70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnnnnnn

70.2 olmuşum sabahh tartıda görünce mutlu oldum:) 60lar bekleyin benii:)

ne büyük bir mutluluk 60ları görmek Allahım cümlemize nasip eylee..

inş. canım inanki 90 kiloylen 79u görmek bnm için çoook büyük bir hayeldi hatta 79u gördüqüm gün sitede eriyorummm diye sevinç çıqlıkları atmıştım ve 70li rakamları gördüqüm gün bütün kilolarımı vereceqimi anladım ogün bnm için dönüm noktasıydı..
herkes ne güzel az da olsa kilo vermiş ben 200 gr anca vermişim
79,6ydım sabah 79,4 çıktım
reglime 10 gün kadar var o yüzden verememiş olabilirmiyim ki
yok cnm 10 gün önceden etkilemez ben 2 -3 gündür regliyim verecek olunca yine veriyorsun bu işin uquru kilo çizelgesi cnm lütfen yaparmısın..
hayatım yaşına uygunu napıcaksın ne alaka kilo önemli senin kilona en yakın bnm kilom 72.3 gel senle biz rakip olalım bu hafta..

hayırlı cumalar tatlımmmm bnmde misafirim var zor oluyor tabii olsun yinede artıda olacaqına 200 qram çok iyi bence

seher 8,5 kiloyu nekadar zamanda verdin maşallah:)?
canım doğumdan sonra aslında 75 74 olmuştum ama emzirirken 80 oldum.hazirandan beri verdim bu kiloyu.ama 5 kilosu diyetle değil kendiliğinden gitti.75 le burda başladım diyetle biraz ağır gidiyor
olsun canım geçen hafta güzel kilo verdin bu hafta korursun biraz.yine de 200 gr vermişsin

kızlar ya tecrubelerınıze dayanarak yardımcı olurmusunuzzz
bazen mesaim (aslında haftada ıkı gun falan) gece 12ye kadar surebılıyor
ve bu surede sadece lokanta var ısyerıne yakın orasıda bıldıgınız her lokanta gıbı karısık ızgara tavuk vs herseyı yapıyor
ben geceye kaldıgım zaman ne yıcem yaaa:SSS bunlar kesın yagda ızgara yapıyodur daha once yedım cunkı bılıyorum o derece lezzetlı bısey yagsız olamak mömkün deeel
bıde forumda karbonhıdrat dıyetı dıyee bırsey okudum tavuk fln yıyebılıyosun kafam karıstı
cunkı ben normalde gune sırkelı suyla baslayıp flakes kahvaltı aralarda elma vb oglende corba vb gıdıyodummm sız ne tavsıye edersınız
evet şu ankı duygularım boyle kızlar

Senacım senin gibi rakiple yarışmak gerceken yürek isteyici ve zor ama bu hafta olalım bakalım mecburen daha cok uyarım dıyete :18: sayende belkı daha cok kılo verırım yanı gr

Geldim kızlar

1 haftadır benim de misafirim var sormayın zor oluyor misafir varken kilo vermek... 71.8 çıktım ben de yani gram gram veriyorum kızlar bi de hasta oldum o etkiliyodur di mi sanki şiş gibi tüm vücudum

teşekkür ederim rakibem .seni de tebrik ediyorum helal valla
Aslında ben seni bekliyim diye vermek istemedim bu hafta

teşekkür ederim cnm walla bu hafta taş çatlasa 70-71 arası olurum 6 rakamlar için daha şafak karanlık cnm..

canım ben karbonhidrat diyeti yaparak kilo verdim et ürünleirnin karbon deqeri 0 canım istediğin kadar yiyebilirsin yanında salata ve ayran iste tan bnm istediğim gibi bir öqün yalnız akşam yemeqini olabildiqince erken ye sonrasında bitki çayı içersin cnm..

erginsena cım
benim kilo çizelgem var kiiiii

Allah bilir kiminle karıştırdım :84::84:

Senacım senin gibi rakiple yarışmak gerceken yürek isteyici ve zor ama bu hafta olalım bakalım mecburen daha cok uyarım dıyete :18: sayende belkı daha cok kılo verırım yanı gr

inşallah canım bi deneyelim bakalım performansında bi fark olacakmı?

selammmm kızlarrrrrrr herkes güzel kilolar vermiş tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

ben dün okadar kaçamak yapmama rağmen 1.4 kilo vemişim geçen haftadan daha fazla çok mutlu oldummmmmmmmmmm 68.4 kiloyummmmm

kızlar içimde bir sıkıntı var patlıcak gibiyim arkadaşıma bile gitmek istemiyorum içim içime sıqmıyor napıcamı bilmiyorum

selammmm kızlarrrrrrr herkes güzel kilolar vermiş tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

ben dün okadar kaçamak yapmama rağmen 1.4 kilo vemişim geçen haftadan daha fazla çok mutlu oldummmmmmmmmmm 68.4 kiloyummmmm

canım benimmm sizler kilo verdikçe ben kilo vermiş gibi mutlu oluyorum çoook tebrik ederim bitanem
senii

Geldim kızlar

1 haftadır benim de misafirim var sormayın zor oluyor misafir varken kilo vermek... 71.8 çıktım ben de yani gram gram veriyorum kızlar bi de hasta oldum o etkiliyodur di mi sanki şiş gibi tüm vücudum

evet cnm çok haklısın evdeki misafri beni çok fazla etkilemiyor ama dışarda ben misafri olunca sinirrrr oluyorummm bende 3 gündür reqliyim karnım şiş sinirlerimde şiiiişşşşşşşşşşşşşş:95:

canım benimmm sizler kilo verdikçe ben kilo vermiş gibi mutlu oluyorum çoook tebrik ederim bitanem
senii

çok teşekkür ederim ablacım... mutlu olduğunu biliyorum insan bu kilo verme olayına girdiği an herkese yardımcı olmak istiyor çünkü gerçekten eşsiz bir duygu

Merhaba bayanlarrr...
Ben 8 ay önce doğum yaptım.. Toplam 30 kilo aldım... 58 kg ile hamile kaldım 88 kg ile doğuma girdim.. :) Şu an 76 da kaldım.. Çok fena ya ayda 1 kilo falan gidiyo son zamanlarda. Yaza kadar 60 kilo olmak istiyordum oysa kii... Emziriyorum ve çok fazla üstüne düşemiyorum..Bebğim de biraz bana yapışık :) o yüzden kendime pek vakit ayıramıyorum.. yardım edin bana fikirlerinize ve motivasyonunuza ihtiyacı var...

mrb kızlar ben de acilen zayıflamak istiyorum diyet,spor bitki çayları ne önerirsiniz?75 kiloyum 58 kilo vereceğim yaza kadar yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…