70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet gördüm onları ama hiç denemedim cipsin yerini tutmaz ama tahmın edebılıyorum tadını

güzel seçimler k-bar bende denedım güzel oluyo gercekten

bu da geldi bi kilo verir vermez başladı konuşmaya demezsiniz inşallah:) 106 kilodan 72ye düştüm bu taktiklerle 6-7 ayda.3 aydır çok fena koyverip 10 kilo aldım. bunun en büyük sebebi de o kilodan buralara düşünce kendini yeterince iyi hissedip aynı motivasyonla devam edememek. ama noldu montum patlamaya başladı bu sefer sonuna kadar gidip bitireceğim bu işi

canım benim ne güzel anlatmışsın ya benim burdan öğreneceğim çok şey var:)

güzel seçimler k-bar bende denedım güzel oluyo gercekten

hem de sağlıklı beslenme hissi insanı bi süre sonra mutlu etmeye başlıyor. bu psikolojinin diyete müthiş etkisi var. "dişimi sıkıp bu eziyete zayıflayana kadar katlanacağım" diyerek, diyeti işkence olarak görmek yerine, en sağlıklı ve en keyifli bir şekilde nasıl beslenirim diye düşünmek en doğrusu. inanın o birbirinden güzel yemekler konusunda yaratıcılığı olan biz hatunlar, bu yaratıcılığımızı sağlıklı beslenirken de kullanabiliriz.

Son düzenleme:
hanımlar öğle yemeklerinizi saat kç gibilerde yiyorsunuz ? ben genelde 3te yiyorum çok mu geç ki ??

canım olur mu hiç ööle şey herkesin görüşleri değerlidir.bak ne güzel kilo vermişsin hiç azımsanmayacak bi rakam bence.sen biraz daha taktik ver bize

canım olur mu hiç ööle şey herkesin görüşleri değerlidir.bak ne güzel kilo vermişsin hiç azımsanmayacak bi rakam bence.sen biraz daha taktik ver bize

yok insan biraz tedirgin oluyor, ukala gibi görünürüm diye ama bilgi vermeden de duramıyorum, siz kilolu olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyorsanız, ben kendimi bildim bileli şişman ve son bir kaç yıldır da obez olmanın ne demek olduğunu iyi biliyorum o yüzden hemen ne biliyorsam aktarmaya çalışıyorum

aklıma geldikçe yazarım taktikleri. ama buraya aktif olarak yazan herkes zaten az çok bu işin içinde ve pek çok bilgiye sahip. geriye sadece yapmak istemek kalıyor, ama gerçekten istemek. yoksa 2 günlük gazla, pazartesi - salı arası diyetlerle olmuyor maalesef.

her geçen gün, değişen bir bedenle uyanmak, emek vermek, karşılığını almak, bir mucize gibi. bunu hep beraber yaşayacağız

bezdolap süpersin hergün yavaş yavaş ve köklü değişimler...uğrunda emek harcanan saatler...gittikçe hedefe doğru ilerleyen yeni güne başlamanın heyecanı...

kızlarr herkeseee selammmmm gece biraz rahatsız oldugum için bugün geç kalktım bi tost yedim ve çay içtim. şimdi kocaman bi bardak suyumu doldurdum onu içicem bu yazıyı okuyanlar hadi bakalım alın sizde suyu elinizeee bu aradaaa bende istiyorum o cici cetvellerdenn bana yardımcı olurmusuznuzzz lütfennnn

hemen yardımcı olalım canım benim şimdi sen bana boyunu hedef kilonu şimdiki kilonu ve diyete başladığın kilonu yaz yapalım

ben bugün ki menümü yazıyorum...büyük ihtimalle akşam giremem çünkü...
sabah : 09:00
2 gevrek ve 3-4 kare beyaz peynir...
şekersiz çay...

ara: 3 tane hazır tavuk köftesi :18: (12:30)

öğlen: bir büyük kase aysberk salatası ve diyet kola (2:00)

ara : 1 portakal

akşam : aslında cezalıyım ama çok acıkırsam salatayı tam bitirememiştim onu yerim...

sürekli yattığım için (çok pis hasta olmuşum da ) spor ve hareket az olduğu için özellikle bugünlerde biraz sıkıyorum kendimi... ayy cuma günü ne olcek acaba ?
herkesi öptüm ...

Son düzenleme:

inşallah canım yaaa.ööle çok istiyorum ki bun u bilemezsin.

canım geçmiş olsun öncelikle.menüne gelince herşeyi sabah ve ara bitirmişsin öğle ara akşam açsın dayanabilir misin bilmiyorum.

hemen yardımcı olalım canım benim şimdi sen bana boyunu hedef kilonu şimdiki kilonu ve diyete başladığın kilonu yaz yapalım

hemen yazıyorum canım boyum 176cm hedef kilom 65 şimdiki kilom 71.5-72 diyet olayına daha dün başladım şöyle cicili bicili bi cetvel istiyorum şididen teşekkürlerrrr

herkesin bilgisine ihtiyacımız var canım
sonuçta ben bişeyi yanlış yapıyorsam uyarakcaksın tabi ki
birbirimize destek için burdayız

kola içmeseydin keşke
ben salatanın yanında ayran içiyorum genelde tok da tutuyor
gerçi ben kolayı çok aramam o yüzden sanırım içmesi de keyif vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…