benim basen problemim var canim
fiyatıda şimdi çok uyqun
koşu bandımda var
onu giyip yürüyüş yapsam incelirim inşş
canım hoşgeldin sende benim gibi mayıs annesisin evet cogumuz diyet yapıyoruz ya da yapmaya calısıyoruz arada uyamadıgımız zamanlar oluyo rbende zaten cıddı olarak daha gecen hafta basladım benım gıbı emzırıyorsan cok katı dıyete gırme zaten ama yeıdklerını tatlıyı ve ekmeği azalt,bol su iç ve aksam gec saatte yemek yeme canım busekılde kılo verebılırız dıye düşünüyorum.
ablacım kutucuğa yaptığın çizelgenizn sadece http ile başlayıp p.. ile biten kısımı kopyala yapıştır yapmalısın
canım " 1 kibrit kutusu peynir vs" gerçekten de kabus gibi, insanı rejim psikolojisine sokar ki sanki herşeyden mahrum gibi hissedersin. inan ben ve buradaki bir çok arkadaşımız da senin gibiydi.buraya girip tam anlamı ile başlayalı 1 ay oldu ben hala diyetten rejimdeyim demiyorum bu kelimeden nefret ediyorum. en güzeli yediklerime dikkat ediyorum diyorum,öyle de yapıyorum herşeyden azar azar yiyorum. porsiyonlarım ufak aralıkları kısa oluyor. ana ögünler haricinde 2-3 ara yapıyorum akşam yemeğini kaldırdım akşamüstü pişler atıştırıp altıdan sonra birşey yemiyorum. sadece çok acıkırsam bir meyve yada bir bardak süt ile idare ediyorum.saol ya, baktım arkadaslar gunluk yedıklerını yazmıslar da benım yedıklerımın 4te bırı fılan cok az geldı bana. ben sanırım tam motıve olamamısım vermek ıstıyorum ama kıbrıt kutusu peynır gıbı lafları duymaktan korkuyorum. bıraz sıze takılırsam havaya gırerım belkı.bu arada ben gecen ay spora gıttım 2 kılo verdım ama sonra bırakmak zorunda kaldım.ev plates setı aldım yapmaya baslıcam mısafırlerım gıdınce
rica ederiz canım.kızlar hepinize verdiğiniz cevaplar ve desteğiniz için tşk.ederim.ama benim şu an o tarz rahatsızlıklarım yok.onlar gebelikte ortaya çıkıp kaybolan rahatsızlıklardı.hamileyken 3 ay kortizon kullandım buna bağlı olarak şeker çıktı ardındanda tansiyon oluştu ve gebelik zehirlenmesi dedikleri olay yüzünden erken doğum yaptım.bunlar doğumdan snr kayboluyo.allaha şükür şu an iyiyim belli bi diyetimde yok o yüzden.
çok sağol canım hallettim...bu arada bitter çikolata götürdüm şimdi :):18:
Sabah :
-ılık Su+Peynir+ bir dilim kızarmış ekmek+çay
Kuşluk: 6-7 leblebi
Öğlen
- Bir tabak salata+ yoğurt+bir dilim ekmek
Öğle-akşam arası : 3 galeta
akşam (henüz yemedim planlıyorum ama uygulayaçağım İnş.)
3-4 ızgara köfte ve yağsız salata
günlük akşam dahil 2 litre su içmiş olurum
Sabah 4,5 km yürüyüş yaptım.
Ne diyelim allah iştahımı açtırmasın bu akşam
Sabah :
-ılık Su+Peynir+ bir dilim kızarmış ekmek+çay
Kuşluk: 6-7 leblebi
Öğlen
- Bir tabak salata+ yoğurt+bir dilim ekmek
Öğle-akşam arası : 3 galeta
akşam (henüz yemedim planlıyorum ama uygulayaçağım İnş.)
3-4 ızgara köfte ve yağsız salata
günlük akşam dahil 2 litre su içmiş olurum
Sabah 4,5 km yürüyüş yaptım.
Ne diyelim allah iştahımı açtırmasın bu akşam :92: ben bunu mendil gördüm
slm kizlar menumu yazayim
sabah
1 bardak limonlu sicak su
kavalti
tam bugday ekmegi 30g
omlet yarimn yumurta
4 tane yesil zeytin kucuk olani
3 kucuk dilim kasar
3 kasik yogurt
OGLE
1 tane karni yarik 1 dilim beyaz ekmek
ARA
1 elma 1form cay
AKSAM
1 kase cacik
yatana kadar 3.5 litre su 1form cay belki meyve yerim
biraz asiriya kactim sanki.
YORUMLARINIZI BEKLIYOM....
aşırı değil bence güzel ama kaşar ve karnıyarık nasıl yağlı mı yağsız mı bilemiyorum şimdi...ama geri kalan menün güzel:))
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlar bakın, bu kadın benimçok sevdiğim bir müzisyen...cortney love...ve eski haline ve şu andaki halini bi görün istedm :)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlar bakın, bu kadın benimçok sevdiğim bir müzisyen...cortney love...ve eski haline ve şu andaki halini bi görün istedm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?