ay inşallah canımmmmmmmm
6lı rakamları qörsem varyaa offfffff
dünyanın en mutlu insanı olurum heralde
ben de aranıza katılıyorum.kilom 79 du geçen hafta.şimdi 78 ...45 dk pilates ve 50 dk koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum her gün
yarın lahana çorbası diyeti uygulamaya başlayacağım.hem kilo vermek hem de detox için...
hepimize kolay gelsin
Herkese merhabalar :)
Bugün tartıda 79.8'i gördüm nihayet
Kıyısından da olsa artık ben de 70'li kilolardayım, hemen topiğe göz atayım dedim :)
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum hanımlar
Nasıl katılıcam bu guruplara ?
hoşgeldiniz kızlar.bu arada başka gelenlerde var ama bizim pc kafayı yedi.cumadan beri format atıyoruz o yüzden giremiyorum ve bu nedenle diğerlerini işretleyip hoşgeldiniz diyemedim.kusura bakmayın zamanla konuşuruz.
evet kızlar dediğim gibi cumadan beri giremedim ama zaen çok az ilerlemiş.bu arada hala liste yokk.nilcim nerdesin tatlım.inş herşey yolundadır.
bir ara sudem gelmiş.canım tatilin tadını çıkar arkadaşalrınla ve ailenle ve yine bize dönnn:90:
monarosa yolun açık olsun tatlım.
kızlar 2 gündür daha çok dikkat ediyorum.sevgili rakibem nidah nasılsın?nasıl gidiyor pek yazmamışsın:90:
şimdilik öpüldünüz bebişimi doyurayımm
slm mıllet ben arada bı gırıp sızı okuyup motıve olmaya calısıyorum ama motıvasyonunuzu bozmamak ıcın yedıklerımı yazmıyorum, yazsam cok gulersınız:) bı dolu elmalı pasta aldım onlar bıtene kadar baslayamam dıyete fılan, zaten hamıleyken de delı gıbı elmalı pasta asermıs ve kılolarca yemıstım hala bıkmadım. ama yakın zamanda bende yemekten sıkılıp sıze katılıcam umarım
kolay gelsin tatlımm.ben de bayağı bi iş yaptım.şimdi bebişimi doyurdum ve akşamada annemler gelecekhoşbulduk valla bende şimdi bebişleri doyurdum oturdum tekrar ama çocuklar uyanmadan biraz ev işlerim var bide bugün pazar büyük temizlik günüm dünya kadar işim var onları hallediyim rahatça kaldığımız yerden devam ederiz hadi şimdilik herkeze kolay gelsin bye
slm mıllet ben arada bı gırıp sızı okuyup motıve olmaya calısıyorum ama motıvasyonunuzu bozmamak ıcın yedıklerımı yazmıyorum, yazsam cok gulersınız:) bı dolu elmalı pasta aldım onlar bıtene kadar baslayamam dıyete fılan, zaten hamıleyken de delı gıbı elmalı pasta asermıs ve kılolarca yemıstım hala bıkmadım. ama yakın zamanda bende yemekten sıkılıp sıze katılıcam umarım
slm kızlar ağustos ta buralardaydım, o zamandan beri girmedim. gecen sene 2009 yazına girmeye yakın 63 kilodan 76 kiloya çıktım(4-5 ayda) ve yazın kendimce kısıtlamalarla ve diyetlerle 76 dan 72 ye indim 3ay bu kadar verebildim. sonunda diyetisyene gittim ve 72 den 69 a indim 20 günde ama sonra veremedim kıs allah kıs yok bir türlü kilom sabit değil bi gidiyorum 69.300, bi gidiyorum 70.0 allahım çıldırıcam dedim diyetisyene o da şaşırdı ve bi yerlerde hata yapıyorsun muhakkak diyor ama ben eminim yok bi yanlışım.
kızlar meğer 2.5 aylık hamileymişim
1 aydır bıraktım diyeti ve baktım şimdi 67 kilodayım
sevindim açıkçası en azından şişko hamilelerden değilim
ve bu kez diyetisyenden gebelik diyeti isteyeceğim
üniv.de dersime giren bi diyetisyen hocam anlatmıştı
uyguladığı gebe diyetiyle danışmanı kilo verirken bebeği kilo alıyormuş ne güzel değil mi?
şimdi amacım sadece bebeğimin kilo alması, benmde aynı kıloda kalmam.
ben kilolu değilim ve değildim ama aldığım o kilolar beni rahatsız etti alışmıştım yıllardır düz ve hafif bi bedene
allah kilo vermek isteyen herkese yardımcı olsun
ve kızlar size tavsiyem kesinlikle gidin diyetisyene
hoşgeldin canım hayır sorun olmaz kuralalrımız 1 hafta boyunca hergün menü paylaşımında bulunuyorsun ikinci hafta kaptanımız NİL listeye ekliyor ve her cuma kilo bildirimi yapıyoruz
:
slm kizlar; menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
kavalti
bol yesillikli yumurta salatasi yarim tabak
3 zeytin
1 tb ekmegi
5 kasik yogurt
catalin ucuyla beyaz peynir
1 sekerli cay
oglen
1 form cay
3 kasik yumurta salatasi
cok azs tavuk
aksam
bir tas yayla corbasi
yatana kadar 4 litresu
1 form cay
yorumlarinizi bekliyom kizlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?