- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
Merhaba bayanlarrr...
Ben 8 ay önce doğum yaptım.. Toplam 30 kilo aldım...58 kg ile hamile kaldım 88 kg ile doğuma girdim.. :) Şu an 76 da kaldım.. Çok fena ya ayda 1 kilo falan gidiyo son zamanlarda. Yaza kadar 60 kilo olmak istiyordum oysa kii... Emziriyorum ve çok fazla üstüne düşemiyorum..Bebğim de biraz bana yapışık :) o yüzden kendime pek vakit ayıramıyorum.. yardım edin bana fikirlerinize ve motivasyonunuza ihtiyacı var...
öncelikle hoş geldn... 58 kilo mu verceksin 58 mi olmak istiosun
Evet kızlar dünkü rezil menümden sonra bu bile mucize diyorum artık...Geçen cuma 71,5 kiloydum bu sabah tartıldığımda ise 70,3 kilo çıktımAzar azar da olsa gidicek bu sefer bu kilocuklar...Sayenizde daha çok azimliyim öpüyorum hepinizi...
Bu sırada sevgili rakibem tebrik ediyorum beni geçmişsinhaftaya ben de 60'ları görmeyi umut ediyorum
hoşgeldnnn. burda yeni doğum yapmış çok hanım var ve güzel kilolar veriyorlar.. biraz takip et topiği zamanın varsa menülerini yaz doğru olan ya da olmayan şeyler hemen söylencektir sana:) bu arada bebeğin sağlıklı büyüsün inşallah
mrb anlatımımda karışıklık olmuş 58 kilo olacağım olacaktı tşk ederim hoş buldum
hoşbulduk canım ,teşekkürler... aslında benim tek hatam düzenli beslenemıiyorum dogumdan beri.. düzenli beslensem eminim verirdim... ama bebeğimi yalnız büyütüyorum ve bazen hiç vaktim kalmıyor.. şimdi şimdi biraz büyüdükçe daha kolay oluyor öncesinde sürekli emzir dur bütün günüm bir koltukta geçiyordu.. :) evde bana yardım eden en azından yemek konusunda biri olsaydı süper olurdu ...:)
sabah kahvaltı yapıyorum eşimle sonrası çok fena.. aç gezdiğim oluyor atıstırmaca hep.. işte bu çok kötü bana göre sonrasında yediğim şeyler bana kalıyor.. :) benim bunu düzeltmem lazım herhalde değilmi? biraz da spor...
evet doğum yapan ve emziren ve de kilo veren annelerden tavsiyelerini bekliyorummm...
haklısın eminim çok zor oluyordur tek başına ama dediğin gibi büyüyor artık daha kolay olur. ben de hep normal yemeklerden değil abur cuburdan kilo aldım ayakta atıştırmak doğru düzgün yemek yapmamaktan dolayı. ama ne yap et atıştırma hani akşamdan kalan yemeği ye ama atıştırma. spor olarak ben pek bişey yapamıyorum müziği acıp zıplıyorum deli giibazen de yürüyüş. doğum yapan ve emzirenler güzel tavsiyeler verecektir.
vavvvvv sen de yine iyi vermişsn kaçamak yapmana rağmen.. ama merak etme ben 10 gün yokum tatile gidiorum ister istemez beklerim ben seni..hatta artı bile olabailirimmmm
sagol canım tavsiyelerin için.. evet en önemlisi kesinlikle atıştırmamak ve düzenli sık sık beslenmek .. teoride çok mümkün ama uygulamaya gelince çok fena.. :) aslında kendim için akşamdan yemek yapmam lazım.. sulu yemek .. ama aksam olup da canavarım uyuyunca ben de koltukta oylece kalakalıyorum... birazcık gayretle olur heralde bana bir ışık çakması lazım...
bak sen yine çocuk doğurmuşsun bi gerekçen var kilo almak için ben napıyım 22 yaşındayım çocuk falan yokbiraz gayret evet başarabilirsinnnn
ok.. hedefimiz aynı ah 58 kilo ah ama inşalallah ulaşıcazzzz bu kiloya..
süpersin haftanın birinci sen olursun sanırım canım tebrıklerselammmm kızlarrrrrrr herkes güzel kilolar vermiş tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
ben dün okadar kaçamak yapmama rağmen 1.4 kilo vemişim geçen haftadan daha fazla çok mutlu oldummmmmmmmmmm68.4 kiloyummmmm
hosgeldın canım bende dogum yaptım oğlum 5 gün sonra 9 aylık oluyor bebişlerimizde nerdeyse yasıt yanı ama ben hamıle kalmadan oncede kıloluydum yanı 70 le hamıle kaldım 85 le dogum yaptım en son 73e kadar düştüm baktım 75 cıktım bıgun dur dıyeyım dedım ve buraya geldım daha 2 hafta oldu 1.8 kg verdım hemde ben cok katı dıyet yapmıyorum.emzırmemız bızım ıcın avantaj bende calıstıgım ıcın cok yoruluyorum ama ısteyınce oluyor merak etme sen bı basla gerısı gelır zaten o zaman o kadar da zor olmadıgını göreceksin.Merhaba bayanlarrr...
Ben 8 ay önce doğum yaptım.. Toplam 30 kilo aldım...58 kg ile hamile kaldım 88 kg ile doğuma girdim.. :) Şu an 76 da kaldım.. Çok fena ya ayda 1 kilo falan gidiyo son zamanlarda. Yaza kadar 60 kilo olmak istiyordum oysa kii... Emziriyorum ve çok fazla üstüne düşemiyorum..Bebğim de biraz bana yapışık :) o yüzden kendime pek vakit ayıramıyorum.. yardım edin bana fikirlerinize ve motivasyonunuza ihtiyacı var...
sagol canım tavsiyelerin için.. evet en önemlisi kesinlikle atıştırmamak ve düzenli sık sık beslenmek .. teoride çok mümkün ama uygulamaya gelince çok fena.. :) aslında kendim için akşamdan yemek yapmam lazım.. sulu yemek .. ama aksam olup da canavarım uyuyunca ben de koltukta oylece kalakalıyorum... birazcık gayretle olur heralde bana bir ışık çakması lazım...
süpersin haftanın birinci sen olursun sanırım canım tebrıkler
teşekkür ediyorummmm:))
yazdım cnm 1.100 qr vermişim neyim olduqunu bende bilmiyorum sebepsiz bir sıkıntı işteenoldu neyin va ablacaım sen kilo kaybını yazdın mı görmedim ben baktım ama:26:
Merhaba bayanlarrr...
Canım aramıza hoşgeldin ben bitki çayı olarak yeşilçay ve 5i 1 yerde içiyorum tavsiye ederimmrb kızlar ben de acilen zayıflamak istiyorum diyet,spor bitki çayları ne önerirsiniz?75 kiloyum 58 kilo vereceğim yaza kadar yardımcı olursanız sevinirim.
canım çok tebrik ederim çok az kaldı 6lı rakamlara sakın motivasyonunu bozma cnmEvet kızlar dünkü rezil menümden sonra bu bile mucize diyorum artık...Geçen cuma 71,5 kiloydum bu sabah tartıldığımda ise 70,3 kilo çıktımAzar azar da olsa gidicek bu sefer bu kilocuklar...Sayenizde daha çok azimliyim öpüyorum hepinizi...
Bu sırada sevgili rakibem tebrik ediyorum beni geçmişsinhaftaya ben de 60'ları görmeyi umut ediyorum
slmmm kızlarr eskisi kadar sık giremiyorum nete bu hafta itibariylee aranızdan ayrılıyorum buna üzülüyorumm :85::85:ama sonunda 6lı rakamları görmek çok güzelllllll uğrarım yinede aranızaaa kilom 69 öpüyorum hepiniziiiii
süpersin haftanın birinci sen olursun sanırım canım tebrıkler
hosgeldın canım bende dogum yaptım oğlum 5 gün sonra 9 aylık oluyor bebişlerimizde nerdeyse yasıt yanı ama ben hamıle kalmadan oncede kıloluydum yanı 70 le hamıle kaldım 85 le dogum yaptım en son 73e kadar düştüm baktım 75 cıktım bıgun dur dıyeyım dedım ve buraya geldım daha 2 hafta oldu 1.8 kg verdım hemde ben cok katı dıyet yapmıyorum.emzırmemız bızım ıcın avantaj bende calıstıgım ıcın cok yoruluyorum ama ısteyınce oluyor merak etme sen bı basla gerısı gelır zaten o zaman o kadar da zor olmadıgını göreceksin.
Bebegıne corba yapmıyor musun mesela ben dün aksam mercımek corbası yaptım ondan kendım deıctım evde patlıcan yemegı vardı yogurtla yedım yanı yapabılırsın sende ekmegı cok azlattım ben sadece sabahları yıyorum makarna pılav nerdeyse hıc yemedım gıbı bısey bu 2 haftada ama kacamaklarım oldu yınede verdım yanı ben yavas ve kalıcı kılo vermek ıstıyorum o yüzden mutluyum bırde 60 lı rakamları görsem çizelgemde
Ecubukcu hoşgeldin, bende arzu gibi mayıs ayında doğum yapmışım 9 aylık olmak üzere bebeğim. yeni başladım diyete 1 hafta oluyo. ve bende evde yalnız bakıyorum gerçi bu ara kaynana geldi:)
atıştırmalar bende de çoktu özellikle tatlııı...onları kestim, ekmeği pilavı azalttım,ara öğünlerde en pratiği meyve yiyorum:) bizim canavarın eline de veriyorum beraber yiyoruz:)) yoksa durmuyoo..
öğlen uyrken de çorba yada akşamdan kalan yemekleri yiyorum.uyumazsa yine oğlumla başbaşa yiyoz:)
yani azmedince biyerden başlayınca oluyor inş..hepimize kolay gelsinn
kızlar çok teşekkürler cevabınız ve de tavsiyeleriniz için....
bebişlerimiz yaşıt sayılırlar evet.. siz de güle güle büyütün inşallah bebeğinizi...
öncelikle çok haklısınız bebeğimin yemekleri zamanında benim de yemem lazım.. hatta ilk ona corba vs yapmaya başladıgım zaman öyle dedim yağ yok salça yok tuz yok tam diyet yemegı dedım.. ama olmadı bir türlü.. daha dogrusu git gide yemek seanslarımız zor hale gelmeye başladı.. diş çıkarma dönemi ve malum iştahsızlık yemek yedirmek çok uzun süremi alıyor ee sonra da uyku oyun derken.. bir de benim afacanın uykusu çok az... neyse işte bu faktörler dolayısıyla olmadı bir türlü ama artık buna bir demek lazım biraz gayretle olur eminim... ben de bunu yapmaya çalışacagım kızlar.. sizler de yeni başlamıssınız ne güzell.. ve de vermıssınız bu beni motive etti...
pekı kızlar emziren anneler olarak neler yiyorsunuz neler içiyorsunuz neleri kesiyorsunuz tam olarak... ve de spor? ne derece yapabiliyorsunuz? ekmeği ben de kestim yersem de kahvaltıda ve kepek, . vs.. pirinç pilavı oldum olası sevmem ama makarnayı severim. ama onu da az z.yaglı sossuz tercih ediyorum.... benim tek sorunum öğün aralarımın çok acık olması az az sık sık yeme olayı maalesef olamadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?