70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben bu makinayı hepsi burada .comdan aldım mail adresi neresinde yazıyo bulamadım[/QUOTE]

kutusunun üzerinde yazar yada garanti kaqıdınla falan mutlaka vardır

slm arada olmali kacamak lar afiyet olsun canim bende 70 olursam esimle parise inecegiz biraz gezdikten sonra urfa durume gidip adana yiycegiz ama once 70 olim oyle... bende tuvalete cikamiyom dunden beri sadece idrar icin gidiyom o yuzden dunden beri yerimde sayiyom kilo olarak gerci hemen hemen hergun yuruyus yaparim ama bugun daha hirslandim cumaya kadar 73 un ustunde olmak istemiyom....

sorma senacım yaaa.aslında çok istekliyim ama kaçırıyorum işte özellikle misafir gelince.neyse dediğin gibi önümüze bakalım de mi akşma biçorba bi salata tamamsana çok özeniyorum yaaa maaşallah ne güzel veriyosun bundan sonra ben de kh dikkat edicem elimden geldiğince:18:

canım çok beğendim hiç bi sorun yok ellerine sağlık ama ben çok mal olduğum için nereye yapıştıracağımı bulamadım hani profil demişsinya profilimi açtım nereye yapıştırcam onu.anaa okulda hiç bişey öğrenmemişim demek

Tünaydın :)
Herkese güzel bir hafta diliyorum

Slm arkadaşlar geçmişi cok fazla okuyamadım sabah işer cok yoğundu yine ancak öğleden sonra baktığım.
Bende haftasonu yine kaçırdım ama bugün iyi gidiyor ya benim kacırdıgım seyler nedense hep aksam oluyor gün boyu ıyı devam edıyor aksam olunca aklıma gelıyo yemek veya sırf keyıf yapmak ıcın sanırım boş kalınca gelıyo aklıma neyseki rakibimde haftasonu kaçırmış inş kilo vermede geride kalmam ondan

Haa birde rakibem sana sesleniyorum yarın öğlen işte damla sakızlı muhallebi çıkacak ona göz koydum hani diyodun ya haftada 1 kere alabilirsin tatlı diye ben 2 haftadır hiç tatlı almadım iş yerinde ama evde haftasonu yedim yani.yarın alayım ama hepsini bitirmeyim diyorum ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…