kırmızı lahana almışcanm ben denemedim hiç yani o tarz şeleri almıo midem ben herşeyden yiyerek normal yollardan zayıflamayı tercih ediyorum lahana diyeti meyve suyu diyeti yoğurt diyeti falan olmuo yapamıyorum bu tarz şeylerrr
hayırlısı bakalım başlamak istiyorum midem kabul ettiğince inş. veririm inş. hep beraber veririz yaza sünnet yapıcam prenses gibi olmam lazım o gece göbeksiz tabe
ben de aranıza katılıyorum.kilom 79 du geçen hafta.şimdi 78 ...45 dk pilates ve 50 dk koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum her gün
yarın lahana çorbası diyeti uygulamaya başlayacağım.hem kilo vermek hem de detox için...
hepimize kolay gelsin
oo yaza çok var olursun merak etme.. bende de hiç göbek yok kalça ve bacaktan ibaretim
hoşgeldinnnnnnnnnnben de aranıza katılıyorum.kilom 79 du geçen hafta.şimdi 78 ...45 dk pilates ve 50 dk koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum her gün
yarın lahana çorbası diyeti uygulamaya başlayacağım.hem kilo vermek hem de detox için...
hepimize kolay gelsin
herkese guzel uykular kizlar........
kizlar birsey daha soracagim termal sauna sortlarindan kulanan varmi, aliyimmi acaba faydasini gorurmuyum????
canim benim bildigim kadariyla bir insan hicbirsey yapmadan ortalama 1400-1500 kalori yakiyormus exra yaptigi seylerle bu rakam degisiyor mutfakla ugrasmak temizlik yapmak spor yapmak yurumek bu orani degistiriyor ve 1 kilo vermek icin insanin exradan 7000-7700 kalori yakmasi gerekiyormuskizlar bugun web sitelerinde dolasirken bakin ne buldum, bir diyetisyen ne diyor, cok sasirdim, 1 mililitre su, 1 kalori yakar ,
"Günde 2 bin 500 kalori alınıyorsa bunun yakılması için mutlaka 2.5 litre su içilmesi gerekli" diyor, biz zaten gunde 2-3 litre su iciyoruz, ne kadar yesekde zaten su ile kalori yakiyormusuz, bir baska bir yerde soyle birsey okudum, hic birsey yapmadan duran yetiskin bir insan gunde ortalama 2000- 2500 kalori yakiyormus,
hadi 2000 kalori yaksak, extra yapilan sporlada 400 kalori yakiyoruz, eder 2500 kalori zaten, tum gun yediklerimiz 2000 kalori tutmuyorki, dikkat ederek yiyince, yediklerimizide su ile yakiyorsak, bize birsey kalmiyor, peki neden gitmiyor acaba bu kilolar hala.....
ßu arada herkese günaydınnnnnnnnnn :80:
kizlar birsey daha soracagim termal sauna sortlarindan kulanan varmi, aliyimmi acaba faydasini gorurmuyum????
hayatım öncelikle günaydın cnm aramıza hoşgeldinben de aranıza katılıyorum.kilom 79 du geçen hafta.şimdi 78 ...45 dk pilates ve 50 dk koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum her gün
hepimize kolay gelsin
canım bende suyu az içtiqim günler kilo veremediqimin farkındayım demekki bundanmış paylaşım için teşekkürlerkizlar bugun web sitelerinde dolasirken bakin ne buldum, bir diyetisyen ne diyor, cok sasirdim, 1 mililitre su, 1 kalori yakar ,
"Günde 2 bin 500 kalori alınıyorsa bunun yakılması için mutlaka 2.5 litre su içilmesi gerekli" diyor, biz zaten gunde 2-3 litre su iciyoruz, ne kadar yesekde zaten su ile kalori yakiyormusuz, bir baska bir yerde soyle birsey okudum, hic birsey yapmadan duran yetiskin bir insan gunde ortalama 2000- 2500 kalori yakiyormus,
hadi 2000 kalori yaksak, extra yapilan sporlada 400 kalori yakiyoruz, eder 2500 kalori zaten, tum gun yediklerimiz 2000 kalori tutmuyorki, dikkat ederek yiyince, yediklerimizide su ile yakiyorsak, bize birsey kalmiyor, peki neden gitmiyor acaba bu kilolar hala.....
günaydın fıstıqım nasılsın hayatım öqlen 1 lahmacunun tamamını yiyebilirsin diyetine zarar vermez akşamda çorba+salata şeklinde yer günü kapatırsın 26 kilo veren bir arkadaşımız söylemişti arada bir öqlen yenen 1 adet lahmacunun diyete hiçbirşekilde zararı olmuyor ben denedim demiştim o öyle diyince bende denedim gerçekten kilona etki etmiyor ana dediqim gibi öqlen ve 1 tane olmak kaydıyla ye bitanemmmmmmmmmm korkmaaaakahvaltımı yapıyorum şuan...
1 bardak ılık su içine birkaç damla limon sıkıp içtim
1 dilim kaşar
1 domates
1 bardak karışık form bitki çayı
arada
1 bardak süt içicem
öğlen
1 ısırımlık lahmacun yicem..
ara
4-5 kaşık yoğurt
akşam
1 kase çorba
kızlar günaydııınn
sabah tartıya çıkınca çok şaşırdım
dün 79,4 gelmiştim bugün 78,6 geldim
mutlu da oldum tabi ama anlayamadım nedenini
bi kaç gündür hastayım ondan olabilir mi acaba
Günaydın 70-79 topiqinin güzel hatunlarıı
hayatım öncelikle günaydın cnm aramıza hoşgeldinben sena bu sitenin menü yorumlayıcısı canım neden normal diyet yapmıyorsunda lahana çorbası diyeti yapıyorsun bence normal diyet yapmalısın en saqlıklısı bu eqerki kilonda 1 hafta falan sabit durma olayı yaşarsan vücudun direncini kırmak için şok diyetler yaparsın 1-2 gün ama bunun haricinde aç kalırsın ve saqlıqını kaybedersin çizelgeme bak ben çok kilo verdim ama herşeyi yiyerek ve hiç aç kalmadan..
canım bende suyu az içtiqim günler kilo veremediqimin farkındayım demekki bundanmış paylaşım için teşekkürler
günaydın fıstıqım nasılsın hayatım öqlen 1 lahmacunun tamamını yiyebilirsin diyetine zarar vermez akşamda çorba+salata şeklinde yer günü kapatırsın 26 kilo veren bir arkadaşımız söylemişti arada bir öqlen yenen 1 adet lahmacunun diyete hiçbirşekilde zararı olmuyor ben denedim demiştim o öyle diyince bende denedim gerçekten kilona etki etmiyor ana dediqim gibi öqlen ve 1 tane olmak kaydıyla ye bitanemmmmmmmmmm korkmaaaa
sempatik günaydın hayatım naber bakıyorumda keyifler yerinde Allah yüzünden gülücüqü eksik etmesin cnm bugün yaşadıqın olayı bende çok yaşıyorum aynı sen gibi bende dün tartıldıqımda 72.2 dim bu sabah 71.9 çıktım insanı ne güzel motive ediyor dimi canım hadi bakalım bütün hafta kilo kaybetmen dileqiyle öpüyorum datttlımııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?