70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım haklısın gerçekten kusura bakma.bundan sonra ilk sana yazıcam.sen yine de yılma olur mu?bak ne güzel eşin de destek veriyo sana inanıyorum çok güzelkilo vericeksin.:89::90:

kızlar dünküiğrençmenüme yorumları okudum veeeee kabul ediyorum bu gün düzelecek ama.ve dün canm eşim bana dijital tartı almış.tabi onca kaçamaktan sonra 72.4 göstredi bi de dijitalin farkı heralde olsunnn yılmak yokkkkkk

herkese günaydın kızlar bugün dükkanı ben açtımmmmmmm nigledimi saymazsak çünkü o akşam yazmış kendi saatine göre hehe ben açtım işte,nedense bugün erken kalkasım geldi,eşim 6.30ta kalktı hazırlandı ve 7de işe gitti bende demin kalktım elimi yüzümü yıkadım ve hemen pcye oturdum bebişlerde uyuyo daha ohh rahat rahat sörf yapabilirim ama önce kendime ii ce gelmek için bir nescafe yapıcam istermsiniz kızlar

GÜNAYDIN GÜZELLERİMMM

menün güzelde birşey dicem 1 dilim salatalık demişsin seviyorsan neden bir bütün salatalık yemiyorsun hem biraz tok tutarseni hemde zaten salatalık faydalı zayıflamada
hayatım annemlere kahvaltı hazırlarken bir tane hüpletiverdim yoksa bademi çook severim

slm cnm menün gayet güzel elmayı arada yesende öqlen çorba+yemek yesen daha tok kalırsın ve daha hızlı kilo verirsin cnm
Sabah:
1 dilim ekmek
peynir
domates, salatalık

Kusluk:
salatalık,kivi

Öğlen
Salata,yoğurt

Akşam
tavuk şiş ve 2 dilim ekmek

2,5 litre su
hayatım keşke öqlen doqru dürüst bişeyler yeseydinde akşam 2 dilim ekmeqi yemeseydin

tamamen akşam öqününe yüklenmişsin biraz sonra yatıcaqın için eritme imkanın yok mümkün olduqu kadar öqlende ye ne yiceksen akşamı olabildiqince hafif geçir çorba+salata yada ayran vbq.
kepek ekemqi seni kansız bırakır tam buqday çavdar yada tahıllık ekmek ye cnm ayrıca öqlende bişeyler yemelisin
Canım öqlen neden bişeyler yemedin öqün atladıqın zaman mideye bişey girmeyince vücut gerisi gelmicek zanneder ve savunmaya geçer sonrasında ilk yediqi şeyi depolar yanlışı burda yapıyoruz ve sonra neden kilo veremiyoruz diyoruz..

Sehercim günaydın bebeqim 15 tatil olduqu için sanırım böyle oldu şu haftayıda bir atlatalım rahatlıcaz inşallahh

form çayı içsene yada bitki çayı

günaydın herkese,
mutlu sabahlarr
benim yarın 1 hafta olacak ama hala yarım kiloda duruyorum nasıl ilerleyebilirim bilmiyorum

günaydın herkese,
mutlu sabahlarr
benim yarın 1 hafta olacak ama hala yarım kiloda duruyorum nasıl ilerleyebilirim bilmiyorum

Günaydın cnm dünkü menün gayet güzel akşam yemeqini erken ye canım ve su tüketimini artır çünkü kilolar idrar yoluyla dışarı atılır su içmezsek boşuna çabalamış oluruz ana öqünlerde ara öqünlerde yemen gereken şeyleri yeme ve meyvayı çok fazla tüketme hergün 1 meyva ideal çünkü meyvalardada şeker var ve şeker bize kilo aldırıyor bunlara dikkat edersen daha güzel kilo verirsin cnm takıldıqın yerde yine sor bitanem

ya ne biliyim böyle erken kalktığım zamanlarda içemiyorum çay midem kaldırmıyo zaten böyle sabahları erken kalkmadığım için genelde içmem kahvaltıdan önce hiçbirşey normal zamanlarda bile kahve çook nadir içerim 1ayda 1 mesela

tamamen akşam öqününe yüklenmişsin biraz sonra yatıcaqın için eritme imkanın yok mümkün olduqu kadar öqlende ye ne yiceksen akşamı olabildiqince hafif geçir çorba+salata yada ayran vbq.

bak bu konuda haklısın ama dün gece 01de yattık bayağı hareketliydim bilmiyorum tabi erittimmi ama dün bütün gün yediklerimin kalorisi 553 kalori almışım eh günlük toplam kalori alıcamın altında bir değer

günaydın dünkü menüm aksam cozuttum her zamanki gibi ama kaçmakla olmuyo anladım yazayım daburaya yiyeyim azarı ders olsun bana

sabah kalkınca 1 greyfurtun suyunu sıkıp içtim buna yeni başladım diyet yapılmasada haftada 1 kılo gıdıyomus dıye denemek ıcın.

1 üçgen lıght peynir,küçük bir domates,yarım salatalık,4 zeytin ve küçük form sandviç ekmeği

ara saat 12 yi 10 gece ancak yapabıldım iişler yoğundu 2 diyet bisküvi

öğlen
fırın karnabahar yemeğiakdeniz salata ve tavuk corbası (şehriyeliydi)

ara saat (15gibi) bir orta muz sekersiz neskafe

aksam

mantar yemeği (domatesli,biberli)
2 tane etsiz çiğ köfte,
salata
125 gr lıght yoğurt

ara 1 portakal daha ne yiyceksem

canım menün 1-2 şey dışında güzel meyvaları azalt lütfen sana kilo aldırır birde dikkat ediyorum her sabah sandviç yiyosun buda bana fazla geliyor tam buqday ekemqi yesen 2 dilim çok daha iyi olacak..

günaydın canımm ohhh gez bakalım nette.
senacım gerçekten tatilde kaçtı ben daha rahat edrim diyodum ama.hep bi bahanem var yalnız
günaydın herkese,
mutlu sabahlarr
günaydınn.senacığımı dinle gerçekten güzel kilo verirsin..

günaydınn.aslında miktarlar azsa çok abartmamışsın gibi geldi.greyfurt suyunu bi dene bakalım ama tansiyonuna dikkat et özellikle açken benim bşım döner de.bi de ilaç kullanmıyosan iç.

senacım sandviç ekmeğini cuma günü aldım uno denge lıght dıye cok büyük değil önceden dilimli olan denge lıght yıyodum evet bıraz fazla sabah dıye umursamıyodum ama o dilimli ekmeğin tadı acı gıbı bu daha guzel yaa hem bayatlamıyo o hemen bayatlıyo artık baska bısey alayım barı yarın bıtıyor zaten onu 2 güne bölerim olmazsa evet meyve cok oldu muzun yarısını yiycektim aslında kahve içimi kıydı saolun yorumlar ıcın arkadaslar.

sehercim dediğin gibi ılac kullanınc aolmuyor greyfurt suyu ben b vıtamını alıyorum onunla ılgılı bısey okumadım bakalım

senacım ben bidaha senl erakip olmak gıbı bır hataya düşmeyim bari menüye bak benimkinin yarısı ama ben dayanamıyorum yaa emzirdiğim için mi bilmiyorum y ada gözüm aç şimdiden tebrik edeyim bari seni beni geçtiğin için

canım tam buqday ekmeqide çok lezzeti alınca buzdolabına koy sabah yiyeceqin zaman 2 dilimin tost makinasında ısıt gerçekten nefis oluyor başka bişey aramıyorsun
hayatım bu hafta bende baltayı taşa vurdum pazar gününden beri börek yiyorum neyseki bu sabah sonunu yedik

ama aksamları masallah sadece corbayla kapatabılıyorsun yanı dengelemeyı bılıyorsun sen.bırde tatlı izni için saol ama yarısını yiycem hatta yemesemde olur ama kafama koydum ya bı kere bu sabah sandvıc ekmegının hepsını yemedım allahtan ucundan bırazını kopardım gerısını yedım

ya offf bir arkadaşımı arkadaş listeme eklerken bütün arkadaşlarımı sildimm nasıl eklicem şimdi yafff

ay senacık güliyimmi ağlıyimmi bilemedim valla kusura bakma ayy allahtan benim çok arkadaşım yok ama silersemde hepsi aklımda senin aklında kileri bi ara bul arkadaşlık teklifi gönder sonra diğerleri aklına geldikçe eklersin napıcaksın başka

Son düzenleme:

Aklımdakileri ekledim ama çok fazla vardı yarısından çoqu yok aklımda şimdi yanlış anlıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…