70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişler hepsi. benim de canm çok tatlı istio bugün ama öle böle değil ya şerbetli tatlı bide ne haddimeyse

saol ya, baktım arkadaslar gunluk yedıklerını yazmıslar da benım yedıklerımın 4te bırı fılan cok az geldı bana. ben sanırım tam motıve olamamısım vermek ıstıyorum ama kıbrıt kutusu peynır gıbı lafları duymaktan korkuyorum. bıraz sıze takılırsam havaya gırerım belkı.bu arada ben gecen ay spora gıttım 2 kılo verdım ama sonra bırakmak zorunda kaldım.ev plates setı aldım yapmaya baslıcam mısafırlerım gıdınce

canım " 1 kibrit kutusu peynir vs" gerçekten de kabus gibi, insanı rejim psikolojisine sokar ki sanki herşeyden mahrum gibi hissedersin. inan ben ve buradaki bir çok arkadaşımız da senin gibiydi.buraya girip tam anlamı ile başlayalı 1 ay oldu ben hala diyetten rejimdeyim demiyorum bu kelimeden nefret ediyorum. en güzeli yediklerime dikkat ediyorum diyorum,öyle de yapıyorum herşeyden azar azar yiyorum. porsiyonlarım ufak aralıkları kısa oluyor. ana ögünler haricinde 2-3 ara yapıyorum akşam yemeğini kaldırdım akşamüstü pişler atıştırıp altıdan sonra birşey yemiyorum. sadece çok acıkırsam bir meyve yada bir bardak süt ile idare ediyorum.
hemen sakın kısma yediklerini. alışılmış düzenden birden çıkarsan bu bıkkınlık olarak geri döner ve vazgeçersin.

kızlar hepinize verdiğiniz cevaplar ve desteğiniz için tşk.ederim.ama benim şu an o tarz rahatsızlıklarım yok.onlar gebelikte ortaya çıkıp kaybolan rahatsızlıklardı.hamileyken 3 ay kortizon kullandım buna bağlı olarak şeker çıktı ardındanda tansiyon oluştu ve gebelik zehirlenmesi dedikleri olay yüzünden erken doğum yaptım.bunlar doğumdan snr kayboluyo.allaha şükür şu an iyiyim belli bi diyetimde yok o yüzden.

rica ederiz canım.
artık sağlık sorunun olmadığına göre bedenen kilo vermeye hazırsın sanırım. sıra psikolojine geldi. buradan ayrılmamanı tavsiye ederim. dostluk,arkadaşlık,sevgi, koşulsuz destek burada

Sabah :

-ılık Su+Peynir+ bir dilim kızarmış ekmek+çay

Kuşluk: 6-7 leblebi

Öğlen
- Bir tabak salata+ yoğurt+bir dilim ekmek

Öğle-akşam arası : 3 galeta

akşam (henüz yemedim planlıyorum ama uygulayaçağım İnş.)
3-4 ızgara köfte ve yağsız salata

günlük akşam dahil 2 litre su içmiş olurum
Sabah 4,5 km yürüyüş yaptım.

Ne diyelim allah iştahımı açtırmasın bu akşam :92:

Menümü yazıyım...

Sabah; Büyük 1 Bardak Ilık Suyun İçerisine 1 Çay Kaşığı Bal,
tatlı kaşığı Elma sirkesi Katıp İçtim.
1 Kk keçi Peyniri
1 salatalık
3 Yeşil ,3 Siyah zeytin
1 Dilim Kepek Ekmeği

Ara Öğün;
Yarım Elma Yarım Portakal

Öğle;

2 Kepçe Mercimek Çorbası

6 Kaşık Bamya Yemeği

3 Kaşık Yoğurt

1 Dilim Kepek Ekmeği

Ara Öğün;

2 Kupa yeşil çay+mate+funda+tarçın+karanfil karışımı çay

1 tane galeta + 3 kaşık yoğurt

Akşam;
6 kaşık bol mercimekli soğanlı bulgur pilavı

2 köfte büyüklüğünde tavuk eti (haşlanmış)

yorumları bekliyorum hanımlarr

yatmadan da bi ara öğün yaparım da ne yerim bilmiyorumm

Son düzenleme:
slm kizlar menumu yazayim
sabah
1 bardak limonlu sicak su
kavalti
tam bugday ekmegi 30g
omlet yarimn yumurta
4 tane yesil zeytin kucuk olani
3 kucuk dilim kasar
3 kasik yogurt
OGLE
1 tane karni yarik 1 dilim beyaz ekmek
ARA
1 elma 1form cay
AKSAM
1 kase cacik
yatana kadar 3.5 litre su 1form cay belki meyve yerim
biraz asiriya kactim sanki.
YORUMLARINIZI BEKLIYOM....

aşırı değil bence güzel ama kaşar ve karnıyarık nasıl yağlı mı yağsız mı bilemiyorum şimdi...ama geri kalan menün güzel:))

aşırı değil bence güzel ama kaşar ve karnıyarık nasıl yağlı mı yağsız mı bilemiyorum şimdi...ama geri kalan menün güzel:))

slm canim kasarin yag oranina bakmadim ama karni yarigi icini zeytin yagi ile hazirladim patlicani ise firinda yarsiz pisirdim yani patlicani kizarmadim boyle daha cok hosuma gidiyor daha hafif

bende bugün ki menümü yazayım
kahvaltı içi alınmış sandvic ekmeği arasına beyaz peynir domates maydonoz

ara da çeyrek ayva

öğlen 1 kase çorba 4 yk pilav 3 köfte 1 bardak ayran

arada 3 tane susamlı çubuk kraker

birazdan da 1 kase çorba ve tavuklu salata yapıp yiycem
yatmadan da 1 meyve yerim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…