70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen benimde açlık krizlerim oluyo halsizlik tutyo yemek yemedende geçmiyor oyüzden bende gün içinde sık sık ama az az yiyorum gayet ii geliyor bana fazla kaçırma ve dirayetli ol derim

Son düzenleme:

öğle yemeği yemedim yarım saat önce el arabasıyla 125 kilo taşıdım birseferde 1km yol götürdüm okadar çok terledimki off kalori yakmışımdır dimiii deminde 2 tane havuç yedim

Son düzenleme:

ck guzel bence tebrikler canim......

menümü yazıyım...
SABAH
1 dilim kepek ekmek
çok az peynir
5 yeşil zeytin
1 küçük domates
1 tane yeşil biber
1 çay kaşığı incir reçeli
1 kupa kuşburnu çayı

ARA
2 tane kuru incir
1 tane yulaflı diyet bisküvi

ÖĞLEN
2 kaşık bulgur pilavı
1 tane elma

AKŞAM
1.5 kase tavuk çorbası
1 elma

az önce de bir kupa şekersiz sütlü nescafe içtim
toplamda 2.5 lt su. birazdan da iki kupa yeşil çay içmeyi düşünüyorum
evettt yorumlarrrrr

Son düzenleme:

sanırım gidemicem bi yeree buraya çok alıştımm belkide kilocukları def etmeye burdan devam ederimm burda azimm bolluğu var hepinizii çokk seviyorum çünküüü

Kizlar ask olsun yaa kac gundur yaziyorum ve takip ediyorum, kimse bana yorum falan yazmiyor, yazan arkadaslarada tesekkur ediyorum, alaca seni kendime rakip almistim ama sana yazdigim yorumlara bile cevap yazmiyorsun, ask olsun yaaa.
bu arada bugun sabah kalkar kalkmaz sirkeli suyumu ictim,
arkasindan bir bardak yesil cay ictim,
50 tane mekik cektim,
100er tane bel ve kalca hareketi yaptim,
20 dakika eliptik bisiklet kullandim, 200 cl yaktim
20 dakika yurume bandima ciktim biraz kostum biraz yurudum, 200 cl de burda yaktim,
dus aldim,
kahvaltimi yaptim,
bir bardak cay
yarim yumurta
5 tane zeytin
kucuk bir parca beyaz peynir yedim..
bu arada kilomu yazmayi unuttum :)
76.8 kg
700 gr gitmis bu haftaa :)))

gel seninlede rakip olalım ne dersin motive ye ihtiyacım var rekabeti severim ben yorumda yazarım üzülme sen

canim gozumden kacmis olabilir hic gormedim ayrica diyetini sporla desteklemen cok guzel verdigin kilolar icinde tebrik ederim....

canım teşekkürler önerilerin için... uygulamaya calısacagım.. Allah bağışlasın senin bebeğini de... sana da kolay gelsin canım...

gel seninlede rakip olalım ne dersin motive ye ihtiyacım var rekabeti severim ben yorumda yazarım üzülme sen

tamam trendy ben varim, kilolarimiz yaklasikmis, ben birazik fazlayim, ha gayret gidecekler, uzerimizdeki pis kilolar, ilgilendigin icin tesekkur ederim...kendini biraz tanitirmisin...

tamam trendy ben varim, kilolarimiz yaklasikmis, ben birazik fazlayim, ha gayret gidecekler, uzerimizdeki pis kilolar, ilgilendigin icin tesekkur ederim...kendini biraz tanitirmisin...

22 yaşındayım 3 yıllık evliyim bir oğlum birde kızım var tabi gebelikler arka arkaya olunca epey kilo aldım ve burda vermeye çalışıyorum evlendiğimde 60 kiloydum şimdi 65 olsam 60kiloya rahat inerim azimliyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…