selam. kilomuzu buraya yazmamiz yeterlimi, yoksa baska bir yeredemi bildiri yapmamiz gerekiyo CADIARZU
gecen hafta 79.0la basladim ptesi itibari ile 77.0 olmusum boylemi bildirice baska tablo vs var mi kizlar
merci74 neler yaptın bugün nasıl geçti iş görüşmen keyfin nasıl...umarım hakkında hayırlısı olmuştur...
else ne yapıyorsun kuzu,günün nasıl geçti?
bende seni öptüm canım
nerelerdesin sen?
şu spor beni çileden çıkarıyor hiç sevmiyorum yaaa...ne olacak böyle bilmiyorum...sarkıcak heryerim..bende ne yapayım sonbahar dizisini izliyorum:)
entrikalarla dolu bi dizi:)
bugün eve gelince anca biraz kendime geldim..
dün misafirlerinle nasıl geçti,yoruldun tabi..değilmi?
geldımcanım valla artık basınınızın belasıyım anca geldım yemek falan bulasıktı derken simdide yesıl cayımı içtim:içelim: bırazdanda spor yapıcam kaydirigubbakcemile2kocamla anlastık o oyun oynucak pc de bende hem seyredıcem hemde sporumu yapıcam hemde eglenıcez bunu hergun yapıcam sızlerede tavsıye ederım arkadaslar arada degısıkler motıvasyonumuzu arttırır hadı bakalım hep beraber spora :dance::sm_cool:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kıslar iyi akşamlar yeni fotolarımı ekledim kilodan önceki ve sonrakileri
is gorusmem icin sans dilediginiz icin tesekkur ederim kizlar,
is ne oldu derseniz, bilmiyorum bekliyorum gorecegiz insallah olur. Bu aralar buralar da cok cok kotu......
kupa aldım oleyyyy çok sevinçliyim...darısı herkesin başına...motivasyonumuzu yükseltmemiz lazım...hepimiz yaza incecik gireceğizzz...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?