- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
hemen yazıyorum canım boyum 176cm hedef kilom 65 şimdiki kilom 71.5-72 diyet olayına daha dün başladım şöyle cicili bicili bi cetvel istiyorumşididen teşekkürlerrrr
oyy bebiştemi var seninn ne güzell çok teşekkür ediyorum canımmm
bezdolap süpersinhergün yavaş yavaş ve köklü değişimler...uğrunda emek harcanan saatler...gittikçe hedefe doğru ilerleyen yeni güne başlamanın heyecanı...
inşallah canım yaaa.ööle çok istiyorum ki bun u bilemezsin.
herkesin bilgisine ihtiyacımız var canım
sonuçta ben bişeyi yanlış yapıyorsam uyarakcaksın tabi ki
birbirimize destek için burdayız
ayy hemde ikiside bebekk allah bağışlasın canım benim allah kolaylık versin.. ben 26 yaşındayım öğretmenim ama atanamayanlardanyaza da evleniyorum inşallahhh
nidah sevgili rakibm nasılsın?nasıl gidiyor bu hafta.
niğdelim sen nasılsın tatlım?bak yalnız bırakmıcam seni haaa.sakın sen de kendini bırakma öpüyorumm:90:
tabi hemde 2 tane batuhan ve gözde batu 19 aylık,gözdemde daha 7 aylık onlarla geçiyo vakit napalım ee sen nasıl birisin ben 22yaşındayım bu arada senin yaş kaç?
senin çok bi kilon yok canım verirsin 1-2 aya kadar
inşallah önce kilolar gider sonra ataman gelir
tabi hemde 2 tane batuhan ve gözde batu 19 aylık,gözdemde daha 7 aylık onlarla geçiyo vakit napalım ee sen nasıl birisin ben 22yaşındayım bu arada senin yaş kaç?
ayy hemde ikiside bebekk allah bağışlasın canım benim allah kolaylık versin.. ben 26 yaşındayım öğretmenim ama atanamayanlardanyaza da evleniyorum inşallahhh
ayy hemde ikiside bebekk allah bağışlasın canım benim allah kolaylık versin.. ben 26 yaşındayım öğretmenim ama atanamayanlardanyaza da evleniyorum inşallahhh [/QUOT
anaaa benim gibi ben de atanamayan öğretmenim
Allah analı babalı büyütsün canım
canım çok teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre verir inşallah emeklerini boşa çıkarmaz... 6 kiloyu 1.5 ayda falan veririm dimiii?? çünkü nisanda gelinlik bakmaya başlıcam kilolar gitmiş olsun istiyorumm :)
çok göstermiyorum boy olduğu için ama simitler canımı sıkıyorr :84: çok sevdim burayı inanıyorum vericem kilolaları triendy benim çizelge nasıl ilerleyecek senmi kontrol etceksin onu :) burningflame sen ne öğretmenisin canım? o kadar çok ki bizimle aynı kaderi paylaşan inşallah mesleğimizi yapabilirzz...
ben ingilizce öğretmenliği mezunuyum canım ama ayıptır sölemesi atanamamak benim mallığımdan.yoksa o bölümden atanmak biraz daha kolay sen ne öğretmenisin inşallah senin için herşey güzel olur.
çok göstermiyorum boy olduğu için ama simitler canımı sıkıyorr :84: çok sevdim burayı inanıyorum vericem kilolaları triendy benim çizelge nasıl ilerleyecek senmi kontrol etceksin onu :) burningflame sen ne öğretmenisin canım? o kadar çok ki bizimle aynı kaderi paylaşan inşallah mesleğimizi yapabilirzz...
estagfrullah canım inşallah atanırsın sende... bende biyoloji öğretmeniyim 85 aldım ve atanamadımmbak yine canım sıkıldı gidip çikolata yemek istiyorummmmm ( ama yemicem su içicem hadi okuyan herkes benimle birlikte su içsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?