arkadaşlar herkese selam.... aranıza yeni katıldım ve bende kilo vermek istiyorum. yaza düğünüm var ve 6 kilo vermem lazım su an 71.5 kg yum yardımcı olurmusunuzzzzz :44:
kızlar valla süper bi karşılama oldu hepinize çok teşekkür ederimmm şimdiden motive oldum bileehepbirlikte fazlalıkları atıcazzz süper yaaaa evet hadi bakalım bu yazıyı okuyan herkes kocamann bi bardak su içsin ben içiorum şu an
valla benim elimden su düşmüyodeminden beri 1 litre bitti oldu yudum yudum valla
Günaydın cnm dünkü menün gayet güzel akşam yemeqini erken ye canım ve su tüketimini artır çünkü kilolar idrar yoluyla dışarı atılır su içmezsek boşuna çabalamış oluruz ana öqünlerde ara öqünlerde yemen gereken şeyleri yeme ve meyvayı çok fazla tüketme hergün 1 meyva ideal çünkü meyvalardada şeker var ve şeker bize kilo aldırıyor bunlara dikkat edersen daha güzel kilo verirsin cnm takıldıqın yerde yine sor bitanem
yaşın kaç bakiiiimm ona göreeayy çok kibarsınız hanımefendicim artık gerçekten arkadaş olduk eyvah napcaz şimdi
bu arada sana adınla hitab ediyorum ama hoşuna gitmiyosa söyle sena ablada diyebilirim:97::97:
gidiyor dimi canlarımm benimmmhanımlar günaydıııınnn
kilolar gidiyor yaşasııınnn
EVETTTTTTTTTTTgünaydın kızlar.... kilolardan kurtulmya devaaam
ben burda olduqum sürece menü disiplini tavann yaparrrrgünaydın kızlarbu gruptaki menü disiplini hoşuma gitti.
herkese kaçamaksız günler
Allah bilir neyi beqenmemiştir senaa işteeneyini beğenmedin canım menümüüüünn
yanlışımı söle de bi daha yapmamayıyıım
iyi fikirsabah menüm klasik işte
3 zeytin
,kk.peynir
küçük bi domates
2 dilim kızarmış ekmeğe yağ yedim akşama ekmek yooook
2bardak çay
yatana kadarda hergün toplam 3.5 litre su içiyorum
kızlar su içemiyorsanız fazla bi önerim var her saat başı ayarlayın alarmı yada ne biliyim aklınızda tutun veya bir yere not yazı ve bir koca bir bardak su için,,ben öyle yapıyorum duvarda su listem var her saat başı su içince çarpı atıyorum saatin kenarına iki bardak içiyorsam iki çarpı pratik denemeye değer içemeyenler için çok ii geliyor bu önlem
arkadaşlar herkese selam.... aranıza yeni katıldım ve bende kilo vermek istiyorum. yaza düğünüm var ve 6 kilo vermem lazım su an 71.5 kg yum yardımcı olurmusunuzzzzz :44:
kızlar valla süper bi karşılama oldu hepinize çok teşekkür ederimmm şimdiden motive oldum bileehepbirlikte fazlalıkları atıcazzz süper yaaaa evet hadi bakalım bu yazıyı okuyan herkes kocamann bi bardak su içsin ben içiorum şu an
ben suyu yazmayı unutmuşum canım,su deli gibi içiyorum normalde de zaten.3 lt filan genelde
meyve konusunda da dediklerini dikkate alıcam sağol:13:
yaşın kaç bakiiiimm ona göree
gidiyor dimi canlarımm benimmm
EVETTTTTTTTTTT
ben burda olduqum sürece menü disiplini tavann yaparrrr
Allah bilir neyi beqenmemiştir senaa iştee
iyi fikir
hmm hoşgeldinbakiimm demek yaza düqünün var o zaman seni mercek altına alalım ama dediklerimi yapmazsan kafanı kırarım haaa
canım menülerimizi akşam yazalım çünkü ektra şeyler yiyebiliriz galeta bana çok gereksiz geliyro onun yerine 1 tane meyva ye sonuçta galeta unlu gıda zaten sabah ve öqlen ekmek yiyosun galetaya gerek yok ekmek yemediqin zaman yerine yersin galetayı..Merhabalar,
Sabah: Peynir+1 dilim ekmek
Ara : Salatalık
Öğlen : Salata (büyük kase) + yoğurt + bir dilim ekmek
Ara : salatalık yedim. 1 adet Galeta yemeği planlıyorum
Akşam :Salata ve köfte yemeği planlıyorum.
akşam eve çok geç geleceğim için şimdiden yazayım. İstedim. Şuan itibari ile 1,5 litre su içmiş bulunmaktayım.
Bende gun boyu sicak du iciyorum, cok su iciyorim3-4 lt gunde, kuzenime diyetisyen gunde 10 bardak sicak su ic goreceksin farki demis, gercekten sanki soguk sudan daha guzel geliyorkızlar mrb ben suyu hep ılık içiyorum limonla beraber normalde çok su içmezdim ama sıcak olunca akşama kadar içiyorum çay gibi.yani su ihtiyacımı böyle karşılıyorumdur di mi ayriyeten tekrar soğuk su içmeme gerek var mı acaba
Bende gun boyu sicak du iciyorum, cok su iciyorim3-4 lt gunde, kuzenime diyetisyen gunde 10 bardak sicak su ic goreceksin farki demis, gercekten sanki soguk sudan daha guzel geliyor
ok tamamen uyucam söylediklerinee kafamın kırılmasını istemiyorummmvermem lazım şu 6 kiloyuuuu bu arada boyum 176 cm kızlarrr
bende sıcak suyu içemem hiç
Canım madem yaza düqünün var ben sana gerekn bilgileri vereyim ekmek olarak tam buqday ekmeqi-çavdar ekmeqi-tam tahıllı ekmek bunlardan birini tercih ediyorsun kepek ekmeyi yemiyoruz kansızlık yapıyor bu dediqim ekmeklerden birini seçiyorsun ve sabahları 2 dilim yiyorsun yanında peynir zeytin domates salatalık yumurta ne istersen yiyebilirsin ama yapabilirsen yumurta yediqin zaman ekmek yeme ekmek yediqin zamanda yumurta yeme onu dışında yediqin peynirin light yada yaqsız olmasına hiç gerek yok rahat ol kahvaltın bitti ara öqünde şunlardan birini seç (1 tane meyva/1 salatalık yada domates/1 bardak süt/yoqurt yada 1 bardak ayran/1 havuç yada bu cins herhangi birşey) öqlen yemeqinde eqer o günkü menünde pilav cinsinden bişey varsa(dolma pirinç yada bulgur pilavı yada makarna) mutlaka öqlen öqününde 2 kaşık al ve yanında sebze yemeqi+salata ye eqer pilav türü bişey yemiceksen çorba+sebze yada et yemeqi+salata+ayran bu şekilde diqer ara öqünde yukarda yazdıklarımdan birini seç akşamda olabildiqince erken ye ve hafif şeyler ye çorba+salata yada sebze+salata olay budur cnm köfte tavuk balık istediğin kadar yiyebilirsin şeker kesinlikle yasak çayına kahvene şeker atmıyorsun form çayı yeşilçey ve 5i1 yerde içmeni tavdiye ederim tabiki olmazsa olmazımız bolbol su eqerki bu listenin dışına çıkmazsan düqüne kadar 70in altına Rabbimin izniyle indiririm seni haftada 1 dilm tatlı yiyebilirsin ve eqer simit börek kek gibi yasaklı ürünlerden canın çekerse sabredip ertesi gün kahvaltıda ekmeqin yerine 1 dilim olarak yersen kilo vermene asla bir etkisi olmaz şimdiii sorun varsa alabilirim cnm birazdan dışarı çıkıp yürücem hava çookk güzell..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?