70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsınız hatunlarrrr yarın canım hiç tartılmak istemiyo benim yaaaaaa reglim yakın ayın 5 de olmam lazım şiş gibiyim ister istemez tartıya yansıycak yoksa kaçamak yapmadım fazla yanii

ben menümü yazayım çok saçma sapan yedim bugün
sabah kahvaltı da peynirli ve zeytinli sandviç
öğlen 1 kase çorba
akşam makarna ve ayran

6 öğün yemek bi yana 3 öğünü zor yedim ben

sen de benim gibi meyvesiz duramıyorsun heralde :))
bu arada yeni arkadaşlar var amaaa konuşmuyolar

ya kızlar tabikide şakaydı yermiyim ben bukadar şeyi artık ama gerçek olan birşey varkı kilo vermeye karar vermeden önce böyle yiyordum yemeklerimi her öğünde muhakkak 1 ekmek biterdi yumuşak olduğu için ama şükür o günler geride kaldı

gerçekten ekmeği kesmek çok faydalı oluyor kilo verirken

benim ekmekle pek aram olmadığı için şanslıyım
diyetisyene gitmiştim bi ara bana 10 dilim ekmek vermişti
dedim ben bunu yersem çatlarım hemde kilo falan veremem
sonrasında 7 ye düşürdü

aynen
üniversite yıllarımı çok özledim
öğrencilik geçip geçici saltanatmış kıymetini bilememişiz
ben de özledim.keşke geri dönülse de alıp vermediğim umursamadığı kilolarımı hiç almamış olsamm
şaka gibi yaaa ben de çok yerdimm abur cubur kırıntı mırıntı ne varsa zaten kilo aldıran da bu değil miii

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:80:
bugün saçmaladım resmen yaaa çok dengesiz yedim sabah iyiydi ama sonra abarttım:18:

SABAH
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 küp şker büyüklğünde beyaz peynir
5 zeytin
yarım dometes
3 bardak şekersiz çay

ARA
yarım poğaça

ÖĞLEN
bir tabak tavuklu nohut
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim beyaz ekmek

ARA
1 kase puding
1 tane şekerli bisküvi

AKŞAM
yoookkkkkkk ( bukadar kaçamaktan sonra bi zahmet bişey yemiyim dedim)

toplamda 3 kupa yeşil çay, 2.5 lt su

evet yorumlar.....

Son düzenleme:
slm kizlar ben menumu yazmasam daha iyi olaca ama yinede yazayim bende neden kilo bildiriminden birgun once bu yemegi sectim hic anlamadim
sabah limonlu sicak su
kavalti
omlet 1yumurtadan biraz fazla
2 kucuk dilim kasar
cokaz yogurt
1 dilim tb ekmegi
1 cay
OGLE
2 biber 2 patlican dolmasi zeytin yagli
yari kase cacik

ARA
1 kucuk elma
1form cayi

AKSAM
bir tabak brokoli ustune 3 kasik sarimsakli yogurt gezdirdim
1 tane biber dolmasi
yatana kadar 1 form cay ve 3.5 litre su

aslinda puding ve buskivi olmasaydi menun cok guzel sen bide benim menuyu gor yarin dartiya nasil cikacam bilmiyom......

ooo ne üzülüyorsun ki bunlar yine ii benim ne kaçırdığım günlerim oldu ama insan pişman olmuyo diil :26::26: ama napalım bazen nefsimize hakim olamıyoruz aslında yediklerimizin hiç bir faydası yok biliyoruz bunu ama yapamıyoruz bişey dürtüyo yeyeye diye allah yardımcımız olsun vaalla

vay rakibem naber ya bakalım yarın ne olcak bende bu aralar koyuverdim kendimi bu arada benimle rakip olmak istermisin sormadım afedersin:26::26:

diyetimin daha başındayım ama çok dikkatli olmam gerekirdi yarın telafi etmeye çalışcam artık

vay rakibem naber ya bakalım yarın ne olcak bende bu aralar koyuverdim kendimi bu arada benimle rakip olmak istermisin sormadım afedersin:26::26:

super olur zaten benim de bu haftam cok kotu gecti bir indim bir ciktim bakalim yarin ne olacak ihtiyacim var zaten rakip ne kadar cok olursa o kadar iy olur canim......

aynen
üniversite yıllarımı çok özledim
öğrencilik geçip geçici saltanatmış kıymetini bilememişiz

offf 2010 haziranda mezun oldum ben de.. daha 1 sene bile olmadı hala alışamadım ya ben de çok özlüyorum öğrencilik gibisi yokmuş gerçekten

aslinda puding ve buskivi olmasaydi menun cok guzel sen bide benim menuyu gor yarin dartiya nasil cikacam bilmiyom......

evet ya güne çok iyi başlamıştım kahvaltı süpedi ama puding kasesini elime aldım iki kaşık alcaktım 30 sn sonra kase bomboştu evet valla sen de dolmaları götürmüşsün yarın ne yapcaz biz yaaaaa

merhabalar...

bu günkü menüm şöyle...

sbh;
light ekmekten 1 adet tost + form çayı

ara;
1 yeşil elma + sade maden suyu

öğle;
1 simit + 1ayran

ara;
200 ml light süt

akşam;
200 gr tavuk buğulama + 2 küçük (haşlamalık) patates buğulama (bunların ikiside bol baharatlı) + 1 dilim light ekmek

saat 9 gibi 1 adet çilekli ve keten tohumlu probiyotik yoğurt yiyeceğim...

........................................... o ...........................................

diyet çok iyi gidiyor ama ben halsizlik ve baş ağrısı :18: çekiyorum sanırım henüz alışamadım :26: diyete
tavsiyesi olan var mı?

super olur zaten benim de bu haftam cok kotu gecti bir indim bir ciktim bakalim yarin ne olacak ihtiyacim var zaten rakip ne kadar cok olursa o kadar iy olur canim......

öyleyse sevindim bu haftayı saymayalım ne dersin yarın yine paylaşalım kilolarımızı ama 1 hafta boyunca birbirimizi alt etmek için uğraşalım ne dersin

yarin mekik cezasini kapacagim kesin gerci ben ceza oldumu yapamamki normalde ben genelikle mekiklerimi ceker yatarim ama adi ceza oldumu ondanda olurum.....

yarin mekik cezasini kapacagim kesin gerci ben ceza oldumu yapamamki normalde ben genelikle mekiklerimi ceker yatarim ama adi ceza oldumu ondanda olurum.....

ben hafta boyunca sadece bugün abarttım yine vermişimdir en az 1 kilo hızlı gidio neyseki. ama böle yeyince gerisi gelir diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…