70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyy oyyy bune böyle kalabalık valla şenlenmiş buralar zaten hep şen bizim topiğimiz
kızlar tatile gitsede yinede boş kalmıyo buralar bugün biraz bozdum akşama kadar iyiydim aslında akşam yediğim 2 dil. keki saymazsak ama arkasından yarım saat yürüyüş yaptım inş. yakmışımdır

bugün kaçamak günü herkesin heralde

Kızlar cumaya kilo bildirimi var unutmadınız di mi bakıyorum da bugün herkes ufak da olsa bi kaçamak yapmış o yüzden diyorum...En az 350 gr vermeyenin mekik cezası gelsin aklına bence şimdiden

evet kızlar bugun perihan çiçeğe gittim verdiği liste ve haftaya kontrol var kontrole gidip bir dahada gidemiycem çünkü 240 tl falan ben öğrenciyim ve çok fazla :)

Liste ise kahvaltı 2 k.k. peynir 2 dilim ekmek 7 adet zeytin
2) 1 bardak süt 5y.k nesfit
3)1/2 simit 2kk peynir 7 adet zeytin
4)1 sandwiç

ARA : 3 bardak su + yeşil çay 3 kayısı + 1bardak süt

Öğlen : Bol salata
1) 4kk et balık peynir + 1 kase çorba
2)6yk sebze + 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
3) 6 yk mantı 1/2 kase yoğurt
4 )1/8 pizza
5) 1 simit + 1 ayran
6)1 lahmacun + 1 ayran
7) 8 yk pilav makarna + 1/2 kase yoğurt

ARA: 2 bardaksu + doğadan form çay
1) 1/2 simit
2) 1/2 tost
3) 4 grissini

AKŞAM: Bol salata + limonlu elma sirkeli su
1) 1kase çorba + 6 yk etsiz sebze
2) 3 kk et tavuk balık

ARA :2 bardak maydanoz suyu
1) 2 meyva
2) 1 gofret
3) 1 dilim kek

Kızlar cumaya kilo bildirimi var unutmadınız di mi bakıyorum da bugün herkes ufak da olsa bi kaçamak yapmış o yüzden diyorum...En az 350 gr vermeyenin mekik cezası gelsin aklına bence şimdiden

çok heyecanlıyım ben yaa ... tartılmadan duramıyordum..anneme verdm sakladı tartıyı eheh cuma günü bakalım kaç kilo olumuşuz :)

Son düzenleme:
Ben de tartıyı anneme vermeyi düşündüm aslında odamda duruyo şimdi tam kapının yanında...Her sabah kapıdan çıkmadan önce gözüme ilişiyo

çok heyecanlıyım ben yaa ... tartılmadan duramıyordum..anneme verdm sakladı tartıyı eheh cuma günü bakalım kaç kilo olumuşuz :)

valla bu listede yazılanları bu topicteki herkes uyguluo, hepimiz diyetisyen olmuşuz kızlarrrrrrrrrrr

günlerdir giremiyorum ben ya ama zaten 2-3 gündür yediklerimi yazmaya yüzüm yok yani =( ama bugün toparladım...

ben dün de evdeki son günüm diye rahatça yedim valla ne yediğimi bile hatırlamıyorum o derece fazlaydı çünkü istanbuldan dönünce yurda yerleşicem yurdun fitness salonu fln var kaydoldum iyice düzene gircek yani =) dün gece yoldaydım o yüzden girip yazamadım 22.30 da binmiştim yolculuk boyunca = 2 salatalık, 1 alpella kek, 1 bardak şekersiz çay, 1 bardak 2si1 arada kahve
sabaha karşı 6.00 gibi 1 salatalık,1 yeşil elma,200 ml yağsız süt
kahvaltı: 5 minik yuvarlak dilim sucuk, 2 minik dilim ekmek, 4 tane cherry domates, 2-3 çatal beyaz peynir,şekersiz çay
ara:yeşil elma
Öğle: öğlen fln karıştı valla geç kahvaltı yapınca yok yani =D
ara: akdeniz salata,zero cola
akşam: 3 köfte büyüklüğünde tavuk eti tavada pişmiş (derisini yemedim )
şimdi de yeşil çay içiyorum =)

hehehehe ben de günde 3 öğün tartılıyorum diyorum akşamları ne kadar çok yemişim fazla çıkıo haliyle::) tamam tartılmıycam bundan sonra haftada bikere tartılcam deniyeceğim en azından

Kızlar bu sırada diyetin yanında spor yapıyo musunuz yoksa sadece diyetle mi kilo veriyosunuz? Bi de benim gibi göbüşü olanlar mekikten başka bişey yapıyor mu:44:

Kızlar bu sırada diyetin yanında spor yapıyo musunuz yoksa sadece diyetle mi kilo veriyosunuz? Bi de benim gibi göbüşü olanlar mekikten başka bişey yapıyor mu:44:

yürüyüş + platesin sırt kol ve karın hareketlerini aksatmadan yapmaya çalışıyorum...çok faydalı :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…