70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bu günkü menüm şöyle oldu;

sbh;
2 dilim light tahıllı ekmekten az kaşarlı tost
form çay 2 fincan
1 kivi

ara;
1 yeşil elma
1 maden suyu

öğlen;
200 gr yoğurt
1 dilim light tahıllı ekmek
3 salatalık (tuzsuz)

ara;
1 avç leblebi

akşam;
1 adet (300 gr) çipura ızgara
yarım domates
1 salatalık
1 maden suyu

1.5 litre su içtim birde öğleden önce çok acıktım diye sütsüz şekersiz nescafe içmeye çalıştım (tam bir işkenceydi)

zorlandım bu gün biraz hem bünye hem psikolojik (bu gün iş yerinde öğle yemeğinde tatlı vardı ama yemedim ) olarak biraz önce spor salonunda gözüm karardı

çok güzel hafif bi menü sıfır kaçamak tebriklerrrrr

çok güzel hafif bi menü sıfır kaçamak tebriklerrrrr

kaçamak yapmayacak kadar inatçıyım bu gün iş yerinde çikolata ile diyeti bozdurmaya çalışan hain iş arkadaşımdan sonra kendime söz verdim bozmayacağım diye ama itiraf etmek gerekirse çok zorlanıyorum

ilk defa bu kadar çok kilo vermem gerekiyor ve ben ilk defa böyle bir diyet yapıyorum bu gün 3. günüm ve toplamda 900 gr. vermişim ama merak ediyorum bu ne kadar böyle sürecek? yani bünyemin zorlanması? halsiz yorgun ve sinirli hissetmem?

o arkadaşlar yok mu zaten sinir oluyorum benm de var o tip arkadaşlarım aman ne uğraşıyorsun sen böle iyisin demeler dayanamazsın diyete diyenler kilo verdiğim halde kilo verdiğimi söylemeyenler ama boylu boyunca beni süzenler daha neler nelerrr.. tabi iyi niyetli olup beni yüreklendirenler de var. ama ben bu tipleri görünce azmim daha da artıyor... benim de 2. haftam kaçamaklarım oldu arada ilk günler ben de çok zorlandım ama alışıyorsun alışacaksın sen de günler geçtikçe yemek yeme isteğin tükeniyor benm sadece arada tatlı krizlerim tutuyor okadar..

benim en sinir olduklarım 52 kilo olup "neden diyet yapıyorsun ki gayet iyisin" diyenler, inan "eh zamanı gelmişti artık" diyenlerden bile daha fazla sinir oluyorum

ama sağolsun eşim hakikaten destek oluyor.. o olmasa yapamazdım herhalde...

ben de aynı şekilde...benm eşim hiç destek olmuo hatta istemio zayıflamamı

ben de aynı şekilde...benm eşim hiç destek olmuo hatta istemio zayıflamamı

valla benimde eşim destekmi oluyo köstekmi bilmem kendi az yiyo bana sen yeye diyo
anlamadımki bi sen gayet iisin boşver uğraşma diyo bide ya sen bu günlerde gözüme acar görünmeye başladın diyo allahım sen sabır ver yarabbim. o yesin diye yemekler pişiriyorum o azcık yiyip sen geri kalanlarıda ye diyor boşver iisin diyor

Son düzenleme:

benim eşim de çok yiyo abur cubur neler neler gözüme gözüme sokuo işkence gibi oluo ya

ha ha çok güzelmiş. bence eşin seni kıskandığı için öle diyo zayıflarsan kendine güven falan gelicek daha çok bakıcan ya kendine onu göz önünde bulunduruyo. benimkide öle ye ye bişe olmaz diyo gel gelelim artık dışarı çıkmak bile istemiyorum göbeği içeri çek hep siyah giy olmuyokiii.

ay valla ağzını öpiyim aynı beni anlattın kız ben biliyorum zaten öyle düşündüğünü ve bunu yüzüne karşı söylüyorum beni kıskanıyosun diye o bende kalsın diyo ama beni kıskonıyo biliyorum kilom belli değil dışardan zaten fazla ama göbeğim geçekten benden önde gidiyo bende içine çekiyorum dışarlarda napiyim siyaha tıkılıp kalmıyorum hatta beyazın yakıştığını söylüyolar ve dediğim gibi göbek ve basenler çok canımı sıkıyo zaten ençokta kociş poponu küçült biraz diyo bende böyle jennifer lopez kalçası olsun diye neler yapıyorlar popomdan memnunm shakirada koca popolu herkez seviyo

Son düzenleme:

hem ye diyo hem popo küçült diyo bu kocalarada anlam vermek mümkün deil hee. kız zayıflicaz inş. kıskançlıklarından çatlasınlar ye ye dedikleri zaman da yok formum bozuluyo fazlasını yiyemem deriz artık

kızlar bi ara lahana çorbası denemek istedim ama midem bulandı tekrar denemeye başlicaktım eşime söledim bana büyük bi beyaz lahana al dedim gitmiş siyah lahana almış hepsini salata yaptım koydum önüne varmı aranızda lahana çorbasını deneyen?

kırmızı lahana almış canm ben denemedim hiç yani o tarz şeleri almıo midem ben herşeyden yiyerek normal yollardan zayıflamayı tercih ediyorum lahana diyeti meyve suyu diyeti yoğurt diyeti falan olmuo yapamıyorum bu tarz şeylerrr

ben de aranıza katılıyorum.kilom 79 du geçen hafta.şimdi 78 ...45 dk pilates ve 50 dk koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum her gün
yarın lahana çorbası diyeti uygulamaya başlayacağım.hem kilo vermek hem de detox için...

hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…