70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm demek cevap alamadın :78: yazdıqını okumadım demiyoda cevap alamadım diyoo yaşını öqreneyim demiştim

üzgünüm canım bisküi yiyerek ancak kilo alırsın

Günaydın çıtırlarımm
sabah sabah günlük fırçamı attıktan sonra hatırınızı sorayım kızlar nasılsınız iyimisiniz yediqiniz fırça nasıldı iyimiydii

kızlar çok hastayım..ve spora gidemiyorum...devamlı da bi yatış halindeyim...hayatımdan ekmeği çıkardım 3 gündür... malesef o kadar düzensiz yiyorum ki yazabilecveğim bir liste bile çıkmıyor...Sena abla bana kızacak şimdi...haklı da...
ay birde unutuyorum ama bugnden itibaren yok öyle...defter aldım küçük yazıcam oraya...iyi kilo vermeler kızlar...yeni bir güne hepimiz çok anlanmlı ve büyük hedef sahibi insanlar olarak kalkıyoruz bunun verdiği enerji mükemmel :82:

senacım ben fena çuvalladım bu hafta kilo almazsam iyidir dün yediklerimi yazsam atarsınız benı burdan aksam esımle alısverıs merkezıne gıttık (hep onun yüzünden zaten) o yeyınce bende yedım bırde yetemdı eve gelıncede devam ettım ama oyle bı agırlık çöktü ki sonra saat 8 bucukta yattım uyudum felaket bır gundu canım herseyı yemek ıstedı her zamankı gıbı

beni de listeye eklermisiniz ,şua ralar çok yoğunumsık sık giremiyorum siteye ,girsemde sadece okuyorum cevap yazmaya fırsatım olmuyor,ben de şu an 67.3 kg dayım1 hafta sonra mı kilomuzu yazacağız? bu topik beni cesaretlendiriyor haydi kızlar yaza kadar hazır oallım benim 7-8 kg kaybetmem gerekiyor,76,4 ile başlamıştım diyetisyene gidiyordum,geçen hafta bıraktım,evdeki listelerimle devam ediyorum,buraya yazdıklarınız benim listelerle çok örtüşüyor,bi de yürüyüş vardı benim listemde,bu hafta aksattım ,çünkü taşınıyoruz ,yapmaya fırsatım olmuyor,çalışıyorumda işten de çıkınca ancak paket yapma ,temizlik derken yürüyüş hak getireya ama o kadar yoruluyorum yürüyüşün yerini tutmuyor bilesiniz :84:

canım onlarda karbonhidrat olduğu için çok fazla tüketmesen senin için daha kolay olur
bende ara öğünlerimi unuttuğum için masama kuru incir ve kayısı koydum aralarda 1er tane atıyorum ağzıma sende öyle yapabilirsin istersen
canım sıcak su işe yarıyor mu sen düzenli içiyormusun
bi ablam ödem attığını söylemişti acaba herkesde aynı etkiyi yaratır mı
Günaydın çıtırlarımm
sabah sabah günlük fırçamı attıktan sonra hatırınızı sorayım kızlar nasılsınız iyimisiniz yediqiniz fırça nasıldı iyimiydii

bana fırça denk gelmemiş

dün k menü mü yazayım belki senaya malzeme çıkar

kahvaltı her zaman ki gibi sandviç (denge ekmek örgü peynir domates maydanoz) 1 bardak şekersiz çay

arada 1 kuru incir 1 kuru kayısı
öğlen 1 poça kuru biber salatası sarımsaklı yoğurtla yapılmış
1 tane kuru patlıcan dolması

arada yine incir ve kayısı
akşam
1 kase domates çorbası
yoğurtlu patlıcan közleme
3 yk pilav
yatmadan 1 portakal
yarım ayva
2 litreye yakın su
1 yeşil çay

o eşler yok mu o eşler
kilolar onların umrunda olmadığı için her şeyi yiyolar
benim ki de öyle yanımda işthalı iştahlı yiyince dayanamıyorum bazen

ben sana yazayım poaca ve pilav fazla birde meyveler yani senaya göre bana göre dün ben bu kadar yeseydim sevinirdim

gunaydin canim bende yaklasik 1.5 aydir kulaniyom sabah lari sicak sonrasida oda sicakligi ozelikler kolarimda ve bacaklarimda incelme oldo fakat kilo verdimama onun etkisimi degilmi bilmiyom

ben sana yazayım poaca ve pilav fazla birde meyveler yani senaya göre bana göre dün ben bu kadar yeseydim sevinirdim

ay poçanın farkındayım fazla olduğunun
dün öğlen yemeğine kayınvalideye gittim
ısrar kıyamet yedirdi
diyorum anne diyet yapıyorum aman kilolu değilsin boşver diyo
ne kadar zayıf görüyosa beni
canım ara öğünlerde meyve yemesem ne yiyebilirim
benim şeker sorunum var
bazı arkadaşlara bakıyorum arada sadece bitki çayı içmişler mesela ben onları yaparsam bi sonra ki öğüne kadar şekerim çıkıyor ve daha çok yiyorum :26:

leblebi felan yesen veya ayran yada yoğurt

leblebi felan yesen veya ayran yada yoğurt

leblebi olabilir iyi dedin onu
o tok da tutar
ayran yoğurt iş yerinde yiyemeyebilirim
bana masada olacak yediğim şey
işim hep masa başında olduğundan gözümün önünde olması daha iyi olur
gidip leblebi alayım öğle tatilinde

günaydın bayanlar.

ne yemek yapacağınızı bir gün önceden planlayın bence. mesela dondurulmuş bir gıdayı yarın için çözdürün buzdolabında, fasulye ıslayın vs ve yarın kesinlikle planladığınız yemekler dışında bi'şey yememeye çalışın. ertesi günün menüsü aklınızda olsun. sadece meyvelerin çeşidi değişebilsin. planladığınız dışında yemeyin. bir nevi geceden niyetlenin. o zaman daha güçlü oluyor insan. ve o gün akşama kadar planınıza sadık kaldıysanız akşam bozmamak için motivasyonunuz daha güçlü oluyor. akşama kadar uydum demek daha güçlü hissettiriyor. yine de bazen dayanmak zor olabilir ama nispeten iyi. eğer planlanmamışsa, mesela öğlen komşunu getirdiği bir gün tabağını "aman nasolsa akşam salatayla geçiştiririm şimdi yiyeyim" diyerek yemek, ve akşam da iradesiz olmak işten bile değil..

ne planladıysanız onu pişirin, belirlediğiniz ölçülerde yiyin, en önemlisi bunu bir nevi diyet orucu gibi düşünün. söz verin kendinize yani. dediğim gibi elbette arada her şeye rağmen esneyecektir zaman zaman ama büyük ölçüde faydasını görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…