70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hastalık gibi bişey her sabah ilk işim tartıya koşmak oluyo ben de çok sabırsızım canm ama olacak ya:) iki gündür bi tatlı aşkıdır gidiyor ben de hadi bakalım hayırlısı

bende 76 kiloyumm boy 170 yaş 17 :)
hoşgeldin :) seninle boyumuz aynı bende de yaş 21...ben diyetisyene gtmek isterdm ama param yetmez ehehe : ) o yüzden ünlü diyestisyenlern o güzel ve sağlıklı tavsiyeleriyle yol almaya çalışıyorum..güzel de gidiyo :) ...

hoşgeldn çok doğru bi karar verdin:)

hoşbulduk...
ben spor salonuna gidiyorum, yağ oranım %29,6 su oranım %51,3 kas oranım da %34,1
diete bu gün başladım...
2 haftada 5 kilo vermeyi hedefliyorum sadece diet listesindekileri uyguluyorum sizin uyguladığınız başka şeylerde varmı?

kızlar dikkat ettim de çoğumuz genciz topicte. ne güzel erken farkedip başlamış kilo verme aşkı:)

canım börekler çörekler tatlılar pastalar şuan bana resmen bir canavar gibi geliyor göremk dahi istemiyorum bolbol sebze yada et ürünleriyle çorba+salata yemek istiyorum mesela bugün nefis bir kek yaptım annem çok sever ucundan bile almadım canım hiç istemiyor artık önceden olsa sayısız yerdim böyle mutluyum her gün dahada inceldiqimi bilmek herşeye deqiyor bnm için kilomu bir süre korumayı hiç düşünmüyorum tam gaz devam cnm..

ne kadar fark var iki foto arasında yaaa. ve hiç 73 gibi durmuosun daha zayıf gözüküosun ablacım..
teşekkürler cnm evet çok fark ediyor 2 resim ama şuandaki halimden hala memnun deqilim..

betüscüm hg cnm buraya takılırsan motivasyon saqlarsın cuma günleri buraya bildirim yapmak zorunda olmasak belkide ipin ucu kaçmıştı..

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

kızlar bakın, bu kadın benimçok sevdiğim bir müzisyen...cortney love...ve eski haline ve şu andaki halini bi görün istedm :)
inanılmaz bir deqişim..
merhaba bende aranıza yeni katıldım bugun diyetisyene gittim ve yarın başlıcam sizler diyetisyene gidiormusunuz ?
hoşgeldin cnm ben dyetisyene gitmiyorum ama nerdeyse 20 kiloya yakın verdim..

bende aranıza katılmak istiyorum 79 kiloyum

tabiki cnm aramıza hoşgeldin

süper spor salonuna da gidiyorsan çok sıkı uygularsan 5 kilo verebilirsin 2 haftada aslında uyguladığım pek farklı bişey yok akşam az yemeye çalışıyorum ve en geç 18.30da yemek yemeyi kesiyorum..

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim tam buqday ekmeği
ızgara sucuk
kaşar peyniri
yeşilçay

ara
1 bardak süt

öqlen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak pırasa kavurması(havuçlu)

ara
5i 1 yerde çay

akşam
kursa gitmeden yicektim ama unutmuşumm
açç kaldımmmm:84::84::84::84::84::84:

ara
5 i1 yerde çay
2 litre su..

vayy ablacım yemek yemeyi bile unutmuşsun valla ne diyim benim de unutacağım zamanlar gelir inşallah hala memnun değilim demişsin ya halimden bi 5 kilo daha gitse harika olur bence:)

Son düzenleme:
inşş canımmm tek isteğimmm :) ya kızlar bişi sorucam bu yemekleri yaparken yağ oranına dikkat ediyomusunuz mesela 1 kilo sebzeye 2 yemek kaşığı yağ diyorlar ama siz nasıl yapıyorsunuz ?

canm ben belki 2 yemek kaşığı bile koymuyorum damlatıyorum zeytin yağını resmen

Sedefin bu günkü menüsü:

Kahvaltı: (9:30)
2 Adet uno denge light ile yapılmış kaşarlı tost
Şekersiz açık çay
1 Adet kivi

Ara: (10:30)
2 fincan zayıflama çayı

Öğlen: (13:00)
2 Adet haşlanmış yumurta
3 Salatalık 1 domates ile yapılmış salata

Ara: (15:00)
1 Yeşil elma

Ara: (17:00)
1 Dilim uno light denge
200ml light süt

Akşam Yemeği: (19:00) (Malesef kaçırdım)
100 gr kıymadan ekmek içi konmamış köfte
Limonlu salata

selam kızlar
sabah 1 kase flakes
kuşluk 2 dılım kızarmıs kepek ekmegı ve 2 kk beyaz peynır
oglen 1 kase mercımek corbası yesıllık ve ayran
aksamı hıc sormayın hastalandım mecburıoyetten 1 paket kremalı buskuvı yedımm :S:S
ama napımm dısardaydım ve ılac almam gerekıyordu:s:S
pişmanımmmmmm
neyse sonuc bugunluk bukadar....
opuyıorummm hepınızı ..

ooo canım tadı nasıl oluyo peki bide haftada kaç gün sebze yiosunuz ?

ben yağlı yemekleri sevmiyorum zaten önceden de az yağlı yapardım yemekleri o yüzden güzel gelio bana.. kilo almamın nedeni de abur cubur tarzı şeyler. haftada 3 gün falan yapmaya çalışıyorum sebze. tavuk da çok yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…