70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ben bal katmıyorum sirek sirkeli sıcak su bal olunca içimi kıyıyo içemiyorum...istersen sende öyle dene belki içersin...

dediğin gibi içmeye kalktım bikez canım midem altüst oldu
ben soğuk su ve balla ancak içebiliyorum
sıcak iğrençtikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

dediğin gibi içmeye kalktım bikez canım midem altüst oldu
ben soğuk su ve balla ancak içebiliyorum
sıcak iğrençtikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

işte her bünye farklı bende balla içemiyorum acayip içimi kıyıyor
neysee cnm içelimde zayıflayalım da nasıl olursaa olsun
zayıflayayım ki yazın tadını çıkarayım sonrada hamile alacam allahtan bir mani çıkmazsa tabi hayırlısıyla:CüvCüv:

Merhabalar bayanlar.İşte ben geldim.Tamı tamına 77 kiloyum.Yazarken bile korkunç.Hiç bu kiloları görmemiştim.Hamileliğim dışında tabi.85 kilo ile 9 ay önce doğum yaptım .Bir kaç ay içinde 74 kiloya düştüm.Emzirdiğim için aaa dedim .Ne kadar yesem de almıyorum.Bebişim için dedim,içim kazındı dedim yedikçe yedim.Ve sonuç...Bebeğime baktığım için işten izne ayrıldım.Malumunuz havalar soğuk hep evdeyiz.Hareket de yok.Bu topikte sizin de desteklerinizle belki zayıflarım diyorum.Hedef:65
Görüşmek üzere

haklısın canım zayıfalayalım da inşallah yaza zayıf girelim de sıcak soğuk farketmez
inşallah zayıf hamileler oluruz:CüvCüv:

hoşgeldin canım Allah bağışlasın bebeğini,güle güle büyüt
inşallah beraber zayıflıcaz:1hug:

ELES CİMTAMAM CNM ALDIM TEŞEKÜREDERİM
CNM YA YAPTIM İÇEMEDİM BENDE SİZLER NASIL İÇİYOSUNUZ ŞAŞİYORUM:1shok:

bence içine bal koyunca o kadar da kötü olmuyor,bir kerede dikip içiyorum bende
sabah 1 bardak,gece yarım bardak
sana msj attım canımyerimseniben

CNM TAMAM

DENERİM CNM SAĞOL

HOŞGELDİN ALLAH BAĞİŞLASİN BEBĞİNİ CNM BENDE 2 AYA ÖNCESİNE KADAR EMZİRYODUM KIZIM BİRAKINCADA OLAN OLDU VE BİDE DOĞUM KONTROL HAPI KULLANDIM ONDANAD BAYA OLDU GÖBÜŞÜM TEK DERDİM GÖBEĞİM KIZLAR:1no2:İNŞALLAH ONUDA ERİTİRİM SAYENİZDE

BENNUU teşekkür ederim canım.Ama gruba katılmak için ne yapmam gerektiğini tam olarak anlayamadım moderatörlerle nasıl bağlantıya geçeceğim?Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben dün gece bugün için diyete başlama konusunda çok kararlıydım.Bu yüzdende daha önceleride yaptığım gibi diyete başlamadan evde ne var ne yoksa yedim senağlama Yani kendime şaşıyorum.bugünde gezme çıktı orda da yedim.Artık yarına inş başlayacağım.Daha doğrusu başlamalıyım.Çünkü kendimi kandırdığımın farkındayım.Ama muhtemelen akşam da yiycem.heralde sabaha kadar çatlayana kadar yiycem.Kendimi tanıyorum çünkü.
Bütün umutlarım yarına Yarın bana da benim gibi kararsızlarada,karar verip uygulayacak gücü olmayanlara da umut getirsin irada ve azim getirsin.Ümid ederim bu benim için kilo konusunda ki son yarın olur.

slm kizlar, kg verenleri kutluyorum, sizin adiniza cok sevindim :hooray:
ben kendim ne yazikki kg veremedim, hala 77kiloyum. :çok üzgünüm: insallah bu hafta verecem.

bence yarın sabah kalkar kalkmaz sıcak sirkeli ballı suyla başla arkası gelir zaten yeterki azmet olur.hepimiz burda kilo vermek için birbirimizi motive ediyoruz
bu arad 1 dilim tatlı yedim ben kızlar sanırım kan şekerim düştü ama akşam salata ve yogurt yersem telafi ederim inş....:dance:

aramıza hosgeldına.s. arzu yarın sabah ac karnına tartılıp kılonu söyle canım mercı arkadasımız senıde ekler benım tavsıyem bugun yeme kendını tut arkadasım zaten bugunu atlatırsan yarın cok guzel baslarsın motıvasyonun daha iyi olur lütfen bugun kendıne bi iyilik yap ve degıstır dusuncenı herzamankı halınden sıyrıl toparlan hadı söz ver bugun yapma herzamankı hatanı sonra sı daha bızor oluyor kalk bı spor yap bıtkı cayları hazırla kendıne hıçbısey yapamazsan odanın içinde yürü işallah iyi seyler anlatırsın tekrar hosgeldın canım a.s.hepınızı öpüyorum kızlar else Şenizkusum Şeniz güleysaŞeniz frezaŞeniz merciŞeniz madamxlŞeniz daha adını sayamadıgım hepınızı çok öptümŞeniz

kızlar sürekli giremiyorum işlerim yogun ve pc de sorunum var nisan ayında yeni bir pc alıcam kızımlada daha fazla ilgilendigimden sürekli siteye giremiyorum beni listeden cıkarırsınız ara sıra gelir kilo bildirimi yaparım size ama yarışmaya katılamıycam malesef bu haftaki kilom 69 kilo veren herkezide tebrik ederim görüşmek üzere hoşcakalın...
:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…