 kilo bu boy için çok ideal inşallah hepimizden gider bu kilolar

Kahvaltımı ettim ve soluğu yine burda aldım Kızlar menüler gayet güzel gidiyor fakat bunun kilo durumuna etkisinden çok kişi bahsetmiyor bugünlerde...Hazır cumaya 2 gün kalmışken kim naapmış ve daha önemlisi cezaya kalıcaklar kimler şimdiden bi görsek mi acaba diyorum:44:

Ben bugün 1 gr bile verememişim bu sırada...Ama yerimde saymayı da iyi bişey olarak kabul ediyorum...Motivasyonu düşürmek yok

ekliptik bisiklet gerçekten çok terletiyor
gittiğim spor salonun da var 10 dk da su gibi oluyorum ben
kollar sırt her yer çalışıyor
ama ben evime alamam evim çok küçük hiç yerim yok

ekliptik bisiklet gerçekten çok terletiyor
gittiğim spor salonun da var 10 dk da su gibi oluyorum ben
kollar sırt her yer çalışıyor
ama ben evime alamam evim çok küçük hiç yerim yok

ben ev tipi eliptik bisiklet aldımm o pek yer kaplamıyor.... emin ol çok süper bişey.... yoksa diyetle hayatta vermezdimmm.... bı hızlı maratonuma anca o dayanıyor daha 15 kilo beni bekliyor.. hayırlısı...

ben ev tipi eliptik bisiklet aldımm o pek yer kaplamıyor.... emin ol çok süper bişey.... yoksa diyetle hayatta vermezdimmm.... bı hızlı maratonuma anca o dayanıyor daha 15 kilo beni bekliyor.. hayırlısı...

spor hakkaten çok etkili kilo vermede
şu an benim hiç zamanım yok
gündüz iş akşam kursum var eve pelte halde geliyorum bana bi tek pazarım kalıyo ondan da klasik ev işleri yemek
ama şu kurs şubat sonunda bitecek o zaman kadar diyetle idare etcem

slm arkadaslar bende dogum sonrası kılolarımın derdındeyım ac karnına 73 kıloyum.bısey sorcam burdakı herkes dıyetmı yapıyo dıyet kelımesınden resmen urkuyorum ben

canım hoşgeldin sende benim gibi mayıs annesisin evet cogumuz diyet yapıyoruz ya da yapmaya calısıyoruz arada uyamadıgımız zamanlar oluyo rbende zaten cıddı olarak daha gecen hafta basladım benım gıbı emzırıyorsan cok katı dıyete gırme zaten ama yeıdklerını tatlıyı ve ekmeği azalt,bol su iç ve aksam gec saatte yemek yeme canım busekılde kılo verebılırız dıye düşünüyorum.

çok ağır sporla benim bünye inat yapıyor fazla kilo veremiyorum. o yüzden spor salonunu sevmiyorum. ilk başta çok ağır çalışma veriyorlar. yeni başlayan birine verdikleri setler iki saatte anca bitiyo. bu kadar sıkı program verilince de bir süre sonra sıkılıyorsunuz zaten kilo da veremeyin üyeliğimi yenilemedim.
şimdi sporsuz 5-6 kilo kadar verdim gayette iyi bir hızda. ee kilo verince toparlanma şart oluyor sporda yapmak lazım. sabah akşam otobüs-minibüsten inince yürüdüklerimiz yetmez. eliptik bisiklet ( ayakta yapılan ) benim aklıma yattı. memleketten geleyim hemen sipariş edeceğim inşallah..

Benim menümü kimsecikler yorumlamamış

Ben de Bugünkünü Yazayım Ozaman...

Kalktığımda Büyük Bi Bardak Ilık Suyun İçine 1 Çay Kaşığı Bal, 2 tatlı Kaşığı Elma sirkesi Koyup İçtim..

10 Dk sonra Kahvaltımı Ettim...

Kahvaltı;
3 Yeşil zeytin
3 Siyah Zeytin
1 kk Büyüklüğünde keçi peyniri
1 Dilim Kepek ekmeği
1 Salatalık

Son düzenleme:
Kızlar !
Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş şok oldum yaa
bende şok oldum ve üzüldüm en cok ta annesiz kalan minik yavruya

ya maşallah gayet iyi görünüyorsun boyun benden kısa sanırım kilolarımız cok yakın ama ben senden iri gözüküyorum şu anda bence boy hiçte avantaj değil insanı cok dev gibi gösteriyor kıloluyken

maşallahın var ablam çok güzelleşmişsin gençleşmişsin yaaa :)) Boyun Kaç sorabilirmiyim ??
teşekkür ederim pıtırcıqım boyum 1.65 ablacım..

hayatım buyum uzunsa daha iyi kiloyu belli etmez ama boyun kısaysa kilonda çok durur bnm boyum 1.65 cnm

hayatım buyum uzunsa daha iyi kiloyu belli etmez ama boyun kısaysa kilonda çok durur bnm boyum 1.65 cnm

hayır işte ondan bahsediyorum canım boyum 1.75 kilomda aşağıda yazıyor zaten ama su ansenden kilolu duruyorum

senacım hiç kilolu görünmüyorsun ben ne kalça gördüm ne basen 73 kilo nerde ? yada içeri çektin bilmiyorum artık

maşaallaaaaaah senacım çok gençleşmişsin ne kadar fark etmiş 15 kilo son halin hiçde 73 gibi durmuyo gerçekten şu anda aynıyız hemen hemen sen bu kiloyu karbonla verdin dimi valla bende düşünüyorum bidahaki ay yapmayı en azından 1 ay kadar

tamam birde böyle badili bi foto cekıneyım evde sena gibi bakın bakalım bence cok fark var senayla aramda o benden kısa olmasına ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…