70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla canım yardımcı olamıycam iştah açıcı hangısı bılmıyorum ama sinameki zaten bılıyosun bagırsak calıstırıcı ,rezen gaz giderici,kusburnu c vitamini bask abılmıyorum.ben emzırdıgım ıcın korkuyorum bıtkısel seyler ıcmıyorum.

Alaca canim ben dogadan form cayi kullaniyorum zaten, cok rahatlatiyor, benim pek istahimi acmadi yani iyiyimdim bu hafta yeni kalktim daha tartilmadim, yazilanlari okuyordum, birazdan tartilir kilomu yazarim....

anladım canım gayet guzel senın yaptıkların ben de yapmaya calısagım bu gunden ıtıbaren daha dıkkatlı olacagım ınsallahhh... bol bol yeşillik aldırayım barı eşime

bu arada bır arkadasım elma sirkesi ve baldan bahsetmişti bana o kilo verirken baya faydasını görmüş.. sabahları ve aksamları ac karnına içmiş .. bizim için bir zararı yoktur heralde değilmi? sen denedin mi?

Alaca canim ben dogadan form cayi kullaniyorum zaten, cok rahatlatiyor, benim pek istahimi acmadi yani iyiyimdim bu hafta yeni kalktim daha tartilmadim, yazilanlari okuyordum, birazdan tartilir kilomu yazarim....

canim peki sen karisik bitkili olanimi ictin bu arada yaristaydik ben bu hafta cok az verdim sende cabuk bildir bi bakayim canim....

ilgin icin tesekur canim zaten sen emzirdigin icin dogru olmaz kulanman

canim armiza hos geldin umarim burda aradigin motiveyi bulur kilolardan kurtulursun . bu arada elma sirkesinden bahsetmisin bircok normal saglikli insan bile kulanmaya cesaret edemiyor belki zayiflatma etkisi vardir ama internetten yapmis oldugum arastirmalardan icinde kansere neden olan bir maddenin oldugunu duymustum zaten emziren annelerede hic tavsiye edilmiyor...bence sen dogal yoldan kilo vermeye calis senin icinde bebisin icinde daha saglikli olur

ya bugün benim tartı günüm değil ama neyse 200grm vermişim pazartesi tartılıp çizelgemi ona göre değiştircem neyse alaca abla sen baya uçmuşsun şimdiden ben sana yetişmem için hiç birşey yememem gerekiyo bu arada arkadaşlar geçen yazdığım menüm için dalga geçmedim kimseyle sadece şaka olsun diye yazdım ve sonra sebebini açıkladım zaten erginsena hariç hepinizden özür diliyorum çünkü o beni anlamadı

Son düzenleme:

canim bildigim kadariyla cumadan cumaya bildirim oluyor sende bugun bildir gelececek cumaya kadar yarisalimki bugunden itibaren kac kilo verdigimizi bilelim yani ikimiz yarisacaksak bugun senin bildirim yapman gerekiyor.....

canim bildigim kadariyla cumadan cumaya bildirim oluyor sende bugun bildir gelececek cumaya kadar yarisalimki bugunden itibaren kac kilo verdigimizi bilelim yani ikimiz yarisacaksak bugun senin bildirim yapman gerekiyor.....

hımm öle dimi peki ben değiştireyim ama utanıyorum verdiğim kilomdan oy oy

bugünkü sabah menüm
domatesli yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
k.k peynir
3 kaşık yoğurt
1haşlanmış yumurta
ve yeşil salata ve turp yedim
ben kahvaltıda bile salata yer oldum
birde 2 bardak çay

valla şu siyah çayı bırakamıyorum ama yeşil çayıda zor içiyorum ama zaten siyah çayıda günde 2 bardak tüketiyorum olsun okadacık dimi

canım yanına peynir yoğurt falan al bence eğer işin musaitse yada çorba al.bi arkadaşiım kornflaks ve kutu süt taşıyıp yiyodu mesala.tabi bunlar için işinin musait olması gerekir.
selammmm kızlarrrrrrr herkes güzel kilolar vermiş tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

ben dün okadar kaçamak yapmama rağmen 1.4 kilo vemişim geçen haftadan daha fazla çok mutlu oldummmmmmmmmmm 68.4 kiloyummmmm
tebriklerrr
kızlar içimde bir sıkıntı var patlıcak gibiyim arkadaşıma bile gitmek istemiyorum içim içime sıqmıyor napıcamı bilmiyorum
hayırdır inş tatlımm:95:
Aynen bugün çok ağladım çokkk, herkesi de kırdım ama kimse beni anlamaıyor gibi geliyor.... Of offf....
iyi şeyler düşün tatlım bak nice sıkıntısı olan var.
canım hoşgeldn araıza.ben de emziriyorum ama benim çocuk 13 aylık.tatlım devamlı sıvı şeyler al.komposto öneririm sana.incir hurma ayva üzüm bunları kaynat ve aralarda abartmadan iç.sonra bu karışım süt de yapar.çorba içebilirsin.ayrıca rezene ve ısırgan otu çayı öneririm.bunlar hem form kazandırır sana hem de süt yapar.tabii öğünlerini düzenlemen lazım en başta.kolay gelsin canımm:90:
mrb kızlar ben de acilen zayıflamak istiyorum diyet,spor bitki çayları ne önerirsiniz?75 kiloyum 58 kilo vereceğim yaza kadar yardımcı olursanız sevinirim.
hoşgeldin n
canım nereye gidiyosun ?????

anam ben bugün misafirlikteydn çokk kaçırdııım yaaaaaaa(

menüm;

Kahvaltı;
1 bardak limonlu maydanoz suyu
1 kk peynir
1 dilim kızarmış yulaf ekmeği
1 zeytin
yRIM DOMATES YARIM SALATALIK
1 bardak şekersiz çay

ara öğün;

yarım portakal yarım elma

öğle;

1 kurabiye
1 dilim kek
4 mercimek kçftesi
1 tane poğaça

başka da bişey yemedim yatana kadarda yemem yarında kendime ceza vericemmmm 50:

tüü çok ayıp menüye bak oy oyyyyyy:) nasıl dayanıcan bari meyve ye akşam:)

günaydın kızlar...

dün tartıldığımda (tok Karınla) 73.5 çıkmıştım. bu sabah aç karınla tartıldım ve tam 73 kiloyum...

günyadın kızlar...öncelikle herkesi tebrik ederim ...bende bildireyim, geçen hafta 75.2 idim bu hafta 73.7 geldim...aslında yaşım genç olduğuı için 73 e daha yakın bir sonuç bekliyordum..neyse :/ ... :18:

günaydınnnnnnnnnn

70.2 olmuşum sabahh tartıda görünce mutlu oldum:) 60lar bekleyin benii:)

selammmm kızlarrrrrrr herkes güzel kilolar vermiş tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

ben dün okadar kaçamak yapmama rağmen 1.4 kilo vemişim geçen haftadan daha fazla çok mutlu oldummmmmmmmmmm 68.4 kiloyummmmm

kizlar hepinizi tebrik ediyorum

hosbulduk canım... elma sirkesini merak etmiştim ama uzak dururum canım eger zararlıysa... ben de dogal yöntemlerle daha dogrusu saglıklı ve duzenlı beslenerek kilo vermek ıstıyorum.. teşekkür ederim bilgi için....

çok teşekkür ederim canım önerilerin için... Allah bağışlasın miniğini...

bu gün diyetteki 3. günüm aslında ben çarşambadan çarşambaya tartılıyorum ama bu gün sizler için tartıldım 3. günümde moralim bozulur mu acaba dedim ama şuan kararsızım :44:
79,00 ile başladığım diyette şuan 78,1 kg olduğumu gördüm
sizce nasıl? ayrıca açlık krizlerim oluyor akşam yemeğinden önce ve halsizlik oluyor öğleden sonraları
bunlar için ne yapmalıyım? diyeti bozmaktan korkuyorum... :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…