slm kizlar acaba arnizda dogadan karisik bitkili form cayini icen varmi biraz nette icindeki bitkileri arastirdim genelde cogunun faydalari arsinda istah acici ozeligi var diyor. ya ben aslinda yabanci bir marka kulaniyordum bugu markete gitim cayim bitmis bir hafta sonra gelecekmis bende turk bakalina gitim bunu aldim benimki gelene kadar idare ediyim diye bilmiyom kulansammi?
cayin icindeki bitkiler; sinameki, rezenne, hus agaci,barut agaci, ahududu, kusburnu, isirgan otu ardic meyvesi civanpercemi, murver meyvesi, aynisafa....
kizlar bu konuda bilgilerinize ihtiyacim var.......
slm kizlar acaba arnizda dogadan karisik bitkili form cayini icen varmi biraz nette icindeki bitkileri arastirdim genelde cogunun faydalari arsinda istah acici ozeligi var diyor. ya ben aslinda yabanci bir marka kulaniyordum bugu markete gitim cayim bitmis bir hafta sonra gelecekmis bende turk bakalina gitim bunu aldim benimki gelene kadar idare ediyim diye bilmiyom kulansammi?
cayin icindeki bitkiler; sinameki, rezenne, hus agaci,barut agaci, ahududu, kusburnu, isirgan otu ardic meyvesi civanpercemi, murver meyvesi, aynisafa....
kizlar bu konuda bilgilerinize ihtiyacim var.......
sebze bol bol yiyorum meyve yiyorum,bize de bi arkadaşımız tavsiye etmişti mayıs annelerinden sabah aç karnına greyfurt suyu içiyorum(ilaç kullanıyosan sakıncalı), yeşil çay içiorum akşamları, salata çok yiyorum,
bol su ,zaten su süt için en iyisi.. böyle..
spor da mekik çekiyorum akşam bebeğimi babasına satıp:) 30-40 derken 65 çekiyorm şu anda,gittikçe arttırıyorum,malum doğumdan yadigar göbeğim kaldı:))
acıktıkça ceviz,mandalina,port.,bu tür şeyler ye..ara öğünlerde..inş başarıcaz:)
Alaca canim ben dogadan form cayi kullaniyorum zaten, cok rahatlatiyor, benim pek istahimi acmadi yani iyiyimdim bu hafta yeni kalktim daha tartilmadim, yazilanlari okuyordum, birazdan tartilir kilomu yazarim....
Valla canım yardımcı olamıycam iştah açıcı hangısı bılmıyorum ama sinameki zaten bılıyosun bagırsak calıstırıcı ,rezen gaz giderici,kusburnu c vitamini bask abılmıyorum.ben emzırdıgım ıcın korkuyorum bıtkısel seyler ıcmıyorum.
anladım canım gayet guzel senın yaptıkların ben de yapmaya calısagım bu gunden ıtıbaren daha dıkkatlı olacagım ınsallahhh... bol bol yeşillik aldırayım barı eşime
bu arada bır arkadasım elma sirkesi ve baldan bahsetmişti bana o kilo verirken baya faydasını görmüş.. sabahları ve aksamları ac karnına içmiş .. bizim için bir zararı yoktur heralde değilmi? sen denedin mi?
ya bugün benim tartı günüm değil ama neyse 200grm vermişim pazartesi tartılıp çizelgemi ona göre değiştircem neyse alaca abla sen baya uçmuşsun şimdiden ben sana yetişmem için hiç birşey yememem gerekiyobu arada arkadaşlar geçen yazdığım menüm için dalga geçmedim kimseyle sadece şaka olsun diye yazdım ve sonra sebebini açıkladım zaten enginsena hariç hepinizden özür diliyorum çünkü o beni anlamadı
canim bildigim kadariyla cumadan cumaya bildirim oluyor sende bugun bildir gelececek cumaya kadar yarisalimki bugunden itibaren kac kilo verdigimizi bilelim yani ikimiz yarisacaksak bugun senin bildirim yapman gerekiyor.....
canım yanına peynir yoğurt falan al bence eğer işin musaitse yada çorba al.bi arkadaşiım kornflaks ve kutu süt taşıyıp yiyodu mesala.tabi bunlar için işinin musait olması gerekir.kızlar ya tecrubelerınıze dayanarak yardımcı olurmusunuzzz
bazen mesaim (aslında haftada ıkı gun falan) gece 12ye kadar surebılıyor
ve bu surede sadece lokanta var ısyerıne yakın orasıda bıldıgınız her lokanta gıbı karısık ızgara tavuk vs herseyı yapıyor
ben geceye kaldıgım zaman ne yıcem yaaa:SSS bunlar kesın yagda ızgara yapıyodur daha once yedım cunkı bılıyorumo derece lezzetlı bısey yagsız olamak mömkün deeel
bıde forumda karbonhıdrat dıyetı dıyee bırsey okudum tavuk fln yıyebılıyosun kafam karıstı
cunkı ben normalde gune sırkelı suyla baslayıp flakes kahvaltı aralarda elma vb oglende corba vb gıdıyodummm sız ne tavsıye edersınız
evet şu ankı duygularım boyle kızlar
tebriklerrrselammmm kızlarrrrrrr herkes güzel kilolar vermiş tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
ben dün okadar kaçamak yapmama rağmen 1.4 kilo vemişim geçen haftadan daha fazla çok mutlu oldummmmmmmmmmm68.4 kiloyummmmm
hayırdır inş tatlımm:95:kızlar içimde bir sıkıntı var patlıcak gibiyim arkadaşıma bile gitmek istemiyorum içim içime sıqmıyor napıcamı bilmiyorum
iyi şeyler düşün tatlım bak nice sıkıntısı olan var.Aynen bugün çok ağladım çokkk, herkesi de kırdım ama kimse beni anlamaıyor gibi geliyor.... Of offf....
canım hoşgeldn araıza.ben de emziriyorum ama benim çocuk 13 aylık.tatlım devamlı sıvı şeyler al.komposto öneririm sana.incir hurma ayva üzüm bunları kaynat ve aralarda abartmadan iç.sonra bu karışım süt de yapar.çorba içebilirsin.ayrıca rezene ve ısırgan otu çayı öneririm.bunlar hem form kazandırır sana hem de süt yapar.tabii öğünlerini düzenlemen lazım en başta.kolay gelsin canımmMerhaba bayanlarrr...
Ben 8 ay önce doğum yaptım.. Toplam 30 kilo aldım...58 kg ile hamile kaldım 88 kg ile doğuma girdim.. :) Şu an 76 da kaldım.. Çok fena ya ayda 1 kilo falan gidiyo son zamanlarda. Yaza kadar 60 kilo olmak istiyordum oysa kii... Emziriyorum ve çok fazla üstüne düşemiyorum..Bebğim de biraz bana yapışık :) o yüzden kendime pek vakit ayıramıyorum.. yardım edin bana fikirlerinize ve motivasyonunuza ihtiyacı var...
hoşgeldin nmrb kızlar ben de acilen zayıflamak istiyorum diyet,spor bitki çayları ne önerirsiniz?75 kiloyum 58 kilo vereceğim yaza kadar yardımcı olursanız sevinirim.
canım nereye gidiyosun ?????slmmm kızlarr eskisi kadar sık giremiyorum nete bu hafta itibariylee aranızdan ayrılıyorum buna üzülüyorumm :85::85:ama sonunda 6lı rakamları görmek çok güzelllllll uğrarım yinede aranızaaa kilom 69 öpüyorum hepiniziiiii
anam ben bugün misafirlikteydn çokk kaçırdııım yaaaaaaa(
menüm;
Kahvaltı;
1 bardak limonlu maydanoz suyu
1 kk peynir
1 dilim kızarmış yulaf ekmeği
1 zeytin
yRIM DOMATES YARIM SALATALIK
1 bardak şekersiz çay
ara öğün;
yarım portakal yarım elma
öğle;
1 kurabiye
1 dilim kek
4 mercimek kçftesi
1 tane poğaça
başka da bişey yemedim yatana kadarda yemem yarında kendime ceza vericemmmm50:
Günaydın arkadaşlarr sehercim kıss fıstık seni aşada görüyorum gel bakim yanıma :94: hemen kilo bildirimimi yapayım haftanın 4 günü full misafirlikteydim ve şu an reqliyim buna raqmen iyi olduqumu düşünüyorum yeni kilom 72.3 kızlar bu hafta 1.100qr vermişimmşimdi en çok sevdiğim kısma sıra geldi çizelgeyi deqiştirmeeekkk
günaydın arkadaşlar
nasılsınız bakalım
bugünkü kilom 72.5
bugün başlayalı 1 ay oldu.bir ayda 6 kilo verdim daha fazla vermek istemiyordum zaten yoksa yüzüm çöküyor.
senacım senin yardımın çok oldu bana sağolasın.hep başlayıp yarım bırakıyordum ama bu sefer buranın sayesinde oldu galiba.çok yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum.
günaydın kızlar...
dün tartıldığımda (tok Karınla) 73.5 çıkmıştım. bu sabah aç karınla tartıldım ve tam 73 kiloyum...
kızlar günaydın bu hafta 700 gr vermişim.72.9 dum 72.2 cıktım sabah.gecen haftaya göre az verdım ama fena deıl sanırım bıkac kacamagım oldu 2 kerede 20 dk yürüyüş yaptım yoksa bunu da veremezdım.
günyadın kızlar...öncelikle herkesi tebrik ederim...bende bildireyim, geçen hafta 75.2 idim bu hafta 73.7 geldim...aslında yaşım genç olduğuı için 73 e daha yakın bir sonuç bekliyordum..neyse :/ ... :18:
günaydınnnnnnnnnn
70.2 olmuşum sabahh tartıda görünce mutlu oldum:) 60lar bekleyin benii:)
selammmm kızlarrrrrrr herkes güzel kilolar vermiş tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
ben dün okadar kaçamak yapmama rağmen 1.4 kilo vemişim geçen haftadan daha fazla çok mutlu oldummmmmmmmmmm68.4 kiloyummmmm
Evet kızlar dünkü rezil menümden sonra bu bile mucize diyorum artık...Geçen cuma 71,5 kiloydum bu sabah tartıldığımda ise 70,3 kilo çıktımAzar azar da olsa gidicek bu sefer bu kilocuklar...Sayenizde daha çok azimliyim öpüyorum hepinizi...
Bu sırada sevgili rakibem tebrik ediyorum beni geçmişsinhaftaya ben de 60'ları görmeyi umut ediyorum
tüü çok ayıp menüye bak oy oyyyyyy:) nasıl dayanıcan bari meyve ye akşam:)
canim armiza hos geldin umarim burda aradigin motiveyi bulur kilolardan kurtulursun . bu arada elma sirkesinden bahsetmisin bircok normal saglikli insan bile kulanmaya cesaret edemiyor belki zayiflatma etkisi vardir ama internetten yapmis oldugum arastirmalardan icinde kansere neden olan bir maddenin oldugunu duymustum zaten emziren annelerede hic tavsiye edilmiyor...bence sen dogal yoldan kilo vermeye calis senin icinde bebisin icinde daha saglikli olur
canım hoşgeldn araıza.ben de emziriyorum ama benim çocuk 13 aylık.tatlım devamlı sıvı şeyler al.komposto öneririm sana.incir hurma ayva üzüm bunları kaynat ve aralarda abartmadan iç.sonra bu karışım süt de yapar.çorba içebilirsin.ayrıca rezene ve ısırgan otu çayı öneririm.bunlar hem form kazandırır sana hem de süt yapar.tabii öğünlerini düzenlemen lazım en başta.kolay gelsin canımm:90:
çok teşekkür ederim canım önerilerin için... Allah bağışlasın miniğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?