çok istiyorum canım bakalım vcerebilecekmiyim.hadi diyeti yaptım diyelim.spor nasıl yapıcam benim ufaklık tam bi afacan.saniye kucağımdan inmiyo ve gündüz hiç uyumuyo ara uykuları en fazla 5 dk.sürüyo ve akşamda 9-10 gibi uyuyo.zaten o saatten snrda benim ayakta duracak halim kalmıyo.gecede sabaha kadar saat başı kalktığımız için mecbur bende yatıyorum onunla.yani hiç bi şekilde spor için veya yürüyüş için vakit ayıramıyorum.valla görseniz karnım öel bi büyüdüki3, ye hamile gibiyim
canım felaket tatlı istiyor...ayy ne yapsam ...
ya kızlar ben kilo çizelgemi ayarladım da...imza bölümümü bulamadım o yüzden koyamıyorum...
kızlar termal sauna şort almayı düşünüyorum
aranızda kullanan varmı?:26:
arzuu bacaklar incecik kıss beyaz pantolon giyebildiğine göre.
bebişte pek tatlı maşallah. daha ince fotolarını da bekliyoruz
ben bi dönem kullandım canım
hatta bu kadar adı sanı bilinmezken abim almıştı kendisi için spor yaparken giyerim diye
ben de ondan görüp giydim ve çok faydalı süper terletiyor
kalçaların çoksa denemelisin bence ben biraz büyük alıp göbeğimin üstüne kadar çekip yürümüştüm
canım sen cuma günü buraya kilonu yaz nilcim hallaedicek.sen de çzelgeni değiştir.sen sadece cuma günü bildirim yap..kilo verme yarışması hakkında bilgi verebilecek varmı acaba??? mesajlarım gözükmüyo sanırım:S cuma günü tartılıp kilo çizelgemizde mi belirtmemiz gerekicek?
hoşgeldin tatlım.seni anlıyorum zor günler ve unutmak ve rahatlamak için yemek yeme.burayı takip et yediklerine dikkat et hmur işi ekmek tatlı bunları kes.sürekli sıvı şeyler al çorba su yeşil çay bitki çayı.bak tansiyon ve şeker de varmış dikkat etmen lazımçocukların için.hadi göreyim senislm kızlar allah kolaylıklar versin size..bende çok kiloluyum ve nasıl vericem hiç bilmiyorum.şimdiye kadar hep zayıf biriydim diyetlerle hiç işim olmadı.ayrıca çok iradesizimdir.yani kendimi rejim yaparken hayal edemiyorum ama rejime girmekte çok istiyorum.şu an 73 kiloyum.29 yaşındayım ve boyum 165.iki doğum yaptım biri 3 yaşında biride 10 aylık 2 oğlum var.ikincisini doğurana kadar zayıf bi insandım.ama ikinci oğlum prematüre 6,5 aylık doğdu 2 aya yakında küvezde kaldı çok zor günler yaşadım küvezden çıktıktan snr kaç sefer ameliyat oldu 2 sefer taşındım derken çok bunalıma girdim ve yemeğe saldırdım ve sonuç korkunç oldu.kendimi hiç beğenmiyorum.moralim çok bozuk.kocama bile soğuk davranıyorum.sanki ben kendimi beğenmiyorum yaa oda beni beğenmezmiş gibi..neyse..uzatmadan şöle söliyim.2.hamileliğimde şeker çıktı tansiyon çıktı 3 ay kortizon tedavisi verdiler.hepsi içinde mecbur uymam gereken sıkı diyetletlerim vardı ama onca hastalığıma ve riskler ragmen diyetlere uyamadım ve sonuç erken doğum oldu.şimdi nasıl uyucam bu diyetlere bilmiyorum.biraz morale ve motivasyona ihtiyacım var szile birlikte bu maratona katılmak istiyorum menevi olarak yardımcı olursanızda sevinirim...
tatlım kontrol panelinden gir...canım felaket tatlı istiyor...ayy ne yapsam ...
ya kızlar ben kilo çizelgemi ayarladım da...imza bölümümü bulamadım o yüzden koyamıyorum...
sehercim çok teşekürler cnmıslık çalmak istiyorum.maşallah çok güzel olmuşsun.bence de hiç 73 gibi değilsin
hayatım bu kadar vermişken hedefime Allahın izniyle ulaşmak istiyorum ama dediğin şeyi yaşadım ilk 10 kiloyu verince millet aaaa ne kadar kilo vermişsin ayy ne güzel olmuşsun falan dediler bende gevşedim 3 ayda 5 kilo aldım ve bu bana ders oldu birdahamıııı aslaaaVay canına diyorumHarika görünüyosun canım verilen kilolar gerçekten kendini belli ediyor...Aynen devam tabi hemen gevşemek yok Zaten az bişey kalmış hedefine
Bu sırada kızlar hepinize teessüf ediyorum kilo durumundan haber verin dedim ama kimseden cvp gelmedi
evet homşoo bihayli gitti ama vermem gereken bş okadar daha var ilk kiklolar daha kolay gidiyor asıl diyet 70ten aşaqı inmeye başladıqımda başlıcak cnm :26:tabii ki içeri çekmedin. şaka yapıyorum
ebatların da gayet iyi görünüyor. epey toparlamışsın
çok teşekküler bitanemmsenacim cok harika duruyon eski halinle simdiki arasinda daglar kadar fark var super olmussun.....
slm kızlar allah kolaylıklar versin size..bende çok kiloluyum ve nasıl vericem hiç bilmiyorum.şimdiye kadar hep zayıf biriydim diyetlerle hiç işim olmadı.ayrıca çok iradesizimdir.yani kendimi rejim yaparken hayal edemiyorum ama rejime girmekte çok istiyorum.şu an 73 kiloyum.29 yaşındayım ve boyum 165.iki doğum yaptım biri 3 yaşında biride 10 aylık 2 oğlum var.ikincisini doğurana kadar zayıf bi insandım.ama ikinci oğlum prematüre 6,5 aylık doğdu 2 aya yakında küvezde kaldı çok zor günler yaşadım küvezden çıktıktan snr kaç sefer ameliyat oldu 2 sefer taşındım derken çok bunalıma girdim ve yemeğe saldırdım ve sonuç korkunç oldu.kendimi hiç beğenmiyorum.moralim çok bozuk.kocama bile soğuk davranıyorum.sanki ben kendimi beğenmiyorum yaa oda beni beğenmezmiş gibi..neyse..uzatmadan şöle söliyim.2.hamileliğimde şeker çıktı tansiyon çıktı 3 ay kortizon tedavisi verdiler.hepsi içinde mecbur uymam gereken sıkı diyetletlerim vardı ama onca hastalığıma ve riskler ragmen diyetlere uyamadım ve sonuç erken doğum oldu.şimdi nasıl uyucam bu diyetlere bilmiyorum.biraz morale ve motivasyona ihtiyacım var szile birlikte bu maratona katılmak istiyorum menevi olarak yardımcı olursanızda sevinirim...
imza için profil ayarlarında çocuğunuz varmı yazısı altında çizelge bölümü var küçücük bi satır.oraya yapıştırıyosun adresi.tatlı için de ya havuç ye ya da 1 elmayı rendele tarçınla birlikte sotele ve ye...tavsiye ederim. doktorum söylemişti bunları :)) işe yarıyor :))
canim cok kilolu durmuyon bence ust bedenin biraz var okadar ayrica boyun cok guzelmis.....
slm kızlar allah kolaylıklar versin size..bende çok kiloluyum ve nasıl vericem hiç bilmiyorum.şimdiye kadar hep zayıf biriydim diyetlerle hiç işim olmadı.ayrıca çok iradesizimdir.yani kendimi rejim yaparken hayal edemiyorum ama rejime girmekte çok istiyorum.şu an 73 kiloyum.29 yaşındayım ve boyum 165.iki doğum yaptım biri 3 yaşında biride 10 aylık 2 oğlum var.ikincisini doğurana kadar zayıf bi insandım.ama ikinci oğlum prematüre 6,5 aylık doğdu 2 aya yakında küvezde kaldı çok zor günler yaşadım küvezden çıktıktan snr kaç sefer ameliyat oldu 2 sefer taşındım derken çok bunalıma girdim ve yemeğe saldırdım ve sonuç korkunç oldu.kendimi hiç beğenmiyorum.moralim çok bozuk.kocama bile soğuk davranıyorum.sanki ben kendimi beğenmiyorum yaa oda beni beğenmezmiş gibi..neyse..uzatmadan şöle söliyim.2.hamileliğimde şeker çıktı tansiyon çıktı 3 ay kortizon tedavisi verdiler.hepsi içinde mecbur uymam gereken sıkı diyetletlerim vardı ama onca hastalığıma ve riskler ragmen diyetlere uyamadım ve sonuç erken doğum oldu.şimdi nasıl uyucam bu diyetlere bilmiyorum.biraz morale ve motivasyona ihtiyacım var szile birlikte bu maratona katılmak istiyorum menevi olarak yardımcı olursanızda sevinirim...
canım felaket tatlı istiyor...ayy ne yapsam ...
güzelim sen şişman değil iri duruyorsun.saol bende hiç 73 gibi durmuyom demi(80 gibi duruyom) inşallah koymak nasip olur ince fotolarımıda
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.. diyor
ya ayva yedm de...yok :18: şart bi bitter götürmem herhalde :18:
canım yeşim annesinin yanına gitti 1-1.5 ay kadar yok..senaa green4 nerde:26:
qörünmüo hiç :26:
kızlar nequik mısır gevrekleri kilo yapar mı ??
canım 1 bardak süt ısıt varsa 1-2 tane çubuk tarçın kat öyle iç yarım saat içinde tatlı isteqin kalmaz eqer evde çubuk tarçın yoksa sütün üzerine toz tarçın serp cnm ...
senacım bende bi beş kilo verdim diye şımardım haftasonu hemde geç saatlerde pasta fındık fıstık pizza ne gelirse önüme yedim. neye güveniyorsamsehercim çok teşekürler cnm
hayatım bu kadar vermişken hedefime Allahın izniyle ulaşmak istiyorum ama dediğin şeyi yaşadım ilk 10 kiloyu verince millet aaaa ne kadar kilo vermişsin ayy ne güzel olmuşsun falan dediler bende gevşedim 3 ayda 5 kilo aldım ve bu bana ders oldu birdahamıııı aslaaa
evet homşoo bihayli gitti ama vermem gereken bş okadar daha var ilk kiklolar daha kolay gidiyor asıl diyet 70ten aşaqı inmeye başladıqımda başlıcak cnm :26:
sütten nefret ediyorum ki...ben kardeşimi bitter almaya gönderdim..ilk haftalar zoroluyor ya...ve birde yıllarca uğraştım bozdum hep...artık sonuç görmek için can atıyorum vücudumda, bu aralar pek hevvesm kalmadı ama pes etmicem... ...
arkadaşlar çizelgenin nasıl konulacağını anlatan bir başlık bulamadım sitede... :18:
canım 1 bardak süt ısıt varsa 1-2 tane çubuk tarçın kat öyle iç yarım saat içinde tatlı isteqin kalmaz eqer evde çubuk tarçın yoksa sütün üzerine toz tarçın serp cnm ...
canım yeşim annesinin yanına gitti 1-1.5 ay kadar yok..
hayatım mısırda çok karbon var işlem görmüş şeyleri yemeni tavsiye etmem cnm doqal ürünlerden ye..
Arkadaşlar mavi eşarplı olan bnm temmuz ayında izmir doqal yaşam parkında çekilmiş bir resim88 kiloydum o zaman öbürünüde dün çektim son halim kızlarrr
Eki Görüntüle 136577 Eki Görüntüle 136578
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?