slm kizlar; menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
kavalti
bol yesillikli yumurta salatasi yarim tabak
3 zeytin
1 tb ekmegi
5 kasik yogurt
catalin ucuyla beyaz peynir
1 sekerli cay
oglen
1 form cay
3 kasik yumurta salatasi
cok azs tavuk
aksam
bir tas yayla corbasi
yatana kadar 4 litresu
1 form cay
yorumlarinizi bekliyom kizlar.....
tebrikler cnmgünaydın arkadaşlar:))
77.6 tartıda gördüm
her gün pilates ve yürüyüş çok yoruyor beni ama vazgeçmek yooookkk
a.s cnm lütfen kilo çizelgeni yaparmısın..slm arkadaşlar:79:
alaca tebrik ederim cnmslm arkadaslar sahi liste niye yayinlanmadi bu arada ben iki gundur bir kiloya yakin vermisim kendimi super hissediyom...
Canım Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı nasip etsin tebriklerslm kızlar ağustos ta buralardaydım, o zamandan beri girmedim. gecen sene 2009 yazına girmeye yakın 63 kilodan 76 kiloya çıktım(4-5 ayda) ve yazın kendimce kısıtlamalarla ve diyetlerle 76 dan 72 ye indim 3ay bu kadar verebildim. sonunda diyetisyene gittim ve 72 den 69 a indim 20 günde ama sonra veremedim kıs allah kıs yok bir türlü kilom sabit değil bi gidiyorum 69.300, bi gidiyorum 70.0 allahım çıldırıcam dedim diyetisyene o da şaşırdı ve bi yerlerde hata yapıyorsun muhakkak diyor ama ben eminim yok bi yanlışım.
kızlar meğer 2.5 aylık hamileymişim
1 aydır bıraktım diyeti ve baktım şimdi 67 kilodayım
sevindim açıkçası en azından şişko hamilelerden değilim
ve bu kez diyetisyenden gebelik diyeti isteyeceğim
üniv.de dersime giren bi diyetisyen hocam anlatmıştı
uyguladığı gebe diyetiyle danışmanı kilo verirken bebeği kilo alıyormuş ne güzel değil mi?
şimdi amacım sadece bebeğimin kilo alması, benmde aynı kıloda kalmam.
ben kilolu değilim ve değildim ama aldığım o kilolar beni rahatsız etti alışmıştım yıllardır düz ve hafif bi bedene
allah kilo vermek isteyen herkese yardımcı olsun
ve kızlar size tavsiyem kesinlikle gidin diyetisyene
Canım ne zaman istersen aramıza katılabilirsin ama önce kilo vermek için kesin kararlı olman gerekiyor yoksa başaramazsın bizler nelerden fedakarlık diyoruz bu kiloları vermek için seninde aynı kararlılıkla katılam lazım aramıza bekliyoruz cnm..slm mıllet ben arada bı gırıp sızı okuyup motıve olmaya calısıyorum ama motıvasyonunuzu bozmamak ıcın yedıklerımı yazmıyorum, yazsam cok gulersınız:) bı dolu elmalı pasta aldım onlar bıtene kadar baslayamam dıyete fılan, zaten hamıleyken de delı gıbı elmalı pasta asermıs ve kılolarca yemıstım hala bıkmadım. ama yakın zamanda bende yemekten sıkılıp sıze katılıcam umarım
Canım menülerine biraz daha dikkat etmeni tavsiye edicem kahvaltı dışında ekmek türü bişey yemezsen zorlanmadan kilo verirsin dolma gibi karbonhidratlarıda öqlen öqününde alalım akşamı hafif besinlerle geçirelimhoşbulduk
hemen yazayım o zaman bugün yediklerimi;
sabah:
2dilim form etimek
1 kk peynir
roka, biber, domates
ara: 2tk tahin helva
öğlen:
dışarda en masum simit bulabildim acelem de vardı. yarısını yedim.
ara: elma, 8badem
akşam:
hepsi küçük olmak üzere 1biber, 1 kabak, 1patlıcan dolması.
2 kaşık yoğurt
acıkınca bir elma yerim,
yatmadan önce bir bardak light süt.
kuralları okuyunca su içmek geldi aklıma onu da 2 litreye tamalarım artık. diyete yeni başladığım ve yorgun olduğum için de 20-25 dk koşu bandında orta tempo yürüyüş.
gittikçe artırırım artık. baştan bir gazla abartıp sonra sıkılmak taraftarı değilim..
gülseren arkadaşımızı da tebrik ederim
hayatım vücudumuza şeker almıyoruz cnm 1 kesme şeker 12 karbonhidratslm kizlar; menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
kavalti
bol yesillikli yumurta salatasi yarim tabak
3 zeytin
1 tb ekmegi
5 kasik yogurt
catalin ucuyla beyaz peynir
1 sekerli cay
oglen
1 form cay
3 kasik yumurta salatasi
cok azs tavuk
aksam
bir tas yayla corbasi
yatana kadar 4 litresu
1 form cay
yorumlarinizi bekliyom kizlar.....
Canım menünü hiç beqenmedim normal kaçamak yapsan hafta sonu dicem geçicem ama çayınıda kahvenide çekerli içmişsin ve üstüne sabah 2.5 dilim köy ekmeği öqlende simit yemişsin aldıqın kalori azda olda bütün bu yediklerin karbonhidrat olduqu için bu listeyle kilo vermen mümkün deqil içinde çorba+sebze ve et yemeği+salata+ayran olan menülere dönmelisinSabah yediklerim
2,5 dilim köy ekmeği
1 bardak tek şekerli çay
3 adet zeytin
50 gr tam yağlı beyaz peynir
Arada
Tek şekerli Türk kahvesi
Öğlen
1 simit
1 bardak çay (tek şekerli)
Akşam
5-6 kaşık yoğurt
5 adet salatalık
TOPLAM: 810 kalori
SPOR: 160 dk yürüyüş
Hanımlar bugün böyle olması gerekiyordu.
Bilerek az yedim ve bu kadar kalori aldım, ancak bu şekilde dün akşamki kaçamaklar telafi olur
Canım öqlen bir çorba içseydin keşke doymamışsın gibi sanki menün gayet güzel doyduysan sorunda yokbu gün çok geç kalktım 12:30 dao yüzden az tüketmeye çalıştım, pazar alışverişi ve market alışverişimi de yaptım bu gün spor olarak...
1,5 litre su içtim daha da içicem...
pazar menüsü;
sabah;
1 kase nesfit (1 bardak light süt ile)
ara;
1 avuç beyaz leblebi
akşam;
4 adet köfte baharatlı (yağsız, ekmekiçsiz, yumurtasız tuzsuz)
yarım pasta tabağı patates kızartması (birkaşık yağla pişen cinsinden fritözde çok çok az yağla pişmiş)
bol salata yağsız limonlu
hayatım hafta sonları 1 gün olmak kaydıyla ufak tefek kaçamaklar olabiliyor yarın yeni birgün cumaya kadar telafi edebileceqimiz 4 günümüz var moral bozmak yok kaldıqımız yerden devam cnmtartılmadım ama şu iki günüm rezildi..verdiğimi de aldığıma hatta üstüne birde kilo aldığıma eminim :/
ya kizlar biraz once oglumun yemegini verirken (salcali bulgur pilavi) 3-4 kasik yedim
Canım menünü hiç beqenmedim normal kaçamak yapsan hafta sonu dicem geçicem ama çayınıda kahvenide çekerli içmişsin ve üstüne sabah 2.5 dilim köy ekmeği öqlende simit yemişsin aldıqın kalori azda olda bütün bu yediklerin karbonhidrat olduqu için bu listeyle kilo vermen mümkün deqil içinde çorba+sebze ve et yemeği+salata+ayran olan menülere dönmelisin
senanın menüsü
kahvaltı/öqlen
1 bardak su
3 tane mücver
1 dilim haşlanmış patates
3 biber kızartması
1 kaşık pastırmalı yumurta
1 dilim kaşar peyniri
yeşilçay
ara
1 elma
3 tane kestane
akşam
2 büyük kıymalı gül böreqi
1 porsiyon kısır
1 bardak ayran
Ara
5 fındık
1 bardak 5i 1 yerde çay
1.5 litre su
senaa menünü hiçç beğenmedimmm çok kötüü
kilo çizelgesini nasıl yapıcam?
canım dıyet grupları bolumunde cızelge nasıl yapılıyor anlatıyor orayı okuyarak yapabılırsın.......
canım dıyet grupları bolumunde cızelge nasıl yapılıyor anlatıyor orayı okuyarak yapabılırsın.......
Canım yok est. şaka deqil bugün yediklerimi olduqu gibi yazdım cnm misafirlerimde var bugün böyle yemek istediler kendime özel bişey hazırlayamadım ayıp olmasın diye oturup beraber yedik 1 defaya mahsus bişeydi aslında menümde fazla olan 2 tane börek yemem oldu çünkü sabah ekmek yemedim 1 tane börek yeseydim tadında bırakmış olurdum börek çok güzeldi yarın sabahta ekmek yerine börek yicem 1 tanesenacım buda senın sakanmı yoksa bu senın menun olamaz yok yok masalahhhhh......
kızlar...hiç iyi değilim..gerçekten 2 gün 3 gecedir normalin üstünde yedim...aşk insanların iştahını keser benim iştahımı açtı...ama çok piişmanım..sizlerle ilk denememi bozdum...tekrarlanmayacak! çok büyük ders aldım .... başlangıç kiloma gelmiş olabilirim hatta korkuyorum tartıdan...cuma günü tam bir kavus olcak benim için :/ ...nolur kendinizi bırakmayın hanımlar
kabul etmiyo site yapıyorum herşeyi kopyalıyorum olmuyo
url kopyalıyorum olmuyoCanım yok est. şaka deqil bugün yediklerimi olduqu gibi yazdım cnm misafirlerimde var bugün böyle yemek istediler kendime özel bişey hazırlayamadım ayıp olmasın diye oturup beraber yedik 1 defaya mahsus bişeydi aslında menümde fazla olan 2 tane börek yemem oldu çünkü sabah ekmek yemedim 1 tane börek yeseydim tadında bırakmış olurdum börek çok güzeldi yarın sabahta ekmek yerine börek yicem 1 tane
haklısın cnm aldıqımız bu dersler bizi adam edem önemli olan ders alabilmek ve ayrıca bence olanlardan ders alabilmek bir erdemdir..
canım herşeyi kopyalamıcaksın 1. paragrafın ikinci sırasını ping yazan yere kadar kopy yapıcaksın
ya ben de yapmak istiyorum ama büyük ihtimalle beceremiceem bilgisayara biraz uzağım çünkü
bi dene istersen canım çok güzel anlatılmış belki sende olur. ben defalarca denedim kopyalıyorum ama kabul etmiyo site
Canım öqlen bir çorba içseydin keşke doymamışsın gibi sanki menün gayet güzel doyduysan sorunda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?