Insallah canim insallah verecegim, gec kaltigim icin anca bu kadar yiyebiliyorum, bide hafta sonu falan dahada cok bozuluyor, ama hafta ici daha cok dikkat ederimcanim menun guzel fakat aralarda olsaydi cok daha guzel olurdu bence spor yapman super unutma vucut basta direnebilir kilo vermek icin ama sen pes etmedikce o kilolar vucut etiginde catir catir gidecekler.......
allah alllaaaahhh heyt bee göz açtırma bizeben burda olduqum sürece menü disiplini tavann yaparrrr
:
Canım madem yaza düqünün var ben sana gerekn bilgileri vereyim ekmek olarak tam buqday ekmeqi-çavdar ekmeqi-tam tahıllı ekmek bunlardan birini tercih ediyorsun kepek ekmeyi yemiyoruz kansızlık yapıyor bu dediqim ekmeklerden birini seçiyorsun ve sabahları 2 dilim yiyorsun yanında peynir zeytin domates salatalık yumurta ne istersen yiyebilirsin ama yapabilirsen yumurta yediqin zaman ekmek yeme ekmek yediqin zamanda yumurta yeme onu dışında yediqin peynirin light yada yaqsız olmasına hiç gerek yok rahat ol kahvaltın bitti ara öqünde şunlardan birini seç (1 tane meyva/1 salatalık yada domates/1 bardak süt/yoqurt yada 1 bardak ayran/1 havuç yada bu cins herhangi birşey) öqlen yemeqinde eqer o günkü menünde pilav cinsinden bişey varsa(dolma pirinç yada bulgur pilavı yada makarna) mutlaka öqlen öqününde 2 kaşık al ve yanında sebze yemeqi+salata ye eqer pilav türü bişey yemiceksen çorba+sebze yada et yemeqi+salata+ayran bu şekilde diqer ara öqünde yukarda yazdıklarımdan birini seç akşamda olabildiqince erken ye ve hafif şeyler ye çorba+salata yada sebze+salata olay budur cnm köfte tavuk balık istediğin kadar yiyebilirsin şeker kesinlikle yasak çayına kahvene şeker atmıyorsun form çayı yeşilçey ve 5i1 yerde içmeni tavdiye ederim tabiki olmazsa olmazımız bolbol su eqerki bu listenin dışına çıkmazsan düqüne kadar 70in altına Rabbimin izniyle indiririm seni haftada 1 dilm tatlı yiyebilirsin ve eqer simit börek kek gibi yasaklı ürünlerden canın çekerse sabredip ertesi gün kahvaltıda ekmeqin yerine 1 dilim olarak yersen kilo vermene asla bir etkisi olmaz şimdiii sorun varsa alabilirim cnm birazdan dışarı çıkıp yürücem hava çookk güzell..
ben bu hafta saat 17 ye kadar girmeye çalışıcam sonra eşim geliyo akşam yemeyi bulaşıktı falan zaten eşim oturuyo sonra bugün dizisde yok o kalkmaz artık yarın sabah görüşürüz ondan sonra inşllah listede oluruz sevdim burayı, akşam çorba+ salata yiycem eşim ne yiycek bilmiyorum şimdilik bakalım beefendi tel etti demin akşama ıslak kek yaparmısın dedi çokta severim nasıl dayancam bilmiyoyum alırım ucundan azcık artık napalım neyse ben kek yapmaya gidiyorum:79::79:
bu arada yaşım 22 senacık
arkadaşlar cetveli yapıştıramıyorum nasıl olacak
herşeyi düzenledim adres yapıştırmada sorun var
hoşgeldin cnm79 kiloyum ve son 10 kiloyu son 1 yılda aldım 55 olmam lazım ve temmuz başına kadar vaktim var umarım bu grupla kilo verebilirim
canım sonuçta unlu gıda yemeyin şunları ben perşembe günleri kursa gidiyorum 8-4 arası aralarda yemek için light kraker aldım kutunun içinde 7-8 paket var her pakettede 5 bisküi tadı çok güzel ve karbonu 7 böyle olduqu halde sadece kursumun olduqu günler yemeye çalışıyorum en güzeli hiç yememek yada çok canınız bisküi yemek istediğinde ne biliyim bitki çayı içerken falan tüketebilirsiniz bence 2 haftada 1 falan yenmeli çünkü arada tatlı kaçamaklarımızda oluyor hepsini haftada 1 yersek kilo veremeyizarkadişler ben aralarda şu eti form diyet bisküvilerinden yiyorum ama bi paket bitiriyorumdur ayrıca bazı yemeklerde ekmek olarak da ondan yiyorum yani bazı günler iki paket yiyorumdur.acaba diyorum onun da fazlası zararlı çok mu yiyorum sizce
senacık :26:ben bu hafta saat 17 ye kadar girmeye çalışıcam sonra eşim geliyo akşam yemeyi bulaşıktı falan zaten eşim oturuyo sonra bugün dizisde yok o kalkmaz artık yarın sabah görüşürüz ondan sonra inşllah listede oluruz sevdim burayı, akşam çorba+ salata yiycem eşim ne yiycek bilmiyorum şimdilik bakalım beefendi tel etti demin akşama ıslak kek yaparmısın dedi çokta severim nasıl dayancam bilmiyoyum alırım ucundan azcık artık napalım neyse ben kek yapmaya gidiyorum:79::79:
bu arada yaşım 22 senacık
hayatım listen birşeyin dışında çok güzel eqer diyet yapıyorsak 3 deqil 1 tane çikolata yicez bende mesela bu akşam kek yaptım yememek niyetindeydim ama çok koktu küçük yuvarlak kalıplarda yapmıştım 1 tane yedim ama nefsime kapılsaydım yeminle bütün kekleri yerdim 3ü 1e indirmediğimiz taktirde işimiz zor arkadaşlarsabah
2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli tost
1 yumurtadan omlet
1 domates
ara
1 portakal
öğlen
1 tane fırında patates
Haşlanmış patlıcan ve biber (yoğurtla)
ara
3 parça çikolata
akşam
1 kase çorba
1 su bardağından biraz az yoğurt
Lahana salatası
ara
1 portakal ve 1 elmadan meyve salatası (saat 20 gibi yicem)
spor:
Yok. Sadece 25 x 6 ip atladım.
1 lt su içebildim ancak, hala su içerken zorlanıyorum. Oysa kilo vermede suyun çok büyük önemi var hepimizin bildiği gibi
2 bardak da bitki çayı içtim.
allah alllaaaahhh heyt bee göz açtırma bize
ilk defa duydum bunu?? bu diyet işlerine bulaştım bulaşalı neredeyse 1 senedri filan kepek ekmek yiyorum ben. geçen test taptırdığımda da ilk defa kansızlığım vardı?? ondan mı oldu acaba.
bende yeni öqrendim cnm ve hemen kestim
hoşgeldin meryemcimSlm kızlar bende yenı dogum yaptım 6 aylık oglum var suan emzırıyorum ama kıloda vermek ıstıyorum suan 78 kıloyum
bitanem çok geç yemediysen ve 2 kaşıqı geçmediyse menünde hiçbir sorun yok hayatımSLM KIZLAR MENUM§§§§§
SABAH limonlu sicak su
kavalti oglen bir oldu
1kk beyaz peynir
1salatalik
1 domates
4 tane zeytin
1 dilim tb ekmegi
yarim kase yogurt
ara bir isirik tiramisu
aksam 1 form cay
biraz pilav biraz tavuk
bir tabak zeytin yagli yesil fasulye
yatana kadar 3 l su
1 form cay
1 elma
:::::::::::::::senacim pilav icin kizacagini biliyom ama yedim giti:::::::::::::::::
hem 4 kaşık pilav yemişsin hemde ekmek ve hepsi akşam öqünündesabah:
1dilim ekmek, 1 kk kaşar peyniri, 1tk pekmez(kansızlıktan dolayı bunu her gün yiyeceğim artık)
ara kayısılı activia yoğurt
öğlen 1k-bar, 1 nescafe,
akşam: 4 y.kaşık ciğer sote, 4 y.kaşık esmer bulgur pilavı, 1dlm ekmek, bol salata
akşam karnımı eyice doyurmuşum demi
öğlen hastanede olup da yemek yemeyince böyle oldu valla. o aralardaki yiyecekleri atmıştım çantama neyseki. aslında gene iyi durdum 4 kaşıkta çünkü esmer bulgur tahmin ettiğimden güzel çıktı. öyle her sağlıklı besin daha tatsız olur ilkesine uymuyor bu bulgur. tavsiye ederim.
birazdan 25dk yürürüm. spordan sonra canım çok meyve istiyor. bir elma yerim.
ben seni bu konuda görevlendireyim cnm bundan sonra bu işlere sen bakgel canım ben buranın cetvel yapıcısıyım gel sanada yapıyım istersen
bu arada akşam menüm sebze yemeği yaptım(biber,patates üzerine domates dizdim fırınladım üzerinede salçalı sos gezdirdim)5 kaşık yedim
6 kaşık salçalı makarna yedim ama sosunda yağ kullanmadım sadece sulandırdım
salata ve biraz yoğurt yedim budur yani
makarna hiiiçç olmamış bide 5 kaşık yamiş yaayuhhh ayy pardon 6ymış ama ne uyussun haa çu fırındakinden canım çektiii
maşallahhhh kısllarrrr süpersiniz yaaa daim olsun verdiginiz kilolar hep eksilsin inşşşşşş04.02.2011 yarışma sonuçlarıdır.
cikolatakizzz:73,5..........70,8..........2,7kg ile birincimiz
nidah:.........72,4..........70,2..........2,2kg ile ikincimiz
pj_muguet_..75,2..........73,7..........1,5kg ile üçüncümüz
monarose_22..69,8........68,4..........1,4kg ile dördüncümüz:65
mektup..........73,8........72,5..........1,3kg ile beşincimiz
chukulate.......71,5........70,3..........1,2kg ile altıncımız
erginsena.......73,4........72,3..........1,1kg ile yedincimiz
_ptrck_..........74...........73............1 kg ile sekizincimiz
bilge..............70...........69............1 kg ile sekizincimiz
cleopatra.......76,5.........75,7..........800gr ile dokuzuncumuz
alaca............76,2.........75,4..........800gr ile dokuzuncumuz
arcak81.........72,9.........72,2..........700gr ile onuncumuz
nigdelim........77,5..........76,8..........700gr ile onuncumuz
shryvz.........72..............71,5.........500gr ile onbirincimiz
bluemoon26...72,2..........71,8.........400gr ile onikincimiz
kilo veren t5üm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
şimide de ceza alan arkadaşlarımıza bakalım(
nilimben.......69,3.....69,1....---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk
sempatik......79,6.....79,4....---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk
triendy21.....76,2......76......---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk
eertanis.......79,5.....79,3....---200gr ceza sınırı aşamadı 150 mekikkkk
asl35..........72..........72......000000yerinde saymış ceza 150 mekikkkk
milk............75,5........75,5...000000yerinde saymış ceza 150 mekikkkkk
sudem34 ve green4 izindeler
yalnız independent ve mountainmist arakdaşları göremedim ,gözümden mi kaçtı .canlarım son kilonuzu yazarmısınız?
ve aramıza gelen yeni çıtırlar haftaya sizde bu listede yerinizi alacaksınız.hoş geldiniz:71
bezdolap:82
burningflame:75
fangolina:78,1
betusssss:?
sanadair:75
nihonjin:78
ecubukcu:76
nida_gul:?
ruhide:78
bu_ne_ya:73
nightwinglover:79,8 hepiniz de hoşgeldiniz kızlar
kilo bildirimi yapmayan toplam:15 arkadaşımız vardır.diskalifiye olmuşlardır.(izinli olanlar ve ismini belirtdiklerim hariç)
kızlar eksik yada hatalı yazdığım varsa lütfen düzeltelim
listeyi geç vermemin nedenine gelince,misafirlerim vardı o yüzden dün tüm gün giremedim
çokkk özür diliyorum beni affedin
hem 4 kaşık pilav yemişsin hemde ekmek ve hepsi akşam öqününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?