70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim canımm saol sen nasılsınnn?
lahmacuna çok sevindimmmmmmm
tmm 1 tane yerimm canım çok saol

bende iyiyim çok saol cnm hafta 1 rölyef kursuna gidiyorum sabah 9 akşam 4 öqlen arası bende 1 lahmacun+ayran içiyorum hemnefsimi körlemiş oluyorum hemde diyetime zarar vermiyor zaten bende lahmacunu çook seviyorum diyetteyken bunu yiyebilmek çoooook süperrrrrr

slm kızlar dün liste yayınlanmadı dimi?

bide cuma yarışmalarına katıldım dün ,burdan da kopamıyorum :) prob olmaz demi?:) herkese güzel hafta sonları..

mrb kızlarrrrrr senacım nasılsın uzun zamandır karşılaşamadık bu haftanın sonuçlarını göremedim ben gerçi veremedimde yerimde saydım ahhh şu tatiller bütün herşeyi alt üst yapıyo diyet miyet kalmıyo

aynen canım çok mutlu oldum sabah sabah
bu hafta ilaca başladım ben troid için onun etkisi de olabilir bakalım haftaya cuma daha net anlaşılır sanırım

Selam herkerse Ben yine iradesizliğimin vicdan azabını yaşıyorum. Ya güya diyetteyim diyetteki insan kahvaltıda börek yer mi yahu Biraz rahatsızım yürüyüş yapamıyorum diye hemen homili gırtlak herşeyi unutuveriyorum. yok yok ben zayıflayamam

zayıflarsın moralini bozma dikkat et sadece kahvaltı okadar önemli deil bence akşama kadar eritiyosun ama akşam ları börek falan sakın sakın o kalır gitmez erimez walla

Herkese merhabalar :)

Bugün tartıda 79.8'i gördüm nihayet

Kıyısından da olsa artık ben de 70'li kilolardayım, hemen topiğe göz atayım dedim :)

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum hanımlar

Kıyısından da olsa artık ben de 70'li kilolardayım, hemen topiğe göz atayım dedim :)

tebrikler canım
100 kilolardan 70 li kilolara inmek kolay değil zoru başarmısın
inşallah istediğin kiloyuda görürsün

çok tebrik ederim diyet çizelgesindeki harika başarıya çok sevindim umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın
zaten yolun yarısından çoğunu bitirmişsin

ben kilo vermişim gibi sevindim:81:

tebriklerrrr büyük başarı.. zoru atlatmışsınız zaten bundan sonrası kolay:)

slm kızlar dün liste yayınlanmadı dimi?

bide cuma yarışmalarına katıldım dün ,burdan da kopamıyorum :) prob olmaz demi?:) herkese güzel hafta sonları..
a.s cnm evet cnm nil tembellik edip bu saate kadar hala listeyi yayınlamadı kırıcam onun kafasınıı yok cnm sorun olmaz yarışmaya katılman burası özgür bir topik
aslıcım iyiyim cnm ben sana hep alıntı yapıp yazıyorum ama pas vermiyon NİL HANIM DUYUN EFENDİM MİLLET LİSTE BEKLİYOOO!...

aynen canım çok mutlu oldum sabah sabah
bu hafta ilaca başladım ben troid için onun etkisi de olabilir bakalım haftaya cuma daha net anlaşılır sanırım
bende kullanıyorum cnm 50mglik..
slm herkesee:80:
a.s cnm ben geldim ama sen yoksun
hayatım her zaman söylüyorum börek poça gibi kaçamakları sabah kahvaltıda 1 dilim olarak yerseniz diyetinize asla bir zararı olmaz yalnız gün içinde ekmek türünden başka bişey yememek kaydıyla..

canım çok tebrik ederim kıss nerelerdesin sen gözükmüyon bacımmm

Hepinize tek tek teşekkür ederim hanımlar :)

Dilerim hepimiz en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya kavuşuruz

tebrikler canım
100 kilolardan 70 li kilolara inmek kolay değil zoru başarmısın
inşallah istediğin kiloyuda görürsün

çok tebrik ederim diyet çizelgesindeki harika başarıya çok sevindim umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın
zaten yolun yarısından çoğunu bitirmişsin

ben kilo vermişim gibi sevindim:81:

tebriklerrrr büyük başarı.. zoru atlatmışsınız zaten bundan sonrası kolay:)

canm hoşgeldn özel bişey yapmana gerek yok şuan yaptığın gibi cevap yazman yeterli grup kaptanı var nilimben nickli o seni listeye ekler.. sadece bazı kurallar var her cuma kilo bildirimi yapılıyor istersen menülerini yazabilirsin burda yorumlayabiliriz.. bukadar ekstra bişeye gerek yok

senacımmmmmm...... aşkolsun pas ne demek kız senin yerin başka senin tecrübelerine ihtiyacım var canım benim ben bu aralar pek yazasım yok sadece okuyup çıkıyorum bide yeni gelen çok oldu tanıyamıyorum hepsini bi toparlanmaya ihtiyacım var saldım kendimi iyice tatil diye çoluk çocuk evde allah ne verdiyse yiyoruz allah sonumuzu hayır etsin

kızlarrr çok açımmmmmmmm
ne yiyeyimm fikir verinn

bugün sabah
1 domates 1 dilim kaşr 1 fincan form çayı içmiştim

ara yapmadım

öğle çeyrek lahmacun yedim

ara 1 kaşık yoğurt

akşam üstü saat 16:30 qibi de

3 kaşık pilav 1 kaşık kuru fasülye
2 kaşık da yoğurt yedim

ama şimdi yine acıktım yaa

Son düzenleme:
slm kizlar hafta sonunuz iyi geciyordur umarim..............
bu gunki menum
sabah limonlu sicak su
kavalti oglen bir oldu
1 yumurta
1kk buyuklugunde beyez peynir
3 kucuk zeytin
1 cay
1 dilim tb ekmegi
3 kasik yogurt

arada ogluma spageti verdim 2 catalda ben yedim
1 form cay
AKSAM
1 buyuk haslanmis tavuk budu
3-4 dal brokoli
3 dal limonlanmis marol
kucucuk bir parca haslanmis patetes
yatana kadar 4 litre su 1 tane form cay
yorumlarinizi bekliyom kizlar............biraz fazla kacmi gibi sizce nasil

canm ben de saat 16.00 gibi bir kase tavuk çorbası içmiştim az önce acıktım yine koca bir kase bol limonlu salata yaptım yedim . salata yiyebilirsin...

canim sahi ne kadar az yemisin bence cok aciktiysan biraz salatik dogra biraz yogurt dok ustune aciyida seviyorsan birazda pul biber dok ye (aci kalori yakimini hizlandiriyormus )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…