off canım çekti:))ellerine sağlıkk..
akşam çorba salata no ekmek bence!:)
çorba salata güzel haşlanmış sebze yoğurt da olabilir. Ben de şimdi erişteli yeşil mercimek yemeği yedim çok severim bi tabak yedim valla akşama haşlanmık karnabahar ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
Maydanoz Suyu Kullanmış Olan Varmı Hiç??
:89: Nasıl Yapmalıyımmmm
canim ben hic kullanmadim ama internete baya bilgi var bu konuda aslinda orda baksan daha iyi sonuc alirsin
inanamıyorum yaa demekki yazdığım mesajlar gözüküyomuş hele şükür bana cevap yazan biriii <3<3<3 çok teşekkür ederim çok sağol ablacımm
rica ederim canim.....: kilomuz yakin sayilir kc yasindasin:26::26::26::26:
sao canım ılk hafta oldugu ıcın sanırım bu hafta o kadar ıyı degılım bakalım yarın ne cıkacak sonuciyi vermişsin bence
bende pazartesi başladım ama o kadar verememişimdir
malum zamanımda geliyo ondan sanırım
canım cok severim ve yiyorumda kuru incir hurma filan da yıyorum su dabol ıcıyorum ama benım daha cok dogumdan sonra arttı sıkıntım bırde dıyete baslamadan önce düzene girmişti aslında nerdeyse hergün cıkıyordum.canım benim de bağırsak problemim vardı çok kafama takardım bugün yine çıkamıycam falan diye
bi ara yoğunluktan hiç düşünmedim şimdi günde 2 defa çıkıyorum
biraz fiziksel biraz psikolojik anlayacağın
kuru kayısı ye canım ama şu gün kurusu olanlardan
ben o şekilde çıkardım hep
yuh yani ne ilgilendiriyormus onubizim sağlık sisteminde şöyle bi sıkıntı var atıyorum 100 kilo biri de diyetisyene gitse aynı diyeti alıyor sen ben gidincede aynı diyeti veriyor
senin hastalığın mı var yiyeceklere duyarlılığın mı var araştırılmıyor
ben o şekilde gittiğim özel hastaneden paramı geri aldım hiç memnun kalmadım çünkü
diyetisyene benim şeker sorunum var kansızlığım var diyorum onlar beni ilgilendirmez dahiliyeyle görüşün dedi bana
hoşgeldin canım diyet grupları bölümünde kilo çizelgesi nasıl yapılır dıye bır lınk var ordan bakabılırsın ama çizelgen bittiğinde http ile başlayıp png ile biten bölümü yapıştıracaksın imz akısmına herkes orada takılıyor çünkü.selam herkese
ben de dün başladım diyete,hedef 14 kilo vermek.27 yaşımdayım ve 78 kiloyum.tartıda bu rakamı görünce dünya başıma yıkıldıama azmettim başarıcam inşallah
bana ticcker konusunda yardım edebilecek arkadaş var mı acaba? ben de sizinle buradan takip etmek istiyorum verdiklerimi
17 yaşındayım ablacımm sen:))
selam herkese
ben de dün başladım diyete,hedef 14 kilo vermek.27 yaşımdayım ve 78 kiloyum.tartıda bu rakamı görünce dünya başıma yıkıldıama azmettim başarıcam inşallah
bana ticcker konusunda yardım edebilecek arkadaş var mı acaba? ben de sizinle buradan takip etmek istiyorum verdiklerimi
acaba yemek yeeyi ben ne zaman unutucamSenanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim tam buqday ekmeği
ızgara sucuk
kaşar peyniri
yeşilçay
ara
1 bardak süt
öqlen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak pırasa kavurması(havuçlu)
ara
5i 1 yerde çay
akşam
kursa gitmeden yicektim ama unutmuşumm
açç kaldımmmm:84::84::84::84::84::84:
ara
5 i1 yerde çay
2 litre su..
canım hoşgeldin takipteyim seni hadi bakalım..günlerdir giremiyorum ben ya ama zaten 2-3 gündür yediklerimi yazmaya yüzüm yok yani =( ama bugün toparladım...
ben dün de evdeki son günüm diye rahatça yedim valla ne yediğimi bile hatırlamıyorum o derece fazlaydı çünkü istanbuldan dönünce yurda yerleşicem yurdun fitness salonu fln var kaydoldum iyice düzene gircek yani =) dün gece yoldaydım o yüzden girip yazamadım 22.30 da binmiştim yolculuk boyunca = 2 salatalık, 1 alpella kek, 1 bardak şekersiz çay, 1 bardak 2si1 arada kahve
sabaha karşı 6.00 gibi 1 salatalık,1 yeşil elma,200 ml yağsız süt
kahvaltı: 5 minik yuvarlak dilim sucuk, 2 minik dilim ekmek, 4 tane cherry domates, 2-3 çatal beyaz peynir,şekersiz çay
ara:yeşil elma
Öğle: öğlen fln karıştı valla geç kahvaltı yapınca yok yani =D
ara: akdeniz salata,zero cola
akşam: 3 köfte büyüklüğünde tavuk eti tavada pişmiş (derisini yemedim )
şimdi de yeşil çay içiyorum =)
canım geçmiş olsun deprem çok kötü.Rabbim daha büyüğünden saklasın.ben de çok kötüydüm dün çok bunaldım çok sıkıldım.akşam misafir de vardı.bu gün kendimi dışarı attım gezdimmmerginsena ,hayatım fotonu gördüm gerçekten harika olmuşsun tebrik ediyorum seni çabalarından dolayı.
kızlar bugün beya yoğun birgündü benim için daha şimdi giriyorum.
allah nasip ederse oğlumun sünneti var bu yaz .o yüzden salon araştırmalarına girdik ,sürekli biryerlere bakmaya gidiyoruz.o yüzden giremedim ama siz müthiş ilerliyorsunuz.menülerimi yazamadım erginsena tamam itiraf ediyorum biraz çıktım doru yolumdan ama yinede bi bak derim hayatım bugünkü menüme
sabah:çok az peynir,1dilim ekmek,1domates ,2 bardak çay şekerli
öğle:taze fasulye yemeği,salata
akşam:1 kase çorba,1kase yoğurt,1kase mantar sote
arada çok az kuruyemiş
bugün 2 bardak nestcafe
su içdim mi içmedim mi belli değil
gece 23,00civarında 3,1 şiddetinde artçı sallantı oldu kızlar.inanın çok korktuk.birde bgün defneye canım sıkıldı.allah rahmet eylesin.böle kavisli ,buğulu bir gündü.
allah daha kötü şeyler göstermesin ve sağlık versin herşeyin başı sağlık...........
sizleri seviyorum
süperrrgünaydın kızlarrr,,
umarım hepiniz iyisinizdir sevgili çıtır adaylarım
bu hafta yolcu olduğum için cuma giremiycem perşembeden kilo bildirimi yapıcam demiştim. işteee haftanın ilk bildirimi ;
bu hafta 70,1 kg dan 69,70 kg ya inmişim. 60 laar bekleyin geliyorumm
ne sormuştn tatlımm:26:herkes menülere yorum yapmış ama ben bişey sormuştum ilgilenmemişsiniz ama yinede sağolun.menümü yazıyım.
Sabah;ılık suyun içerisine 1 çay kaşığı akasya balı + 2 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 dilim kızarmış yulaf ekmeği
1 kk büyüklüğünde peynir
3 siyah zeytin
1 avuç maydanoz
yarım salatalık
Ara Öğün;
1 çay kaşığı süt tozuyla ve 2 çay kaşığı kahveyle yapılmış neskafe
Öğle;
6 Kaşık Mercimekli Bulgur Pilavı + bardak Ayran
Ara Öğün; 1 Bardak Ayran + 1 grissini
canım hoşgeldin.yukarıda kontrol paneli var oraya gir.diyet sağlıklı beslenmede açıklama var.selam herkese
canlarım 2 gündür giremiyorum doğru dürüst.çok canım sıkkındı.çok dikkat edemedim.ufff yarın nolcak acaba herkes tartılmaya can atıyo.neyseee bugünkü menümm:
sabah:
bir dilim ekmek
2 zeytin
peynir
omlet yağsız
bir çay kaşığı bal
yeşil çay
ara:dışarıdaydım yapamadımm
öğle
bir kase k flaks
ara:su
akşam:
bir tabak kuru fasülye
ilerleyen saatlerde çayyy
canim ben 31 yasindayim ama 17 li yaslari cok ozledi yani lise yilarimi sonrasinda universite yilarimi en civil yilarimdi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?