aldıqın makinanın üzerinde mail adresi vardır hemen vakit kaybetmeden bir mail at makinadan memnun kalmadıqını iade etmek ietediqini ancak kimsenin ilgilenmediqini yaz hemen sonuç alırsın hiç tel açmakla uqraşma..
gelin ben sizin kilo cetvelinizi yapıvereyim istermisiniz çünkü aynı şeyi ta başta bende yapamamıştım anlıyorum sizi
ufak bir kırgınlıqım var ama geçenki komuşmayla ilqili deqil sonrasında yazdıqın bir yazıyla ilqili herkesten özür dilerim ama erqinsena hariç demişsin benden özür dilemeni beklemiyorum aklımdan böyle bişey geçmez hepimiz insanız şaşarız ama özellikle ismimi yazıp sena hariç demen sana büyük ölçüde kırılmama sebep oldu sonuçta bnm burda kimseden bir menfaatim yok nille beraber arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz böyle şeyler oluncada üzülüyoruz..
slm cnm dün böreqi çöreqi çok kaçırınca bende akşam 3 km yürüyüş yaptım şu doqalgaz dumanı olmasa süper olacak dışarsı çok kötü kokuyoo
ya dün demişsinya ben sizinkini yaparım isterseniz diye hala aynı fikirde misin canım yaa:)
evet sen bana başlangıç kilonu şimdiki kilon
u hedef kilonu yaz boyunu yaz yapayım
çok teşekkür ederim canım ya valla ne özeniyodum bi bilsen.dur soyunup tartılayım bu gün kaçım
sehercim hoşgeldin canım üzülme bitanem ya hafta sonu hepimiz tırlattık sanırımbende bu sabah 1 kilo artıda çıktım üzülmeyelim RABBİM can saqlıqı versin 2-3 gün etkileniriz bu durumdan en fazla bende börek yedim dün busabah yine yedim sabah yediklerin zarar vermez korkma neyseki bizim evdeki börek yarın sabah bitiyor ama çooook güzel olmuşşş annemin ellerine saqlık
tamam canım benim bekle yapıyorum
canım benim boyum 1.70 başlangıç kilom 76 şimdiki 74.1 hedefim mucize ama 58
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/w8oLIU7/weight.png
al canım bunu profilindeki çizelgeye kopyala yapıştır
canım benim ya çok teşekkür ederim valla hiç anlamıyodum bu işten sağolasın kilo vermemmde senin de payın olacak
hah olmuş canım sağol önizlemede çıkıyodu ama sayfada çıkmayınca yapamadım sanmıştım eline sağlık tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?