70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ilahi chukuleta sende valla doğru söylüyosun banada annem bazen öyle yapıyo hadi hadi bir seferden bişey olmaz diyo eh annem sonuçta kıramıyorum kaçırmamak kaydıyla tabi neyse menün iide akşamları ekmek yeme istersen daha ii olur senin için 1 dilim 1dilimdir

neyse kızlar hadi ben kaçar birazdan eşim gelicek evin içi darma duman batuhanın sayesinde onları toplıyım anca olur ii geceler

Sağol canım yorumun içinAma gündüz çok yürüdüm o yüzden bugün dayanamadım valla acayip acıkmıştım...Yine de çorba içmedim pirinç pilavı ve bulgur pilavı vardı yemedim...Sadece 1 dilim ekmek yedim karbonhidratlardan:26:

selamlar =) ben 79 kiloyum. 94 kilodan indim. klasik şeylerle . ekmeği bıraktım. düzenli rejim düzenli spor. ama bu aralar eskisi gibi değilim. motivasyonum bozuluyor. =) desteklerinizle yeniden başlarım belki diye üye oldum. :)

kizlar bugun neler yaptim,
Sabah bir bardak sirkeli suyumu ictim,
Kahvalti yaptim,
Yesil cayimi ictim,
Ev isi yaptim,
Sporumu yaptim, 35 dk yuruyus bandi ve 25 dk eliptik bisiklet, 100 er tane bel ve kalca hareketi, 50 mekik,
Dusumu aldim,
Bizim araba garajimizin girisi buzlanmisti, gidip o buzlari kirdim yarim saat kadar ugrastim, eve geldim, bir kase corba ictim, esim ve cocuklarla disariya ciktik, 1 saat kadar,
Eve geldim, yemek yaptim,
Aksamda 1kase corba,
2 kasik kabak yemegi,
2 kasik makarna,
Biraz domates, salatalik ve birazda turp yedim,
Yesil cayimi ictim,
Biraz oncede bir portakal yedim,
Sirkeli suyumu ictim, ve yatiyorum,
Dunku aldigim, termal sortumu giydim spor yaparken, sirilsiklam oldum, yatarken geri giydim bakalim sabaha kadar terletecekmi, bazi yerlerde, yatarken otururken disariya cikarken giyilebilecegi yaziyor, bu gece bif deniyeyim, gecenin yarisi sikilirsam cikartirim, cok cenem dustu, gorusuruz...

günaydın kızlarrr nasılsınız?
hepinize mutlu güzzel bir gün diliyorumm
memleketten döndüm. güzelim borek,dolma kek ve ev baklavalarına dayanamadım ama yine de kilo almamışım....
e bu super bişi tabi ama su koyvermicem. haftasonları hep amacımdan sapıyorum bişiler kaçırıyorum belki 1 kilo verecekken hep 300-400 gramlarda kalıyorum öf

hoşgeldin canım destek konusunda için rahat olsun arkadaşlarımle beraber elimizden geleni yapıyoruz başarılar cnmm

ooo hemşomm gelmişş hoşgeldin canımm nasıl geçti annen baban nasıllar ayy özleidm birden memleketimii :97: ee anlat bakalım yediqin içtiqin senin olsun nevar ne yok bizim toprkalarda ev köy yerinde duruyormu hmm demek okadar yedin hiç kilo almadaın kıss ben dün 2 börekle kısır yedim bugün +1 kiloo ödem yaptı heralde vücudum iyisin yanii onu demeye çalışıyommm

herkese merabalar ben de dün akşam tartıldım 78 i görmüşüm.bugünden itibaren az yiyerek başlıyorum bol su aralarda meyve.napcaz kızlar bu kiloları 6 ay oldu evleneli ve ben 67 den buralara çıktım.şu an bi işte de çalışmıyorum evlilik öncesi 65 dim hareketsizlikten bu hale geldim.neyse çarşamba koşu bandı da geliyor. eşim de başlıyor.aslında kızlar gayet düzenli besleiyorum kahvaltı öğle akşam meyve sebze ağırlıklı yaklaşı 2 litre su yine de alıyorum.pasta börek çok nadir yapıyorum.yapsam dayanamam yerim çünki.durum bundan ibaret ama acilen vermeliyim çünkü çok ağır hissediyorum kendimi.çok hantal.bi de hamilelik durumum olabilir artık nolurum bilmiyorum
hadi hepimize kolay gelsin

hoşgeldin cnm aramıza günaydın hayatım ekmek yada börek yiceksen kahvaltı dışında yeme öqünlerini abatmazsan çok kolay kilo verirsin burdaki menüleri takip et motive olursun ben yaklaşık 20 kilo verdim nasıl verdiqimi anlamadım burası inanılmaz motive ediyor insanı ..

günaydın kızlaarr

klasik kahvaltımı yaptım akşama ciğer sote yapmayı düşünüyorum. sevmem gerçi ama ucuz diye yapıştım valla:) bir de esmer bulgur aldım ilk defa deneyeceğim. yanına onu yaparım. salata filan derken bugün de doyarık gari

de işte öğlen ne yiyeceğim bi fikrim yok. dişçiye gidicem dışardayım yine anlayacağınız.

Son düzenleme:
günaaaaaaaaaayyyyyyyyyydıııııııınnnnnnnnnnn daha doğrusu tünaydın gelcek nerdeyse ama demin kalktım çünkü dün geç yattık felaket başım ağrıyo bende gidip oğlusumla bi güzel kahvaltı yapcaz sonra gelcez ondan sonra dertleşcez görüşürüz bakalım menümde neler olacak

erginsenacım aramız bozuk deil diiğimi geçenki konuşmalardan ötürü böyle kötü hissediyorum dargınlık kırgınlık oldumu arada varsa bir kusurum kusura bakma artık tamammı

slm kizlar bende sabah kalktiktan sonra 1 saat yuruyusumuzu yaptik geldikten sonra kavaltimi yaptim aksam yemeginden sonra gene yuruuyus yapmayi dusunuyom birazdan form cayimi icerim.....

ya kızlar çok kötüyüm ben sırtımda bıçak saplanmış gibi bi acı var kaynaşamıyorum acıyor ve birde hepsi burada comdam derma seta tüy dökücü almıştım eveli gün almaz olaydım mahfetti bacaklarımı acı içinde kıvranıyorum çok tahriş etti ve şimdide iade etmek istiyorum ama kimse ilgilenmiyo napıcam ben ya offfff hayattan soğudum valla eşimin haberi yok daha ürünün işe yaramadığından şimdi onunlada kavga edicez öğrenirse sorunsuz bi şekilde bi iade etsem başka bişey istemiyorum off çok moralim bozuk ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ya

erginsenacım aramız bozuk deil diiğimi geçenki konuşmalardan ötürü böyle kötü hissediyorum dargınlık kırgınlık oldumu arada varsa bir kusurum kusura bakma artık tamammı

ufak bir kırgınlıqım var ama geçenki komuşmayla ilqili deqil sonrasında yazdıqın bir yazıyla ilqili herkesten özür dilerim ama erqinsena hariç demişsin benden özür dilemeni beklemiyorum aklımdan böyle bişey geçmez hepimiz insanız şaşarız ama özellikle ismimi yazıp sena hariç demen sana büyük ölçüde kırılmama sebep oldu sonuçta bnm burda kimseden bir menfaatim yok nille beraber arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz böyle şeyler oluncada üzülüyoruz..

slm kizlar bende sabah kalktiktan sonra 1 saat yuruyusumuzu yaptik geldikten sonra kavaltimi yaptim aksam yemeginden sonra gene yuruuyus yapmayi dusunuyom birazdan form cayimi icerim.....

slm cnm dün böreqi çöreqi çok kaçırınca bende akşam 3 km yürüyüş yaptım şu doqalgaz dumanı olmasa süper olacak dışarsı çok kötü kokuyoo

biliyorum hatamı sonradan pişman oldum keşke özellemeseydim dedim ama değiştirmedimde inanki çok üzgünüm bana kırılmana, ama haklısın birdaha sen dahil kimseye öyle şeyler yamıcam merak etme ve beni affet olurmu yinede sana kalmış afedersin zaten şu günlerde moralim iice bozuldu hayattan keyif almıyorum şu aldığım makineden ötürü korkuyorum eşimle aram açılıcak diye birde burda kimseleri kırmıyım [/QUOTE]

aldıqın makinanın üzerinde mail adresi vardır hemen vakit kaybetmeden bir mail at makinadan memnun kalmadıqını iade etmek ietediqini ancak kimsenin ilgilenmediqini yaz hemen sonuç alırsın hiç tel açmakla uqraşma..

slm kızlar herkese iyi günlerrr...bu gün bayağı saçma beslendim.sabah biz oğlumla erken kalkıyoruz.kalkınca yarım dilim kek 1 dilim tatlı yedim.akşam misafir vardı yememiştim şimdi canım istedi.yarım litre su içtim.12 gibi eşim kahvaltı yaptı ben de domates salatalık 1 tane çiğ köfte ve yaptığım börekten 2 ısırım yedim.çoookkk düzensiz oldu biliyorum.akşama telafi edicem.aralarda bişeyler içicem akşamda çok hafif yiyicem.canım sıkıldı yaaa tatilde iyice düzensizleştim ben.okul açılınca düzelir inş.

sehercim hoşgeldin canım üzülme bitanem ya hafta sonu hepimiz tırlattık sanırım bende bu sabah 1 kilo artıda çıktım üzülmeyelim RABBİM can saqlıqı versin 2-3 gün etkileniriz bu durumdan en fazla bende börek yedim dün busabah yine yedim sabah yediklerin zarar vermez korkma neyseki bizim evdeki börek yarın sabah bitiyor ama çooook güzel olmuşşş annemin ellerine saqlık

aldıqın makinanın üzerinde mail adresi vardır hemen vakit kaybetmeden bir mail at makinadan memnun kalmadıqını iade etmek ietediqini ancak kimsenin ilgilenmediqini yaz hemen sonuç alırsın hiç tel açmakla uqraşma..[/QUOTE]

ya ben bu makinayı hepsi burada .comdan aldım mail adresi neresinde yazıyo bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…