70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyy bebiştemi var seninn ne güzell çok teşekkür ediyorum canımmm

tabi hemde 2 tane batuhan ve gözde batu 19 aylık,gözdemde daha 7 aylık onlarla geçiyo vakit napalım ee sen nasıl birisin ben 22yaşındayım bu arada senin yaş kaç?

ayy hemde ikiside bebekk allah bağışlasın canım benim allah kolaylık versin.. ben 26 yaşındayım öğretmenim ama atanamayanlardan yaza da evleniyorum inşallahhh

bezdolap süpersin hergün yavaş yavaş ve köklü değişimler...uğrunda emek harcanan saatler...gittikçe hedefe doğru ilerleyen yeni güne başlamanın heyecanı...

inşallah canım yaaa.ööle çok istiyorum ki bun u bilemezsin.

herkesin bilgisine ihtiyacımız var canım
sonuçta ben bişeyi yanlış yapıyorsam uyarakcaksın tabi ki
birbirimize destek için burdayız

sağolun kızlar bence bugün iyi gaza geldik :) hadi bakalım cumaya az kaldı

ayy hemde ikiside bebekk allah bağışlasın canım benim allah kolaylık versin.. ben 26 yaşındayım öğretmenim ama atanamayanlardan yaza da evleniyorum inşallahhh

senin çok bi kilon yok canım verirsin 1-2 aya kadar
inşallah önce kilolar gider sonra ataman gelir

nidah sevgili rakibm nasılsın?nasıl gidiyor bu hafta.

niğdelim sen nasılsın tatlım?bak yalnız bırakmıcam seni haaa.sakın sen de kendini bırakma öpüyorumm:90:

sehercim geçen haftayla aynı yiyorum ama daha az kilo verdim yavaşlıyo metabolizmam galbaa..

ama fena değilim.. senin nasıl? 60lar bekleyin bizi

tabi hemde 2 tane batuhan ve gözde batu 19 aylık,gözdemde daha 7 aylık onlarla geçiyo vakit napalım ee sen nasıl birisin ben 22yaşındayım bu arada senin yaş kaç?

oo maşallah Allah bağışlasın canım benim de bi oğlum var 9 aylık. 2si birden vuuu ben 1iyle başedemiom çok zor ya gece uyumaz kuduruk bişe:)

senin çok bi kilon yok canım verirsin 1-2 aya kadar
inşallah önce kilolar gider sonra ataman gelir

canım çok teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre verir inşallah emeklerini boşa çıkarmaz... 6 kiloyu 1.5 ayda falan veririm dimiii?? çünkü nisanda gelinlik bakmaya başlıcam kilolar gitmiş olsun istiyorumm :)

ay inşallah canım allah tamamını erdirir,, verirsin kiloları bence pek kilon yok okadar boyunda maşallahı var valla göstermiyosundur kilonu okadar ben bile 1.68 boyum 76 kilom hiç belli olmuyo okadar sende hiiiiiiç belli değildir

Son düzenleme:
çok göstermiyorum boy olduğu için ama simitler canımı sıkıyorr :84: çok sevdim burayı inanıyorum vericem kilolaları triendy benim çizelge nasıl ilerleyecek senmi kontrol etceksin onu :) burningflame sen ne öğretmenisin canım? o kadar çok ki bizimle aynı kaderi paylaşan inşallah mesleğimizi yapabilirzz...

dikkat edersen verirsin canım
eğer gelinliği diktireceksen üstüne göre daraltılıyor zaaten benim o şekilde 2 kere daraltılmıştı

ben ingilizce öğretmenliği mezunuyum canım ama ayıptır sölemesi atanamamak benim mallığımdan.yoksa o bölümden atanmak biraz daha kolay sen ne öğretmenisin inşallah senin için herşey güzel olur.

ben ingilizce öğretmenliği mezunuyum canım ama ayıptır sölemesi atanamamak benim mallığımdan.yoksa o bölümden atanmak biraz daha kolay sen ne öğretmenisin inşallah senin için herşey güzel olur.

estagfrullah canım inşallah atanırsın sende... bende biyoloji öğretmeniyim 85 aldım ve atanamadımm bak yine canım sıkıldı gidip çikolata yemek istiyorummmmm ( ama yemicem su içicem hadi okuyan herkes benimle birlikte su içsin.....

hayır canım ben kontrol etmiyorum sen kilo verdikçe değiştiriyorsun ama yapamıycaksan nezaman
istersen ben değiştiririm sana

ay o simitler yok mu beni deli ediyor
göbeği içine çekerek kurtarırsın da o simitler kotlarda pırtlayınca sinir oluyorum :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…