- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Misafirim olduğu için gündüzleri pek katılamıyorum...Ama menülerimi de yazmayı ihmal etmemeye çalışıyorum...
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek 1 kk peynir
1/3 domates
1/3 salatalık
ARA
1 fincan sütlü nescafe(şekersiz)
ÖĞLE
1 kase mercimek çorbası
1 tane köfte
2 yemek kaşığı havuç ve kabak salatası
ARA
2 tane galeta
AKŞAM
2 tane köfte
1 dilim ekmek
3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı patlıcan yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
GECE
3 tane galeta
1 muz
Bu sırada misafirden dolayı evde acayip tatlılar vs. var ama kendimi mümkün olduğunca frenlemeye çalışıyorum annem durup durup bişeyler yemem için ısrar ediyor....Azmettim yemiyorum tabi...Bu galetalar onların yanında daha masum diye 2 gündür onlara sardım amaSen seversin diye şunu yaptım diyor annem deliriyorum ya duyan da zayıflıktan kopuyorum da bu kadıncağız ağzımdan 1-2 lokma girsin diye uğraşıyo sanır
ay ilahi chukuleta sende valla doğru söylüyosun banada annem bazen öyle yapıyo hadi hadi bir seferden bişey olmaz diyo eh annem sonuçta kıramıyorum kaçırmamak kaydıyla tabi neyse menün iide akşamları ekmek yeme istersen daha ii olur senin için 1 dilim 1dilimdir
selamlar =) ben 79 kiloyum. 94 kilodan indim. klasik şeylerle . ekmeği bıraktım. düzenli rejim düzenli spor. ama bu aralar eskisi gibi değilim. motivasyonum bozuluyor. =) desteklerinizle yeniden başlarım belki diye üye oldum. :)
günaydın kızlarrr nasılsınız?
hepinize mutlu güzzel bir gün diliyorumm
memleketten döndüm. güzelim borek,dolma kek ve ev baklavalarına dayanamadım ama yine de kilo almamışım....
e bu super bişi tabi ama su koyvermicem. haftasonları hep amacımdan sapıyorum bişiler kaçırıyorum belki 1 kilo verecekken hep 300-400 gramlarda kalıyorum öf
herkese merabalar ben de dün akşam tartıldım 78 i görmüşüm.bugünden itibaren az yiyerek başlıyorum bol su aralarda meyve.napcaz kızlar bu kiloları 6 ay oldu evleneli ve ben 67 den buralara çıktım.şu an bi işte de çalışmıyorum evlilik öncesi 65 dim hareketsizlikten bu hale geldim.neyse çarşamba koşu bandı da geliyor. eşim de başlıyor.aslında kızlar gayet düzenli besleiyorum kahvaltı öğle akşam meyve sebze ağırlıklı yaklaşı 2 litre su yine de alıyorum.pasta börek çok nadir yapıyorum.yapsam dayanamam yerim çünki.durum bundan ibaret ama acilen vermeliyim çünkü çok ağır hissediyorum kendimi.çok hantal.bi de hamilelik durumum olabilir artık nolurum bilmiyorum
hadi hepimize kolay gelsin
hoşgeldin cnm aramıza günaydınhayatım ekmek yada börek yiceksen kahvaltı dışında yeme öqünlerini abatmazsan çok kolay kilo verirsin burdaki menüleri takip et motive olursun ben yaklaşık 20 kilo verdim nasıl verdiqimi anlamadım burası inanılmaz motive ediyor insanı ..
erginsenacım aramız bozuk deil diiğimi geçenki konuşmalardan ötürü böyle kötü hissediyorum dargınlık kırgınlık oldumu arada varsa bir kusurum kusura bakma artık tamammı
slm kizlar bende sabah kalktiktan sonra 1 saat yuruyusumuzu yaptik geldikten sonra kavaltimi yaptim aksam yemeginden sonra gene yuruuyus yapmayi dusunuyom birazdan form cayimi icerim.....
ufak bir kırgınlıqım var ama geçenki komuşmayla ilqili deqil sonrasında yazdıqın bir yazıyla ilqili herkesten özür dilerim ama erqinsena hariç demişsin benden özür dilemeni beklemiyorum aklımdan böyle bişey geçmez hepimiz insanız şaşarız ama özellikle ismimi yazıp sena hariç demen sana büyük ölçüde kırılmama sebep oldu sonuçta bnm burda kimseden bir menfaatim yok nille beraber arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz böyle şeyler oluncada üzülüyoruz..
biliyorum hatamı sonradan pişman oldum keşke özellemeseydim dedim ama değiştirmedimde inanki çok üzgünüm bana kırılmana, ama haklısın birdaha sen dahilkimseye öyle şeyler yamıcam merak etme ve beni affet olurmu yinede sana kalmış afedersin zaten şu günlerde moralim iice bozuldu hayattan keyif almıyorum şu aldığım makineden ötürü korkuyorum eşimle aram açılıcak diye birde burda kimseleri kırmıyım
slm kızlar herkese iyi günlerrr...bu gün bayağı saçma beslendim.sabah biz oğlumla erken kalkıyoruz.kalkınca yarım dilim kek 1 dilim tatlı yedim.akşam misafir vardı yememiştim şimdi canım istedi.yarım litre su içtim.12 gibi eşim kahvaltı yaptı ben de domates salatalık 1 tane çiğ köfte ve yaptığım börekten 2 ısırım yedim.çoookkk düzensiz oldu biliyorum.akşama telafi edicem.aralarda bişeyler içicem akşamda çok hafif yiyicem.canım sıkıldı yaaa tatilde iyice düzensizleştim ben.okul açılınca düzelir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?