öyleyse sevindim bu haftayı saymayalım ne dersin yarın yine paylaşalım kilolarımızı ama 1 hafta boyunca birbirimizi alt etmek için uğraşalım ne dersin
ben hafta boyunca sadece bugün abarttım yine vermişimdir en az 1 kilo hızlı gidio neyseki. ama böle yeyince gerisi gelir diye korkuyorum
bende 1 kilo vermisimdir herhalde amacim daha fazlaydi
super olur dedim bile am bu hafta dedigin gibi sayilmor kilo bildiriminden sonra basliyoruz.....
yarım poğaça,1 dilim beyaz ekmek,1 kase puding,1 tane şekerli bisküvi olmamışşş çok kaçamak var tatlımm gerçi sen de farkındasın olur bööle canını sıkma:90:slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:80:
bugün saçmaladım resmen yaaa çok dengesiz yedim sabah iyiydi ama sonra abarttım:18:
SABAH
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 küp şker büyüklğünde beyaz peynir
5 zeytin
yarım dometes
3 bardak şekersiz çay
ARA
yarım poğaça
ÖĞLEN
bir tabak tavuklu nohut
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim beyaz ekmek
ARA
1 kase puding
1 tane şekerli bisküvi
AKŞAM
yoookkkkkkk ( bukadar kaçamaktan sonra bi zahmet bişey yemiyim dedim)
toplamda 3 kupa yeşil çay, 2.5 lt su
evet yorumlar.....
tatlım dolmaları biraz abartmışsın 1 er tane yeseydin salata yoğurt falan iyi olurdu.akşamda yemişsin üstelik ama insan dayanamıyo anlıyorum seni.slm kizlar ben menumu yazmasam daha iyi olaca ama yinede yazayim bende neden kilo bildiriminden birgun once bu yemegi sectim hic anlamadim
sabah limonlu sicak su
kavalti
omlet 1yumurtadan biraz fazla
2 kucuk dilim kasar
cokaz yogurt
1 dilim tb ekmegi
1 cay
OGLE
2 biber 2 patlican dolmasi zeytin yagli
yari kase cacik
ARA
1 kucuk elma
1form cayi
AKSAM
bir tabak brokoli ustune 3 kasik sarimsakli yogurt gezdirdim
1 tane biber dolmasi
yatana kadar 1 form cay ve 3.5 litre su
tama oldu ozaman da ben verdimmi aldımmı kilo hiç bilmiyorum başımda iki çocuk var onlarla uğraşmaktan çok acıkıyorum ama bir okadarda yakıyorumdur dimi görücez bakalım yaş kaç sorması ayıp ben 22
canim ben 31 yasindayim benimde 4 yasinda 1 oglum var hem ozel rahatsizligiyla beraber hiper hiper aktif bir saniye bile durmaz aslinda bu yil okul yasiydi ama mlalesef normal okula almadilar ozel okuldada yer yoktu benimde gunum onunla geciyor yapisik ikiz gibiyiz zaten istesemde yalniz birakamiyom anca uyudugu dakika evde is yapabilyom onunla mutfaga giremiyom mutfak mutfakliktan cikiyor aslinda gecen yil devlet eve yardimci gonderiyordu bu yilda gondermek istediler ama ben oglum okula baslar diye kabul etmedim galiba yine yardimci isteyecem....
allah bağışlasın benimde biri 19 aylık batuhan biri 7 aylık gözde bende batuyla yapışık ikiz gibiyim bidakka ayrılmıyo yanımdan babasıyla bile kalmıyo ben mutfakta iş yapıyım off nedir bundan çektiğim bir ben varmışım gibi dünyasında kimseye gitmiyor çok mız mız oldu gitti çıldırmamak elde değil napıcam bilmiyorum bide artık kardeşinide kıskanmaya başladı bişey yaptırmıyo uyurken yapabiliyorum bende
sagol canim seninkileride allah anali babali buyutsun saglik olsunlarda gerisi gecicidir bende oglumun rahatsizligi icin her an her saniye dua ediyom dravet sendronmu diye bir rahatsizlik henuz dunyada bu rahatsizlagi geciren bir tedavi sekli bulunmadi arastirmalar yapiliyor ama ne olacak bilmiyoruz
aslinda gurbette yasiyor olmamda sarlari daha zor hale getiriyor burda ailemde yalnizca erkek kardesim var akrabalar var ama anne baba baci gibi olurmu onlar olsaysi yukum bu kadar agir gelmezdi....
Bende evde olduğum zamanlar benimde günlerim hemen hemen aynı geçiyordu. Bence kendine yeni arkadaslar yeni çevreler edin. Yeni kişiler ile tanışmak insa çok iyi gelir zaman zaman. Yaşadığın çevrelerde el işi korsları falan yokmu onlara katıl. Halk eğitim kursarı, belediyenin kursları gibi....Bir kursa veya faaliyetlere katılsan onlar saatli oluyor. Çocukları okla gönderince eşinle uyurken sende oraya gidersin. Yada kendine hobiler edin. Mesele ben işten boş zamanı kaldığı zamanlar keçe ile uğraşıyorum. Onları zaman zaman hediye ediyorum. Zaman zaman küçük siparişler alıp satıyorum. Aslında pek getiri olmuyor ama zaman geçiyor dolu dolukizlar yaa canim cok sikiliyor, kac gundur cok duzenliydim bir k flakes diyeti yaptim, hic kacamak yapmadim, hergun tartildim, ama bekledigim gibi gitmedi kilolar, yarin tartilip yazacagim, cizelgemi yenileyecegim insallah, yaa kizlar ben cok yanlizim, yanimda birisi olsa bana destek ne guzel olacak, bir arkadasima teklif ettim gel benimle bizim evde yuruyus yapalim diye bir suru bahane soyledi, hem kilo vermek istiyor hemde bahaneleri cok, esimin is duzeni cok bozuk, ogleden sonra gidiyor ise gece gec geliyor, haliyle sabah yatiyor, bende sabah cocuklari gonderince onunla geri yatiyorum, oglende kalkiyoruz kahvalti falan, sonra ev isi yemek yap aksam oluyor, apartmanda oturuyorum, aksamlari yurume bandima cikamiyorum, aksam yemegimi 8 gibi yiyebiliyorum, sonra 12-1 gibi yatiyorum, o saate kadar acikiyorum ama bazen sadece meyva yiyorum yada aciktikca su iciyorum, bir suresir burda sizinleyim, hergun girip yazilanlari okuyorum, herkez ne kadar guzel veriyor , ben hala oldugum yerde sayiyorum, neden yaaa, cok canim sikiliyor cokk, hicbirseyden mutlu olamiyorum, kimseyle gorusmek istemiyorum, iki tane oglum var sabah onlar okula gidiyorlar okuldan sonra dersane, aksam 6 da aliyorum onlari dersaneden, anliyacaginiz tum gun bosum, canim hicbirsey yapmak istemiyor, gun boyu biraksalar uyuyacagim, aksamda cocuklar 9 da yatiyorlar, bende gece yarisina kadar tv bakiyorum, bu halimden hic memnun degilim, kendime cok kiziyorum, ve esiminde benim bu halimden sikilmasindan korkuyorum, kizlar yardim edin lutfen....
keske bugun universiteye basliyor olsam dedigim cok oldu .....canim sen hangi universitede okudun hangi bolum?
Sabah:
ılık su
bir dilim ekmek
peynir
Ara
Portakal
Öğlen
Salata , yoğurt ve ekmek
Ara : portakal ve kivi
akşam:
Tavuklu sata vee çok kötü birşey yaptım
Yarım lahmacunkendimi çok kötü hissediyorum
2 litre kadar su
Yani ne bileym geçen haftada böle yaptım ancak 900 gr vermiştim. Bu hafta daha çok vermem gerekiyor diye düşünüyorumdum. Ama yine dayanamadımbirşey olmaz yaw...:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?