sal fıstığım ya iyiki gelmişim çok kararsızdım ama ben arkadaşlarıma çok düşkünüm ya ailemden bile daha fazla şey paylaşıyorum yeri geliyo. allah herkese böyle iyi kalpli güvenilir kardeş gibi arkadaşlar versin inş
oh ne qüzel keyfini çıkartmaya bak
kızlar merhaba!
ben 100 küsürlerden 73 kilolara kadar düştükten sonra üç aydır sapıtınca 82ye çıktımson alınan bir kaç kilo çabuk gider diye düşündüğüm ve bana gaz olacağı için bu gruba yazmayı tercih ettim 80-89 grubu yerine sorun olur mu?
uyduğunuz kurallar var mı? ben öğrenci olduğum için çok çok fazla spora ya da buraya yazmaya zaman ayıramayabilirim ama en azından denetimde hissetmek istiyorum.
Hoş geldin Bezdolap :)
Çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim
Verdiğin kiloların kalıcı olmasını dilerim :)
Umarım tez zamanda hedefine de ulaşırsın bu grupla birlikte.
narincim gofret küp kesme şeker kadardı ama asıl korkum bugünden börek yapıcaz kahvaltıda aqır geçecek yani asıl kaçamak bugün olucak malesef :18:kadayıflı tatlılarr gofretler vuu naptın gı:)
canım tatlılar ve hamurişleri herzaman bizi hemen doyururp biraz sonrasına acıktırır çünkü karbonhidrattır ama yine söylüyorum 1 lahmacun+ayran+çay bu şekilde yeseydin asla acıkmazdın..yaf ama doydummmm
inan ki 3-4 ısırık aldım doydummm :26:
yemedim hepsini ama yedikten yarım saat qeçio hemen acıkıorum
çok kötü yaf :26:
menün gayet güzelmiş ama diyet yapan biri olarak akşam 5-6 galeta olmamış gün içinde zaten yemişsin hakkını kullanmışsın yani neyse hafta sonu kaçamaqına sayalım canımmKızlar bugünkü menümü yazıyorum:
SABAH
Yarım dilim ekmek
Yarım poğaça
1 kk peynir
2 zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
ÖĞLE
4 çatal tavuk
Havuç ve kabak salatası
ARA
1 tane galeta
AKŞAM
6 tane köfte
Havuç kabak salatası
2 dilim domates
1 küçük boy kadar fırında patates
1 kase yoğurt
Yemekten sonra çay içerken 5-6 tane galeta yedim...Umarım bu saatten sonra fazla kalorili bişey yemem
tamamen karbonhidrat ve işlem görmüş ürünler yemişsin çok yanlış ve manün hiç olmamış canımbu günkü sedef menüsü;
sbh;
1 kase yağzsız süt ile hazırlanmış nesfit meyveli
ara;
1 kivi
öğle;
1 kase nesfit yine sütlü (2 küçük patatesten patates salaatası yapacaktım ama canım süt istedi)
1 dilim denge light
4 yeşil zeytin
ara;
1 avuç beyaz leblebi
1 maden suyu (sade)
akşam;
1 tabak yağsız tuzsuz kepekli makarna
küçük bir kase light yoğurt
*tuzu hayatımdan tamamen çıkardım sonunda 4 gündür tuzsuz da yenebildiğini öğrendim
*bu gün çok su içemedim ama yatmadan en azından 1.5 litreye tamamlayacağım
:81: :82:
hayatım gofret küp kesme şeker büyüklüqündeydi cnm çok çektiqinde ucundan alıyorum bişeylerin nefsimi körlüyorum dengeleyebilmişim demekki bugün 200qr daha girmiş ama yarın kesin verdiklerimi alırım çünkü bugün evde hep yasaklı ürünler olacak uzun zamandır börek kısır falan yapmıyorum annem börek babam kısır istiyor eşim ve çocuklarda evde inşallah en az zararla kapatırım bugünü h,ç sevmiyorum böyle hamurişi yediğim günleriBakıyorum da bugün biraz kaçamak yapmışsın canımHem arada kadayıflı cevizli sütlü tatlı hem şekerli kahve hem de gofret...Diğerleri neyse de gofret olmasa daha iyiymiş
hoşgeldin canım hep beraber birbirimize dastek olarak vericez kilolarımızımrb arkadaşlar ben yeni geldim 75 kiloyum inşallah sizinle beraber zayıflarım ben de..
kanka çok özledim yaaselam kızlar ankaradayım geziyorum ohh
sizleri özledim yaf
aslım senam ve diğer kıslar hepinizi öpüyorum
oooo papucum çoktan dama atılmış :95:sal fıstığım ya iyiki gelmişim çok kararsızdım ama ben arkadaşlarıma çok düşkünüm ya ailemden bile daha fazla şey paylaşıyorum yeri geliyo. allah herkese böyle iyi kalpli güvenilir kardeş gibi arkadaşlar versin inş
hoşgeldin canım hayır sorun olmaz kuralalrımız 1 hafta boyunca hergün menü paylaşımında bulunuyorsun ikinci hafta kaptanımız NİL listeye ekliyor ve her cuma kilo bildirimi yapıyoruzkızlar merhaba!
ben 100 küsürlerden 73 kilolara kadar düştükten sonra üç aydır sapıtınca 82ye çıktımson alınan bir kaç kilo çabuk gider diye düşündüğüm ve bana gaz olacağı için bu gruba yazmayı tercih ettim 80-89 grubu yerine sorun olur mu?
uyduğunuz kurallar var mı? ben öğrenci olduğum için çok çok fazla spora ya da buraya yazmaya zaman ayıramayabilirim ama en azından denetimde hissetmek istiyorum.
selam kızlarr ben yarın memlekete giiyorum yokum 1 hafta kadar .... NİLİMBEN cim bu cuma yani ayın 11inde kilo bildirimi yapamıycam izinde yazarmısın bana. büyük ihtimal nete giremem orda umarım diyetime aynı azimle devam edebilirimhepinizi öpüyorummmm
günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlar herkeseee
tebrikler canımgünaydın cnımmmmmmmmmm
qeçen hafta 76yı qörmüştüm çok üzülmüştüm bu sabah yine 75'i qördümm
selamlar kizlar, nabersiniz, malumunuz haftasonu, bende herkez gibi, sabah cok guzel basladim, sirkeli suyumu ictim, kahvaltimi yaptim, sporumu yaptim, 27 dk eliptik bisiklet, 30 dk yurume bandi, toplamda 475 kalori yaktim, iki kasik kadar kiymali makarna yedim, alisverise gittim, yaklasik 3 saat kadar dolastim, aksam kuzenlere gittik, orda yediklerimi hic yazmiyayim cok abarttim, gece 2 gibi eve geldik, sirkeli suyumu ictim, 3 dede yatiyorum, en son 9 gibi yemistim, 6 saat sonra yatiyorum, umarim yediklerim bana kalmaz, bu arada tum gun bol bol sicak su ictim, yarin gorusuruzzzz......
tebrikler canıminsan nasılda mutlu oluyor yeni bir rakama düşünce dimi
canm işte bu beni çok motive ediyor ben 75i gördükten sonra daha bi hırs yapmıştım 6lı rakamlara düşmek için benden sanada geçsin 6lı rakamları beraber görürüz inş.
neden yarın görüşürüz kıss biyeremi gidiyonn :26:
BU ARADA NİL LİSTEYİ İYİDEN İYİYYE UNUTTUU :84:
tebrikler canıminsan nasılda mutlu oluyor yeni bir rakama düşünce dimi canm işte bu beni çok motive ediyor ben 75i gördükten sonra daha bi hırs yapmıştım 6lı rakamlara düşmek için benden sanada geçsin 6lı rakamları beraber görürüz inş.
neden yarın görüşürüz kıss biyeremi gidiyonn :26:
BU ARADA NİL LİSTEYİ İYİDEN İYİYYE UNUTTUU :84:
günaydın arkadaşlar:))
77.6 tartıda gördüm
her gün pilates ve yürüyüş çok yoruyor beni ama vazgeçmek yooookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?