70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasıl acım nasıl acım sormayın

tuzsuz az yağlı oatlamış mısır ye su iç, yada meyce ye su iç, yada hemen bi salata yap su iç, yada yoğurt ye su iç...sakın kendini bırakma bak çok pişman olursun...pişmanlıktan sonra da tekrar başlamak her sefernde daha zor oluyor!

5-6 tan fındık yedim. Kilomu güncelledi. bu hafta 79,5 idim bu sabah 79,3 geldim

Allaaah:))

sus gı:)

işin zormuş en masumu sarma gibiii!!!

ama ben btün menüyü yediimm :84::84:
hayatım gezmeye gitmek güzel ikram kısmı hüsran
waaawww 28 bedennn

inşallahhhhh:) geçen cuma 69.8 dim canm ama yarına 1_1.5 arası bi kayıp daha bekliyorum:)
hoooop nereye öylee beni beklee kısss 1.5 kilo vereceymiş bababababababaaaaaa
zayıflayacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evetttttttttt tam motivasyonnn aferinnn
süper ya ben de sadece kahvaltıda yemeye çalışıyorum akşam kesinlikle yemiyorum ekmek
doqru olanda bu cnm..

GÜNAYDIN BAYANLAR:)
ben de aranıza yeni katıldım.beni de alınnnnnnn:)
aldım gitti gel yamacıma

tabiiiii:)
5 şubatta tam 35 olacağım:)
166 boyum 80 kiloyum.
hedefimde öyle çok zayıf olmak değil 75 olmak.bu siteyi dün keşfettim umarım burada başarabilirim:)))
ayy erdeyse yaşıtız bende 36 yol öyle 75te kalmak çıtır olana kadar devammmm

hg cnm burdaki menüleri takip edersen nerde yanlış yaptıqını anlarsın kopma burdan ..
slm kizlar ya ben coktandir dolma yapmamistim aksam yatmadan zeytin yagli patlican biber dolmasi yaptim bugun oglen 2 patlican 2 biber yedim yanindada yarim kase cacik aksami nasil kapatayim sizce hic birsey yemeyeyim diyom ama dayanmamki......
çorba+salata..
hoşgeldin cnm aramıza..

nasılsınız hatunlarrrr yarın canım hiç tartılmak istemiyo benim yaaaaaa reglim yakın ayın 5 de olmam lazım şiş gibiyim ister istemez tartıya yansıycak yoksa kaçamak yapmadım fazla yanii

kıs aslıııı kesn kaçamakların olduda yarın canın tartılmak istemiyoo gel bakiimm tartının başınaa :94:
neden gerçek dışı menüleri yazıyorsun aslı astarı olmayan şeylerle insanları uqraştırıyorsun burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kendine eqlencemi arıyosun biz millete burdaki menüleri okuyup örnek alın diyoruz sen tutup olmıcak şeyler yazıyorsun bu arkadaşlarına karşı saygısızlıktır..

canım öncelikle aramıza hoşgeldin ben baya kilo verdim 90dan 73e düştüm bu arada en kısa zamanda kilo çizelgeni yapmanı isticem cnm..

Canim ben Amerikadayim, burda oyle el isleri kurslari falan yok aslinda olsa ne guzel olur, kendime el isleri basliyorum yanliz olunca ondan da sikilip yarim birakiyorum, cok monoton bir hayatim var......

Son düzenleme:
Arkadaşlar bildiqiniz gibi misafirlerim var sabah ve akşam kısa süreli girebiliyorum pek ilgilenemiyorum menülerede pek bakamıyorum biraz daha sabır kızlar eski düzenimize dönücez inşallah şimdi menümü yazıp çıkmak zorundayım çooook yorgunum hemen yatıcam şimdided iyi geceler çıtırlarımmm

Senanın menüsü

kahvaltı
1 su bardaqı su
1 yumurta
2 dilim tam buqday ekemqinden yapılmış tost
yeşilçay

ara
1 yeşil elma

öqleden sonra (misafirlikteydim)
yarım kase mısır çorbası
1 kepçe etli patates yemeqi
2 kaşık pırasa
ceviz büyüklüqünde kek
yöresel köy yufka ekmeqinin ucundan kopardım

akşam
yok

ara
5i 1 yerde çay

1.5 litre su

öptüldünüz fıstıklar herkese iyi gecelerrrrr

Birde ben öğrenebilsem akşamları yememeyi

slmm herkese bende 70 kiloyum boyum 171cm Allahtan boyum var kaldrıyorm yoksa fazlasıyla kiloluyum yani diyet miyet yapmıyorm sporda öle sadece yedklerime dikkat ediyorum ama bu geceden itibaren sporada başlıcam inşAllah hepimiz umduğumuz kilolalara sağlıklı ve kalıcı bi biçimde ulaşırızz

neden gerçek dışı menüleri yazıyorsun aslı astarı olmayan şeylerle insanları uqraştırıyorsun burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kendine eqlencemi arıyosun biz millete burdaki menüleri okuyup örnek alın diyoruz sen tutup olmıcak şeyler yazıyorsun bu arkadaşlarına karşı saygısızlıktır..

ben gerçek dışı menü yazmıyorum tamammı o menü benim kilo vermeye karar vermeden önceki yediklerimin bir özetiydi ve onu kendim ve başkaları motive olsun diye yazdım şuanki yaptıklarımla kendimle gurur duyduğum için yazdım anlayışızlığın için tesüf ederim

Son düzenleme:
Bugünkü korkunç menüm:

SABAH
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 bardak şekersiz çay

ÖĞLEN
Tavuk şinitzel
Yanında bir küçük patatesten yapılmış elma dilim patates kızartması

ARA
Elma çayı

AKŞAM
Et dürüm
Ayran

GECE(11:30)
1 adet zeytinyağlı patlıcan

Misafirim vardı ve bütün gün gezdik dışarlarda mecburen fast food'a yüklendim Umarım tartıya yansımaz bu durum yarın...Gecenin bi vakti yediklerim yüzünden bu saatte anca yatıyorum....

hoşgeldin cnm

Arkadaşlarım senin bu kadar şey yediqine inanmadıklarını söyledikleri için sen yemediqini itiraf ettin ve zaten günlük menü paylaşımı yapar gibi yazdın menünün başında ben daha önce bu tarz besleniyordum diye bir uyarıda bulunmamışsın arkadaşlar tepki verince geri adım atıp ben bunları önceden yiyordum dedin bu bizlerle dalqa geçmektir!!!!....

günaydınnn çıtırlar senacım günaydın.oğlumu doyurdum şimdi kocamı bekliyorum kalksa da kahvaltı yapsak çok acıktım.bu gün büyük gün ama benim korkunç günüm oldu.o kadar kaçamaktan sonra ne bekliyorum kiii.evet ilk kilo bildirimi benden olsun.72 ydim.şimdi 71.5 yani 500 gr gitmişş

Günaydın arkadaşlarr sehercim kıss fıstık seni aşada görüyorum gel bakim yanıma :94: hemen kilo bildirimimi yapayım haftanın 4 günü full misafirlikteydim ve şu an reqliyim buna raqmen iyi olduqumu düşünüyorum yeni kilom 72.3 kızlar bu hafta 1.100qr vermişimm şimdi en çok sevdiğim kısma sıra geldi çizelgeyi deqiştirmeeekkk

Aşkım inan kaçamak yaptıqımız haftalarda kilo almamak bile büyük ayrıcalık ki sen 500qr vermişsin öncelikle seni tebrik ederim ve şunu eklemek istiyorum yaptıqımız her kaçamak büyük bir tecrübe oluyor ben o kaçamakları yapa yapa beslenme tarzımı belli bir düzene oturttum her kaçamak bizlere ders oluyor ve doqruyu bulmamızı saqlıyor hiç üzülme tam tersine mutlu ol çünkü herşeye raqmen 500qr vermişsin cnm

günaydın arkadaşlar
nasılsınız bakalım
bugünkü kilom 72.5
bugün başlayalı 1 ay oldu.bir ayda 6 kilo verdim daha fazla vermek istemiyordum zaten yoksa yüzüm çöküyor.
senacım senin yardımın çok oldu bana sağolasın.hep başlayıp yarım bırakıyordum ama bu sefer buranın sayesinde oldu galiba.çok yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

dün tartıldığımda (tok Karınla) 73.5 çıkmıştım. bu sabah aç karınla tartıldım ve tam 73 kiloyum...

gerçekten ders oluyo senacım ama benimki birazda motive eksikliği.şimdiye kadar hiç diyet yapmadım doğumdan sonra mecbur kaldım.şimdi de bi iyi gidiyo bi bırakıyorum.inş bu hafta daha çok veririm.seni deee tebrik edrim çok güzel veriyosun maş.
kızlarrr kılo cızelgesı yapmak ıstoıyorummm gecenlerde vardı ama bulamıuu-yorummm
help help help
canım bu sayfaya gelmeden önceki sayfada açıklması var.dur link gödereyim sana.

günaydın kızlar...

dün tartıldığımda (tok Karınla) 73.5 çıkmıştım. bu sabah aç karınla tartıldım ve tam 73 kiloyum...
tebriklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…