- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
Her gün tartılmasam iyi de duramıyorum ki tartıyı gözümün önünde görünce aklım gidiyo resmen hadi bi bakiim diyorumArada duraklayacağımız yerler olucak tabi kilo verirken de hemen kurtulmak istiyorum şu kilocuklardan naapiim
Senin de menün güzel tatlım kaçamakların masum kaçamaklar dert etme...Benim de canım tatlı isteyince sütlü tatlılardan karşılarım ihtiyacımı(zaten şerbetlileri pek sevmiyorum)...Yani olucak arada ama fazla kaçırma ölçüsünü yeter:)
hoşgeldin :) seninle boyumuz aynı bende de yaş 21...ben diyetisyene gtmek isterdm ama param yetmez ehehe : ) o yüzden ünlü diyestisyenlern o güzel ve sağlıklı tavsiyeleriyle yol almaya çalışıyorum..güzel de gidiyo :) ...bende 76 kiloyumm boy 170 yaş 17 :)
hoşgeldnçok doğru bi karar verdin:)
canım börekler çörekler tatlılar pastalar şuan bana resmen bir canavar gibi geliyor göremk dahi istemiyorum bolbol sebze yada et ürünleriyle çorba+salata yemek istiyorum mesela bugün nefis bir kek yaptım annem çok sever ucundan bile almadım canım hiç istemiyor artık önceden olsa sayısız yerdim böyle mutluyum her gün dahada inceldiqimi bilmek herşeye deqiyor bnm için kilomu bir süre korumayı hiç düşünmüyorum tam gaz devam cnm..senacım bende bi beş kilo verdim diye şımardım haftasonu hemde geç saatlerde pasta fındık fıstık pizza ne gelirse önüme yedim. neye güveniyorsamvee ceza olarak yarın kilo almıştım sadece 24 saatte yaa !!! 3 günde gitmedi o kilolar !!! buda bana ders oldu..
hemşocum epey vermişsin şimdi 70 gibi olunca tammm 20 kilo vermiş olucaksın kalanlarda senin için çocuk oyuncağı. belki bir süre koruma dönemine girmek isteyebilirsin canım. kilonu sabitlemek ve tekrar diyete girince tatmin edici kilolar vermek için
teşekkürler cnm evet çok fark ediyor 2 resim ama şuandaki halimden hala memnun deqilim..ne kadar fark var iki foto arasında yaaa. ve hiç 73 gibi durmuosun daha zayıf gözüküosun ablacım..
betüscüm hg cnm buraya takılırsan motivasyon saqlarsın cuma günleri buraya bildirim yapmak zorunda olmasak belkide ipin ucu kaçmıştı..saol ya, baktım arkadaslar gunluk yedıklerını yazmıslar da benım yedıklerımın 4te bırı fılan cok az geldı bana. ben sanırım tam motıve olamamısım vermek ıstıyorum ama kıbrıt kutusu peynır gıbı lafları duymaktan korkuyorum. bıraz sıze takılırsam havaya gırerım belkı.bu arada ben gecen ay spora gıttım 2 kılo verdım ama sonra bırakmak zorunda kaldım.ev plates setı aldım yapmaya baslıcam mısafırlerım gıdınce
inanılmaz bir deqişim..ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlar bakın, bu kadın benimçok sevdiğim bir müzisyen...cortney love...ve eski haline ve şu andaki halini bi görün istedm :)
hoşgeldin cnm ben dyetisyene gitmiyorum ama nerdeyse 20 kiloya yakın verdim..merhaba bende aranıza yeni katıldım bugun diyetisyene gittim ve yarın başlıcam sizler diyetisyene gidiormusunuz ?
bende aranıza katılmak istiyorum 79 kiloyum
kızlar dikkat ettim de çoğumuz genciz topicte. ne güzel erken farkedip başlamış kilo verme aşkı:)
hoşbulduk...
ben spor salonuna gidiyorum, yağ oranım %29,6 su oranım %51,3 kas oranım da %34,1
diete bu gün başladım...
2 haftada 5 kilo vermeyi hedefliyorum sadece diet listesindekileri uyguluyorum sizin uyguladığınız başka şeylerde varmı?
verirsin canm abartılacak bi kilo değil. boyunda uzun hem avantajlısın:)evet ne güzel işte 12 kilo vermem gerek ..
verirsin canm abartılacak bi kilo değil. boyunda uzun hem avantajlısın:)
Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim tam buqday ekmeği
ızgara sucuk
kaşar peyniri
yeşilçay
ara
1 bardak süt
öqlen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak pırasa kavurması(havuçlu)
ara
5i 1 yerde çay
akşam
kursa gitmeden yicektim ama unutmuşumm
açç kaldımmmm:84::84::84::84::84::84:
ara
5 i1 yerde çay
2 litre su..
inşş canımmm tek isteğimmm :) ya kızlar bişi sorucam bu yemekleri yaparken yağ oranına dikkat ediyomusunuz mesela 1 kilo sebzeye 2 yemek kaşığı yağ diyorlar ama siz nasıl yapıyorsunuz ?
hastalık gibi bişey her sabah ilk işim tartıya koşmak oluyoben de çok sabırsızım canm ama olacak ya:) iki gündür bi tatlı aşkıdır gidiyor ben de hadi bakalım hayırlısı
ooo canım tadı nasıl oluyo peki bide haftada kaç gün sebze yiosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?