70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

erginsena ,hayatım fotonu gördüm gerçekten harika olmuşsun tebrik ediyorum seni çabalarından dolayı.
kızlar bugün beya yoğun birgündü benim için daha şimdi giriyorum.
allah nasip ederse oğlumun sünneti var bu yaz .o yüzden salon araştırmalarına girdik ,sürekli biryerlere bakmaya gidiyoruz.o yüzden giremedim ama siz müthiş ilerliyorsunuz.menülerimi yazamadım erginsena tamam itiraf ediyorum biraz çıktım doru yolumdan ama yinede bi bak derim hayatım bugünkü menüme

sabah:çok az peynir,1dilim ekmek,1domates ,2 bardak çay şekerli
öğle:taze fasulye yemeği,salata
akşam:1 kase çorba,1kase yoğurt,1kase mantar sote
arada çok az kuruyemiş
bugün 2 bardak nestcafe

su içdim mi içmedim mi belli değil

gece 23,00civarında 3,1 şiddetinde artçı sallantı oldu kızlar.inanın çok korktuk.birde bgün defneye canım sıkıldı.allah rahmet eylesin.böle kavisli ,buğulu bir gündü.

allah daha kötü şeyler göstermesin ve sağlık versin herşeyin başı sağlık...........
sizleri seviyorum

guznduzleri pek girme imkanim olmuyor , aksam oturuyorum pc basina , ama oku oku bitiremiyorum sayfalari, ne kadar kalabaligiz, bazen tek kilolu benmisim geliyordu , bu topige gireli vede kalabaligi gorunce morelim duzeliyor, hep birlikte zayifliyacagiz insallah, kizlar bugunku menum yine guzeldi,
sabah 8 de bir bardak sirkeli suyumu ictim, cocuklarin kahvaltini yaptirip okula gonderdim, canim hicbirsey istemedi kahvalti yapmadim, biraz egzersiz yaptim, uykum geldi geri yattim, 12 gibi kalktim dus aldim, bir kase corn flakes yedim, bir buyuk bardak form cay ictim, 4 saat kadar sonra yine bir kase corn flakes yedim, aksamda 3 tane kofte, domates salatalik ve bol limonlu turp yedim, tekrar bir bardak form cayi, ve yatarkende yine sirkeli suyumu icip yatacagim, iki gundur yuruyusumu yapamadim, yanliz olunca canim sikiliyor , bende hem eliptik bisiklet hemde yuruyus bandi var, sagol esim ikisinide aldi, ama yanliz olunca canim sikiliyor, yarin bir arkadasima soyluyecegim oda hep kilolarindan sikayet eder gelsin beraber yapalim diye, bakalim gelirse banada arkadas olur beraber gunde 2 saat spor yapmis oluruz.. kizlar umarim cuma gunu size guzel haberler veririm, insallah gider su kilolarin bir kismi, gecen hafta 500 gr vermistim, bakalim bu hafta ne olaca...

günaydın kızlarrr,,
umarım hepiniz iyisinizdir sevgili çıtır adaylarım
bu hafta yolcu olduğum için cuma giremiycem perşembeden kilo bildirimi yapıcam demiştim. işteee haftanın ilk bildirimi ;
bu hafta 70,1 kg dan 69,70 kg ya inmişim. 60 laar bekleyin geliyorumm

günaydın

Maşallah arkadaşım darısı başımıza diyeyim,ben bıraktım iki haftaadır giremedim ve kilo aldım inş. vericem....

hangi dieti uyguluyorsun da böle zayıfladın.

inşş canımmm tek isteğimmm :) ya kızlar bişi sorucam bu yemekleri yaparken yağ oranına dikkat ediyomusunuz mesela 1 kilo sebzeye 2 yemek kaşığı yağ diyorlar ama siz nasıl yapıyorsunuz ?

hayatım ben yaq oranını ne kıstım nede çoqalttım olması gerektiqi gibi yanii çok az katarsan kabızlık olur zaten yaqlar 0 k. sanıldıqı gibi kilo yapmıyor..
vayy ablacım yemek yemeyi bile unutmuşsun valla ne diyim benim de unutacağım zamanlar gelir inşallah hala memnun değilim demişsin ya halimden bi 5 kilo daha gitse harika olur bence:)
walla bende hayal bile edemezdim yemek yemeqi unutacaqımı banada süpriz oldu cnm..

hayatım akşam yemeqin gayet iti hiçte kaçmış bir yanı yok ama bence öqlenleri çorba+yemek+salata+ayran/yogurt gibi şeyler ye sen kahvaltılık yemişsin sebze vitaminlerini almalısın cnm aralardada ekmek yememelisin..
benm için hiç heyecanlı olmuo her gün tartılıorum çünkü
bendee

ooooo hemşom günaydınlar efendimm ekranda ne güzel duruyor 69.7 çok tebrik ederim meltemcim azminin devamını dilerim cnm ben 60ları gördüqüm gün çıldırırım heralde içimde resmen ukte kaldı 6lı rakamlar :97:

yaa senacım çok teşekkür ederim. ben geçen haftasonu gördüm ilk ama koca bogazımdan dolayı yine aldığım için sabitlenmemişti. demek ki h sonu abartmasam bi kilo filan vericektim. neyse gördüm ya 60 ları yaklaşık 3-4 sene sonra bu beni bir süre idare eder
darısı başına canım senin de bişi kalmadı zaten bi gıdım kalmış:76:

kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap o zaman canım boşver
insanın günü gününe tutmuyo o yüzden çok kafana takma bence
benim bugün karnım çok şiş mesela dün çok su içmedim çünkü
o yüzden sabah tartılmadım

ya canım bunların hepsi çok fazla değil mi
yada benim atladığım bi nokta mı var

evet kızlar bugun perihan çiçeğe gittim verdiği liste ve haftaya kontrol var kontrole gidip bir dahada gidemiycem çünkü 240 tl falan ben öğrenciyim ve çok fazla :)
canım cok pahalı degıl mı yaa fark ne ki özel diyetisyende anlamıyorum sonucta ırade senın ıraden onun verecegı lıste ve tavsıyeer bırde yedıklerını degerendırme.özel hastanelerin diyetisyenleri daha uygun bence ben 2 sene önce 25 tl ye gıdıyordum ankda fatıh hastanesıne sımdıde 50 dir en fazla yani.

canım benim bildiğim her öğünde bir şık seçip onu yiyorsun bende gıtmıstım dıyetısyene daha onceden benım lıstemde oyle secmelıydı.

canım benim bildiğim her öğünde bir şık seçip onu yiyorsun bende gıtmıstım dıyetısyene daha onceden benım lıstemde oyle secmelıydı.
olabilir canım
yoksa bunların hepsini yiyen kişi çatlar valla
dediğin mantıklı

9 aylık:)

günaydın kızlar sabah tartıya çıktımm mutlu oldumm :)

ohh darısı bana gökcen ama benım moralım cok bozuk kılo versemde mutlu olamıyorum iri bir yapım oldugu ıcın hıc göstermıyor kılomdanda fazla duruyorum ayrıca ne sanssız bir bedenim var

teşekkürler cnm ..

Günaydınnn Arkadaşlarrrr :80:
günaydın cnm..

3 şıktan birini seçiyorsun cnm yoksa hepsini yersen kısa yoldan 100 kilo olursun
9 aylık:)

günaydın kızlar sabah tartıya çıktımm mutlu oldumm :)
önceki gün kuzenime gittik annemle her zaman normal yemek hazırlar bu sefer hamurişi adına ne varsa hepsini yapmış salatanın yerine bile yasaklı ürün sarmayı yapmış uzaktan ggelmiştik ve dönüşte kursa gidicektim evdede kahvaltıdan sonra bişey yememiştim ve tabiki sizinde anladıqınız gibi oturup herşeyi yedim birde üstüne reql oldum dün tartıda üzgündüm ama gugün yüzüm güldü ama yine bugün annem gezmeye gidelim diyoo bu seferde yengeme gidicekmişiz bizde kaldıkları için yok gitmeyelim yada sen git ben gelmicemde diyemiyorum oooooooooooffffffffffffffff :84::84::84::84::84::84::84:

ohh darısı bana gökcen ama benım moralım cok bozuk kılo versemde mutlu olamıyorum iri bir yapım oldugu ıcın hıc göstermıyor kılomdanda fazla duruyorum ayrıca ne sanssız bir bedenim var

arzu benim de kemiklerim iri,göbeğim hala 5 aylk gibidir yani:) şu fazlalıkları verelim fizik tedaviye başlarsın ve sonra spora.vücut toparlanır inş ben de mekik çekiyom ama bakalım ..

dün ben de kahvaltıdan sonra dışardaydım gittiğim arkadaşta yiyebileceğim tek şey simit ve z.yağlı fasulye idi:) alternatif olsa iyi olurmuşş..

ayyyyyyyyyyyy şimdide arkadaşım aradı yarın annenide al bize gel diyooo çıldırıcaammmmmmmmmmmmmmm :95::95::95::84::84::84:

dün ben de kahvaltıdan sonra dışardaydım gittiğim arkadaşta yiyebileceğim tek şey simit ve z.yağlı fasulye idi:) alternatif olsa iyi olurmuşş..

ben olsam z.fasulyeyi yerdim ama simit sokak simitiyse çok severim 4/1ini yerdim ve akşam çorba ve salata yer günü bitirirdim sen yine iyisin fasulya varmış bnm menüde pizza gül böreqi rulo börek haşhaşlı tatlı krem şantili bisküi ve sarma vardıı

Allaaah:))

sus gı:)

işin zormuş en masumu sarma gibiii!!!

ayyyyyyyyyyyy şimdide arkadaşım aradı yarın annenide al bize gel diyooo çıldırıcaammmmmmmmmmmmmmm :95::95::95::84::84::84:
ohh ne güzel ya anneyle gezmelere gidiyosun bende oğlum büyüsün gezmek ıstıyorum calısınca da elim ayagım hep baglı oluyor.annemde gezmeye gıtmıyo zaten bız hep 4 kardes bı onun evı bı bunun evı dolanıp dururuz ancak
arzu benim de kemiklerim iri,göbeğim hala 5 aylk gibidir yani:) şu fazlalıkları verelim fizik tedaviye başlarsın ve sonra spora.vücut toparlanır inş ben de mekik çekiyom ama bakalım ..

canım inş da resimerini gördüm sende o kadar fazla durmuyorsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…