iyiyim canımm saol sen nasılsınnn?
lahmacuna çok sevindimmmmmmm
tmm 1 tane yerimm canım çok saol
aynen canım çok mutlu oldum sabah sabahsempatik günaydın hayatım naber bakıyorumda keyifler yerinde Allah yüzünden gülücüqü eksik etmesin cnm bugün yaşadıqın olayı bende çok yaşıyorum aynı sen gibi bende dün tartıldıqımda 72.2 dim bu sabah 71.9 çıktım insanı ne güzel motive ediyor dimi canım hadi bakalım bütün hafta kilo kaybetmen dileqiyle öpüyorum datttlımııı
Selam herkerse Ben yine iradesizliğimin vicdan azabını yaşıyorum. Ya güya diyetteyim diyetteki insan kahvaltıda börek yer mi yahuBiraz rahatsızım yürüyüş yapamıyorum diye hemen homili gırtlak herşeyi unutuveriyorum. yok yok ben zayıflayamam
Herkese merhabalar :)
Bugün tartıda 79.8'i gördüm nihayet
Kıyısından da olsa artık ben de 70'li kilolardayım, hemen topiğe göz atayım dedim :)
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum hanımlar
Kıyısından da olsa artık ben de 70'li kilolardayım, hemen topiğe göz atayım dedim :)
a.s cnm evet cnm nil tembellik edip bu saate kadar hala listeyi yayınlamadı kırıcam onun kafasınııslm kızlar dün liste yayınlanmadı dimi?
bide cuma yarışmalarına katıldım dün ,burdan da kopamıyorum :) prob olmaz demi?:) herkese güzel hafta sonları..
aslıcım iyiyim cnm ben sana hep alıntı yapıp yazıyorum ama pas vermiyonmrb kızlarrrrrrsenacım nasılsın uzun zamandır karşılaşamadık bu haftanın sonuçlarını göremedim ben gerçi veremedimde yerimde saydım ahhh şu tatiller bütün herşeyi alt üst yapıyo diyet miyet kalmıyo
bende kullanıyorum cnm 50mglik..aynen canım çok mutlu oldum sabah sabah
bu hafta ilaca başladım ben troid için onun etkisi de olabilir bakalım haftaya cuma daha net anlaşılır sanırım
a.s cnm ben geldim ama sen yoksunslm herkesee:80:
hayatım her zaman söylüyorum börek poça gibi kaçamakları sabah kahvaltıda 1 dilim olarak yerseniz diyetinize asla bir zararı olmaz yalnız gün içinde ekmek türünden başka bişey yememek kaydıyla..Selam herkerse Ben yine iradesizliğimin vicdan azabını yaşıyorum. Ya güya diyetteyim diyetteki insan kahvaltıda börek yer mi yahuBiraz rahatsızım yürüyüş yapamıyorum diye hemen homili gırtlak herşeyi unutuveriyorum. yok yok ben zayıflayamam
tebrikler canım
100 kilolardan 70 li kilolara inmek kolay değil zoru başarmısın
inşallah istediğin kiloyuda görürsün
çok tebrik ederim diyet çizelgesindeki harika başarıya çok sevindim umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın
zaten yolun yarısından çoğunu bitirmişsin
ben kilo vermişim gibi sevindim:81:
tebriklerrrr büyük başarı.. zoru atlatmışsınız zaten bundan sonrası kolay:)
kızlarrr çok açımmmmmmmm
ne yiyeyimm fikir verinn
bugün sabah
1 domates 1 dilim kaşr 1 fincan form çayı içmiştim
ara yapmadım
öğle çeyrek lahmacun yedim
ara 1 kaşık yoğurt
akşam üstü saat 16:30 qibi de
3 kaşık pilav 1 kaşık kuru fasülye
2 kaşık da yoğurt yedim
ama şimdi yine acıktım yaa
kızlarrr çok açımmmmmmmm
ne yiyeyimm fikir verinn
bugün sabah
1 domates 1 dilim kaşr 1 fincan form çayı içmiştim
ara yapmadım
öğle çeyrek lahmacun yedim
ara 1 kaşık yoğurt
akşam üstü saat 16:30 qibi de
3 kaşık pilav 1 kaşık kuru fasülye
2 kaşık da yoğurt yedim
ama şimdi yine acıktım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?