70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslinda benimde brokoli dolapta duruyordu en iysi onu harcliyayim sarimsakli yogurla yiyeyim sagol canim....

inanamıyorum yaa demekki yazdığım mesajlar gözüküyomuş hele şükür bana cevap yazan biriii <3<3<3 çok teşekkür ederim çok sağol ablacımm

rica ederim canim.....: kilomuz yakin sayilir kc yasindasin:26::26::26::26:

selam herkese
ben de dün başladım diyete,hedef 14 kilo vermek.27 yaşımdayım ve 78 kiloyum.tartıda bu rakamı görünce dünya başıma yıkıldıama azmettim başarıcam inşallah
bana ticcker konusunda yardım edebilecek arkadaş var mı acaba? ben de sizinle buradan takip etmek istiyorum verdiklerimi

iyi vermişsin bence
bende pazartesi başladım ama o kadar verememişimdir
malum zamanımda geliyo ondan sanırım
sao canım ılk hafta oldugu ıcın sanırım bu hafta o kadar ıyı degılım bakalım yarın ne cıkacak sonuc

canım cok severim ve yiyorumda kuru incir hurma filan da yıyorum su dabol ıcıyorum ama benım daha cok dogumdan sonra arttı sıkıntım bırde dıyete baslamadan önce düzene girmişti aslında nerdeyse hergün cıkıyordum.
yuh yani ne ilgilendiriyormus onu
hoşgeldin canım diyet grupları bölümünde kilo çizelgesi nasıl yapılır dıye bır lınk var ordan bakabılırsın ama çizelgen bittiğinde http ile başlayıp png ile biten bölümü yapıştıracaksın imz akısmına herkes orada takılıyor çünkü.

hos geldin canim burda motive bolugu sayesinde kilolari hep beraber verecegiz insalah........

acaba yemek yeeyi ben ne zaman unutucam
canım hoşgeldin takipteyim seni hadi bakalım..
canım geçmiş olsun deprem çok kötü.Rabbim daha büyüğünden saklasın.ben de çok kötüydüm dün çok bunaldım çok sıkıldım.akşam misafir de vardı.bu gün kendimi dışarı attım gezdimmm
süperrr
ne sormuştn tatlımm:26:
canım hoşgeldin.yukarıda kontrol paneli var oraya gir.diyet sağlıklı beslenmede açıklama var.

canlarım 2 gündür giremiyorum doğru dürüst.çok canım sıkkındı.çok dikkat edemedim.ufff yarın nolcak acaba herkes tartılmaya can atıyo.neyseee bugünkü menümm:
sabah:
bir dilim ekmek
2 zeytin
peynir
omlet yağsız
bir çay kaşığı bal
yeşil çay
ara:dışarıdaydım yapamadımm
öğle
bir kase k flaks
ara:su
akşam:
bir tabak kuru fasülye
ilerleyen saatlerde çayyy

sabah :
peynir,4zeytin,1yum,1dil ekmek 2ç.kaşığı reçel,salata

ara :1 mand.1brd süt

öğle : 1tab sebze yem, 1tb yoğurt

ara: 1 port

akşam :1tb sebze ym,1kase yoğurt,1kase yoğurt,salataaa..

ara :meyvee:)

süperr nekadar az yemişsinn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…