70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaslar sahi liste niye yayinlanmadi bu arada ben iki gundur bir kiloya yakin vermisim kendimi super hissediyom...

slm kızlar ağustos ta buralardaydım, o zamandan beri girmedim. gecen sene 2009 yazına girmeye yakın 63 kilodan 76 kiloya çıktım(4-5 ayda) ve yazın kendimce kısıtlamalarla ve diyetlerle 76 dan 72 ye indim 3ay bu kadar verebildim. sonunda diyetisyene gittim ve 72 den 69 a indim 20 günde ama sonra veremedim kıs allah kıs yok bir türlü kilom sabit değil bi gidiyorum 69.300, bi gidiyorum 70.0 allahım çıldırıcam dedim diyetisyene o da şaşırdı ve bi yerlerde hata yapıyorsun muhakkak diyor ama ben eminim yok bi yanlışım.
kızlar meğer 2.5 aylık hamileymişim
1 aydır bıraktım diyeti ve baktım şimdi 67 kilodayım
sevindim açıkçası en azından şişko hamilelerden değilim
ve bu kez diyetisyenden gebelik diyeti isteyeceğim
üniv.de dersime giren bi diyetisyen hocam anlatmıştı
uyguladığı gebe diyetiyle danışmanı kilo verirken bebeği kilo alıyormuş ne güzel değil mi?
şimdi amacım sadece bebeğimin kilo alması, benmde aynı kıloda kalmam.

ben kilolu değilim ve değildim ama aldığım o kilolar beni rahatsız etti alışmıştım yıllardır düz ve hafif bi bedene
allah kilo vermek isteyen herkese yardımcı olsun
ve kızlar size tavsiyem kesinlikle gidin diyetisyene

Herkese merhabalar :)

Bugün tartıda 79.8'i gördüm nihayet

Kıyısından da olsa artık ben de 70'li kilolardayım, hemen topiğe göz atayım dedim :)

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum hanımlar

Nasıl katılıcam bu guruplara ?

hoşgeldiniz kızlar.bu arada başka gelenlerde var ama bizim pc kafayı yedi.cumadan beri format atıyoruz o yüzden giremiyorum ve bu nedenle diğerlerini işretleyip hoşgeldiniz diyemedim.kusura bakmayın zamanla konuşuruz.
evet kızlar dediğim gibi cumadan beri giremedim ama zaen çok az ilerlemiş.bu arada hala liste yokk.nilcim nerdesin tatlım.inş herşey yolundadır.
bir ara sudem gelmiş.canım tatilin tadını çıkar arkadaşalrınla ve ailenle ve yine bize dönnn:90:
monarosa yolun açık olsun tatlım.
kızlar 2 gündür daha çok dikkat ediyorum.sevgili rakibem nidah nasılsın?nasıl gidiyor pek yazmamışsın:90:
şimdilik öpüldünüz bebişimi doyurayımm

hoşbulduk valla bende şimdi bebişleri doyurdum oturdum tekrar ama çocuklar uyanmadan biraz ev işlerim var bide bugün pazar büyük temizlik günüm dünya kadar işim var onları hallediyim rahatça kaldığımız yerden devam ederiz hadi şimdilik herkeze kolay gelsin bye

slm mıllet ben arada bı gırıp sızı okuyup motıve olmaya calısıyorum ama motıvasyonunuzu bozmamak ıcın yedıklerımı yazmıyorum, yazsam cok gulersınız:) bı dolu elmalı pasta aldım onlar bıtene kadar baslayamam dıyete fılan, zaten hamıleyken de delı gıbı elmalı pasta asermıs ve kılolarca yemıstım hala bıkmadım. ama yakın zamanda bende yemekten sıkılıp sıze katılıcam umarım

valla kısa sürede bekleriz aramıza bende bıkmadan yerdim pasta kek ne bulursam burda insan gerçekten motive oluyor bırakıyor alışkanlıklarını dene bence biran evvel

kolay gelsin tatlımm.ben de bayağı bi iş yaptım.şimdi bebişimi doyurdum ve akşamada annemler gelecek

canım bence ben sana hoşgeldin diyim.bu bitirmen gereken pastalar aburlar cuburlar bitmez.bu da bitsin şu da bitsin.....bi de bakmışsın ipin ucu kaçmış ben kendimden biliyorum.şu dökülmesin bu kokmasın aman israf olmasın derkeeeeeeeennnn o da ne 75 kiloyummm.hadi o pastaları birer tabağa koy komşularına ver,çocuğuna ver,kocana ver,annene veya babana ver gel sende ben ööle yapıyorum artık.

Allah tamamına erdirsin canım mutlu ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş bebeğini.ben de 67 ile hamile kalmıştım.şimdi keşke diyetle yürütseydim hamileliği diyorum.amann sen dikkat et.ama en önemlisi bebeğin ve senin sağlığın tabi.

04.02.2011 yarışma sonuçlarıdır.

cikolatakizzz:73,5..........70,8..........2,7kg ile birincimiz
nidah:.........72,4..........70,2..........2,2kg ile ikincimiz
pj_muguet_..75,2..........73,7..........1,5kg ile üçüncümüz
monarose_22..69,8........68,4..........1,4kg ile dördüncümüz:65
mektup..........73,8........72,5..........1,3kg ile beşincimiz
chukulate.......71,5........70,3..........1,2kg ile altıncımız
erginsena.......73,4........72,3..........1,1kg ile yedincimiz
_ptrck_..........74...........73............1 kg ile sekizincimiz
bilge..............70...........69............1 kg ile sekizincimiz
cleopatra.......76,5.........75,7..........800gr ile dokuzuncumuz
alaca............76,2.........75,4..........800gr ile dokuzuncumuz
arcak81.........72,9.........72,2..........700gr ile onuncumuz
nigdelim........77,5..........76,8..........700gr ile onuncumuz
shryvz.........72..............71,5.........500gr ile onbirincimiz
bluemoon26...72,2..........71,8.........400gr ile onikincimiz

kilo veren t5üm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
şimide de ceza alan arkadaşlarımıza bakalım26::26::26:)

nilimben.......69,3.....69,1....---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk
sempatik......79,6.....79,4....---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk
triendy21.....76,2......76......---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk:18::18::18:
eertanis.......79,5.....79,3....---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk:
asl35..........72..........72......000000yerinde saymış ceza 150 mekikkkk
milk............75,5........75,5...000000yerinde saymış ceza 150 mekikkkkk

sudem34 ve green4 izindeler
yalnız independent ve mountainmist arakdaşları göremedim ,gözümden mi kaçtı .canlarım son kilonuzu yazarmısınız?

ve aramıza gelen yeni çıtırlar haftaya sizde bu listede yerinizi alacaksınız.hoş geldiniz:71

bezdolap:82
burningflame:75
fangolina:78,1
betusssss:?
sanadair:75
nihonjin:78
ecubukcu:76
nida_gul:?
ruhide:78
bu_ne_ya:73
nightwinglover:79,8 hepiniz de hoşgeldiniz kızlar

kilo bildirimi yapmayan toplam:15 arkadaşımız vardır.diskalifiye olmuşlardır.(izinli olanlar ve ismini belirtdiklerim hariç)

kızlar eksik yada hatalı yazdığım varsa lütfen düzeltelim
listeyi geç vermemin nedenine gelince,misafirlerim vardı o yüzden dün tüm gün giremedim
çokkk özür diliyorum beni affedin

gelelim haftanın kurallarına;
1:)cuma günleri kilo bildirimi yapılacaktır.yapamayan arkadaşlarımız perşembeden bildireceklerdir.
2:)haftalık minumum 350 gr verilecek veremeyen arkadaşlarımıza 150 hafta sonu mekik cezası
3:)bildirim yapmayan arkadaşlar diskalifiye olacaktır.
4:)hergün menüler yazılacak(zorunlu değil ama yapılırsa güzel olur)ERGİNSENA arkadaşımızın güzel tecrübelerine dayanılarak kendisi tarafından yorumlanacaktır.
5:)hergün en az 8 bardak su içilecektir.

nilimm ... cezamız neyse razıyım artık ama yerimde saymakta almaktan iyi benim için şu tatiller hiç olmasa offffff bugün daha biraz önce regl oldum şiştim çok ama yarından sonra cezamı çekerim canım seve seve görüşürüzzzz

hoşgeldin canım hayır sorun olmaz kuralalrımız 1 hafta boyunca hergün menü paylaşımında bulunuyorsun ikinci hafta kaptanımız NİL listeye ekliyor ve her cuma kilo bildirimi yapıyoruz

:

hoşbulduk

hemen yazayım o zaman bugün yediklerimi;

sabah:
2dilim form etimek
1 kk peynir
roka, biber, domates

ara: 2tk tahin helva

öğlen:
dışarda en masum simit bulabildim acelem de vardı. yarısını yedim.

ara: elma, 8badem

akşam:
hepsi küçük olmak üzere 1biber, 1 kabak, 1patlıcan dolması.
2 kaşık yoğurt

acıkınca bir elma yerim,
yatmadan önce bir bardak light süt.

kuralları okuyunca su içmek geldi aklıma onu da 2 litreye tamalarım artık. diyete yeni başladığım ve yorgun olduğum için de 20-25 dk koşu bandında orta tempo yürüyüş.

gittikçe artırırım artık. baştan bir gazla abartıp sonra sıkılmak taraftarı değilim..

gülseren arkadaşımızı da tebrik ederim

slm kizlar; menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
kavalti
bol yesillikli yumurta salatasi yarim tabak
3 zeytin
1 tb ekmegi
5 kasik yogurt
catalin ucuyla beyaz peynir
1 sekerli cay
oglen
1 form cay
3 kasik yumurta salatasi
cok azs tavuk
aksam
bir tas yayla corbasi
yatana kadar 4 litresu
1 form cay
yorumlarinizi bekliyom kizlar.....

Sabah yediklerim

2,5 dilim köy ekmeği
1 bardak tek şekerli çay
3 adet zeytin
50 gr tam yağlı beyaz peynir

Arada

Tek şekerli Türk kahvesi

Öğlen

1 simit
1 bardak çay (tek şekerli)

Akşam

5-6 kaşık yoğurt
5 adet salatalık

TOPLAM: 810 kalori

SPOR: 160 dk yürüyüş

Hanımlar bugün böyle olması gerekiyordu.
Bilerek az yedim ve bu kadar kalori aldım, ancak bu şekilde dün akşamki kaçamaklar telafi olur

selam kızlar bugünkü menüm

sabah kalkınca 1 bardak su ve bir tutam dereotu
kahvaltı
yarım tabak sahandA Yumurta
2 dilim ekmek
4 zeytin
bol yeşil salata
kk peynir
1 şekerli çay
4-5 kaşık yoğurt
gün içinde 3 litre su içiyorum

ara bir bardak pekmezli ılık süt ve 1 yeşil elma

akşam 1 kase mercimek çorbası

şimdi yine elma yiyorum

birazdan cezam olan mekiklerimi çekicem

Son düzenleme:
Ben kalori sayımı yapıyorum.
Bu yediklerinin ne kadar kalori olduğunu hesapladın mı?
Eğer toplam kaloriyi belirtseydin fikir belirtebilirdim :)
Kaloerileri Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 06.02.11 ] ya da http://www.kilotakibi.com adreslerinden hesaplayabilirsin. Biz grupça bu sitelerden faydalanıyoruz :)

ben bilmiyodum menü paylaşımını ve cuma günleri kilo bildirimini ama yarın başlarım artık paylaşım ve bildirimlere

bu gün çok geç kalktım 12:30 da o yüzden az tüketmeye çalıştım, pazar alışverişi ve market alışverişimi de yaptım bu gün spor olarak...
1,5 litre su içtim daha da içicem...

pazar menüsü;

sabah;
1 kase nesfit (1 bardak light süt ile)

ara;
1 avuç beyaz leblebi

akşam;
4 adet köfte baharatlı (yağsız, ekmekiçsiz, yumurtasız tuzsuz)
yarım pasta tabağı patates kızartması (birkaşık yağla pişen cinsinden fritözde çok çok az yağla pişmiş)
bol salata yağsız limonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…