70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler hanımlar. oleeeeeeeeey kupa almışım. tam üç hafta evvel yazılarınızı okurken 78 kiloydum.75 in altına bile düşemeyecekmişim gibi geliyodu.ama bu hafta tam bi sinir harbinde geçtiği için istediğim gibi dikkat edemedim. bu hafta bomba gibi geliyorum (kendi kendimi gaza getirmem lazım bahara çıtır olucam inşallaaaaaaaah) . az sonra da yatmadan sirkeli suyumu içerim azıcık da spor yaparım.

ooo süpersin maşallahhhh seni çok tebrik ederim tatlış...kaydirigubbakcemile2

kızlarrrr bennunun uykusu geldi gidiyor....hepinizi öpüyorum kocaman...iyi geceler dilerim allah rahatlık versin...yarın görüşmek üzere hoşçakalına.s.

slm hanımlar tabii ben yazarken hepiniz uymuşoluyorsunuz olsun no problem sengözlerimebaksanab yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s. kilo veren arkadaşları kutluyor ve öpüyorummm tebrikler canlar :hooray::dance: inş bende haftaya vermiş olıcam bu arada ne güzel sohbetler ediyonuz ben bu hafta 4/12 çalışıyorum malesef sabah kahvaltı öğlen olumu okula götürüyorum evi toparla derken iş saati geliyo sonra akşam geliyom çıkmışsınız ben burda olmasamda ruhumla burdayım hepiniz öpüyorum görüşmek üzere byyykaydirigubbakcemile5

günaydınnn. ben uyanalı bi saat olduğu için sirkeli suyumu bu saatte içicem.bugün diyette izin günümdü çünkü salı ve günümüz var arkadaşlarla. ama izin gününü de iptal ediyorum herşeyden bi çatal alıcam sadece.zaten salata çeşidi yapıyoruz hepsini,hepimiz topik olmayalım diye.kolay gelsin hanımlar.yeni hafta yeni yarışma başladı. hadi bakalım biraz hareket kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar, nasılsınız? ben ilk kez giriyorum bu topiğe, evlendiğimde 66 kiloydum 6 ay oldu evleneli, ve şu an 72 ye doğru yol almış durumdayım kilo vermede tecrübeli arkadaşlar lütfen yardııııımmm(( neler yaparak kilo verdiniz? cevaplarsanız çok sevinirim zira eşim ve ben bu durumdan hiç memnun değiliz ve biran önce zayıflamak istiyorummm kızlar yardım edin bana

günaydın sitenin en güzel grbu ve tabıkı en guzel annelerı en güzel gelinleri en güzel bekarları hepinize günaydınlar benım sımdıkı kılom 70,5 kendımden utanıyorum ama olsun yolun basından döndüm bunada sukur:Saruboceq: aksam sırkelı sıcak suyumu içtim sabaha kadar 3 kez tuvalete nöbet tuttum kaydirigubbakcemile3bu sabah yıne bır bardak sırkelı sıcak suyumu içtim arkasına 2 dilim kepek ekmeği azcık kırem peynir 5 zeytın bolcada çay içtim:içelim: yeşil çayım bitmiş gidip çayımı alıcam 1 saat sonrada spor yapıcamhihoyyyt şimdilik yaptıklarım böyle hepinizin günü güzel geçmesi dilegiyle hepinizi çok seviyorum iyiki yine beraberiz sırnaşık şey

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese dün akşam spor yapmadım çok yorgundum ütülerimi yapabildim anca 11de de yattım ne oldu bana yawww şu adet dönemi bitsede biraz nefes alsamm :))) neyseki son günler tatlı krizinide geçen aya göre iyi atlattım ama dün biraz kaçırdım :))))
şimdide kahvaltımı yaptım kepek ekmekli tost inşallah öğlen yemeğine yağlı bişiler gelmezzzz :)))
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzkaydirigubbakcemile2

kızlar günaydın bu sabah nasılsınız bakalım ben bugun kendimi acayip mutlu hissediyorum sanki göbegim gidiyor ve yemek için cnm sudan başka bişi istemiyor umarım bu hafta merci benide katar zayıflayanların içersine hepinize kucak dolusu sevgiler öpüyorum bye....:)

evet canım cuma günü daha çok yeni ben 17 sinden beri 700 gr vermişim sende biraz daha sabret ve böyle devam et kesin verirsin

hihoyyytkızlar gunaydın nasılsınız kilo cizelgesini inceledim şimdi kilo verenleri tebrik ediyorum inşallah 3_5 kil vermek dileğiyle

evet canım cuma günü daha çok yeni ben 17 sinden beri 700 gr vermişim sende biraz daha sabret ve böyle devam et kesin verirsin

verecegime inanıyorum kızlar sabah sirkeli su şimdi galeta yeşil çay öglen yogurt salata sebze yemegi akşam salata yogurt patates haşlaması yicem yatmadan portakal...sonunda zafer benim olacak
:lepi:

kızlar aranızda pirinç lapası yapanlar vardı sanırım.faydasını gören oldu mu?regl dönemimdeyim diye denemek istedim de ama tam karar veremedim.

günaydın herkese kızlar nasılsınız?
güleysacım akşam tembellik ettim ettim en sonunda kalkıp sporumu yaptım yeşil çay içtikten sonrasengözlerimebaksanab
bu sabahta sirkeli suyumun ardından kepekli simit ve şekersiz çayla kahvaltımı yaptım yine

aferin sana elsecim valla ben regl dönemimdeyim sancıdan ve bel ağrısından ölüydm genede 5 dk leg magic yaptım.buarada lapayı sende yapmıştın sanırım.faydsını gördün mü tatlım

kızlar bacak basen ve kalça içn süper bir hareket ögrendim bugun sırtınızı duvara yaslayıp sanki sandalyede oturur gibi bacaklar yere paralel sırt duvara dayalı kollar yanlarda açık olacak şekilde sadece 10-15 sn yapıp kalkıyorsunuz sonra tekrar 5 set halinde yapın bakın bacaklarınızdaki yanmaya biraz zor ama çok faydalı bir hareket....

listede ben yokum 79.0 kilo ile basladim 77.0 olmusum bu sabahta 1kase misir gevregi icine yarim yesil elma dogradim az yagli sut oglene dunden hasladigim tavukla bol yesillikli yagsiz tuzsuz salata var pek ic acici degil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…