70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SENANIN MENÜSÜ

kahvaltı
1 bardak su
1 dilim kıymalı börek
çilek reçelinden 1 tane çilek
yeşilçay

ara
4-5 tane kuru kayısı
1 dilim salatalık

öqlen
patlıcan musakka
1 bardak ayran

ara
yok

akşam
1 kepçe sütlü şehriye çorbası

ara
form bitki çayı

2 litre su..

selam kızlar
kaç gündür çok fena gribim bu yüzden hiç ağzımın tadı yok yediklerimi hiç tat almadan yiyorum
bu bi yandan iyi oluyor kilo veriyorum
bugün iş yerine gelen bi bayan zayıflamışsınız dedi çok mutlu oldum

son olarak menümü yazıp çıkayım
sabah labne domates ve maydanozlu sandivç
arada 3 tane susamlı çubuk
öğlen 1 kase çorba 2 tane dolma biberi 1 dilim ekmek
arada 1 ayva
akşam 1 kase çorba yoğurtlu patlıcan ezme
yatmadan 1 muz

1.5 litre kadar su

menün güzelde birşey dicem 1 dilim salatalık demişsin seviyorsan neden bir bütün salatalık yemiyorsun hem biraz tok tutarseni hemde zaten salatalık faydalı zayıflamada

selam herkese,
ben de yazayım bugun yediklermi,benimkini de değerlendirin lütfen

sabah
1 kase sütlü nesfit
1 haşlanmış yumurta
1kk kutusu peynir

ara
3 tane ceviz
10 tane kadar kuru üzüm

öğlen
1 tane elma

ara
papatya çayı

akşam
1 kase şehriye çorbası
1 tane haşlama patatesli yeşillikli salata

ayrıca mekiklerimi çektim,bacak hareketlerimi yaptım

yarım kilo gitmiş görünüyor fakat ben de tam olarak cuma kilo bildirimi yapacağım,inşallah 1 e tamamlayabilirim

geçmiş olsun sempatikçim,
dikkat et kendine
sen kaç gün oldu başlayalı diyete

boyum 1,69.hiç bu kadar kilo aldığımı görmemiştim artık fazlalıklar baya belli olmaya başladı:26:
senin boy kaç?

1.70 benimde
aynen dediğin gibi benim de öyle artık saklanacak hali kalmadı
benim kilolar göbek kısmında bir de
tek bölgede olunca saklaması daha zor oluyor maalesef

bakalım kaçar kilo verebilcez

sabah bişey yemedim

ARA 3 tanne etli kabartma yedim

öğlen bişey yemedim

akşam 4-5 tane balık
bol yeşil salata
bir tabak kara mercimek pilavı
kalktıktan sonra 2bardak az şekerli çay
2avuç mısır (dayanamadım):18::18:
demindende portakal yedim elmamıda dişledim

kızlar bu kendimi kaybettiğim günler sonrasında tam olarak bu sabah 75.7 kilo geldim :/ ....
ama bugn güzel geçti...dersimi aldım ben ... cuma günü 74 göstersem süper olur :/...
sabah 1 dlm kep. ekmek - çok az peynir, yarım domates...
öğlen: portakal 1tane
akşam ( 5 gibi ) : karnıbahar (1,5 tabak) ve yoğurt...
bugn spor yapamadım boğazlarm şiş nefes bile alamıyorum...şu an yeşil çay içiyorum...1.5 lt kadr su içtm...

görüşmek üzere.... ben biraz bunalımlardayım malum

Bu sırada 3 brokoli demişim de 3 dal brokoli mi denir öyle parçalanır ya hani...3 parça yazcağıma 3 brokoli yazmışım tabi

iyigeceler hatunlar.

yazdıklarımı yiyemedim bugün berbat bir gün geçirdim, dişçide sorun çıktı can sıkıcı olaylar vs derken tüm yeme düzeni de planlanan menü de güme gitti. sabah yazmıştım ztn klasik kahvaltımı. ondan sonra 5'e kadar dişçide sıra bekle vs derken aç kaldım. 2 tane kır pidesi yedim dışarda akşam da 1 kase çorba, bi tas makarna, salata. bir tane de çikolata yedim az önce de bir portakal. batırdım anlayacağınız..

yarın başka bir dişçiye gideceğim. tam anlamıyla yarın da güzel bir menü sunabilceğimi zannetmiyorum. ama daha dikkatli olacağım...

kizlar kendimi burda cok yanliz hissediyorum, tr saati ile buranin saati arasinda 7 saat var, ben kalkip islerimi bitirip pc basina oturana kadar herkez gitmis oluyor, bir suru yazi yaziyorum ama kimse yorum yazmiyor, kimse beni dusunmuyor, hic kimse halimi hatrimi sormuyor, neyse ben yilmadan, usanmadan, gayret edecegim ve verecegim bu kilolari, herkeze inat, beni sisko bulanlara inat, bu arada esim sagolsun kendi cok zayif olmasina ragmen bana destek olup benimle spor yapiyor, oda kosuyor, bugun yine guzeldi diyebilirim,
Kalkar kalkmaz sirkeli su,
Sabah cok guzel bir kahvalti,
Yesil cay,
Kahve,
Bir elma,
Aksam yemegimdede,
Bir kase corba,
2 tane kucuk balik,
Limonlu turp dilimleri,
Sadece kahvaltida ekmek yedim sonra unlu hicbirsey yemedim, bol bol su ictim,
Aksam yemeginden sonra yesil cayimi ictim, simdide sirkeli suyumu ictim,
Sporumu yaptim, 30 dk yuruyus arti kosu, 20 dk eliptik bisiklet, 100 er tane bel ve kalca hareketleri, 50 mekik,
Gorusmek uzere...

ah canım ya üzülme napalım herşey ters geliyor buarada nerde yaşıyosun sen birde şuan orda saat kaç merak ettim:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…