kızlar akşam yemeğim çok ağır oldu...bütün gün yiyememiştim ayy...karnım patlicak... kahretsn yaa
canim gozumden kacmis olabilir hic gormedim ayrica diyetini sporla desteklemen cok guzel verdigin kilolar icinde tebrik ederim....
cok yediysen bence kusmayi dene. yarisini cikartsan kar kardir , ben cok yedigim zamanlarda oyle yaptigim olmustu, esimi kiramayip yiyordum sonrada o gormeden gidip cikartiyordum, dene bence....
cok yediysen bence kusmayi dene. yarisini cikartsan kar kardir , ben cok yedigim zamanlarda oyle yaptigim olmustu, esimi kiramayip yiyordum sonrada o gormeden gidip cikartiyordum, dene bence....
ya kimseye böyle öneriler verme geri çıkarma çok tehlikeli bir davranış bir defadan bişey olmaz deyip başlıyosunuz sonra devamı geliyor ii oluyor zannediyorsunuz bence bugünlük kaçamağın olmuş olsun yatana kadar gevşemeye çalış erit onları tabi pek olmaz artık ama yarın fazla yemezsin olur biter
duzelltim yorumumu oldumu simdi :)
olduee yaş kaç sorması ayıp kendinden sende bahset bakalım tanıyalım senide
Neler oluyor buradaa??
Sakın yediklerinizi çıkarmayın! Hayatta kendinize yapacağınız en kötü şey olur... Yediysen yedin canım lütfen tadını çıkar ve şu andan itibaren dikkat et kendine.. Ağlanacak o kadar çok şey var ki buna ağlamaya değmez inan bana... Bak ben 2 haftadır diyetteyim... 1.2 kg verdim daha... Azim sabır...:26:
:) 29 yasindayim 164 boyum evliyim benimde iki oglum var, cok cok cok ama cok zayiflamak istiyorum :)))
benimde boyum 1.68 valla aynen bende çok çok çok hatta çoooooooook zayıflamak istiyorum biliyomusun aslında kendim için zayıflamak istiyorum ama birazda eşim için istiyorum çünkü onun yanında alışamadım bu kilolu hallerime aslında pek belli olmuyo dışardan boyum olduğu için kapatıyo ama gelde içimi sor göbeğim benden önde gidiyo bende içime çekiyorum dışarda falan napalım garip duruyo
benim simdi cikmam lazim, bugun cocuklarin dersanesi yok onlari alacagim okuldan, oncesindede bankaya falan gitmem lazim, 1 saat sonra geri gelirim insallah, gorusuruzzz :)))
sehercim teşekkür ederim bebeqim şimdi daha iyiyim çok saolcanım yanına peynir yoğurt falan al bence eğer işin musaitse yada çorba al.bi arkadaşiım kornflaks ve kutu süt taşıyıp yiyodu mesala.tabi bunlar için işinin musait olması gerekir.
tebriklerrr
hayırdır inş tatlımm:95:
iyi şeyler düşün tatlım bak nice sıkıntısı olan var.
canım hoşgeldn araıza.ben de emziriyorum ama benim çocuk 13 aylık.tatlım devamlı sıvı şeyler al.komposto öneririm sana.incir hurma ayva üzüm bunları kaynat ve aralarda abartmadan iç.sonra bu karışım süt de yapar.çorba içebilirsin.ayrıca rezene ve ısırgan otu çayı öneririm.bunlar hem form kazandırır sana hem de süt yapar.tabii öğünlerini düzenlemen lazım en başta.kolay gelsin canımm:90:
hoşgeldin n
canım nereye gidiyosun ?????
yazdım cnm 1.100 qr vermişim neyim olduqunu bende bilmiyorum sebepsiz bir sıkıntı iştee
süper ablacım tebriklerrrrr....oluyor arada sıkıntılar bende de olur bazen
teşekkürler tatlımmm
Kizlar ask olsun yaa kac gundur yaziyorum ve takip ediyorum, kimse bana yorum falan yazmiyor, yazan arkadaslarada tesekkur ediyorum, alaca seni kendime rakip almistim ama sana yazdigim yorumlara bile cevap yazmiyorsun, ask olsun yaaa.
bu arada bugun sabah kalkar kalkmaz sirkeli suyumu ictim,
arkasindan bir bardak yesil cay ictim,
50 tane mekik cektim,
100er tane bel ve kalca hareketi yaptim,
20 dakika eliptik bisiklet kullandim, 200 cl yaktim
20 dakika yurume bandima ciktim biraz kostum biraz yurudum, 200 cl de burda yaktim,
dus aldim,
kahvaltimi yaptim,
bir bardak cay
yarim yumurta
5 tane zeytin
kucuk bir parca beyaz peynir yedim..
bu arada kilomu yazmayi unuttum :)
76.8 kg
700 gr gitmis bu haftaa :)))
Canım listeleri ben yorumluyorum tatilde olduqumuz için misafirlerim var ev bu aralar kalabalık sayfalara gözatıp önemli olanlara cvp veriyorum yorumlamak için listeleri dikkatli takip etmek gerekiyor zaten listelerde ters bişey olsa arkadaşlarda müdahale eder için rahat olsun..
mrb arkadaşlar 26 yaşında 73 kiloyum zayıflamak istiyorum ALLAHIM yaza incecik girmem lazım sünnet düğünü yapıcam oğluma başlıyorum yarın yememeyeşimdiden daha çok iştahım açıldı ama
hoşgeldin cnm
Kızlar bugünkü menümü yazıyorum:
SABAH
Yarım dilim ekmek
1 kk peynir
1 kaşar peyniri
1 zeytin
Yarım poğaça
ARA
2 çatal kereviz
1 türk kahvesi
ÖĞLE
5 tane köfte
1 kase salata
Yarım bardak ayran
ARA
1 bardak elma çayı
AKŞAM
1 kase havuç kabak salatası
Yarım dilim ekmek
2 çatal yoğurt
2-3 çatal tavuk
Yorumlarınızı bekliyorum...Bu sırada misafirim olduğu için çok sık giremiyorum ama okuyorum yazdıklarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?