70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslıcım çok teşekkür ederim canım inan ilk kilo verdiğim zamanlar sokakta bile çevirip şaşkınlık geçirenler olmuştu tabiki çok güzel bir duygu canım evet karbonla verdim ama karbon diyeti aslında çok katıdır ben herşeyi yedim dengeli beslendim yanii

Vay canına diyorum Harika görünüyosun canım verilen kilolar gerçekten kendini belli ediyor...Aynen devam tabi hemen gevşemek yok Zaten az bişey kalmış hedefine

Bu sırada kızlar hepinize teessüf ediyorum kilo durumundan haber verin dedim ama kimseden cvp gelmedi

kilo verme yarışması hakkında bilgi verebilecek varmı acaba??? mesajlarım gözükmüyo sanırım:S cuma günü tartılıp kilo çizelgemizde mi belirtmemiz gerekicek?

kahvaltım:
1 bardak su
1 tane tahinli kurabiye
kibrit kutusu kadar peynir
1 salatalık
yarım dilim tost ekmeği
1 büyük fincan karışık form çayı

ablacım yediklerin iyi gibi gözüküyo kurabiye için üzülme bende zaten kemekte dengelemişsin:))

geçen misafirlerim qelcek die yapmıstım kurabiyeyi
bereketli oldu bitmek bilmedi bi türlü
ve kurabiyede fındık falan var mükemmel bişi
enerji verio
qünde 1 tane yiye yiye bitircem onu
yoksa hepsini oturup bi anda yerim fena olu r:18:

ehheh:)) bizdede un kurabiyesi var da hiç yemiyorum gitmeli bu kilolar diyee kaç yaşındasın tanışmamıştık sanırım seninlee:))

ehheh:)) bizdede un kurabiyesi var da hiç yemiyorum gitmeli bu kilolar diyee kaç yaşındasın tanışmamıştık sanırım seninlee:))

ya abur cubura dayanamıyorummm
ben 21 yaşındayım canım
3 yıllık evliyim 1 oğlum var 8 aylık
hamilelikten kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum

ya abur cubura dayanamıyorummm
ben 21 yaşındayım canım
3 yıllık evliyim 1 oğlum var 8 aylık
hamilelikten kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum

anaaam küçücük anne olmuşsun çoğooşşş :)) ne tatlıdır oğlun kimbilir çok seviyorum ben bebişleriiiiii bende abur cubur çok seviyorum yemekle aram yok zaten de tutuyorum kendimi mecburen..daha 17 yaşındayım ne eksiğim var diğerlerindennn değilmi ama

slm kızlar allah kolaylıklar versin size..bende çok kiloluyum ve nasıl vericem hiç bilmiyorum.şimdiye kadar hep zayıf biriydim diyetlerle hiç işim olmadı.ayrıca çok iradesizimdir.yani kendimi rejim yaparken hayal edemiyorum ama rejime girmekte çok istiyorum.şu an 73 kiloyum.29 yaşındayım ve boyum 165.iki doğum yaptım biri 3 yaşında biride 10 aylık 2 oğlum var.ikincisini doğurana kadar zayıf bi insandım.ama ikinci oğlum prematüre 6,5 aylık doğdu 2 aya yakında küvezde kaldı çok zor günler yaşadım küvezden çıktıktan snr kaç sefer ameliyat oldu 2 sefer taşındım derken çok bunalıma girdim ve yemeğe saldırdım ve sonuç korkunç oldu.kendimi hiç beğenmiyorum.moralim çok bozuk.kocama bile soğuk davranıyorum.sanki ben kendimi beğenmiyorum yaa oda beni beğenmezmiş gibi..neyse..uzatmadan şöle söliyim.2.hamileliğimde şeker çıktı tansiyon çıktı 3 ay kortizon tedavisi verdiler.hepsi içinde mecbur uymam gereken sıkı diyetletlerim vardı ama onca hastalığıma ve riskler ragmen diyetlere uyamadım ve sonuç erken doğum oldu.şimdi nasıl uyucam bu diyetlere bilmiyorum.biraz morale ve motivasyona ihtiyacım var szile birlikte bu maratona katılmak istiyorum menevi olarak yardımcı olursanızda sevinirim...

kızlar termal sauna şort almayı düşünüyorum
aranızda kullanan varmı?:26:

hoşgeldinizz:)) bikere aklınıza koyup karar verince biyerlerden başlayınca gerisi geliyo:)) ben 17 yaşında olmama rağmen 82 yi gördüm... ama şuanda 74 kiloyum..:) isteyince oluyomuş onu anladım:)) hep beraber birbirimize destek vererek başarabiliriz benceee:)

oğlumun resimleri profilimdeki albümümde var
istersen bakabilirsin canım
senin yaşında küçükmüş..
tabki diğerlerinden eksiğin yok canım
umarım istediğin kiloya ulaşırsın :)

çok istiyorum canım bakalım vcerebilecekmiyim.hadi diyeti yaptım diyelim.spor nasıl yapıcam benim ufaklık tam bi afacan.saniye kucağımdan inmiyo ve gündüz hiç uyumuyo ara uykuları en fazla 5 dk.sürüyo ve akşamda 9-10 gibi uyuyo.zaten o saatten snrda benim ayakta duracak halim kalmıyo.gecede sabaha kadar saat başı kalktığımız için mecbur bende yatıyorum onunla.yani hiç bi şekilde spor için veya yürüyüş için vakit ayıramıyorum.valla görseniz karnım öel bi büyüdüki3, ye hamile gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…