70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tartılmadım ama şu iki günüm rezildi..verdiğimi de aldığıma hatta üstüne birde kilo aldığıma eminim :/

ya kizlar biraz once oglumun yemegini verirken (salcali bulgur pilavi) 3-4 kasik yedim

günaydın arkadaşlar:))

77.6 tartıda gördüm

her gün pilates ve yürüyüş çok yoruyor beni ama vazgeçmek yooookkk
tebrikler cnm lütfen kilo çizelgeni yaparmısın..

slm arkadaşlar:79:
a.s cnm lütfen kilo çizelgeni yaparmısın..

slm arkadaslar sahi liste niye yayinlanmadi bu arada ben iki gundur bir kiloya yakin vermisim kendimi super hissediyom...
alaca tebrik ederim cnm

Canım Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı nasip etsin tebrikler

Canım ne zaman istersen aramıza katılabilirsin ama önce kilo vermek için kesin kararlı olman gerekiyor yoksa başaramazsın bizler nelerden fedakarlık diyoruz bu kiloları vermek için seninde aynı kararlılıkla katılam lazım aramıza bekliyoruz cnm..

Canım menülerine biraz daha dikkat etmeni tavsiye edicem kahvaltı dışında ekmek türü bişey yemezsen zorlanmadan kilo verirsin dolma gibi karbonhidratlarıda öqlen öqününde alalım akşamı hafif besinlerle geçirelim
hayatım vücudumuza şeker almıyoruz cnm 1 kesme şeker 12 karbonhidrat

Canım menünü hiç beqenmedim normal kaçamak yapsan hafta sonu dicem geçicem ama çayınıda kahvenide çekerli içmişsin ve üstüne sabah 2.5 dilim köy ekmeği öqlende simit yemişsin aldıqın kalori azda olda bütün bu yediklerin karbonhidrat olduqu için bu listeyle kilo vermen mümkün deqil içinde çorba+sebze ve et yemeği+salata+ayran olan menülere dönmelisin

Canım öqlen bir çorba içseydin keşke doymamışsın gibi sanki menün gayet güzel doyduysan sorunda yok
tartılmadım ama şu iki günüm rezildi..verdiğimi de aldığıma hatta üstüne birde kilo aldığıma eminim :/
hayatım hafta sonları 1 gün olmak kaydıyla ufak tefek kaçamaklar olabiliyor yarın yeni birgün cumaya kadar telafi edebileceqimiz 4 günümüz var moral bozmak yok kaldıqımız yerden devam cnm

SENANIN MENÜSÜ

kahvaltı/öqlen
1 bardak su
3 tane mücver
1 dilim haşlanmış patates
3 biber kızartması
1 kaşık pastırmalı yumurta
1 dilim kaşar peyniri
yeşilçay

ara
1 elma
3 tane kestane

akşam
2 büyük kıymalı gül böreqi
1 porsiyon kısır
1 bardak ayran

ara
5 fındık
1 bardak 5i 1 yerde çay

1.5 litre su

SENAA MENÜNÜ HİÇÇ BEĞENMEDİMMM ÇOK KÖTÜÜ

Yorumun için teşekkür ederim canım
Regl dönemindeyim o yüzden elimde olmadan karbonhidratlara yükleniyorum

senacım buda senın sakanmı yoksa bu senın menun olamaz yok yok masalahhhhh......

kızlar...hiç iyi değilim..gerçekten 2 gün 3 gecedir normalin üstünde yedim...aşk insanların iştahını keser benim iştahımı açtı...ama çok piişmanım..sizlerle ilk denememi bozdum...tekrarlanmayacak! çok büyük ders aldım .... başlangıç kiloma gelmiş olabilirim hatta korkuyorum tartıdan...cuma günü tam bir kavus olcak benim için :/ ...nolur kendinizi bırakmayın hanımlar

senacım buda senın sakanmı yoksa bu senın menun olamaz yok yok masalahhhhh......
Canım yok est. şaka deqil bugün yediklerimi olduqu gibi yazdım cnm misafirlerimde var bugün böyle yemek istediler kendime özel bişey hazırlayamadım ayıp olmasın diye oturup beraber yedik 1 defaya mahsus bişeydi aslında menümde fazla olan 2 tane börek yemem oldu çünkü sabah ekmek yemedim 1 tane börek yeseydim tadında bırakmış olurdum börek çok güzeldi yarın sabahta ekmek yerine börek yicem 1 tane

haklısın cnm aldıqımız bu dersler bizi adam edem önemli olan ders alabilmek ve ayrıca bence olanlardan ders alabilmek bir erdemdir..
kabul etmiyo site yapıyorum herşeyi kopyalıyorum olmuyo

canım herşeyi kopyalamıcaksın 1. paragrafın ikinci sırasını ping yazan yere kadar kopy yapıcaksın

url kopyalıyorum olmuyo

bi dene istersen canım çok güzel anlatılmış belki sende olur. ben defalarca denedim kopyalıyorum ama kabul etmiyo site

gelin ben sizin kilo cetvelinizi yapıvereyim istermisiniz çünkü aynı şeyi ta başta bende yapamamıştım anlıyorum sizi

Canım öqlen bir çorba içseydin keşke doymamışsın gibi sanki menün gayet güzel doyduysan sorunda yok

zaten öğlen uyandığım için kahvaltı öğle yemeyi bir arada oldu metabolizmam yavaştı bu gün bu yüzden :2: ama marketten gelirken sadece acıktım o kadar sonra akşam yemeğinde salatayla savaştım

Misafirim olduğu için gündüzleri pek katılamıyorum...Ama menülerimi de yazmayı ihmal etmemeye çalışıyorum...

SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek 1 kk peynir
1/3 domates
1/3 salatalık

ARA
1 fincan sütlü nescafe(şekersiz)

ÖĞLE
1 kase mercimek çorbası
1 tane köfte
2 yemek kaşığı havuç ve kabak salatası

ARA
2 tane galeta

AKŞAM
2 tane köfte
1 dilim ekmek
3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı patlıcan yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt

GECE
3 tane galeta
1 muz

Bu sırada misafirden dolayı evde acayip tatlılar vs. var ama kendimi mümkün olduğunca frenlemeye çalışıyorum annem durup durup bişeyler yemem için ısrar ediyor....Azmettim yemiyorum tabi...Bu galetalar onların yanında daha masum diye 2 gündür onlara sardım amaSen seversin diye şunu yaptım diyor annem deliriyorum ya duyan da zayıflıktan kopuyorum da bu kadıncağız ağzımdan 1-2 lokma girsin diye uğraşıyo sanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…