70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bende ilk başladıqımda defter tuttum ne yediysem k.dqerleriyle birlikte yzdım inanılmaz motive edici bir yöntem iyi düşünmüşsün bence herkesin tuttuqu bir defter olmalı..

ayda yılda bir böyle tam gün kaçamaklarına karşı deqilim ama bu kadar ölçüsüz olacaka 2-3 ayda 1 olmalı ben hemen etkileniyorum hafta sonu akşamüstü yediqin börekle kısır yüzünden hala eski formuma dönemedim insanın 1 haftasını alıyor eskisi kadar kilo vermesi..

günaydın arkadaşlar.Bugün de hepimize kilo verme de kolay gelsin
teşekkürler cnm..
yaa öylemii tühh üzüldüm şimdii mahrum bırakmışım seni meşhur fırçamdann
meyvalar çok fazla olmuş cnm öqlen öqününde ya poça yada dolma yiceksen(1 tanesini) sabah ekmek yemiceksin ve artı akşamda tutup pilav yemiceksin..

şekerin çıkmaz canım iner kuru kayısı yersen ogün tekrar meyva yememelisin akşam canım tatlı yada meyva istediqinde 1 bardak sütün içine çubuk tarçın atıp içersen yarım saate kadar tatlı isteqin geçer..

Kesinlikle katılıyorum hatta evde olan bayanlar yemeklerini kahvaltıdan hemen sonra yapsınlar acıktıkları zaman yemekleri hazır olsun mutlaka menünüzde çorba+sebze yada et yemeqi olsun yanına ayran yada salata ekler fazlasıyla doyarsınız pilav makarna dolma gibi yasaklı ürünlere karşı koyamayan arkadaşlar bunları çok fazla piirmesin yada pişirmeden önce karnını öbür yemeklerle doyursun ben öyle yapıyorum çokta faydasını gördüm..

tatlı isteğim olmuyo zaten şu aralarda allahtan
leblebi alcam onu yerim aralarda
akşamda meyvemi yer sütümü içer yatarım
diyetisyenin verdiğine uymaya çalışırım aslında biraz tamamını yiyemiyorum verdiklerinin gerçi ama
bana 4 porsiyon meyve vermişti mesela gün içinde ona bakarak yiyorum birazda öğünlerimi
7 dilim ekmek var mesela gün içinde yiyebileceğim ama hepsini yemiyorum tabi ki ben
3yk pilav yada makarna 1 dilim ekmek yerine geçiyo yada 1 kase çorba 1 dilim ekmek demek

aynen öyle. mesela artık bizi sıkıntıya düşüren günlük soruyu şu şekilde yapalım:)

"yarın ne pişirsem?"

benim planım hazır mesela öğlen 2köfte, çorba, salata, dünden kalan pilavdan 2 kaşık

akşam da ıspanak yapacağım

bende bi ıspanak alayım pişireyim bari diyet yaparkende yemek derdı oluyor ya calsıtıgım ıcın yemek problem oluyodu ne buluyosak yıyoduk hazır seyler vs sımdıde hergun sebze bulması zor oluyo yav

şimdi benım 2-3 ay böyle kacamak yapmamam lazım yanı cok zor yaa her dısarı cıktıgımızda yıyodum ben boyle su mıdem bı kuculse yıyemem heralde bu kadar ıstesemde cıps felan cok ıstıyorum kuruyemıs off kendıme gelmem lazım yardım doymuyorum dıyet yapamıyorumm

arzuuuuu canın abur cubur çektikçe yeşil çay iç tarçınlı
ve kuru dut,ceviz,kuru üzüm,leblebi falan at ağzına bastır açlığını olmas ööle cips mips zaten zararlı şeler emziriyoz biz cızzzzzzz

evet trendy yardımcı olursan sevinirim.

ben geldim kızlar baya hakkımda korkunç yorumlar yapılmış ayyy korktum neyse bundan sonra daha dikkatli olurum ve meyveleri gün içine yayarak daha az yerim ara olarak çok işe yarıyor çabuk ve çok acıkmıyoruz böylece neyse bugün geç kalktım çok manyak rüya gördüm ayy valla hala üzerimden atamadım neyse kahvaltım klasikti işte

sabah kalkınca 1bardak su
kahvaltıdan 15dakika önce 1 yemek kaşığı dereotu
3 zeytin 2dilim ekmek
1kase yoğurt
domates
peynir kk
2bardak çay

ara elma yedim

şimdide rezene çayı içiyorum ıyy dayanamıyorum ama faydasını düşününce hiçte fena gelmiyo

neyse birde yine sizle birşey paylaşmak istiyroum işinize yararsa;

Kilo vermek isteyenler, bir çok bitki yada yağ yakıcı, zayıflatma etkisi olan besinleri deniyor. İbrahim Saraçoğlu’da dereotunu öneriyor.
???Açlığı bastıran ve tok tutan özelliklere sahip olan dereotu, diyetinizin ayrılmaz parçası olmalı.

Dereotu zayıflama konusunda etkili mi?
İbrahim Saraçoğlu, dereotunun zayıflamaya etkisinin olduğundan bahsediyor. Kulllanımı da oldukça basit. Tek yapmanız gereken yemekten önce 1 yemek kaşığı dereotu tüketmek.

Sofraya oturmadan 15 dakika kadar önce, bir yemek kaşığı dereotu yemek, sofradan daha erken kalkmanızı sağlar. 10 dakika sonra tokluk hissiniz artacaktır. Dereotu sayesinde daha az yemek yersiniz.

İbrahim Saraçoğlu diyet yapanlara özellikle tavsiye ediyor.

Dereotu, açlık duygunuza fren yaptırır. Hatta isterseniz dereotunu yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş oratadan kalktığına şahit olursunuz.

Dereotu kürü ile iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk hissiniz daha erken gelecektir.
buarada senacım ben yaşımı yazdım sen görmemişsin 22 yaşındayım ee ne diyim sana

bende bi ıspanak alayım pişireyim bari diyet yaparkende yemek derdı oluyor ya calsıtıgım ıcın yemek problem oluyodu ne buluyosak yıyoduk hazır seyler vs sımdıde hergun sebze bulması zor oluyo yav

hayır zor değil aslında. sebze yemeği yazıyor diye, taze fasülye, zeytinyağlı pırasa yapmak zorunda değilsin. karnıbahar haşla, sarımsaklı yoğurt pul biberle ye. ya da parçala biraz salatana doldur. brokoli aynı şekilde. dolapta bulduğun sebzeleri dilimle at fırına biraz sosla. patlıcan közle salata yap, yoğurtla ye, en olmadı tost makinesinde 4 tane biber közle yoğurtla ye. bu pratik şeyleri yapabilirsin sıkıştıkça. ne bulursan haşla yoğurtla işte
benim evin yan tarafında künefeci var ordan her geçişimde gözümü kapatarak geçiyorum bi de vitrine dizmişler tatlıları bana inat sanki..off ağlicam şimdi

bugün biraz zorlanıyor galiba herkes, allahtan evden çıkmıyorum:) bir tatlı kaşığı pekmez ye. öyle bir keser ki tatlı filan çekmez canın. gerçi aşırı düşkünsen bilemem bi kavanozu yeme de sonra benim yüzümden:)

aslında hiç düşkün değilim tatlıya ama diyete başladım ya şimdide vücudum bana inat istiyo yaa.ama pekmez güzel fikir pekmez yok ama bi parmak bal çalayım ağzıma teşekkürlerr

en zararlıları canın çekmiş
ben patlamış mısır cips yemeyeyim diye kaç zamandır sinemaya gitmiyorum valla
salonda ki o koku beni çok etkiliyo yiyorum mutlaka :18::18:

hanımlar öğle yemeklerinizi saat kç gibilerde yiyorsunuz ? ben genelde 3te yiyorum çok mu geç ki ??

bızım öğle aramız12:30-13:30 1 den önce yemiş oluyorum gec kalkıyosan ve gec yatıyosan olabılır ama normal düzende gec bir saat bence

en zararlıları canın çekmiş
ben patlamış mısır cips yemeyeyim diye kaç zamandır sinemaya gitmiyorum valla
salonda ki o koku beni çok etkiliyo yiyorum mutlaka :18::18:

canım benım sınemaya gıtmeme gerek yok cipse benim vücudum bağımlı resmen küçüklükten berı yerım hamılelıkte azalttım ama hıc vazgecmedım ama patmaıs mısırı aramam özellıkle yani

slm gelecegin citir bayanlari ya ben artik sayfaya girmeye korkuyorum bazi arkadaslarin menuleri hemen hemen hergun kacamakla dolu biraz durun ya boyle kilo vermek yerine aliriz ya tabi arda bir olmali kacamaklar ama hergun olmazki kendinize gelin arkadaslar boyle yaparsak gelecegin citir bayanlari unvani yerine sisko unvaniyla kaliriz hadi biraz gayret edelim az kacamakla daha cok kilo verelim bize sisko diyenlere bir ders verelim

günaydınlar hatunlarrr.nasılız bakalım.benim canım sıkkın bu gün evde oturuyorumya sıkıntıdan patladım.bi de bilgisayara yine virüs girdi dün.hiç giremedim.gece halledildi Allahtan.
79 kiloyum ve son 10 kiloyu son 1 yılda aldım 55 olmam lazım ve temmuz başına kadar vaktim var umarım bu grupla kilo verebilirim
hoşgeldin...
canım onların da aşırısı zarar.sadece diğer ürünlerden %25 daha az yağ içeriyor bence fazla yeme
Slm kızlar bende yenı dogum yaptım 6 aylık oglum var suan emzırıyorum ama kıloda vermek ıstıyorum suan 78 kıloyum
hoşgeldinn..
hoşgeldinn..
çok doğru katılıyorum.ben ööleyim mesela diğer öğünde telafi edrim diyorum ama hiç de ööle olmuyo yani

nidah sevgili rakibm nasılsın?nasıl gidiyor bu hafta.

niğdelim sen nasılsın tatlım?bak yalnız bırakmıcam seni haaa.sakın sen de kendini bırakma öpüyorumm:90:

unonun fırınlanmış ekmekleri var kıtır kıtır cips gibi tatları baharatlı acılıları var
o da zararlı ama cips yemenden daha iyidir
baktın markette cips reyonuna doğru gidiyosun benim dediklerimden al nefsini köreltir biraz
ama hiç yemesen daha iyi tabi ki

aslında hiç düşkün değilim tatlıya ama diyete başladım ya şimdide vücudum bana inat istiyo yaa.ama pekmez güzel fikir pekmez yok ama bi parmak bal çalayım ağzıma teşekkürlerr

eğer düşkün değilsen ve canın çekiyorsa iki muhtemel sebebi var, haddinden fazla az yiyorsun ya da yasak olduğu için ilgin arttı. ikinci kısım halledilir. ufak porsiyonlarda ara olarak tüketebilirsin ama az yiyorsan beynin seni öyle bir punduna getirir ki o glikozu bi şekilde alır :) bal kaşıklanabiliyor biraz tehlikeli ama pekmez boğazı öyle bir yakıyor ki devam etmek güç. üstelik de pekmez çok faydalıyken piyasadaki çoğu bal genelde safi şekerden oluşuyor.

bu tarz durumlarda;

tatlandırıcılı nescafe,
k-bar,
2 parça bitter ve türk kahvesi,
tarçın ve 2 tk şekerle pişirilmiş elma,
meyveli yoğurt,
küçük bir tabak meyve salatası üzerine 2 ceviz ve bir kaşık pekmez/bal vs dökerek salata yapmak

vs gibi şeyler tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…