70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim menun guzel fakat aralarda olsaydi cok daha guzel olurdu bence spor yapman super unutma vucut basta direnebilir kilo vermek icin ama sen pes etmedikce o kilolar vucut etiginde catir catir gidecekler.......
Insallah canim insallah verecegim, gec kaltigim icin anca bu kadar yiyebiliyorum, bide hafta sonu falan dahada cok bozuluyor, ama hafta ici daha cok dikkat ederim

79 kiloyum ve son 10 kiloyu son 1 yılda aldım 55 olmam lazım ve temmuz başına kadar vaktim var umarım bu grupla kilo verebilirim

arkadişler ben aralarda şu eti form diyet bisküvilerinden yiyorum ama bi paket bitiriyorumdur ayrıca bazı yemeklerde ekmek olarak da ondan yiyorum yani bazı günler iki paket yiyorumdur.acaba diyorum onun da fazlası zararlı çok mu yiyorum sizce

sabah... kahvaltı yapmadım
1 bardak form çayı içtim sadece..

öğlen
1 dilim börek yedim

ara su içtim

az önce
3 kaşk pilav 1 kaşık kuru
1 kase yoğurt yedim

saat 6 qibide bişiler atıştırırm
akşam misafirliğie qidicez
eğer sütlü tatlı yapmıssa çok azcık yerim

ben bu hafta saat 17 ye kadar girmeye çalışıcam sonra eşim geliyo akşam yemeyi bulaşıktı falan zaten eşim oturuyo sonra bugün dizisde yok o kalkmaz artık yarın sabah görüşürüz ondan sonra inşllah listede oluruz sevdim burayı, akşam çorba+ salata yiycem eşim ne yiycek bilmiyorum şimdilik bakalım beefendi tel etti demin akşama ıslak kek yaparmısın dedi çokta severim nasıl dayancam bilmiyoyum alırım ucundan azcık artık napalım neyse ben kek yapmaya gidiyorum:79::79:

bu arada yaşım 22 senacık

sabah
2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli tost
1 yumurtadan omlet
1 domates

ara
1 portakal

öğlen
1 tane fırında patates
Haşlanmış patlıcan ve biber (yoğurtla)

ara
3 parça çikolata

akşam
1 kase çorba
1 su bardağından biraz az yoğurt
Lahana salatası

ara
1 portakal ve 1 elmadan meyve salatası (saat 20 gibi yicem)

spor:
Yok. Sadece 25 x 6 ip atladım.

1 lt su içebildim ancak, hala su içerken zorlanıyorum. Oysa kilo vermede suyun çok büyük önemi var hepimizin bildiği gibi

2 bardak da bitki çayı içtim.

ben burda olduqum sürece menü disiplini tavann yaparrrr

:
allah alllaaaahhh heyt bee göz açtırma bize
ilk defa duydum bunu?? bu diyet işlerine bulaştım bulaşalı neredeyse 1 senedri filan kepek ekmek yiyorum ben. geçen test taptırdığımda da ilk defa kansızlığım vardı?? ondan mı oldu acaba.

ayy tut kendini ya, ya da minicik bir dilim kes ye. tırtıklama ama o zaman ne kadar yediğinden emin olamayıp daha da suçlu hissediyor insan. kolay gelsin sana:)

Slm kızlar bende yenı dogum yaptım 6 aylık oglum var suan emzırıyorum ama kıloda vermek ıstıyorum suan 78 kıloyum

SLM KIZLAR MENUM§§§§§
SABAH limonlu sicak su
kavalti oglen bir oldu
1kk beyaz peynir
1salatalik
1 domates
4 tane zeytin
1 dilim tb ekmegi
yarim kase yogurt
ara bir isirik tiramisu
aksam 1 form cay
biraz pilav biraz tavuk
bir tabak zeytin yagli yesil fasulye
yatana kadar 3 l su
1 form cay
1 elma
:::::::::::::::senacim pilav icin kizacagini biliyom ama yedim giti:::::::::::::::::

sabah:

1dilim ekmek, 1 kk kaşar peyniri, 1tk pekmez(kansızlıktan dolayı bunu her gün yiyeceğim artık)

ara kayısılı activia yoğurt

öğlen 1k-bar, 1 nescafe,

akşam: 4 y.kaşık ciğer sote, 4 y.kaşık esmer bulgur pilavı, 1dlm ekmek, bol salata

akşam karnımı eyice doyurmuşum demi

öğlen hastanede olup da yemek yemeyince böyle oldu valla. o aralardaki yiyecekleri atmıştım çantama neyseki. aslında gene iyi durdum 4 kaşıkta çünkü esmer bulgur tahmin ettiğimden güzel çıktı. öyle her sağlıklı besin daha tatsız olur ilkesine uymuyor bu bulgur. tavsiye ederim.

birazdan 25dk yürürüm. spordan sonra canım çok meyve istiyor. bir elma yerim.

bu arada akşam menüm sebze yemeği yaptım(biber,patates üzerine domates dizdim fırınladım üzerinede salçalı sos gezdirdim)5 kaşık yedim
6 kaşık salçalı makarna yedim ama sosunda yağ kullanmadım sadece sulandırdım
salata ve biraz yoğurt yedim budur yani

79 kiloyum ve son 10 kiloyu son 1 yılda aldım 55 olmam lazım ve temmuz başına kadar vaktim var umarım bu grupla kilo verebilirim
hoşgeldin cnm

canım sonuçta unlu gıda yemeyin şunları ben perşembe günleri kursa gidiyorum 8-4 arası aralarda yemek için light kraker aldım kutunun içinde 7-8 paket var her pakettede 5 bisküi tadı çok güzel ve karbonu 7 böyle olduqu halde sadece kursumun olduqu günler yemeye çalışıyorum en güzeli hiç yememek yada çok canınız bisküi yemek istediğinde ne biliyim bitki çayı içerken falan tüketebilirsiniz bence 2 haftada 1 falan yenmeli çünkü arada tatlı kaçamaklarımızda oluyor hepsini haftada 1 yersek kilo veremeyiz
senacık :26:
hayatım listen birşeyin dışında çok güzel eqer diyet yapıyorsak 3 deqil 1 tane çikolata yicez bende mesela bu akşam kek yaptım yememek niyetindeydim ama çok koktu küçük yuvarlak kalıplarda yapmıştım 1 tane yedim ama nefsime kapılsaydım yeminle bütün kekleri yerdim 3ü 1e indirmediğimiz taktirde işimiz zor arkadaşlar

Senanın menüsü

kahvaltı
1 bardak su
1 tane kıymalı gül böreqi(bitti çok şükür)
beyaz peynir
yeşilçay

ara
3 kuru kayısı

öqlen
ıspanaklı yumurtalı mıhlama

ara
yok

akşam
tarhana çorbası
salata

ara
1 top kek

2litre su
5i1yerde çay+form çayı
3km yürüyüş..

canım sonuçta unlu gıda yemeyin şunları ben perşembe günleri kursa gidiyorum 8-4 arası aralarda yemek için light kraker aldım kutunun içinde 7-8 paket var her pakettede 5 bisküi tadı çok güzel ve karbonu 7 böyle olduqu halde sadece kursumun olduqu günler yemeye çalışıyorum en güzeli hiç yememek yada çok canınız bisküi yemek istediğinde ne biliyim bitki çayı içerken falan tüketebilirsiniz bence 2 haftada 1 falan yenmeli çünkü arada tatlı kaçamaklarımızda oluyor hepsini haftada 1 yersek kilo veremeyiz

haklısın canım yaa sonuçta o da ekmek gibi unlu gıda.yemeyeyim en iyisi ama benim midem okadar büyümüşki sürekli çok açım ve kraker tarzı şeyler atıştırmak istiyo canım.mideyi küçültünceye kadar çok zorlancam belli.bi de ben bugünlerde hep evdeyim o yüzden galiba ama yarın esaslı bi yürüyüş yapcam yoksa olduğum yerde sayıyorum

ben seni bu konuda görevlendireyim cnm bundan sonra bu işlere sen bak

tamam eğer ciddiysen neden olmasın

makarna hiiiçç olmamış bide 5 kaşık yamiş yaa yuhhh ayy pardon 6ymış ama ne uyussun haa çu fırındakinden canım çektiii [/QUOTE]

yaa neden makarna olmamış makarna şişmanlatmıyoki şişmanlatan üstüne yaptığımız sosta bende artık soslarıma yağ koymuyorum yani niye kızdın

bu arada senacık dememin sebebi senden cevap alamadım ablamı diyim isminlemi hitap ediyim diye sormuştum sen cevap verene kadar sen senacıksın

Hala dünkü kaçamakların vicdan azabını taşıyorum...Bugün sabah değil resmen öğlen kalktım o yüzden sabah-öğle birbirine karıştı

SABAH-ÖĞLE(13:00 gibi)
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

ARA
5 tane altınbaşak bisküvi

AKŞAM
1 tane çok az yağda yumurta
5 tane altınbaşak bisküvi

GECE
1 bardak süt

Bu sırada bu hafta 2-3 kilo kesin vermem lazım çünkü haftaya mülakatım var kızlar noolur dua edin bana

maşallahhhh kısllarrrr süpersiniz yaaa daim olsun verdiginiz kilolar hep eksilsin inşşşşşş
nilimmmmmm canımmm ben kilomu demeye gelemedim sonrada bilidrememiştimmm elendim galibaa neyse sizinle olmak çok güzeldi ama ben baya gelemedimmmm hakettimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…