kızlar ben akşam yemeğimi en geç 6da yicem bundan sonra...eğer yiyemezsem biir tane meyve yerm belki...ama ötesi yok....
hiii...tatlım sana yönelik söylemedm aşk olsun:18: yani ben öyle hissederdim dedim...afedersn özür dilerm
günyadın kızlar...öncelikle herkesi tebrik ederim...bende bildireyim, geçen hafta 75.2 idim bu hafta 73.7 geldim...aslında yaşım genç olduğuı için 73 e daha yakın bir sonuç bekliyordum..neyse :/ ... :18:
canım oglunun rahatsızlıgını soracaktımkı ıdger sayfada yazmıssın ama nasıl bır hastalık bılmıyorum umarım mınıgı cok etkılemıyordur.cok gecmıs olsun Rabbim şifasını versin inşallahcanim ben 31 yasindayim benimde 4 yasinda 1 oglum var hem ozel rahatsizligiyla beraber hiper hiper aktif bir saniye bile durmaz aslinda bu yil okul yasiydi ama mlalesef normal okula almadilar ozel okuldada yer yoktu benimde gunum onunla geciyor yapisik ikiz gibiyiz zaten istesemde yalniz birakamiyom anca uyudugu dakika evde is yapabilyom onunla mutfaga giremiyom mutfak mutfakliktan cikiyor aslinda gecen yil devlet eve yardimci gonderiyordu bu yilda gondermek istediler ama ben oglum okula baslar diye kabul etmedim galiba yine yardimci isteyecem....
canım bence daha erken yatıp daha erken kalkmayı dene bu düzene alıstır kendını daha zınde olursun.kizlar yaa canim cok sikiliyor, kac gundur cok duzenliydim bir k flakes diyeti yaptim, hic kacamak yapmadim, hergun tartildim, ama bekledigim gibi gitmedi kilolar, yarin tartilip yazacagim, cizelgemi yenileyecegim insallah, yaa kizlar ben cok yanlizim, yanimda birisi olsa bana destek ne guzel olacak, bir arkadasima teklif ettim gel benimle bizim evde yuruyus yapalim diye bir suru bahane soyledi, hem kilo vermek istiyor hemde bahaneleri cok, esimin is duzeni cok bozuk, ogleden sonra gidiyor ise gece gec geliyor, haliyle sabah yatiyor, bende sabah cocuklari gonderince onunla geri yatiyorum, oglende kalkiyoruz kahvalti falan, sonra ev isi yemek yap aksam oluyor, apartmanda oturuyorum, aksamlari yurume bandima cikamiyorum, aksam yemegimi 8 gibi yiyebiliyorum, sonra 12-1 gibi yatiyorum, o saate kadar acikiyorum ama bazen sadece meyva yiyorum yada aciktikca su iciyorum, bir suresir burda sizinleyim, hergun girip yazilanlari okuyorum, herkez ne kadar guzel veriyor , ben hala oldugum yerde sayiyorum, neden yaaa, cok canim sikiliyor cokk, hicbirseyden mutlu olamiyorum, kimseyle gorusmek istemiyorum, iki tane oglum var sabah onlar okula gidiyorlar okuldan sonra dersane, aksam 6 da aliyorum onlari dersaneden, anliyacaginiz tum gun bosum, canim hicbirsey yapmak istemiyor, gun boyu biraksalar uyuyacagim, aksamda cocuklar 9 da yatiyorlar, bende gece yarisina kadar tv bakiyorum, bu halimden hic memnun degilim, kendime cok kiziyorum, ve esiminde benim bu halimden sikilmasindan korkuyorum, kizlar yardim edin lutfen....
tebrıklergünaydınnn çıtırlar senacım günaydın.oğlumu doyurdum şimdi kocamı bekliyorum kalksa da kahvaltı yapsak çok acıktım.bu gün büyük gün ama benim korkunç günüm oldu.o kadar kaçamaktan sonra ne bekliyorum kiii.evet ilk kilo bildirimi benden olsun.72 ydim.şimdi 71.5 yani 500 gr gitmişş
bende sadece 700 gr verdım bence ıyı vermıssın canım o dolmalardan sonraslm kizlar bu hafta kacamaklar haftasiydi buda bana ders olsun
kilom gecen hafta 76.2
bugun 75.4 sadece 800 g gitmis
aslinda dun sabah 75.1 dim tabi dolmalari goturdukten sonra bu hale geldim...
tamam canım ben yanlıs anlamısım demekkı ben ozur dılerım
günaydınnnnnnnnnn
70.2 olmuşum sabahh tartıda görünce mutlu oldum:) 60lar bekleyin benii:)
aferin gökcen benden sonra başladın beni gectın masallah aramızda bıkac yas var ondan metabolızman daha ıyı calısıyo heralde
ya ben bi rakip secmıstım kendıme ama kımdı unuttum o da benı unuttu herald eböyl eolmuycak bı rakıp lazım bana o zaman daha cok hırsalanırım heralde.boyuma yasıma kıloma uygun rakıp ıstıyorummmm
1.70 boy suankı kılom 72.2 yasım 29,5
benim de rakibim yok galbaaa
yaş 25 ,1.66 boy kilo aşaada görüldüğü gibi:) varmı bana yakınn hakketen daha iyi olurr
canım heralde bendim o ama ben de unuttum:26::26:bu hafta başlayalım istersen boyum 1.67 kilom 71.5 yaşım 26 ne dersinn
evet seher canım.o zaman kolay gelsinnnnseher dimi adın canım güzel olurr hadi bakalım yarışaa
olur canımama yasıma yakın biri daha ıstıyorum mumkunse kılomuzda aynı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?