Canım regl dönemine yakınsa ondan olabilir insanın fena tatlı krizi tutuyo o zamanlarda:44:
Canım regl dönemine yakınsa ondan olabilir insanın fena tatlı krizi tutuyo o zamanlarda:44:
oyy oyyy bune böyle kalabalık valla şenlenmiş buralar zaten hep şen bizim topiğimiz
kızlar tatile gitsede yinede boş kalmıyo buralar bugün biraz bozdum akşama kadar iyiydim aslında akşam yediğim 2 dil. keki saymazsak ama arkasından yarım saat yürüyüş yaptım inş. yakmışımdır
Kızlar cumaya kilo bildirimi var unutmadınız di mibakıyorum da bugün herkes ufak da olsa bi kaçamak yapmış o yüzden diyorum...En az 350 gr vermeyenin mekik cezası gelsin aklına bence şimdiden
çok heyecanlıyım ben yaa... tartılmadan duramıyordum..anneme verdm sakladı tartıyı eheh cuma günü bakalım kaç kilo olumuşuz :)
çok heyecanlıyım ben yaa... tartılmadan duramıyordum..anneme verdm sakladı tartıyı eheh cuma günü bakalım kaç kilo olumuşuz :)
valla bu listede yazılanları bu topicteki herkes uyguluo, hepimiz diyetisyen olmuşuz kızlarrrrrrrrrrrListe ise kahvaltı 2 k.k. peynir 2 dilim ekmek 7 adet zeytin
2) 1 bardak süt 5y.k nesfit
3)1/2 simit 2kk peynir 7 adet zeytin
4)1 sandwiç
ARA : 3 bardak su + yeşil çay 3 kayısı + 1bardak süt
Öğlen : Bol salata
1) 4kk et balık peynir + 1 kase çorba
2)6yk sebze + 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
3) 6 yk mantı 1/2 kase yoğurt
4 )1/8 pizza
5) 1 simit + 1 ayran
6)1 lahmacun + 1 ayran
7) 8 yk pilav makarna + 1/2 kase yoğurt
ARA: 2 bardaksu + doğadan form çay
1) 1/2 simit
2) 1/2 tost
3) 4 grissini
AKŞAM: Bol salata + limonlu elma sirkeli su
1) 1kase çorba + 6 yk etsiz sebze
2) 3 kk et tavuk balık
ARA :2 bardak maydanoz suyu
1) 2 meyva
2) 1 gofret
3) 1 dilim kek
benm için hiç heyecanlı olmuo her gün tartılıorum çünkü
ya canım evdeki birine ver saklasın bak..daha keyifli oluyo..hem bazen şişşkn oluyorsun bi bakıorsn fazla gösteriyo tartıı...direk moral bozuyor
eşim var bi evde şimdi söledim saklamam dio hain
sakla ,yoksa tıraş takımını saklarım detatlım saklama olmasa bile göz önünden kaldır..banyodan,odandaysa odandan...bak gerçekten hiç iyi değil..ben her günü bırak her öğün tartılıyordum ahaha
Kızlar bu sırada diyetin yanında spor yapıyo musunuz yoksa sadece diyetle mi kilo veriyosunuz? Bi de benim gibi göbüşü olanlar mekikten başka bişey yapıyor mu:44:
yürüyüş + platesin sırt kol ve karın hareketlerini aksatmadan yapmaya çalışıyorum...çok faydalı:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?