ay senacık güliyimmiağlıyimmi bilemedim valla kusura bakma ayy allahtan benim çok arkadaşım yok ama silersemde hepsi aklımda senin aklında kileri bi ara bul arkadaşlık teklifi gönder sonra diğerleri aklına geldikçe eklersin napıcaksın başka
sende varmıydın listemde kısss :26:
aa yoksunçabuk ekle beni teklifimi kabul et bakiim
sinirlenmeeeeee ettik kabulbaşımızın üstünde yeriniz var hanfendii
GÜNAYDIN GÜZELLERİMMM
iyi fikir aslında çarpı koyma olayı ben iş yerinde yapamam onu masam çok ortalarda ama masamın üzerine şişe koydum gözüme çarptıkça su içmeye çalışıyorumsabah menüm klasik işte
3 zeytin
,kk.peynir
küçük bi domates
2 dilim kızarmış ekmeğe yağ yedim akşama ekmek yooook
2bardak çay
yatana kadarda hergün toplam 3.5 litre su içiyorum
kızlar su içemiyorsanız fazla bi önerim var her saat başı ayarlayın alarmı yada ne biliyim aklınızda tutun veya bir yere not yazı ve bir koca bir bardak su için,,ben öyle yapıyorum duvarda su listem var her saat başı su içince çarpı atıyorum saatin kenarına iki bardak içiyorsam iki çarpı pratik denemeye değer içemeyenler için çok ii geliyor bu önlem
kızlar mrb ben suyu hep ılık içiyorum limonla beraber normalde çok su içmezdim ama sıcak olunca akşama kadar içiyorum çay gibi.yani su ihtiyacımı böyle karşılıyorumdur di mi ayriyeten tekrar soğuk su içmeme gerek var mı acaba
benc efarketmez canım nasıl içebiliyosan öyle iç
kizlar kendimi burda cok yanliz hissediyorum, tr saati ile buranin saati arasinda 7 saat var, ben kalkip islerimi bitirip pc basina oturana kadar herkez gitmis oluyor, bir suru yazi yaziyorum ama kimse yorum yazmiyor, kimse beni dusunmuyor, hic kimse halimi hatrimi sormuyor, neyse ben yilmadan, usanmadan, gayret edecegim ve verecegim bu kilolari, herkeze inat, beni sisko bulanlara inat, bu arada esim sagolsun kendi cok zayif olmasina ragmen bana destek olup benimle spor yapiyor, oda kosuyor, bugun yine guzeldi diyebilirim,
Kalkar kalkmaz sirkeli su,
Sabah cok guzel bir kahvalti,
Yesil cay,
Kahve,
Bir elma,
Aksam yemegimdede,
Bir kase corba,
2 tane kucuk balik,
Limonlu turp dilimleri,
Sadece kahvaltida ekmek yedim sonra unlu hicbirsey yemedim, bol bol su ictim,
Aksam yemeginden sonra yesil cayimi ictim, simdide sirkeli suyumu ictim,
Sporumu yaptim, 30 dk yuruyus arti kosu, 20 dk eliptik bisiklet, 100 er tane bel ve kalca hareketleri, 50 mekik,
Gorusmek uzere...
arkadaşlar herkese selam.... aranıza yeni katıldım ve bende kilo vermek istiyorum. yaza düğünüm var ve 6 kilo vermem lazım su an 71.5 kg yum yardımcı olurmusunuzzzzz :44:
kızlar mrb ben suyu hep ılık içiyorum limonla beraber normalde çok su içmezdim ama sıcak olunca akşama kadar içiyorum çay gibi.yani su ihtiyacımı böyle karşılıyorumdur di mi ayriyeten tekrar soğuk su içmeme gerek var mı acaba
bende hep masamın üzerine koyuyorum yarım lıtrelık pet şişe öğlene kadar 1 tane aksam 4:30 a kadar 1 tane ıcmeye calısıyorum evdede ıcıyorum en az 1.5 lt gece zaten oglumu emzırmeye kalkıncada cok ıcıyorum ama dün az içtim işte midem bulandı nedense
merhaba ben de artık kararlıyım sabahki menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek (kepek yoktu beyaz yedim)
sabah uyanınca da 1 kuru kayısı 2-3 kuru üzüm yemiştim
arkadaşlar herkese selam.... aranıza yeni katıldım ve bende kilo vermek istiyorum. yaza düğünüm var ve 6 kilo vermem lazım su an 71.5 kg yum yardımcı olurmusunuzzzzz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?