70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de okudum hepsi çok doğru şeyler ve ben bunlara dikkat ediyorum ama yine de öyle ahım şahım kilo verebildiğim yok benim kilolarım artık yerleşmiş yapışmış sanki bana şimdi hep lahana çorbası içiyorum bu iki kiloyo da öyle verebildim

beğenmenize sevindim

gelelim bugünkü menüme sabah üzüntüden hiç birşey yiyemedim
demin 2 tane etli kabartma yedim annem yapmıştı dün baya getirmiştim eşim için ondan yedim şimdi az şekerli yeşil çay içiyorum akşama eşim evde olucak ayy yine yemek yapmam lazım fazla kaçırmazsam iidir valla 1 hafta gündüze 1hafta paşaya yani (saat 15ten 01 ekadar) bu hafta 07de gidiyo 17 de geliyo öyle oluncada akşam yemeyi yeniyo ve ona yapıyorum e bende yiyorum mecburen ama fazla kaçırmadan

canım sen ekmek olarak kepekli ekmek mi yiyosun yoksa ekmeği çıkardın mı

selam kizlar, burda henuz sabah 9, kaltim cocuklari doyurdum, okula goturdum geldim, esim usutmus yatiyo bende yanina giriverdim, hic kalkasim gelmiyor, yattigim yerden yazilanari okudum, dun gece termal sortu giyip yatmistim, terletme fazla olmadi ama nemliydi, fakat gecenin bir yarisi kalkip nasil cikartigimi bilmiyorum, sanki ustume cikmislar gibi kendimi boguluyr gibi hissettim, en guzelk gunduz is ve spor yaparken giymek sanirim, daha birsey yiyip icmedim, aksama gunum nasil gecti, neler yaptim ne yedim ictim yazarim, gorusuruuuuzzz...

canım sen ekmek olarak kepekli ekmek mi yiyosun yoksa ekmeği çıkardın mı

yok hiç kepekli ekmek yemedim ben normal beyaz ekmek sabah bazen bir dilim bazen iki dilim yiyorum sabah bir dilim yediysem akşamda belki bir dilim yiyorum ama ekmeyi çıkarmak isterim doğrusu ama yavaş yavaş, ben eskiden yumusak olduğu için bir öğünde 1 bütün ekmek yerdim azı yok fazlası vardı yaa bu benim için mucize ama hiç yemedende olmuyoki be gülüm

olmuyo evet ya bi de kepekli ekmekten sonra normal ekmek pasta gibi lezzetli geliyo insana

haklısın neyse benim yemek yapmaya başlamam lazım eşim balık almış yapıcam ve olduğunca çok yiycem dermişim bakalım napıcaz balıktan bişey olmaz ya sonra görüşürüz kızlar bugün giremem artık belki eşim oturdumu kalkmıyo çünkü gıcık aaa 1 dk ama bugün ezel var dimi ya eşim hastası neyse o bakarken bende girerim belki hadi görüşürüz

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
50 gr yağsız peynir
1 adet salatalık
3 adet zeytin
1 adet domates
2 bardak bitki çayı (şekersiz)

arada
1 tane portakal
1 tane elma

öğlen
bol yeşillik arasında haşlanmış fasulye ve nohuttan salata

arada(1)
yarım kase sebze çorbası

arada(2)
Süte buğday kepeği karıştırarak içtim.

akşam
1 kase ayran aşı
Salatalık, turp, havuç ve diğer yeşilliklerden salata

arada(saat 20.00 gibi yicem)
Meyve salatası
- 1/2 muz
- 1 portakal
- 1/2 elma

toplam: 1500 kalori civarı

spor: 100 dk yürüyüş

Ancak 1 lt su içebildim, 2 bardak da bitki çayı.

Biraz daha fazla su içmeyi denemeliyim :44:

slm kizlar bende menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
kavalti
1 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta
bir catal beyaz peynirr
1kucuk salatalik
1 kucuk domates
yari kase yogurt
kahvaltiyi oglene dogru yedim
ara
1 fform cay
yarim kase corba

1form cay

aksam
bir tabak sebze yemegi
kucuk bir dilim t bb ekmegi

yatana kadar 3.5 litre su.... 1 form cay... belki meyve yerim
umarim abartmamisimdir

herkese iyi akşamlar

menümü yazayım ...

sabah kahvatı yapamadım
çok erken saatte kalkıp temizlik yaptım

saat 3 de

1 tane lahmacun
1 dubble bardak ayran

ara

1 bardak form çayı

akşam

3 kaşık pilav
3 kaşık biberli,tavuklu yemek...

az önce bir tane halley yedim
1 bardak da fanta içtim

çünkü dün akşam regl oldum ve canım çok feci tatlı istiodu
buqünün kapanışınıda böle yaptım

Kızlar bugün acayip kaçamak yaptım
Menüm:

SABAH
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak şekersiz çay

ARA
1 sütlü şekerli kahve
2 çatal tiramisu

ÖĞLE
Çeyrek ekmek arası kokoreç
1 büyük kutu ayran

ARA
1 havuç
2 yemek kaşığı mısır
1 tane közlenmiş kırmızı biber
3 tane içi sebze olan kroket

AKŞAM
3 brokoli
1 tane patlıcan dolması
1 tane biber dolması
2 tane lahana sarması

Bugün fena abarttım biliyorum kızlar yarına toplıycam kendimi...

menün harika valla canım güzel

yok valla seninde menün gayet güzel abartmamışsın bence rahat ol

oh oh maşallah napmışın sen valla regl döneminde bende kriz geçiriyorum ayın 10unda başlıycak benimde yandım

ya niye kimse yok topik cok sakin .....

ben geldim ya yetmezmi

valla bencede toparla aslında hiç yeme bişey sen yarın anca olur

canim geldigini gormemisim cikmisim

slm kızlarr menümü yazayım(kaçırdım ama)
sabah:
yarım dilim kek
bir dilim tatlı
öğle:
domates salatalık
bir tane çiğ köfte
3 bardak çay
ara:
2 bardak ıhlamur
bir dilim börek(aslında 2 ısırık sabah yedim kalanını arada)
akşam:
bir kase çorba
salata
şimdi:
3 bardak çay
bir dilim kek
bir tane çiğ köfte
evet kaçamaklarla dolu bir liste.kendime sinir oluyorumm.misafir gelip de ikram hazırlayınca sapıtıyorum ben..

canım kuru kayısı yersen sprunun ortadan kalkar

sabah ve akşam öqünlerinde kaçamak yapmamak kaydıyla yiyebilirsin cnm afiyet şeker olsun
olmuyo evet ya bi de kepekli ekmekten sonra normal ekmek pasta gibi lezzetli geliyo insana
canım kepek ekmek kansızlık yapıyor tam buqday ekmeqi, çavdar ekmeqi yada tam tahıllı tüketelim
çok fazla meyva var cnm biliyosunki içinde şeker var azaltırsan kilo vermende büyük bir artış olur
çok güzle bir menü yalnız ekmek olayını en geç öqlende bitirelim cnm
lahmacun ve pilavı aynı gün yiyemezsin cnm +fanta neden diyet ürün seçmedin fanta senin tatlı ihtiyacını karşılaması lazımdı birde halley yemişsin

çok aşırı abartmışsın kafadan 1 haftan gitti toparlanmak için kaçamak yaparkende en az zararla kapatmalıyız günü ..

sinir ol zaten kendine sehercim bu nasıl bir menüü sadece kahvaltıda 2 çeşit tatlı yemişsin ya ben tatlı yediqimde hemen acıkıyorum nasıl hem kek hem tatlı yiyosun ikiside tatlı çeşiti ve yetmemiş akşamda yemişş

aman ya bende öyleydim ama kendimi tutmayı öğrendim çünkü sonradan zararı bize giriyo, şuan eşime mısır patlattım ama ben yiyemiyorum çünkü çok yalı oldu öyle seviyo
ama olsun bende su an portakalı soydum başucuma koydum ben bir yalan uydurdum
bende portakalımı yiyip elmamı dişlicem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…