70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gökcen dayanamadın bugünden değiştirdin çizelgeyi demiii tabi kilo verilince böyl eoluyo ben nolcam bakalım yarın bu haftam pek ıyı degıldı orta yani.

Ben spor yapmaktan hiç hoşlanmıyorum ya bi de sıkılıyorum resmen tek başıma bişeyler yaparken...O yüzden programlı bi şekilde spor yapanlara çok imrenmişimdir

bende öyleym canım..ama yürüyüş yaparken mp3 arkadaşımsağolsun çok keyifli geçiyor...ve plateste de sıkılmaya vaktn olmuyor

gökcen dayanamadın bugünden değiştirdin çizelgeyi demiii tabi kilo verilince böyl eoluyo ben nolcam bakalım yarın bu haftam pek ıyı degıldı orta yani.

napim gördükçe mutlu oluyom:)) dediğin gibi motive ediyo bu çizelge

sen de 1,5 vermişsin gecen hafta mı? inş iyidir güzel haberlerle gel yarın

Kıızlaaaar yeni bir gün daha bizi bekliyor oley oley oley :) ...
bu arada şimdi yürüyüşten geldim, sabahları aylardır orada koşan bi çocuk vardı sürekli bakıp duruyordu..bende sinir oluyorum...evet sanane hala şişkoyum ama zayıflicam bakıp durma fln diyordum içimden...bazen o kadr sinir oluyordum ki eve geliyordum yürüyüşü erken bırakıp....ehehe bu sabah numaramı istedi :26:
nasıl moralim yernde anlatamam ..tabi hoşlandığımdan değil tabi de :)... neyse ben platese başlıyorum...herkese başarılar...karşınıze elinde hamur işi yada abur cubur olan insanlar çıkmaz umarım :)

bende öyleym canım..ama yürüyüş yaparken mp3 arkadaşımsağolsun çok keyifli geçiyor...ve plateste de sıkılmaya vaktn olmuyor

platesi ebruliden mi yapıyosnuz yoksa varmı başka bi kaynak?bende göbek için başliyim diyorum da ebruyu takip edemiyorum

platesi ebruliden mi yapıyosnuz yoksa varmı başka bi kaynak?bende göbek için başliyim diyorum da ebruyu takip edemiyorum

evet internette videoları var ondan takip ediyorum...daha öncede yapmıştım ama o yüzden temel hareketleri kaptım artık...özellikle karın sırt ve kol...bazen müzik açıp kendi kendime de yapıyorum....ama bugn bunu çalışıcam mesela...

Ebru Şallı Plates İzle 22 Aralık | Tedavi Rehberi Video Portalı | Sağlık Programları | Sağlık Videoları | Ameliyat Videoları | Plates Videoları | Kanal D – Doktorum İzle | Dr. Oz İzle | Canlı Ameliyat İzle

hmm sağol karınn göbek bunları yapim bende diyorum bakayım bi:)
kolay gelsin sana

napim gördükçe mutlu oluyom:)) dediğin gibi motive ediyo bu çizelge

sen de 1,5 vermişsin gecen hafta mı? inş iyidir güzel haberlerle gel yarın

kız 1.5 kilo değil 1.1 verdim pztden cumaya kadar.bakalım bu hafta nasılım yarın sonucu görcez.:18:

günaydın herkese... herkes menülere yorum yapmış ama ben bişey sormuştum ilgilenmemişsiniz ama yinede sağolun.

menümü yazıyım.

Sabah;
ılık suyun içerisine 1 çay kaşığı akasya balı + 2 tatlı kaşığı elma sirkesi

1 dilim kızarmış yulaf ekmeği

1 kk büyüklüğünde peynir

3 siyah zeytin

1 avuç maydanoz

yarım salatalık

hee doğruu 1.1 yazıyo.:)

ben hergün tartılıyom ya dayanmıyorum:)

canım bende tartılmak istiyorum da bilerek cıkmıyorum cunku benım bagırsaklar bıraz yavas calısıyo dıyete baslayınca daha da yavasladı o yüzden gercek kılomu göremem diye tartılmıyorum.

selam kızlarrrrr nasılsınızzzz çok mutluyum ya habire eski kıyafetlerimi giyip duruorum daha diyetimin başında olmama rağmen bacaklarımdan yukarı çıkmayan kotlarım biraz sıksa da oluyooo ne güzel bir duygu bu yaaaa ama hedef görebileceğim biyere koyduğum ve her gün baktığım 28 beden olan kotumu giyebilmek

Son düzenleme:
ya canım bunların hepsi çok fazla değil mi
yada benim atladığım bi nokta mı var

zaten bir daha gitmicem canım ilgilenmesinide beğenmedim doğru düzgün birşey anlatmadı bile sadece para alıolar artık onu anladım haftaya ücretsiz muayene ona gidicem ve bir dahada gitmicem ve ben ona sadece tatlı işlerini severim dedim herkez gibi bu bana hamur işi et vermiş hep sebze die bir şey yok önceki diyetisyen maceramda burcu cömerte gitmiştim 13 kilo falan verdim 12 kilo daha vermem lazım inş burda sizlerle bu kiloyuda vericem :)

süper olmuşş ya ohhhhh özgüven patlaması olmuş daha da bi azimlenmişsindir sen şimdi:)

inş canım bu topicteki herkez giyicek 28 beden :) sen kaç kilosun canm ve tebrikler yani hadi bakalım :)

pilatesi ne zamandır yapıosun tatlım ve faydasını görüyormusun gercekten bide nasıl yapıyosun hergün farklı videolarlamı çalışıosun ?

canım bende tartılmak istiyorum da bilerek cıkmıyorum cunku benım bagırsaklar bıraz yavas calısıyo dıyete baslayınca daha da yavasladı o yüzden gercek kılomu göremem diye tartılmıyorum.

canım benim de bağırsak problemim vardı çok kafama takardım bugün yine çıkamıycam falan diye
bi ara yoğunluktan hiç düşünmedim şimdi günde 2 defa çıkıyorum
biraz fiziksel biraz psikolojik anlayacağın

kuru kayısı ye canım ama şu gün kurusu olanlardan
ben o şekilde çıkardım hep

inş canım bu topicteki herkez giyicek 28 beden :) sen kaç kilosun canm ve tebrikler yani hadi bakalım :)

inşallahhhhh:) geçen cuma 69.8 dim canm ama yarına 1_1.5 arası bi kayıp daha bekliyorum:)

Son düzenleme:

bizim sağlık sisteminde şöyle bi sıkıntı var atıyorum 100 kilo biri de diyetisyene gitse aynı diyeti alıyor sen ben gidincede aynı diyeti veriyor
senin hastalığın mı var yiyeceklere duyarlılığın mı var araştırılmıyor
ben o şekilde gittiğim özel hastaneden paramı geri aldım hiç memnun kalmadım çünkü
diyetisyene benim şeker sorunum var kansızlığım var diyorum onlar beni ilgilendirmez dahiliyeyle görüşün dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…