70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın bu hafta 700 gr vermişim.72.9 dum 72.2 cıktım sabah.gecen haftaya göre az verdım ama fena deıl sanırım bıkac kacamagım oldu 2 kerede 20 dk yürüyüş yaptım yoksa bunu da veremezdım.

slm kizlar bu hafta kacamaklar haftasiydi buda bana ders olsun
kilom gecen hafta 76.2
bugun 75.4 sadece 800 g gitmis
aslinda dun sabah 75.1 dim tabi dolmalari goturdukten sonra bu hale geldim...

kahvaltımı yazıyımmmm

kalktığımda büyük 1 bardak maydanoz suyu içtim(limonlu)

Kahvaltı;

1 dilim kızarmış yulaf ekmeği

1 kk Peynir

1 Siyah Zeytin

Yarım salatalık+ Yarım domates

1 Bardak Şekersiz Çay

hos geldin canim burda motive bolugu sayesinde kilolari hep beraber verecegiz insalah........

günaydın canım,
hoşbulduk,inşallah öyle olur,hiç bu kiloya çıkmamıştım,şoktaydım ama atlatmaya başladım ve diyetime sağlam adımlarla devam etmekteyim
kilo gerçekten insanın kendine yaptığı en büyük işkence bence

ya kızlar bısey sorcammmm kafama takıldı da sımdı ben 70.8 e dusmusum ya, gelecek hafta 70in altına dusunce 60-69 kılo aralıgındakıler grubuna mı transfer oluyorummm

günyadın kızlar...öncelikle herkesi tebrik ederim ...bende bildireyim, geçen hafta 75.2 idim bu hafta 73.7 geldim...aslında yaşım genç olduğuı için 73 e daha yakın bir sonuç bekliyordum..neyse :/ ... :18:

evet ama sen yine de bi 68 filan olmayı bekle yaaaaa :)) bizi bırakıp gitcenmi kiii:)

canımm yaa öyle demeee sızın benden ayrı kalamayacagınızı, kalan kılolarınızı da hemen verıpppp 60-69 a pesımden gelecegınızı bılıyorummmm bennnn
bunun ıcınnn zayıflıyorum kı sızlerde zayıflayınnn, yaaa

evet ama sen yine de bi 68 filan olmayı bekle yaaaaa :)) bizi bırakıp gitcenmi kiii:)

bence 70lerden başladığı için kaç olursa olsun burda kalsın :) ..ben şahsen öyle yapıcam çünkü destek aldım ve destek verme sırası bana da gelecek...o zaman hade işim bitti ben gidiyorum yapamam ben yaa eheh :)

sanada gunaydin canim. burda insan kendini kendisine ve burdakilere karsi hep sorumlu hisediyor bundan dolayi kilo vermeyi daha cok hedef haline getiriyor bende iki hafta olmadi buraya geleli 2 .600 vermisim bence cok guzel tabi kendim once baslamistim burayla devam etmek kilo vermeyi benim icin daha eglenceli hale getirdi.....

ablacım günaydın çok tebrik ederim est ablacım çorbada bir miktar tuzum bulunduysa ne mutlu bana
günaydın kızlar...

dün tartıldığımda (tok Karınla) 73.5 çıkmıştım. bu sabah aç karınla tartıldım ve tam 73 kiloyum...
aferin canım çok güzle vermişsin çok tebrikler hep aç karnına tartıl cnm daha az çıkıyoruz
sehercim çok sqol cnm her zaman söylüyorum heo beraber gelcez bu işin üstesinde cnm

arcak çok süper cnm kocaman bir afende sanaa bir hafta 700 diqer hafta 800 derken bi bakmışız kilo denen bişey kalmamııışşş
slm kizlar bu hafta kacamaklar haftasiydi buda bana ders olsun
kilom gecen hafta 76.2
bugun 75.4 sadece 800 g gitmis
aslinda dun sabah 75.1 dim tabi dolmalari goturdukten sonra bu hale geldim...
tebrik ederim cnm aynen devammm

hayatım menülerimizi akşam toplu olarak yazalım böyle anlaşılmıyor günü toplu olarak görmemiz lazım yoksa eksiklerimizi göremeyiz..
ya kızlar bısey sorcammmm kafama takıldı da sımdı ben 70.8 e dusmusum ya, gelecek hafta 70in altına dusunce 60-69 kılo aralıgındakıler grubuna mı transfer oluyorummm
ben kesinlikle gitmem gitsemde misafir olurum bizim 80-89 topiqimizde var ama hepimiz verdiqimiz kilolara raqmen devam ediyoruz neden g,delimki bizim arkadaşlarımız burda gitmek yoookkkk
günyadın kızlar...öncelikle herkesi tebrik ederim ...bende bildireyim, geçen hafta 75.2 idim bu hafta 73.7 geldim...aslında yaşım genç olduğuı için 73 e daha yakın bir sonuç bekliyordum..neyse :/ ... :18:

ooooo çok süper vermişsin gel qııı alnından öpemm senii

ben boyle dusunmemıstım sadece meerak edıp sormustummm
işim bıttı gıdıyorummm demek haaa, ne kadar kotusunnnn

kızlar ben akşam yemeğimi en geç 6da yicem bundan sonra...eğer yiyemezsem biir tane meyve yerm belki...ama ötesi yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…