70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zaten hareketliymişsiniz bide yediklerinize dikkat edip yeşil çay falan içseniz kilo verebilirsiniz bence:))

canım felaket tatlı istiyor ...ayy ne yapsam ...
ya kızlar ben kilo çizelgemi ayarladım da...imza bölümümü bulamadım o yüzden koyamıyorum...

ya kızlar ben kilo çizelgemi ayarladım da...imza bölümümü bulamadım o yüzden koyamıyorum...

imza için profil ayarlarında çocuğunuz varmı yazısı altında çizelge bölümü var küçücük bi satır.oraya yapıştırıyosun adresi.tatlı için de ya havuç ye ya da 1 elmayı rendele tarçınla birlikte sotele ve ye...tavsiye ederim. doktorum söylemişti bunları :)) işe yarıyor :))

kızlar termal sauna şort almayı düşünüyorum
aranızda kullanan varmı?:26:

ben bi dönem kullandım canım
hatta bu kadar adı sanı bilinmezken abim almıştı kendisi için spor yaparken giyerim diye
ben de ondan görüp giydim ve çok faydalı süper terletiyor
kalçaların çoksa denemelisin bence ben biraz büyük alıp göbeğimin üstüne kadar çekip yürümüştüm

benim basen problemim var canim
fiyatıda şimdi çok uyqun
koşu bandımda var
onu giyip yürüyüş yapsam incelirim inşş

kilo verme yarışması hakkında bilgi verebilecek varmı acaba??? mesajlarım gözükmüyo sanırım:S cuma günü tartılıp kilo çizelgemizde mi belirtmemiz gerekicek?
canım sen cuma günü buraya kilonu yaz nilcim hallaedicek.sen de çzelgeni değiştir.sen sadece cuma günü bildirim yap..
hoşgeldin tatlım.seni anlıyorum zor günler ve unutmak ve rahatlamak için yemek yeme.burayı takip et yediklerine dikkat et hmur işi ekmek tatlı bunları kes.sürekli sıvı şeyler al çorba su yeşil çay bitki çayı.bak tansiyon ve şeker de varmış dikkat etmen lazımçocukların için.hadi göreyim seni
tatlım kontrol panelinden gir...

ıslık çalmak istiyorum.maşallah çok güzel olmuşsun.bence de hiç 73 gibi değilsin
sehercim çok teşekürler cnm
hayatım bu kadar vermişken hedefime Allahın izniyle ulaşmak istiyorum ama dediğin şeyi yaşadım ilk 10 kiloyu verince millet aaaa ne kadar kilo vermişsin ayy ne güzel olmuşsun falan dediler bende gevşedim 3 ayda 5 kilo aldım ve bu bana ders oldu birdahamıııı aslaaa

tabii ki içeri çekmedin. şaka yapıyorum
ebatların da gayet iyi görünüyor. epey toparlamışsın
evet homşoo bihayli gitti ama vermem gereken bş okadar daha var ilk kiklolar daha kolay gidiyor asıl diyet 70ten aşaqı inmeye başladıqımda başlıcak cnm :26:

senacim cok harika duruyon eski halinle simdiki arasinda daglar kadar fark var super olmussun.....
çok teşekküler bitanemm

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin ve çok geçmiş olsun hem sana hemde bebeqine canım lütfen doktorunun verdiqi listeye devam et çünkü senin durumun farklı bi takım rahatsızlıkların var biz senin menülerin hakkında yorum yapmayalım çünkü doktorun senin durumuna özel bir liste vermiştir biz bilemeyiz ama desteqimiz her zaman seninle cnm..

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.. diyor
ya ayva yedm de...yok :18: şart bi bitter götürmem herhalde :18:

canim cok kilolu durmuyon bence ust bedenin biraz var okadar ayrica boyun cok guzelmis.....

canım cocuklarını allah bagıslasın daha cok gencsın aynı yastayız kendıne dıkkat et gecmıs olsun.Ve üzülme hepimiz aynıyız bi nedenden dolayı kilo aldık bi şekilde vercez merak etme buraya takıl arkadaslar cok yardımcı oluyor gercekten ben kısa sürede yeme alışkanlıklarımı değiştirdim kendi başıma yapsam bu kadar olmazdı.Bebeğin hareketliymiş zaten o sana egzersiz yaptırıyomus işte benımde 8,5 aylık oğlum var bende spor yapamıyorum çalışıyorum hiç vaktım yok evde kosu bandı olmasına ragmen.Yanı kılo vermene engel degıl bence spor canım önce yediklerini azalt diyet yapıyorum diye kendini strese sokma veririz inş kiloları

bi arkadaş kellogs k-bar cok tok tutuyo demişti hemde tatlı onu dene ıstersen

saol bende hiç 73 gibi durmuyom demi(80 gibi duruyom) inşallah koymak nasip olur ince fotolarımıda
güzelim sen şişman değil iri duruyorsun.
bacaklarda birşey yok sanırım kilolar simitte toplanmış..
boyda var bir kaç kilo verince fıstık gibi olursun.

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.. diyor
ya ayva yedm de...yok :18: şart bi bitter götürmem herhalde :18:

canım 1 bardak süt ısıt varsa 1-2 tane çubuk tarçın kat öyle iç yarım saat içinde tatlı isteqin kalmaz eqer evde çubuk tarçın yoksa sütün üzerine toz tarçın serp cnm ...

senaa green4 nerde:26:
qörünmüo hiç :26:
canım yeşim annesinin yanına gitti 1-1.5 ay kadar yok..

kızlar nequik mısır gevrekleri kilo yapar mı ??

hayatım mısırda çok karbon var işlem görmüş şeyleri yemeni tavsiye etmem cnm doqal ürünlerden ye..

canım 1 bardak süt ısıt varsa 1-2 tane çubuk tarçın kat öyle iç yarım saat içinde tatlı isteqin kalmaz eqer evde çubuk tarçın yoksa sütün üzerine toz tarçın serp cnm ...

sütten nefret ediyorum ki ...ben kardeşimi bitter almaya gönderdim..ilk haftalar zoroluyor ya...ve birde yıllarca uğraştım bozdum hep...artık sonuç görmek için can atıyorum vücudumda, bu aralar pek hevvesm kalmadı ama pes etmicem... ...
arkadaşlar çizelgenin nasıl konulacağını anlatan bir başlık bulamadım sitede... :18:

senacım bende bi beş kilo verdim diye şımardım haftasonu hemde geç saatlerde pasta fındık fıstık pizza ne gelirse önüme yedim. neye güveniyorsam vee ceza olarak yarın kilo almıştım sadece 24 saatte yaa !!! 3 günde gitmedi o kilolar !!! buda bana ders oldu..
hemşocum epey vermişsin şimdi 70 gibi olunca tammm 20 kilo vermiş olucaksın kalanlarda senin için çocuk oyuncağı. belki bir süre koruma dönemine girmek isteyebilirsin canım. kilonu sabitlemek ve tekrar diyete girince tatmin edici kilolar vermek için

ablacım kutucuğa yaptığın çizelgenizn sadece http ile başlayıp p.. ile biten kısımı kopyala yapıştır yapmalısın

benimde çok tatlı krizim tutuo yaa
çubuk tarçınımda var toz tarçında var
bari dediğin qibi yapim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…