hmm demek cevap alamadın :78: yazdıqını okumadım demiyoda cevap alamadım diyoohayatım bolbol su içersen mide hacmin küçülür karnın tok olduqu halde canın bişeyler isterse bitki çayı iç iştahın kapanır ama özellikle suyu sakın ihmal etme yemeklerden önce mutlaka 2 bardak su iç çok daha az yemene neden olur
ben seni bu konuda görevlendireyim cnm bundan sonra bu işlere sen bak
tamam eğer ciddiysen neden olmasın
tabikide ciddiyim yeni gelen arkadaşlar bu konuda acemiler ve çoqu ilqlenen olmadıqı için qeri qidiyorlar bundan böyle çizelge sorumlusu sensin
makarna hiiiçç olmamış bide 5 kaşık yamiş yaayuhhh ayy pardon 6ymış ama ne uyussun haa çu fırındakinden canım çektiii
yaa neden makarna olmamışmakarna şişmanlatmıyoki şişmanlatan üstüne yaptığımız sosta bende artık soslarıma yağ koymuyorum yani niye kızdın
sen makarnanın kaç karbon olduqunu biliyomusunhaftada 1 defa 2 kaşık (pilav/makarna/dolma) bu ürünlerden sadece birini yemeliyiz iyi yaa biri pilav ekmek yer diqeri makarna masum zanneder öbürü galeta yemek ister diqeride karkerden vazgeçemez ama hepsine sorarsan diyetteyiz derlerr
bu arada senacık dememin sebebi senden cevap alamadım ablamı diyim isminlemi hitap ediyim diye sormuştum sen cevap verene kadar sen senacıksın
üzgünüm canımHala dünkü kaçamakların vicdan azabını taşıyorum...Bugün sabah değil resmen öğlen kalktım o yüzden sabah-öğle birbirine karıştı
SABAH-ÖĞLE(13:00 gibi)
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
ARA
5 tane altınbaşak bisküvi
AKŞAM
1 tane çok az yağda yumurta
5 tane altınbaşak bisküvi
GECE
1 bardak süt
Bu sırada bu hafta 2-3 kilo kesin vermem lazım çünkü haftaya mülakatım var kızlar noolur dua edin bana
canım onlarda karbonhidrat olduğu için çok fazla tüketmesen senin için daha kolay olurarkadişler ben aralarda şu eti form diyet bisküvilerinden yiyorum ama bi paket bitiriyorumdur ayrıca bazı yemeklerde ekmek olarak da ondan yiyorum yani bazı günler iki paket yiyorumdur.acaba diyorum onun da fazlası zararlı çok mu yiyorum sizce
canım sıcak su işe yarıyor mu sen düzenli içiyormusunSLM KIZLAR MENUM§§§§§
SABAH limonlu sicak su
kavalti oglen bir oldu
1kk beyaz peynir
1salatalik
1 domates
4 tane zeytin
1 dilim tb ekmegi
yarim kase yogurt
ara bir isirik tiramisu
aksam 1 form cay
biraz pilav biraz tavuk
bir tabak zeytin yagli yesil fasulye
yatana kadar 3 l su
1 form cay
1 elma
:::::::::::::::senacim pilav icin kizacagini biliyom ama yedim giti:::::::::::::::::
Günaydın çıtırlarımm
sabah sabah günlük fırçamı attıktan sonra hatırınızı sorayım kızlar nasılsınız iyimisiniz yediqiniz fırça nasıldı iyimiydii
günaydın arkadaşlar.Bugün de hepimize kilo verme de kolay gelsin
senacım ben fena çuvalladım bu hafta kilo almazsam iyidir dün yediklerimi yazsam atarsınız benı burdanaksam esımle alısverıs merkezıne gıttık (hep onun yüzünden zaten) o yeyınce bende yedım bırde yetemdı eve gelıncede devam ettım ama oyle bı agırlık çöktü ki sonra saat 8 bucukta yattım uyudum felaket bır gundu canım herseyı yemek ıstedı her zamankı gıbı
dün k menü mü yazayım belki senaya malzeme çıkar
kahvaltı her zaman ki gibi sandviç (denge ekmek örgü peynir domates maydanoz) 1 bardak şekersiz çay
arada 1 kuru incir 1 kuru kayısı
öğlen 1 poça kuru biber salatası sarımsaklı yoğurtla yapılmış
1 tane kuru patlıcan dolması
arada yine incir ve kayısı
akşam
1 kase domates çorbası
yoğurtlu patlıcan közleme
3 yk pilav
yatmadan 1 portakal
yarım ayva
2 litreye yakın su
1 yeşil çay
canım onlarda karbonhidrat olduğu için çok fazla tüketmesen senin için daha kolay olur
bende ara öğünlerimi unuttuğum için masama kuru incir ve kayısı koydum aralarda 1er tane atıyorum ağzıma sende öyle yapabilirsin istersen
canım sıcak su işe yarıyor mu sen düzenli içiyormusun
bi ablam ödem attığını söylemişti acaba herkesde aynı etkiyi yaratır mı
bana fırça denk gelmemiş
ben sana yazayım poaca ve pilav fazla birde meyveler yani senaya göre bana göre dün ben bu kadar yeseydim sevinirdim
gunaydin canim bende yaklasik 1.5 aydir kulaniyom sabah lari sicak sonrasida oda sicakligi ozelikler kolarimda ve bacaklarimda incelme oldo fakat kilo verdimama onun etkisimi degilmi bilmiyom
ay poçanın farkındayım fazla olduğunun
dün öğlen yemeğine kayınvalideye gittim
ısrar kıyamet yedirdi
diyorum anne diyet yapıyorum aman kilolu değilsin boşver diyo
ne kadar zayıf görüyosa beni
canım ara öğünlerde meyve yemesem ne yiyebilirim
benim şeker sorunum var
bazı arkadaşlara bakıyorum arada sadece bitki çayı içmişler mesela ben onları yaparsam bi sonra ki öğüne kadar şekerim çıkıyor ve daha çok yiyorum :26:
leblebi felan yesen veya ayran yada yoğurt
ay cuma günü gelyioo...ben bu hafta çok aşırıya kaçtım çok korkuyorum...ceza alıcam kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?