Nasıl acım nasıl acım sormayın
5-6 tan fındık yedim. Kilomu güncelledi. bu hafta 79,5 idim bu sabah 79,3 geldimtuzsuz az yağlı oatlamış mısır ye su iç, yada meyce ye su iç, yada hemen bi salata yap su iç, yada yoğurt ye su iç...sakın kendini bırakma bak çok pişman olursun...pişmanlıktan sonra da tekrar başlamak her sefernde daha zor oluyor!
Allaaah:))
sus gı:)
işin zormuş en masumu sarma gibiii!!!
hayatım gezmeye gitmek güzel ikram kısmı hüsranohh ne güzel ya anneyle gezmelere gidiyosun bende oğlum büyüsün gezmek ıstıyorum calısınca da elim ayagım hep baglı oluyor.annemde gezmeye gıtmıyo zaten bız hep 4 kardes bı onun evı bı bunun evı dolanıp dururuz ancak
canım inş da resimerini gördüm sende o kadar fazla durmuyorsun yani.
waaawww 28 bedennnselam kızlarrrrr nasılsınızzzz çok mutluyum ya habire eski kıyafetlerimi giyip duruorum daha diyetimin başında olmama rağmen bacaklarımdan yukarı çıkmayan kotlarım biraz sıksa da oluyooo ne güzel bir duygu bu yaaaaama hedef görebileceğim biyere koyduğum ve her gün baktığım 28 beden olan kotumu giyebilmek
hoooop nereye öylee beni beklee kısss 1.5 kilo vereceymiş bababababababaaaaaainşallahhhhh:) geçen cuma 69.8 dim canm ama yarına 1_1.5 arası bi kayıp daha bekliyorum:)
evetttttttttt tam motivasyonnn aferinnnzayıflayacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
doqru olanda bu cnm..süper ya ben de sadece kahvaltıda yemeye çalışıyorum akşam kesinlikle yemiyorum ekmek
aldım gitti gel yamacımaGÜNAYDIN BAYANLAR:)
ben de aranıza yeni katıldım.beni de alınnnnnnn:)
ayy erdeyse yaşıtız bende 36 yol öyle 75te kalmak çıtır olana kadar devammmmtabiiiii:)
5 şubatta tam 35 olacağım:)
166 boyum 80 kiloyum.
hedefimde öyle çok zayıf olmak değil 75 olmak.bu siteyi dün keşfettim umarım burada başarabilirim:)))
hg cnm burdaki menüleri takip edersen nerde yanlış yaptıqını anlarsın kopma burdan ..slm kızlar nasılsınız benımde kılo fazlalıgım varrr...abur cubur geregınden fazla yıyorum galıba evlendıgımde 55 kıloydumm sımdı ıse 70 e yaklastımm bana tavsıye edecegınız cozum yolu varsa lutfen yazarsanız sevınırım:18::18:
çorba+salata..slm kizlar ya ben coktandir dolma yapmamistim aksam yatmadan zeytin yagli patlican biber dolmasi yaptim bugun oglen 2 patlican 2 biber yedim yanindada yarim kase cacik aksami nasil kapatayim sizce hic birsey yemeyeyim diyom ama dayanmamki......
hoşgeldin cnm aramıza..selam herkese
ben de dün başladım diyete,hedef 14 kilo vermek.27 yaşımdayım ve 78 kiloyum.tartıda bu rakamı görünce dünya başıma yıkıldıama azmettim başarıcam inşallah
bana ticcker konusunda yardım edebilecek arkadaş var mı acaba? ben de sizinle buradan takip etmek istiyorum verdiklerimi
nasılsınız hatunlarrrr yarın canım hiç tartılmak istemiyo benim yaaaaaa reglim yakın ayın 5 de olmam lazım şiş gibiyim ister istemez tartıya yansıycak yoksa kaçamak yapmadım fazla yanii
neden gerçek dışı menüleri yazıyorsun aslı astarı olmayan şeylerle insanları uqraştırıyorsun burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kendine eqlencemi arıyosun biz millete burdaki menüleri okuyup örnek alın diyoruz sen tutup olmıcak şeyler yazıyorsun bu arkadaşlarına karşı saygısızlıktır..ya kızlar tabikide şakaydı yermiyim ben bukadar şeyi artık ama gerçek olan birşey varkı kilo vermeye karar vermeden önce böyle yiyordum yemeklerimi her öğünde muhakkak 1 ekmek biterdi yumuşak olduğu için ama şükür o günler geride kaldı
Merhaba ben de yok mu benim kilo topiğim derken buldum sizleri ama uzun zaman olmuş. Kısaca bana geçmişte azimle kilo veren arkadaşları içeren bir mail atarmısınız. 13 ocakta açılmış topiğimiz . O günden beri var mı bir hareket.:))Bu arada 74.5 çakılı kilom olarak kalmak üzere. 1 kilo iniyor 1 kilo çıkıyor hatta bugün 75ledim birara. Bir de şey gün içinde varmı 1-2 kilo kaybedip akşam alan ya da tersi.
Bende evde olduğum zamanlar benimde günlerim hemen hemen aynı geçiyordu. Bence kendine yeni arkadaslar yeni çevreler edin. Yeni kişiler ile tanışmak insa çok iyi gelir zaman zaman. Yaşadığın çevrelerde el işi korsları falan yokmu onlara katıl. Halk eğitim kursarı, belediyenin kursları gibi....Bir kursa veya faaliyetlere katılsan onlar saatli oluyor. Çocukları okla gönderince eşinle uyurken sende oraya gidersin. Yada kendine hobiler edin. Mesele ben işten boş zamanı kaldığı zamanlar keçe ile uğraşıyorum. Onları zaman zaman hediye ediyorum. Zaman zaman küçük siparişler alıp satıyorum. Aslında pek getiri olmuyor ama zaman geçiyor dolu dolu
Arkadaşlar bildiqiniz gibi misafirlerim var sabah ve akşam kısa süreli girebiliyorum pek ilgilenemiyorum menülerede pek bakamıyorum biraz daha sabır kızlar eski düzenimize dönücez inşallah şimdi menümü yazıp çıkmak zorundayım çooook yorgunum hemen yatıcam şimdided iyi geceler çıtırlarımmm
Senanın menüsü
kahvaltı
1 su bardaqı su
1 yumurta
2 dilim tam buqday ekemqinden yapılmış tost
yeşilçay
ara
1 yeşil elma
öqleden sonra (misafirlikteydim)
yarım kase mısır çorbası
1 kepçe etli patates yemeqi
2 kaşık pırasa
ceviz büyüklüqünde kek
yöresel köy yufka ekmeqinin ucundan kopardım
akşam
yok
ara
5i 1 yerde çay
1.5 litre su
öptüldünüz fıstıklar herkese iyi gecelerrrrr
hoşgeldin cnmslmm herkese bende 70 kiloyum boyum 171cm Allahtan boyum var kaldrıyorm yoksa fazlasıyla kiloluyum yani diyet miyet yapmıyorm sporda öle sadece yedklerime dikkat ediyorum ama bu geceden itibaren sporada başlıcam inşAllah hepimiz umduğumuz kilolalara sağlıklı ve kalıcı bi biçimde ulaşırızz
neden gerçek dışı menüleri yazıyorsun aslı astarı olmayan şeylerle insanları uqraştırıyorsun burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kendine eqlencemi arıyosun biz millete burdaki menüleri okuyup örnek alın diyoruz sen tutup olmıcak şeyler yazıyorsun bu arkadaşlarına karşı saygısızlıktır..
ben gerçek dışı menü yazmıyorum tamammı o menü benim kilo vermeye karar vermeden önceki yediklerimin bir özetiydi ve onu kendim ve başkaları motive olsun diye yazdım şuanki yaptıklarımla kendimle gurur duyduğum için yazdım anlayışızlığın için tesüf ederim
birşey olmaz yaw...:82:
günaydınnn çıtırlar senacım günaydın.oğlumu doyurdum şimdi kocamı bekliyorum kalksa da kahvaltı yapsak çok acıktım.bu gün büyük gün ama benim korkunç günüm oldu.o kadar kaçamaktan sonra ne bekliyorum kiii.evet ilk kilo bildirimi benden olsun.72 ydim.şimdi 71.5 yani 500 gr gitmişş
sabah 1 kase flakes
oglen 1 kase corba salata ve bıraz tavuk şiş ayran
aksammm
ahh aksammmm(((((
sen yıne yarım yemıssın ben yola gıdecektım tam 1 tane kıymalı pıde yedım aksamm
pişmanımmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlkızlarrr kılo cızelgesı yapmak ıstoıyorummm gecenlerde vardı ama bulamıuu-yorummm
help help help
gerçekten ders oluyo senacım ama benimki birazda motive eksikliği.şimdiye kadar hiç diyet yapmadım doğumdan sonra mecbur kaldım.şimdi de bi iyi gidiyo bi bırakıyorum.inş bu hafta daha çok veririm.seni deee tebrik edrim çok güzel veriyosun maş.Aşkım inan kaçamak yaptıqımız haftalarda kilo almamak bile büyük ayrıcalık ki sen 500qr vermişsin öncelikle seni tebrik ederim ve şunu eklemek istiyorum yaptıqımız her kaçamak büyük bir tecrübe oluyor ben o kaçamakları yapa yapa beslenme tarzımı belli bir düzene oturttum her kaçamak bizlere ders oluyor ve doqruyu bulmamızı saqlıyor hiç üzülme tam tersine mutlu ol çünkü herşeye raqmen 500qr vermişsin cnm
canım bu sayfaya gelmeden önceki sayfada açıklması var.dur link gödereyim sana.kızlarrr kılo cızelgesı yapmak ıstoıyorummm gecenlerde vardı ama bulamıuu-yorummm
help help help
günaydın arkadaşlar
nasılsınız bakalım
bugünkü kilom 72.5
bugün başlayalı 1 ay oldu.bir ayda 6 kilo verdim daha fazla vermek istemiyordum zaten yoksa yüzüm çöküyor.
senacım senin yardımın çok oldu bana sağolasın.hep başlayıp yarım bırakıyordum ama bu sefer buranın sayesinde oldu galiba.çok yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum.
tebriklerrrrgünaydın kızlar...
dün tartıldığımda (tok Karınla) 73.5 çıkmıştım. bu sabah aç karınla tartıldım ve tam 73 kiloyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?