maşaallaaaaaah senacım çok gençleşmişsin ne kadar fark etmiş 15 kilo son halin hiçde 73 gibi durmuyo gerçekten şu anda aynıyız hemen hemen sen bu kiloyu karbonla verdin dimi valla bende düşünüyorum bidahaki ay yapmayı en azından 1 ay kadar
Arkadaşlar mavi eşarplı olan bnm temmuz ayında izmir doqal yaşam parkında çekilmiş bir resim88 kiloydum o zaman öbürünüde dün çektim son halim kızlarrr
Eki Görüntüle 136577 Eki Görüntüle 136578
Arkadaşlar mavi eşarplı olan bnm temmuz ayında izmir doqal yaşam parkında çekilmiş bir resim88 kiloydum o zaman öbürünüde dün çektim son halim kızlarrr
yok canım içeri falan çekmedim hatta elimi belime koydumki ebatlarını daha iyi görün diye..
arzuu bacaklar incecik kıss beyaz pantolon giyebildiğine göre.Eki Görüntüle 136583 bu yaklasık 6 ay once ama kılo olarak farkım yok aynıyım yanı sımdıde
Eki Görüntüle 136583 bu yaklasık 6 ay once ama kılo olarak farkım yok aynıyım yanı sımdıde
kahvaltım:
1 bardak su
1 tane tahinli kurabiye
kibrit kutusu kadar peynir
1 salatalık
yarım dilim tost ekmeği
1 büyük fincan karışık form çayı
ablacım yediklerin iyi gibi gözüküyo kurabiye için üzülme bende zaten kemekte dengelemişsin:))
geçen misafirlerim qelcek die yapmıstım kurabiyeyi
bereketli oldu bitmek bilmedi bi türlü
ve kurabiyede fındık falan var mükemmel bişi
enerji verio
qünde 1 tane yiye yiye bitircem onu
yoksa hepsini oturup bi anda yerim fena olu r:18:
ehheh:)) bizdede un kurabiyesi var da hiç yemiyorum gitmeli bu kilolar diyeekaç yaşındasın tanışmamıştık sanırım seninlee:))
ya abur cubura dayanamıyorummm
ben 21 yaşındayım canım
3 yıllık evliyim 1 oğlum var 8 aylık
hamilelikten kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum
slm kızlar allah kolaylıklar versin size..bende çok kiloluyum ve nasıl vericem hiç bilmiyorum.şimdiye kadar hep zayıf biriydim diyetlerle hiç işim olmadı.ayrıca çok iradesizimdir.yani kendimi rejim yaparken hayal edemiyorum ama rejime girmekte çok istiyorum.şu an 73 kiloyum.29 yaşındayım ve boyum 165.iki doğum yaptım biri 3 yaşında biride 10 aylık 2 oğlum var.ikincisini doğurana kadar zayıf bi insandım.ama ikinci oğlum prematüre 6,5 aylık doğdu 2 aya yakında küvezde kaldı çok zor günler yaşadım küvezden çıktıktan snr kaç sefer ameliyat oldu 2 sefer taşındım derken çok bunalıma girdim ve yemeğe saldırdım ve sonuç korkunç oldu.kendimi hiç beğenmiyorum.moralim çok bozuk.kocama bile soğuk davranıyorum.sanki ben kendimi beğenmiyorum yaa oda beni beğenmezmiş gibi..neyse..uzatmadan şöle söliyim.2.hamileliğimde şeker çıktı tansiyon çıktı 3 ay kortizon tedavisi verdiler.hepsi içinde mecbur uymam gereken sıkı diyetletlerim vardı ama onca hastalığıma ve riskler ragmen diyetlere uyamadım ve sonuç erken doğum oldu.şimdi nasıl uyucam bu diyetlere bilmiyorum.biraz morale ve motivasyona ihtiyacım var szile birlikte bu maratona katılmak istiyorum menevi olarak yardımcı olursanızda sevinirim...
anaaam küçücük anne olmuşsun çoğooşşş :)) ne tatlıdır oğlun kimbilir çok seviyorum ben bebişleriiiiiibende abur cubur çok seviyorum yemekle aram yok zaten de tutuyorum kendimi mecburen..daha 17 yaşındayım ne eksiğim var diğerlerindennn değilmi ama
hoşgeldinizz:)) bikere aklınıza koyup karar verince biyerlerden başlayınca gerisi geliyo:)) ben 17 yaşında olmama rağmen 82 yi gördüm... ama şuanda 74 kiloyum..:) isteyince oluyomuş onu anladım:)) hep beraber birbirimize destek vererek başarabiliriz benceee:)
oğlumun resimleri profilimdeki albümümde var
istersen bakabilirsin canım
senin yaşında küçükmüş..
tabki diğerlerinden eksiğin yok canım
umarım istediğin kiloya ulaşırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?