70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben akşam yemeğimi en geç 6da yicem bundan sonra...eğer yiyemezsem biir tane meyve yerm belki...ama ötesi yok....

bence 6 gibi çorba filan iç ben öye yapıyorum canım yatmadan çok çok acıkırsam ya yarım yada tam meyve filan ya da ılık süt o şekilde geçiştiriyorum

günaydın hatunlarrrrrrr
seviniyimmi üzülüyümmü tartı yine ......72...... bugün yarın regl olmam lazım ibre oynamamış yerinden kaçamakta yapmamıştım ama neyse almamış olmamda sevindiriciiii tabiiii

günaydınnnnnnnnnn

70.2 olmuşum sabahh tartıda görünce mutlu oldum:) 60lar bekleyin benii:)

canım oglunun rahatsızlıgını soracaktımkı ıdger sayfada yazmıssın ama nasıl bır hastalık bılmıyorum umarım mınıgı cok etkılemıyordur.cok gecmıs olsun Rabbim şifasını versin inşallah
canım bence daha erken yatıp daha erken kalkmayı dene bu düzene alıstır kendını daha zınde olursun.
tebrıkler
slm kizlar bu hafta kacamaklar haftasiydi buda bana ders olsun
kilom gecen hafta 76.2
bugun 75.4 sadece 800 g gitmis
aslinda dun sabah 75.1 dim tabi dolmalari goturdukten sonra bu hale geldim...
bende sadece 700 gr verdım bence ıyı vermıssın canım o dolmalardan sonra
tamam canım ben yanlıs anlamısım demekkı ben ozur dılerım

diyet yapıyoruz ya heralde ondan bazen gerginlikler yanlıs anlamalar olabiliyor

Ayrıca Senacım senı de cok tebrık ederım sende bızler gıbı kacamak yapıyorsun görüyorum ama senın farkın heme dıger öğünde cezanı verıyorsun onun sonucunda da kılo vermende bır aksaklık olmuyor sen bu ısı kapmıssın artık zaten verdıgın kılolardan da bellı.ınsallah bızde öğreniriz bende 2 haftada 1.8 verdım 2 bıle veremedım ama cok sıkı dıyet yapamıyorum bılıyorsunuz burda olmasaydım onuda veremezdım ıns dedıgın gıbı az az vererek bırde bakmısım kılolar gıtmıs

herkes ne güzel az da olsa kilo vermiş ben 200 gr anca vermişim
79,6ydım sabah 79,4 çıktım
reglime 10 gün kadar var o yüzden verememiş olabilirmiyim ki

ya ben bi rakip secmıstım kendıme ama kımdı unuttum o da benı unuttu herald eböyl eolmuycak bı rakıp lazım bana o zaman daha cok hırsalanırım heralde.boyuma yasıma kıloma uygun rakıp ıstıyorummmm

1.70 boy suankı kılom 72.2 yasım 29,5

benim de rakibim yok galbaaa

yaş 25 ,1.66 boy kilo aşaada görüldüğü gibi:) varmı bana yakınn hakketen daha iyi olurr

canım heralde bendim o ama ben de unuttum:26::26:bu hafta başlayalım istersen boyum 1.67 kilom 71.5 yaşım 26 ne dersinn

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR,
SÜPER KİLO VERENLER OLMUŞ BENİM TAHMİN ETTİĞİM GİBİ BU HAFTA HİÇ İÇ AÇICI DEĞİLDİ
TABİ EVDEKİ REKABET DE BİTİNCE BU HAFTA SARMADI BANA .KIZLAR BİRDE MİSAFİRİM VAR.
YEMEĞİYDİ,TATLISIYDI,MEYVESİYDİ.İNSAN İSTER İSTEMEZ KAÇIRIYOR:18::18::18::18:
VE BEN 200 GR VERMİŞİM
NAPALIM HAK ETTİK ÇEKECEĞİZ MEKİKLERİ:emir_
bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…