70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabiiiii:)
5 şubatta tam 35 olacağım:)
166 boyum 80 kiloyum.
hedefimde öyle çok zayıf olmak değil 75 olmak.bu siteyi dün keşfettim umarım burada başarabilirim:)))

166 boyum 80 kiloyum.
hedefimde öyle çok zayıf olmak değil 75 olmak.bu siteyi dün keşfettim umarım burada başarabilirim:)))

abla diyim ozaman 22 yaşındayım ben..5 kilo rahat verirsin. ve bu topiğe gelmekle çok iyi ettin bence motivasyon dolu burası. kimbilir belkide 5ten fazla da verirsin:)

canımmmm sen de pek gençmişsin ne güzel:))pek severim gençleri bana enerji verirler:)
hadi bakalım bana hayırlı olsun:)

slm kızlar nasılsınız benımde kılo fazlalıgım varrr...abur cubur geregınden fazla yıyorum galıba evlendıgımde 55 kıloydumm sımdı ıse 70 e yaklastımm bana tavsıye edecegınız cozum yolu varsa lutfen yazarsanız sevınırım:18::18:

hoşgeldnnn.. çözüm yolu abur cubur yememek akşam geç saatte yememek ve azar azar sık sık yemek bir de elinden geldiğince spor yapmak. abur cubur çok kötü bi alışkanlık ben de sırf buyüzden kilo aldım...

166 boyum 80 kiloyum.

Hoşgeldin. Bende 1,64 boyunda 85,5 kilo ile başladım bu yola ve şimdi 79 kiloyum. Hep beraber zayıflayaçağız burada

selam yürüyüşümü yaptım geldim. Dün 3 km bugün 3.5 km yürüdüm. Yediklerime de dikkat ediyorum. Ama inşallah tatlı krizim tutmaz. Karşı koyamıyorum tatlıya doğumdan beri Sanırım bende insülin direnci oluştu. Bu arada ticker yapmaya fırsat bulamadım bikere denedim olmadı kısa zamanda yaparım

slm kizlar ya ben coktandir dolma yapmamistim aksam yatmadan zeytin yagli patlican biber dolmasi yaptim bugun oglen 2 patlican 2 biber yedim yanindada yarim kase cacik aksami nasil kapatayim sizce hic birsey yemeyeyim diyom ama dayanmamki......

slm kizlar ya ben coktandir dolma yapmamistim aksam yatmadan zeytin yagli patlican biber dolmasi yaptim bugun oglen 2 patlican 2 biber yedim yanindada yarim kase cacik aksami nasil kapatayim sizce hic birsey yemeyeyim diyom ama dayanmamki......

off canım çekti:))ellerine sağlıkk..

akşam çorba salata no ekmek bence!:)

çorba salata güzel haşlanmış sebze yoğurt da olabilir. Ben de şimdi erişteli yeşil mercimek yemeği yedim çok severim bi tabak yedim valla akşama haşlanmık karnabahar ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

herkes menülere yorum yapmış ama ben bişey sormuştum ilgilenmemişsiniz ama yinede sağolun.menümü yazıyım.

Sabah;ılık suyun içerisine 1 çay kaşığı akasya balı + 2 tatlı kaşığı elma sirkesi

1 dilim kızarmış yulaf ekmeği

1 kk büyüklüğünde peynir

3 siyah zeytin

1 avuç maydanoz

yarım salatalık

Ara Öğün;
1 çay kaşığı süt tozuyla ve 2 çay kaşığı kahveyle yapılmış neskafe
Öğle;
6 Kaşık Mercimekli Bulgur Pilavı + bardak Ayran

Ara Öğün; 1 Bardak Ayran + 1 grissini

Son düzenleme:
benim bugünkü menüm

sabah 1 bütün beyaz ekmek
1 tava kıymalı yumurta
3 bardak çok şekerli siyah çay

3haşlanmış yumurta
3 kibrit kutusu beyaz yağlı peynir
15 tane zeytin ve ekmek üstü çikolata
5 dilimi çikolata sürdüm 5 dilimlede kıymalı yumurtayı bitirdim

nasıl bu gidişle ii kilo vericem harikayım

Bütün bunları yiyebildin mi gerçekten?

şaka sanırım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…