- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
bu gün diyetteki 3. günüm aslında ben çarşambadan çarşambaya tartılıyorum ama bu gün sizler için tartıldım 3. günümde moralim bozulur mu acaba dedim ama şuan kararsızım :44:
79,00 ile başladığım diyette şuan 78,1 kg olduğumu gördüm
sizce nasıl? ayrıca açlık krizlerim oluyor akşam yemeğinden önce ve halsizlik oluyor öğleden sonraları
bunlar için ne yapmalıyım? diyeti bozmaktan korkuyorum... :18::18::18:
çok teşekkür ederim canım önerilerin için... Allah bağışlasın miniğini...
bugünkü sabah menüm
domatesli yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
k.k peynir
3 kaşık yoğurt
1haşlanmış yumurta
ve yeşil salata ve turp yedim
ben kahvaltıda bile salata yer oldum
birde 2 bardak çay
valla şu siyah çayı bırakamıyorum ama yeşil çayıda zor içiyorum ama zaten siyah çayıda günde 2 bardak tüketiyorum olsun okadacık dimi
yazdım cnm 1.100 qr vermişim neyim olduqunu bende bilmiyorum sebepsiz bir sıkıntı iştee
süper ablacım tebriklerrrrr....oluyor arada sıkıntılar bende de olur bazen
tebriklerrr
teşekkür ediyorummmm:)
kizlar hepinizi tebrik ediyorum
bu gün diyetteki 3. günüm aslında ben çarşambadan çarşambaya tartılıyorum ama bu gün sizler için tartıldım 3. günümde moralim bozulur mu acaba dedim ama şuan kararsızım :44:
79,00 ile başladığım diyette şuan 78,1 kg olduğumu gördüm
sizce nasıl? ayrıca açlık krizlerim oluyor akşam yemeğinden önce ve halsizlik oluyor öğleden sonraları
bunlar için ne yapmalıyım? diyeti bozmaktan korkuyorum... :18::18::18:
canım yanına peynir yoğurt falan al bence eğer işin musaitse yada çorba al.bi arkadaşiım kornflaks ve kutu süt taşıyıp yiyodu mesala.tabi bunlar için işinin musait olması gerekir.
tebriklerrr
hayırdır inş tatlımm:95:
iyi şeyler düşün tatlım bak nice sıkıntısı olan var.
canım hoşgeldn araıza.ben de emziriyorum ama benim çocuk 13 aylık.tatlım devamlı sıvı şeyler al.komposto öneririm sana.incir hurma ayva üzüm bunları kaynat ve aralarda abartmadan iç.sonra bu karışım süt de yapar.çorba içebilirsin.ayrıca rezene ve ısırgan otu çayı öneririm.bunlar hem form kazandırır sana hem de süt yapar.tabii öğünlerini düzenlemen lazım en başta.kolay gelsin canımm:90:
hoşgeldin n
canım nereye gidiyosun ?????
Kizlar ask olsun yaa kac gundur yaziyorum ve takip ediyorum, kimse bana yorum falan yazmiyor, yazan arkadaslarada tesekkur ediyorum, alaca seni kendime rakip almistim ama sana yazdigim yorumlara bile cevap yazmiyorsun, ask olsun yaaa.
bu arada bugun sabah kalkar kalkmaz sirkeli suyumu ictim,
arkasindan bir bardak yesil cay ictim,
50 tane mekik cektim,
100er tane bel ve kalca hareketi yaptim,
20 dakika eliptik bisiklet kullandim, 200 cl yaktim
20 dakika yurume bandima ciktim biraz kostum biraz yurudum, 200 cl de burda yaktim,
dus aldim,
kahvaltimi yaptim,
bir bardak cay
yarim yumurta
5 tane zeytin
kucuk bir parca beyaz peynir yedim..
bu arada kilomu yazmayi unuttum :)
76.8 kg
700 gr gitmis bu haftaa :)))
aynen benimde açlık krizlerim oluyo halsizlik tutyo yemek yemedende geçmiyor oyüzden bende gün içinde sık sık ama az az yiyorum gayet ii geliyor bana fazla kaçırma ve dirayetli ol derim
aslında 6 öğün yiyorum ama neden böyle olduğunu anlamış değilim
Kizlar ask olsun yaa kac gundur yaziyorum ve takip ediyorum, kimse bana yorum falan yazmiyor, yazan arkadaslarada tesekkur ediyorum, alaca seni kendime rakip almistim ama sana yazdigim yorumlara bile cevap yazmiyorsun, ask olsun yaaa.
bu arada bugun sabah kalkar kalkmaz sirkeli suyumu ictim,
arkasindan bir bardak yesil cay ictim,
50 tane mekik cektim,
100er tane bel ve kalca hareketi yaptim,
20 dakika eliptik bisiklet kullandim, 200 cl yaktim
20 dakika yurume bandima ciktim biraz kostum biraz yurudum, 200 cl de burda yaktim,
dus aldim,
kahvaltimi yaptim,
bir bardak cay
yarim yumurta
5 tane zeytin
kucuk bir parca beyaz peynir yedim..
bu arada kilomu yazmayi unuttum :)
76.8 kg
700 gr gitmis bu haftaa :)))
canım hoşgeldn araıza.ben de emziriyorum ama benim çocuk 13 aylık.tatlım devamlı sıvı şeyler al.komposto öneririm sana.incir hurma ayva üzüm bunları kaynat ve aralarda abartmadan iç.sonra bu karışım süt de yapar.çorba içebilirsin.ayrıca rezene ve ısırgan otu çayı öneririm.bunlar hem form kazandırır sana hem de süt yapar.tabii öğünlerini düzenlemen lazım en başta.kolay gelsin canımm:90:
resimdeki senin kedinmi eğer öyleyse çok tatlı benimde mavişim vardı resimmdeki ama onu çok özlüyorum o 2.5 yaşında melek oldu gitti bu dünyadan
gel seninlede rakip olalım ne dersin motive ye ihtiyacım var rekabeti severim ben yorumda yazarım üzülme sen
tamam trendy ben varim, kilolarimiz yaklasikmis, ben birazik fazlayim, ha gayret gidecekler, uzerimizdeki pis kilolar, ilgilendigin icin tesekkur ederim...kendini biraz tanitirmisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?