hanımlar öğle yemeklerinizi saat kç gibilerde yiyorsunuz ? ben genelde 3te yiyorum çok mu geç ki ??
evet gördüm onları ama hiç denemedim cipsin yerini tutmaz ama tahmın edebılıyorum tadınıunonun fırınlanmış ekmekleri var kıtır kıtır cips gibi tatları baharatlı acılıları var
o da zararlı ama cips yemenden daha iyidir
baktın markette cips reyonuna doğru gidiyosun benim dediklerimden al nefsini köreltir biraz
ama hiç yemesen daha iyi tabi ki
eğer düşkün değilsen ve canın çekiyorsa iki muhtemel sebebi var, haddinden fazla az yiyorsun ya da yasak olduğu için ilgin arttı. ikinci kısım halledilir. ufak porsiyonlarda ara olarak tüketebilirsin ama az yiyorsan beynin seni öyle bir punduna getirir ki o glikozu bi şekilde alır :) bal kaşıklanabiliyor biraz tehlikeli ama pekmez boğazı öyle bir yakıyor ki devam etmek güç. üstelik de pekmez çok faydalıyken piyasadaki çoğu bal genelde safi şekerden oluşuyor.
bu tarz durumlarda;
tatlandırıcılı nescafe,
k-bar,
2 parça bitter ve türk kahvesi,
tarçın ve 2 tk şekerle pişirilmiş elma,
meyveli yoğurt,
küçük bir tabak meyve salatası üzerine 2 ceviz ve bir kaşık pekmez/bal vs dökerek salata yapmak
vs gibi şeyler tercih ediyorum.
eğer düşkün değilsen ve canın çekiyorsa iki muhtemel sebebi var, haddinden fazla az yiyorsun ya da yasak olduğu için ilgin arttı. ikinci kısım halledilir. ufak porsiyonlarda ara olarak tüketebilirsin ama az yiyorsan beynin seni öyle bir punduna getirir ki o glikozu bi şekilde alır :) bal kaşıklanabiliyor biraz tehlikeli ama pekmez boğazı öyle bir yakıyor ki devam etmek güç. üstelik de pekmez çok faydalıyken piyasadaki çoğu bal genelde safi şekerden oluşuyor.
bu tarz durumlarda;
tatlandırıcılı nescafe,
k-bar,
2 parça bitter ve türk kahvesi,
tarçın ve 2 tk şekerle pişirilmiş elma,
meyveli yoğurt,
küçük bir tabak meyve salatası üzerine 2 ceviz ve bir kaşık pekmez/bal vs dökerek salata yapmak
vs gibi şeyler tercih ediyorum.
güzel seçimlerk-bar bende denedım güzel oluyo gercekten
canım benim ne güzel anlatmışsın ya benim burdan öğreneceğim çok şey var:)
hanımlar öğle yemeklerinizi saat kç gibilerde yiyorsunuz ? ben genelde 3te yiyorum çok mu geç ki ??
bu da geldi bi kilo verir vermez başladı konuşmaya demezsiniz inşallah:) 106 kilodan 72ye düştüm bu taktiklerle 6-7 ayda.3 aydır çok fena koyverip 10 kilo aldım. bunun en büyük sebebi de o kilodan buralara düşünce kendini yeterince iyi hissedip aynı motivasyonla devam edememek. ama noldu montum patlamaya başladıbu sefer sonuna kadar gidip bitireceğim bu işi
canım olur mu hiç ööle şey herkesin görüşleri değerlidir.bak ne güzel kilo vermişsin hiç azımsanmayacak bi rakam bence.sen biraz daha taktik ver bize
kızlarr herkeseee selammmmmgece biraz rahatsız oldugum için bugün geç kalktım bi tost yedim ve çay içtim. şimdi kocaman bi bardak suyumu doldurdum onu içicem bu yazıyı okuyanlar hadi bakalım alın sizde suyu elinizeee bu aradaaa bende istiyorum o cici cetvellerdenn bana yardımcı olurmusuznuzzz lütfennnn
yok insan biraz tedirgin oluyor, ukala gibi görünürüm diye ama bilgi vermeden de duramıyorum, siz kilolu olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyorsanız, ben kendimi bildim bileli şişman ve son bir kaç yıldır da obez olmanın ne demek olduğunu iyi biliyorumo yüzden hemen ne biliyorsam aktarmaya çalışıyorum
aklıma geldikçe yazarım taktikleri. ama buraya aktif olarak yazan herkes zaten az çok bu işin içinde ve pek çok bilgiye sahip. geriye sadece yapmak istemek kalıyor, ama gerçekten istemek. yoksa 2 günlük gazla, pazartesi - salı arası diyetlerle olmuyor maalesef.
her geçen gün, değişen bir bedenle uyanmak, emek vermek, karşılığını almak, bir mucize gibi. bunu hep beraber yaşayacağız
ben bugün ki menümü yazıyorum...büyük ihtimalle akşam giremem çünkü...
sabah : 09:00
2 gevrek ve 3-4 kare beyaz peynir...
şekersiz çay...
ara: 3 tane hazır tavuk köftesi :18: (12:30)
öğlen: bir büyük kase aysberk salatası ve diyet kola (2:00)
ara : 1 portakal
akşam : aslında cezalıyım ama çok acıkırsam salatayı tam bitirememiştim onu yerim...
sürekli yattığım için (çok pis hasta olmuşum da) spor ve hareket az olduğu için özellikle bugünlerde biraz sıkıyorum kendimi... ayy cuma günü ne olcek acaba ?
herkesi öptüm ...
hemen yardımcı olalım canım benim şimdi sen bana boyunu hedef kilonu şimdiki kilonu ve diyete başladığın kilonu yaz yapalım
bu da geldi bi kilo verir vermez başladı konuşmaya demezsiniz inşallah:) 106 kilodan 72ye düştüm bu taktiklerle 6-7 ayda.3 aydır çok fena koyverip 10 kilo aldım. bunun en büyük sebebi de o kilodan buralara düşünce kendini yeterince iyi hissedip aynı motivasyonla devam edememek. ama noldu montum patlamaya başladıbu sefer sonuna kadar gidip bitireceğim bu işi
inşallah canım yaaa.ööle çok istiyorum ki bun u bilemezsin.
ben bugün ki menümü yazıyorum...büyük ihtimalle akşam giremem çünkü...
sabah : 09:00
2 gevrek ve 3-4 kare beyaz peynir...
şekersiz çay...
ara: 3 tane hazır tavuk köftesi :18: (12:30)
öğlen: bir büyük kase aysberk salatası ve diyet kola (2:00)
ara : 1 portakal
akşam : aslında cezalıyım ama çok acıkırsam salatayı tam bitirememiştim onu yerim...
sürekli yattığım için (çok pis hasta olmuşum da) spor ve hareket az olduğu için özellikle bugünlerde biraz sıkıyorum kendimi... ayy cuma günü ne olcek acaba ?
herkesi öptüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?