günaydınnnnnnnnnn
70.2 olmuşum sabahh tartıda görünce mutlu oldum:) 60lar bekleyin benii:)
inş. canım inanki 90 kiloylen 79u görmek bnm için çoook büyük bir hayeldi hatta 79u gördüqüm gün sitede eriyorummm diye sevinç çıqlıkları atmıştım ve 70li rakamları gördüqüm gün bütün kilolarımı vereceqimi anladım ogün bnm için dönüm noktasıydı..canım oglunun rahatsızlıgını soracaktımkı ıdger sayfada yazmıssın ama nasıl bır hastalık bılmıyorum umarım mınıgı cok etkılemıyordur.cok gecmıs olsun Rabbim şifasını versin inşallah
canım bence daha erken yatıp daha erken kalkmayı dene bu düzene alıstır kendını daha zınde olursun.
tebrıkler
bende sadece 700 gr verdım bence ıyı vermıssın canım o dolmalardan sonra
diyet yapıyoruz ya heralde ondan bazen gerginlikler yanlıs anlamalar olabiliyor
Ayrıca Senacım senı de cok tebrık ederım sende bızler gıbı kacamak yapıyorsun görüyorum ama senın farkın heme dıger öğünde cezanı verıyorsun onun sonucunda da kılo vermende bır aksaklık olmuyor sen bu ısı kapmıssın artık zaten verdıgın kılolardan da bellı.ınsallah bızde öğreniriz bende 2 haftada 1.8 verdım 2 bıle veremedım ama cok sıkı dıyet yapamıyorum bılıyorsunuz burda olmasaydım onuda veremezdım ıns dedıgın gıbı az az vererek bırde bakmısım kılolar gıtmıs
yok cnm 10 gün önceden etkilemez ben 2 -3 gündür regliyim verecek olunca yine veriyorsun bu işin uquru kilo çizelgesi cnm lütfen yaparmısın..herkes ne güzel az da olsa kilo vermiş ben 200 gr anca vermişim
79,6ydım sabah 79,4 çıktım
reglime 10 gün kadar var o yüzden verememiş olabilirmiyim ki
hayatım yaşına uygunu napıcaksın ne alaka kilo önemli senin kilona en yakın bnm kilom 72.3 gel senle biz rakip olalım bu hafta..ya ben bi rakip secmıstım kendıme ama kımdı unuttum o da benı unuttu herald eböyl eolmuycak bı rakıp lazım bana o zaman daha cok hırsalanırım heralde.boyuma yasıma kıloma uygun rakıp ıstıyorummmm
1.70 boy suankı kılom 72.2 yasım 29,5
HAYIRLI CUMALAR KIZLAR,
SÜPER KİLO VERENLER OLMUŞ BENİM TAHMİN ETTİĞİM GİBİ BU HAFTA HİÇ İÇ AÇICI DEĞİLDİ
TABİ EVDEKİ REKABET DE BİTİNCE BU HAFTA SARMADI BANA .KIZLAR BİRDE MİSAFİRİM VAR.
YEMEĞİYDİ,TATLISIYDI,MEYVESİYDİ.İNSAN İSTER İSTEMEZ KAÇIRIYOR:18::18::18::18:
VE BEN 200 GR VERMİŞİM
NAPALIM HAK ETTİK ÇEKECEĞİZ MEKİKLERİ:emir_bebek:
hayırlı cumalar tatlımmmm bnmde misafirim var zor oluyor tabii olsun yinede artıda olacaqına 200 qram çok iyi bence
canım doğumdan sonra aslında 75 74 olmuştum ama emzirirken 80 oldum.hazirandan beri verdim bu kiloyu.ama 5 kilosu diyetle değil kendiliğinden gitti.75 le burda başladım diyetle biraz ağır gidiyorseher 8,5 kiloyu nekadar zamanda verdin maşallah:)?
olsun canım geçen hafta güzel kilo verdin bu hafta korursun biraz.yine de 200 gr vermişsinHAYIRLI CUMALAR KIZLAR,
SÜPER KİLO VERENLER OLMUŞ BENİM TAHMİN ETTİĞİM GİBİ BU HAFTA HİÇ İÇ AÇICI DEĞİLDİ
TABİ EVDEKİ REKABET DE BİTİNCE BU HAFTA SARMADI BANA .KIZLAR BİRDE MİSAFİRİM VAR.
YEMEĞİYDİ,TATLISIYDI,MEYVESİYDİ.İNSAN İSTER İSTEMEZ KAÇIRIYOR:18::18::18::18:
VE BEN 200 GR VERMİŞİM
NAPALIM HAK ETTİK ÇEKECEĞİZ MEKİKLERİ:emir_bebek:
teşekkür ederim rakibem .seni de tebrik ediyorum helal valla
Aslında ben seni bekliyim diye vermek istemedim bu hafta
canım ben karbonhidrat diyeti yaparak kilo verdim et ürünleirnin karbon deqeri 0 canım istediğin kadar yiyebilirsin yanında salata ve ayran iste tan bnm istediğim gibi bir öqün yalnız akşam yemeqini olabildiqince erken ye sonrasında bitki çayı içersin cnm..kızlar ya tecrubelerınıze dayanarak yardımcı olurmusunuzzz
bazen mesaim (aslında haftada ıkı gun falan) gece 12ye kadar surebılıyor
ve bu surede sadece lokanta var ısyerıne yakın orasıda bıldıgınız her lokanta gıbı karısık ızgara tavuk vs herseyı yapıyor
ben geceye kaldıgım zaman ne yıcem yaaa:SSS bunlar kesın yagda ızgara yapıyodur daha once yedım cunkı bılıyorumo derece lezzetlı bısey yagsız olamak mömkün deeel
bıde forumda karbonhıdrat dıyetı dıyee bırsey okudum tavuk fln yıyebılıyosun kafam karıstı
cunkı ben normalde gune sırkelı suyla baslayıp flakes kahvaltı aralarda elma vb oglende corba vb gıdıyodummm sız ne tavsıye edersınız
evet şu ankı duygularım boyle kızlar
erginsena cım
benim kilo çizelgem var kiiiii
Senacım senin gibi rakiple yarışmak gerceken yürek isteyici ve zor ama bu hafta olalım bakalım mecburen daha cok uyarım dıyete:18: sayende belkı daha cok kılo verırım yanı gr
selammmm kızlarrrrrrr herkes güzel kilolar vermiş tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
ben dün okadar kaçamak yapmama rağmen 1.4 kilo vemişim geçen haftadan daha fazla çok mutlu oldummmmmmmmmmm68.4 kiloyummmmm
Geldim kızlar
1 haftadır benim de misafirim var sormayın zor oluyor misafir varken kilo vermek... 71.8 çıktım ben de yani gram gram veriyorum kızlar bi de hasta oldum o etkiliyodur di mi sanki şiş gibi tüm vücudum
canım benimmm sizler kilo verdikçe ben kilo vermiş gibi mutlu oluyorum çoook tebrik ederim bitanem
senii
kızlar içimde bir sıkıntı var patlıcak gibiyim arkadaşıma bile gitmek istemiyorum içim içime sıqmıyor napıcamı bilmiyorum
mrb kızlar ben de acilen zayıflamak istiyorum diyet,spor bitki çayları ne önerirsiniz?75 kiloyum 58 kilo vereceğim yaza kadar yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?