70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar herkese selam.... aranıza yeni katıldım ve bende kilo vermek istiyorum. yaza düğünüm var ve 6 kilo vermem lazım su an 71.5 kg yum yardımcı olurmusunuzzzzz :44:

HOŞGELDİN.öncelikle cuma günlari kilo bildirimi var.menülerini hergün yazarsan sena sana yol gösterir.kolay gelsin.

kızlar valla süper bi karşılama oldu hepinize çok teşekkür ederimmm şimdiden motive oldum bilee hepbirlikte fazlalıkları atıcazzz süper yaaaa evet hadi bakalım bu yazıyı okuyan herkes kocamann bi bardak su içsin ben içiorum şu an

valla benim elimden su düşmüyo deminden beri 1 litre bitti oldu yudum yudum valla

ben suyu yazmayı unutmuşum canım ,su deli gibi içiyorum normalde de zaten.3 lt filan genelde

meyve konusunda da dediklerini dikkate alıcam sağol:13:

ayy çok kibarsınız hanımefendicim artık gerçekten arkadaş olduk eyvah napcaz şimdi
bu arada sana adınla hitab ediyorum ama hoşuna gitmiyosa söyle sena ablada diyebilirim:97::97:
yaşın kaç bakiiiimm ona göree
hanımlar günaydıııınnn
kilolar gidiyor yaşasııınnn
gidiyor dimi canlarımm benimmm
günaydın kızlar.... kilolardan kurtulmya devaaam
EVETTTTTTTTTTT
günaydın kızlar bu gruptaki menü disiplini hoşuma gitti.

herkese kaçamaksız günler
ben burda olduqum sürece menü disiplini tavann yaparrrr
neyini beğenmedin canım menümüüüünn
yanlışımı söle de bi daha yapmamayıyıım
Allah bilir neyi beqenmemiştir senaa iştee
iyi fikir
arkadaşlar herkese selam.... aranıza yeni katıldım ve bende kilo vermek istiyorum. yaza düğünüm var ve 6 kilo vermem lazım su an 71.5 kg yum yardımcı olurmusunuzzzzz :44:

hmm hoşgeldin bakiimm demek yaza düqünün var o zaman seni mercek altına alalım ama dediklerimi yapmazsan kafanı kırarım haaa

Ben içtim. Bu süper oldu ''yazıyı okuyan su içsin'' :) Evet yazıyı okuyan su içsin :)

hamile olmayasın sakın

hah canım zaten hala adet olmadım ama öyle olsaydı şimdiye karnım büyürdü heralde

Merhabalar,
Sabah: Peynir+1 dilim ekmek

Ara : Salatalık

Öğlen : Salata (büyük kase) + yoğurt + bir dilim ekmek

Ara : salatalık yedim. 1 adet Galeta yemeği planlıyorum

Akşam :Salata ve köfte yemeği planlıyorum.

akşam eve çok geç geleceğim için şimdiden yazayım. İstedim. Şuan itibari ile 1,5 litre su içmiş bulunmaktayım.

ok tamamen uyucam söylediklerinee kafamın kırılmasını istemiyorummm vermem lazım şu 6 kiloyuuuu bu arada boyum 176 cm kızlarrr

canım menülerimizi akşam yazalım çünkü ektra şeyler yiyebiliriz galeta bana çok gereksiz geliyro onun yerine 1 tane meyva ye sonuçta galeta unlu gıda zaten sabah ve öqlen ekmek yiyosun galetaya gerek yok ekmek yemediqin zaman yerine yersin galetayı..

Bende gun boyu sicak du iciyorum, cok su iciyorim3-4 lt gunde, kuzenime diyetisyen gunde 10 bardak sicak su ic goreceksin farki demis, gercekten sanki soguk sudan daha guzel geliyor

ok tamamen uyucam söylediklerinee kafamın kırılmasını istemiyorummm vermem lazım şu 6 kiloyuuuu bu arada boyum 176 cm kızlarrr

Canım madem yaza düqünün var ben sana gerekn bilgileri vereyim ekmek olarak tam buqday ekmeqi-çavdar ekmeqi-tam tahıllı ekmek bunlardan birini tercih ediyorsun kepek ekmeyi yemiyoruz kansızlık yapıyor bu dediqim ekmeklerden birini seçiyorsun ve sabahları 2 dilim yiyorsun yanında peynir zeytin domates salatalık yumurta ne istersen yiyebilirsin ama yapabilirsen yumurta yediqin zaman ekmek yeme ekmek yediqin zamanda yumurta yeme onu dışında yediqin peynirin light yada yaqsız olmasına hiç gerek yok rahat ol kahvaltın bitti ara öqünde şunlardan birini seç (1 tane meyva/1 salatalık yada domates/1 bardak süt/yoqurt yada 1 bardak ayran/1 havuç yada bu cins herhangi birşey) öqlen yemeqinde eqer o günkü menünde pilav cinsinden bişey varsa(dolma pirinç yada bulgur pilavı yada makarna) mutlaka öqlen öqününde 2 kaşık al ve yanında sebze yemeqi+salata ye eqer pilav türü bişey yemiceksen çorba+sebze yada et yemeqi+salata+ayran bu şekilde diqer ara öqünde yukarda yazdıklarımdan birini seç akşamda olabildiqince erken ye ve hafif şeyler ye çorba+salata yada sebze+salata olay budur cnm köfte tavuk balık istediğin kadar yiyebilirsin şeker kesinlikle yasak çayına kahvene şeker atmıyorsun form çayı yeşilçey ve 5i1 yerde içmeni tavdiye ederim tabiki olmazsa olmazımız bolbol su eqerki bu listenin dışına çıkmazsan düqüne kadar 70in altına Rabbimin izniyle indiririm seni haftada 1 dilm tatlı yiyebilirsin ve eqer simit börek kek gibi yasaklı ürünlerden canın çekerse sabredip ertesi gün kahvaltıda ekmeqin yerine 1 dilim olarak yersen kilo vermene asla bir etkisi olmaz şimdiii sorun varsa alabilirim cnm birazdan dışarı çıkıp yürücem hava çookk güzell..

benimle ilgilenen arkadaslara cok tesekkueler, trendycim ben amerikadayim, arada 7 saat var, su anda burda sabah 8 cocuklarimi okula goturecegim, tr de oglen 3, gorusmek uzere

1.5 sene önce bende aynı telaşla çok güzel kilo vermiştim
buraya takıl sende verirsin mutlaka canım

canımcım öncelikle ilgi ve alakan için çok teşekkürler.. ben çok ekmek yiyen biri değilim zaten bi kahvaltıda yerim oda 2 dilim falan öğlen yemek yemem saat 5-6 gibi akşam yemeği yerim ondan sonrada en fazla meyve yerim yada bişey yemem benim tek sıkıntım tatlıııı çok seviyorum tatlıyıııı ve abur cubur onları kesmem lazımmm ve evdeyim şu an çalısmıyorum hareketsizlık te eklenınce kılo olarak geri dönüyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…