70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar akşam yemeğim çok ağır oldu...bütün gün yiyememiştim ayy...karnım patlicak... kahretsn yaa

Son düzenleme:
cok yediysen bence kusmayi dene. yarisini cikartsan kar kardir , ben cok yedigim zamanlarda oyle yaptigim olmustu, esimi kiramayip yiyordum sonrada o gormeden gidip cikartiyordum, dene bence....

ya kimseye böyle öneriler verme geri çıkarma çok tehlikeli bir davranış bir defadan bişey olmaz deyip başlıyosunuz sonra devamı geliyor ii oluyor zannediyorsunuz bence bugünlük kaçamağın olmuş olsun yatana kadar gevşemeye çalış erit onları tabi pek olmaz artık ama yarın fazla yemezsin olur biter

cok yediysen bence kusmayi dene. yarisini cikartsan kar kardir , ben cok yedigim zamanlarda oyle yaptigim olmustu, esimi kiramayip yiyordum sonrada o gormeden gidip cikartiyordum, dene bence....

ayy yok burnumdan filn çıktı bi keresinde hayatta yapamam ... kızlar çok kötüyüm ağlıyorum resmen
....

duzelltim yorumumu oldumu simdi :)

Neler oluyor buradaa??

Sakın yediklerinizi çıkarmayın! Hayatta kendinize yapacağınız en kötü şey olur... Yediysen yedin canım lütfen tadını çıkar ve şu andan itibaren dikkat et kendine.. Ağlanacak o kadar çok şey var ki buna ağlamaya değmez inan bana... Bak ben 2 haftadır diyetteyim... 1.2 kg verdim daha... Azim sabır...:26:

merak etme nigdelim yaptığı yorumun hatasını anladı değiştirdi bundan sonra daha dikkatli olur biter

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar 26 yaşında 73 kiloyum zayıflamak istiyorum ALLAHIM yaza incecik girmem lazım sünnet düğünü yapıcam oğluma başlıyorum yarın yememeye şimdiden daha çok iştahım açıldı ama

:) 29 yasindayim 164 boyum evliyim benimde iki oglum var, cok cok cok ama cok zayiflamak istiyorum :)))

benimde boyum 1.68 valla aynen bende çok çok çok hatta çoooooooook zayıflamak istiyorum biliyomusun aslında kendim için zayıflamak istiyorum ama birazda eşim için istiyorum çünkü onun yanında alışamadım bu kilolu hallerime aslında pek belli olmuyo dışardan boyum olduğu için kapatıyo ama gelde içimi sor göbeğim benden önde gidiyo bende içime çekiyorum dışarda falan napalım garip duruyo

4 cm varmis aramisda yasin kac senin, ben avatarimi degistirdim, bak boyle olmak istiyorum...

benim simdi cikmam lazim, bugun cocuklarin dersanesi yok onlari alacagim okuldan, oncesindede bankaya falan gitmem lazim, 1 saat sonra geri gelirim insallah, gorusuruzzz :)))

benim simdi cikmam lazim, bugun cocuklarin dersanesi yok onlari alacagim okuldan, oncesindede bankaya falan gitmem lazim, 1 saat sonra geri gelirim insallah, gorusuruzzz :)))

tamam bekleriz sonra ve evet bende o resimdeki gibi olmak isterim hayalim öyle zaten aaaaaaaahhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

sehercim teşekkür ederim bebeqim şimdi daha iyiyim çok saol

Kızlar bugünkü menümü yazıyorum:

SABAH
Yarım dilim ekmek
1 kk peynir
1 kaşar peyniri
1 zeytin
Yarım poğaça

ARA
2 çatal kereviz
1 türk kahvesi

ÖĞLE
5 tane köfte
1 kase salata
Yarım bardak ayran

ARA
1 bardak elma çayı

AKŞAM
1 kase havuç kabak salatası
Yarım dilim ekmek
2 çatal yoğurt
2-3 çatal tavuk

Yorumlarınızı bekliyorum...Bu sırada misafirim olduğu için çok sık giremiyorum ama okuyorum yazdıklarınızı

Senanın menüsü
1 bardak su
2 dilim tam ekmekten kanepe(kaşar.sivribiber,domates ve baharatlar)
yeşilçay

ara
1 bardak süt
1 tane ceviz

öqlenle akşam birleşik
2 kaşık pırasa
2 kaşık patlıcan musakka

kurstan dönünce yani biraz önce
1 dilim sütlü tatlı(üstünde ve altında kavrulmuş kadayıf ve ceviz vardı)
5i 1 yerde çay

1.5 litre su..

menün çok güzel cnm akşam ekmek yemeseymişsin kaçamaksız mükemmel bir menü olacakmış ama geneli iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…