al benden de o kadar:18:
kızlar çok hastayım..ve spora gidemiyorum...devamlı da bi yatış halindeyim...hayatımdan ekmeği çıkardım 3 gündür... malesef o kadar düzensiz yiyorum ki yazabilecveğim bir liste bile çıkmıyor...Sena abla bana kızacak şimdi...haklı da...
ay birde unutuyorum ama bugnden itibaren yok öyle...defter aldım küçük yazıcam oraya...iyi kilo vermeler kızlar...yeni bir güne hepimiz çok anlanmlı ve büyük hedef sahibi insanlar olarak kalkıyoruz bunun verdiği enerji mükemmel :82:
senacım ben fena çuvalladım bu hafta kilo almazsam iyidir dün yediklerimi yazsam atarsınız benı burdanaksam esımle alısverıs merkezıne gıttık (hep onun yüzünden zaten) o yeyınce bende yedım bırde yetemdı eve gelıncede devam ettım ama oyle bı agırlık çöktü ki sonra saat 8 bucukta yattım uyudum felaket bır gundu canım herseyı yemek ıstedı her zamankı gıbı
beni de listeye eklermisiniz ,şua ralar çok yoğunumsık sık giremiyorum siteye ,girsemde sadece okuyorum cevap yazmaya fırsatım olmuyor,ben de şu an 67.3 kg dayım1 hafta sonra mı kilomuzu yazacağız? bu topik beni cesaretlendiriyor haydi kızlar yaza kadar hazır oallım benim 7-8 kg kaybetmem gerekiyor,76,4 ile başlamıştım diyetisyene gidiyordum,geçen hafta bıraktım,evdeki listelerimle devam ediyorum,buraya yazdıklarınız benim listelerle çok örtüşüyor,bi de yürüyüş vardı benim listemde,bu hafta aksattım ,çünkü taşınıyoruz ,yapmaya fırsatım olmuyor,çalışıyorumda işten de çıkınca ancak paket yapma ,temizlik derken yürüyüş hak getireya ama o kadar yoruluyorum yürüyüşün yerini tutmuyor bilesiniz :84:
teşekkürler cnm..günaydın arkadaşlar.Bugün de hepimize kilo verme de kolay gelsin
yaa öylemiicanım onlarda karbonhidrat olduğu için çok fazla tüketmesen senin için daha kolay olur
bende ara öğünlerimi unuttuğum için masama kuru incir ve kayısı koydum aralarda 1er tane atıyorum ağzıma sende öyle yapabilirsin istersen
canım sıcak su işe yarıyor mu sen düzenli içiyormusun
bi ablam ödem attığını söylemişti acaba herkesde aynı etkiyi yaratır mı
bana fırça denk gelmemiş
meyvalar çok fazla olmuş cnm öqlen öqününde ya poça yada dolma yiceksen(1 tanesini) sabah ekmek yemiceksin ve artı akşamda tutup pilav yemiceksin..dün k menü mü yazayım belki senaya malzeme çıkar
kahvaltı her zaman ki gibi sandviç (denge ekmek örgü peynir domates maydanoz) 1 bardak şekersiz çay
arada 1 kuru incir 1 kuru kayısı
öğlen 1 poça kuru biber salatası sarımsaklı yoğurtla yapılmış
1 tane kuru patlıcan dolması
arada yine incir ve kayısı
akşam
1 kase domates çorbası
yoğurtlu patlıcan közleme
3 yk pilav
yatmadan 1 portakal
yarım ayva
2 litreye yakın su
1 yeşil çay
ay poçanın farkındayım fazla olduğunun
dün öğlen yemeğine kayınvalideye gittim
ısrar kıyamet yedirdi
diyorum anne diyet yapıyorum aman kilolu değilsin boşver diyo
ne kadar zayıf görüyosa beni
canım ara öğünlerde meyve yemesem ne yiyebilirim
benim şeker sorunum var
bazı arkadaşlara bakıyorum arada sadece bitki çayı içmişler mesela ben onları yaparsam bi sonra ki öğüne kadar şekerim çıkıyor ve daha çok yiyorum :26:
Kesinlikle katılıyorum hatta evde olan bayanlar yemeklerini kahvaltıdan hemen sonra yapsınlar acıktıkları zaman yemekleri hazır olsun mutlaka menünüzde çorba+sebze yada et yemeqi olsun yanına ayran yada salata ekler fazlasıyla doyarsınız pilav makarna dolma gibi yasaklı ürünlere karşı koyamayan arkadaşlar bunları çok fazla piirmesin yada pişirmeden önce karnını öbür yemeklerle doyursun ben öyle yapıyorum çokta faydasını gördüm..günaydın bayanlar.
ne yemek yapacağınızı bir gün önceden planlayın bence. mesela dondurulmuş bir gıdayı yarın için çözdürün buzdolabında, fasulye ıslayın vs ve yarın kesinlikle planladığınız yemekler dışında bi'şey yememeye çalışın. ertesi günün menüsü aklınızda olsun. sadece meyvelerin çeşidi değişebilsin. planladığınız dışında yemeyin. bir nevi geceden niyetlenin. o zaman daha güçlü oluyor insan. ve o gün akşama kadar planınıza sadık kaldıysanız akşam bozmamak için motivasyonunuz daha güçlü oluyor. akşama kadar uydum demek daha güçlü hissettiriyor. yine de bazen dayanmak zor olabilir ama nispeten iyi. eğer planlanmamışsa, mesela öğlen komşunu getirdiği bir gün tabağını "aman nasolsa akşam salatayla geçiştiririm şimdi yiyeyim" diyerek yemek, ve akşam da iradesiz olmak işten bile değil..
ne planladıysanız onu pişirin, belirlediğiniz ölçülerde yiyin, en önemlisi bunu bir nevi diyet orucu gibi düşünün. söz verin kendinize yani. dediğim gibi elbette arada her şeye rağmen esneyecektir zaman zaman ama büyük ölçüde faydasını görürsünüz.
şekerin çıkmaz canım iner kuru kayısı yersen ogün tekrar meyva yememelisin akşam canım tatlı yada meyva istediqinde 1 bardak sütün içine çubuk tarçın atıp içersen yarım saate kadar tatlı isteqin geçer..
Kesinlikle katılıyorum hatta evde olan bayanlar yemeklerini kahvaltıdan hemen sonra yapsınlar acıktıkları zaman yemekleri hazır olsun mutlaka menünüzde çorba+sebze yada et yemeqi olsun yanına ayran yada salata ekler fazlasıyla doyarsınız pilav makarna dolma gibi yasaklı ürünlere karşı koyamayan arkadaşlar bunları çok fazla piirmesin yada pişirmeden önce karnını öbür yemeklerle doyursun ben öyle yapıyorum çokta faydasını gördüm..
şimdi benım 2-3 ay böyle kacamak yapmamam lazım yanı cok zor yaa her dısarı cıktıgımızda yıyodum ben boyle su mıdem bı kuculse yıyemem heralde bu kadar ıstesemde cıps felan cok ıstıyorum kuruyemıs off kendıme gelmem lazımyardım doymuyorum dıyet yapamıyorumm
evet trendy yardımcı olursan sevinirim.
evet trendy yardımcı olursan sevinirim.
bende bi ıspanak alayım pişireyim bari diyet yaparkende yemek derdı oluyor ya calsıtıgım ıcın yemek problem oluyodu ne buluyosak yıyoduk hazır seyler vs sımdıde hergun sebze bulması zor oluyo yav
benim evin yan tarafında künefeci var ordan her geçişimde gözümü kapatarak geçiyorum bi de vitrine dizmişler tatlıları bana inat sanki..off ağlicam şimdi
hayır zor değil aslında. sebze yemeği yazıyor diye, taze fasülye, zeytinyağlı pırasa yapmak zorunda değilsin. karnıbahar haşla, sarımsaklı yoğurt pul biberle ye. ya da parçala biraz salatana doldur. brokoli aynı şekilde. dolapta bulduğun sebzeleri dilimle at fırına biraz sosla. patlıcan közle salata yap, yoğurtla ye, en olmadı tost makinesinde 4 tane biber közle yoğurtla ye. bu pratik şeyleri yapabilirsin sıkıştıkça. ne bulursan haşla yoğurtla işte
bugün biraz zorlanıyor galiba herkes, allahtan evden çıkmıyorum:) bir tatlı kaşığı pekmez ye. öyle bir keser ki tatlı filan çekmez canın. gerçi aşırı düşkünsen bilemem bi kavanozu yeme de sonra benim yüzümden:)
şimdi benım 2-3 ay böyle kacamak yapmamam lazım yanı cok zor yaa her dısarı cıktıgımızda yıyodum ben boyle su mıdem bı kuculse yıyemem heralde bu kadar ıstesemde cıps felan cok ıstıyorum kuruyemıs off kendıme gelmem lazımyardım doymuyorum dıyet yapamıyorumm
hanımlar öğle yemeklerinizi saat kç gibilerde yiyorsunuz ? ben genelde 3te yiyorum çok mu geç ki ??
en zararlıları canın çekmiş
ben patlamış mısır cips yemeyeyim diye kaç zamandır sinemaya gitmiyorum valla
salonda ki o koku beni çok etkiliyo yiyorum mutlaka :18::18:
hoşgeldin...79 kiloyum ve son 10 kiloyu son 1 yılda aldım 55 olmam lazım ve temmuz başına kadar vaktim var umarım bu grupla kilo verebilirim
canım onların da aşırısı zarar.sadece diğer ürünlerden %25 daha az yağ içeriyor bence fazla yemearkadişler ben aralarda şu eti form diyet bisküvilerinden yiyorum ama bi paket bitiriyorumdur ayrıca bazı yemeklerde ekmek olarak da ondan yiyorum yani bazı günler iki paket yiyorumdur.acaba diyorum onun da fazlası zararlı çok mu yiyorum sizce
hoşgeldinn..Slm kızlar bende yenı dogum yaptım 6 aylık oglum var suan emzırıyorum ama kıloda vermek ıstıyorum suan 78 kıloyum
hoşgeldinn..beni de listeye eklermisiniz ,şua ralar çok yoğunumsık sık giremiyorum siteye ,girsemde sadece okuyorum cevap yazmaya fırsatım olmuyor,ben de şu an 67.3 kg dayım1 hafta sonra mı kilomuzu yazacağız? bu topik beni cesaretlendiriyor haydi kızlar yaza kadar hazır oallım benim 7-8 kg kaybetmem gerekiyor,76,4 ile başlamıştım diyetisyene gidiyordum,geçen hafta bıraktım,evdeki listelerimle devam ediyorum,buraya yazdıklarınız benim listelerle çok örtüşüyor,bi de yürüyüş vardı benim listemde,bu hafta aksattım ,çünkü taşınıyoruz ,yapmaya fırsatım olmuyor,çalışıyorumda işten de çıkınca ancak paket yapma ,temizlik derken yürüyüş hak getireya ama o kadar yoruluyorum yürüyüşün yerini tutmuyor bilesiniz :84:
çok doğru katılıyorum.ben ööleyim mesela diğer öğünde telafi edrim diyorum ama hiç de ööle olmuyo yanigünaydın bayanlar.
ne yemek yapacağınızı bir gün önceden planlayın bence. mesela dondurulmuş bir gıdayı yarın için çözdürün buzdolabında, fasulye ıslayın vs ve yarın kesinlikle planladığınız yemekler dışında bi'şey yememeye çalışın. ertesi günün menüsü aklınızda olsun. sadece meyvelerin çeşidi değişebilsin. planladığınız dışında yemeyin. bir nevi geceden niyetlenin. o zaman daha güçlü oluyor insan. ve o gün akşama kadar planınıza sadık kaldıysanız akşam bozmamak için motivasyonunuz daha güçlü oluyor. akşama kadar uydum demek daha güçlü hissettiriyor. yine de bazen dayanmak zor olabilir ama nispeten iyi. eğer planlanmamışsa, mesela öğlen komşunu getirdiği bir gün tabağını "aman nasolsa akşam salatayla geçiştiririm şimdi yiyeyim" diyerek yemek, ve akşam da iradesiz olmak işten bile değil..
ne planladıysanız onu pişirin, belirlediğiniz ölçülerde yiyin, en önemlisi bunu bir nevi diyet orucu gibi düşünün. söz verin kendinize yani. dediğim gibi elbette arada her şeye rağmen esneyecektir zaman zaman ama büyük ölçüde faydasını görürsünüz.
arzuuuuu canın abur cubur çektikçe yeşil çay iç tarçınlı
ve kuru dut,ceviz,kuru üzüm,leblebi falan at ağzına bastır açlığını olmas ööle cips mips zaten zararlı şeler emziriyoz biz cızzzzzzz
bızım öğle aramız12:30-13:30 1 den önce yemiş oluyorum gec kalkıyosan ve gec yatıyosan olabılır ama normal düzende gec bir saat bence
canım benım sınemaya gıtmeme gerek yok cipse benim vücudum bağımlı resmen küçüklükten berı yerım hamılelıkte azalttım ama hıc vazgecmedım ama patmaıs mısırı aramam özellıkle yani
aslında hiç düşkün değilim tatlıya ama diyete başladım ya şimdide vücudum bana inat istiyo yaa.ama pekmez güzel fikir pekmez yok ama bi parmak bal çalayım ağzıma teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?