70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarrrr çok sessizdi topic bugün(
menümü yazıyım

SABAH
yarım dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
bir çay kaşığı vişne reçeli

ARA
1 kupa yeşil çay

ÖĞLEN
1 küçük tabak tavuk sote
1 dilim kepek ekmek

ARA
Bir avuç beyaz leblebi
1 tane bisküvi:26:
2 kaşık muhallebi:26:

AKŞAM
1 küçük tabak tavuklu nohut yemeği
çok az yoğurt

toplamda 2 litre su
bugün çok kaçırdım sanki:18:
:

Son düzenleme:
selaam tüm gün bebişimle dışardaydık yazamadım şu Anda da durmuyo ya

Bugünkü menümü yazayım yorumlar gelir inşallah:)

SABAH
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 bardak şekersiz çay

ARA
2 kuru kayısı

ÖĞLE
1 kase domates çorbası
1 kase havuç ve kabak salatası(zeytinyağlı)

ARA
2 kuru kayısı
2 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak elma çayı

AKŞAM
Kocaman bi tabak zeytinyağlı kereviz
1 dilim ekmek
1 kk kadar kaşar peyniri

Bu saatten sonra sadece meyve ve süt olur başka bişey olmaz inşallah:44:Zaten bugün 100 gr bile veremedim tartıyla resmen düşman modundayım ya

canm ben senin menülerini çok beğeniyorum neden kilo vermedinki? ama hergün tartılınca morali bozuluo insanın ama ben de her gün tartılıyorum aslında kendimizi tutup haftada bikere tartılsak sonuç daha motive edici olur diye düşünüyorum..

bana az yemişsin gibi bile geldi
öğlen yada akşam birazda sebze yersen tam süper olacak

canım her gün mü tartılıyorsun sen
doktorlar hafta da 1 tartılın diyor hem moral açısından hem de insanın vücudu gün gün aynı olmuyomuş

aslında bisküvi yemek iyi değil ama ben de ara öğünlerimi kaçırdığım için bi kaç lokma da olsa bisküvi yiyorum

bugün bi tuhaftım zaten canm çok tatlı istedi hem de şerbetli bi tatlı. bir bisküvi iki kaşık muhallebiyle atlattığıma seviniyorum valla

merhaba bende aranıza yeni katıldım bugun diyetisyene gittim ve yarın başlıcam sizler diyetisyene gidiormusunuz ?

merhaba bende aranıza yeni katıldım bugun diyetisyene gittim ve yarın başlıcam sizler diyetisyene gidiormusunuz ?

öncelikle hoş geldn diyetisyene gitmiyorum ben sağlıklı beslenme ve spor kişinin kendisinde bitiyor bence. karar vermek azimli olmak lazım.. tabi diyetisyene gitmekte kendini tanımak adına iyi olur

Her gün tartılmasam iyi de duramıyorum ki tartıyı gözümün önünde görünce aklım gidiyo resmen hadi bi bakiim diyorum Arada duraklayacağımız yerler olucak tabi kilo verirken de hemen kurtulmak istiyorum şu kilocuklardan naapiim

Senin de menün güzel tatlım kaçamakların masum kaçamaklar dert etme...Benim de canım tatlı isteyince sütlü tatlılardan karşılarım ihtiyacımı(zaten şerbetlileri pek sevmiyorum)...Yani olucak arada ama fazla kaçırma ölçüsünü yeter:)

Sabırsızım ama ben ille de her sabah kalkıcam tuvalete gidip gelip tartılıp ondan sonra kahvaltı edicem ve bu motivasyon sağlıyor bence...Tartıya çıkmadığımda farketmeden kiloları almış oluyorum şekilde görüldüğü üzere

canım her gün mü tartılıyorsun sen
doktorlar hafta da 1 tartılın diyor hem moral açısından hem de insanın vücudu gün gün aynı olmuyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…