70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sende varmıydın listemde kısss :26:

sinirlenmeeeeee ettik kabul başımızın üstünde yeriniz var hanfendii

ayy çok kibarsınız hanımefendicim artık gerçekten arkadaş olduk eyvah napcaz şimdi
bu arada sana adınla hitab ediyorum ama hoşuna gitmiyosa söyle sena ablada diyebilirim:97::97:

sabah menüm klasik işte

3 zeytin
,kk.peynir
küçük bi domates
2 dilim kızarmış ekmeğe yağ yedim akşama ekmek yooook
2bardak çay
yatana kadarda hergün toplam 3.5 litre su içiyorum

kızlar su içemiyorsanız fazla bi önerim var her saat başı ayarlayın alarmı yada ne biliyim aklınızda tutun veya bir yere not yazı ve bir koca bir bardak su için,,ben öyle yapıyorum duvarda su listem var her saat başı su içince çarpı atıyorum saatin kenarına iki bardak içiyorsam iki çarpı pratik denemeye değer içemeyenler için çok ii geliyor bu önlem

Son düzenleme:
iyi fikir aslında çarpı koyma olayı ben iş yerinde yapamam onu masam çok ortalarda ama masamın üzerine şişe koydum gözüme çarptıkça su içmeye çalışıyorum

kızlar mrb ben suyu hep ılık içiyorum limonla beraber normalde çok su içmezdim ama sıcak olunca akşama kadar içiyorum çay gibi.yani su ihtiyacımı böyle karşılıyorumdur di mi ayriyeten tekrar soğuk su içmeme gerek var mı acaba

bende hep masamın üzerine koyuyorum yarım lıtrelık pet şişe öğlene kadar 1 tane aksam 4:30 a kadar 1 tane ıcmeye calısıyorum evdede ıcıyorum en az 1.5 lt gece zaten oglumu emzırmeye kalkıncada cok ıcıyorum ama dün az içtim işte midem bulandı nedense

benc efarketmez canım nasıl içebiliyosan öyle iç

merhaba ben de artık kararlıyım sabahki menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek (kepek yoktu beyaz yedim)

sabah uyanınca da 1 kuru kayısı 2-3 kuru üzüm yemiştim

canim menun guzel fakat aralarda olsaydi cok daha guzel olurdu bence spor yapman super unutma vucut basta direnebilir kilo vermek icin ama sen pes etmedikce o kilolar vucut etiginde catir catir gidecekler.......

arkadaşlar herkese selam.... aranıza yeni katıldım ve bende kilo vermek istiyorum. yaza düğünüm var ve 6 kilo vermem lazım su an 71.5 kg yum yardımcı olurmusunuzzzzz :44:

arkadaşlar herkese selam.... aranıza yeni katıldım ve bende kilo vermek istiyorum. yaza düğünüm var ve 6 kilo vermem lazım su an 71.5 kg yum yardımcı olurmusunuzzzzz :44:

aramiza hos geldin canim buraya takilirsan butun fazlaliklarini verirsin 6 kilodan fazla bile verirsin ben ocagin 23 unde katildim bu gruba 4 kilo vermisim bile merak etme sende verirsin

bende öyle yapıyorum soğuk suyu içemiyorum öyle yudum yudum :/

valla bildiğim kadarıyla çok soğuk zararlıymış en ii su oda sıcaklığındaki su,, ama nedense bi sitede buzlu su diyetini okudum hayret ettim neymiş buzlu su içersek vücudumuz içersini daha hızlı ısıtmak için ekstra çalışıyomuş ve metabolizmamız hızlanıyomuz daha çok kalori harcıyomuş vucüt bilemiyorum valla ama bende oda sıcaklığında biraz ılık su içiyorum doğru olan bu sanırım

hamile olmayasın sakın

merhaba ben de artık kararlıyım sabahki menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek (kepek yoktu beyaz yedim)

sabah uyanınca da 1 kuru kayısı 2-3 kuru üzüm yemiştim

çok güzel devam et bütün azminle canım

tabiki oluruz motive ilk planda burda vallla sorunsuz verirsin yaza kadar ,, bende 3.5 ayda 11 kilo vermeyi kafama koydum eşimle bi iddamız varda ondan çok hırslandım bu konuda, sende takıl hayatı zayıf yaşa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…