70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooo maşallah ben görmeyeli epeyi bir yol katetmişsiniz kızlar süpersiniz
yeni gelen arkadaşlarımızda olmuş hoş geldiniz
ben bi kaç gündür giremiyorum,diyetime gelince şuan iyi bakalım hayırlısı cuma günü neler olacak ama ben size güveniyorum ya sizler harikasınız :18::18:

arkadaşlar;üzülerek söylüyorum ben belki bu haftadan sonra birdaha giremeyebilirim bazı sebeplerden dolayı bu yüzden sizden KAPTAN SEÇİMİ için yardım bekliyorum.cuma günü kilo bildirimi sonrası görevi teslim etmek istiyorum.hoş cuma günü girebileceğim bile meçhul ya ama son görevim inşallah gelirim.umarım anlayış gösterirsiniz.şimdi çıkmam lazım :58:

Bugünkü menüm:

SABAH
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Yarım domates
Yarım salatalık

ARA
1 bardak süt

ÖĞLE
2 köfte büyüklüğünde ızgara tavuk
1 kase salata

ARA
2 kuru kayısı

Akşamı da çorba+ salata şeklinde düşünüyorum...Gece de süt ya da meyve ile idare ederim artık...

ya ben yanlis birseymi yazdim kimse yazima yorum yapmamis........

slm citirlar aksaminiz guzeliklerle dolsun
menum
sabah limonlu sicak su
kavalti
1 kaynatilmis yumurta
4tane zeytin
2 catal beyaz peynir
1 kucuk salatalik 1 kucuk domates
1 dilim tb ekmegi

ara
1 tane elma

oglen
biraz pilav
biraz zeytinyagli yesil fasulye (ikisi yarim tabak)

ara
1 tane form cay

aksam

bir bucuk kepce iskembe corbasi
biraz rokka limonlanmis

yatana kadar 3.5 l su 1 form cay

canim bence menun cok guzel......

Sabah :ekmek-peynir-su
ara;salata
öğlen:çorba-salata
ara:salata
akşam:tavuk-salata-1 dilim ekmek
2 litre su ve 1 bardak 5 i bir yerde

hanımlar öğle yemeklerinizi saat kç gibilerde yiyorsunuz ? ben genelde 3te yiyorum çok mu geç ki ??

canım saat 3 biraz geç gibi tabiki kahvaltını kaçta yaptığınıda bağlı biraz. Diyetisyenin bana enson yemek yemem için söyledği saatler
sabah : 9:30
öğlen : 2:30
akşam : 8:30 en geç saatler

Bence menüne salata da eklemelisin

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar hanımlar :)

Bugün misafirlikteydim, abur cuburdan ve zararlı şeylerden başka hiçbir şey sunmadılar.
Önce sabrettim ama açlıktan gözüm döndüğü anda fazlaya kaçmadan bir şeyler yemeye çalıştım
İstediğim gibi bir gün geçiremedim maalesef.

sabah
2 bardak tek şekerli çay
2 dilim kepek ekmeği
4 tane zeytin
40 gr peynir

günün geri kalanında
tek şekerli kahve
2 mini halley
1 dilim kek
1 bardak asitli içecek
4 yağlı gevrek (kutularda satılan miniklerden)

Eve dönerken de pide tavuk döner ile ayran aldım kendime çünkü bu kadar abur cubur nedeniyle fena oldum

1,5 saat normal tempoda gezdim, bugün tek sporum bu.
1-2 bardak dışında hiç su içmedim

arkadaşlar ben topikden ayrıldım 2-3 hafta burdaydım ama aradıgımı bulamadım
örnegin siz ne yazarsanız yazın bir yorum taş çatlasın 2 yorum geliyor ama bazıları burda tanışmış kaynaşmış normal tabi onlardan berii ii geceler dese on tane cvp yazılıyo ee biz kendi kendimize takılıyoruz nese bu benle alakalı tabi aama olmadı herkese kolay gelsin kilolar gitsin diyorum bybyby

menün güzel görünüyor hayatım

hanımlar öğle yemeklerinizi saat kç gibilerde yiyorsunuz ? ben genelde 3te yiyorum çok mu geç ki ??
Bebebqim ben kahvaltımı sabah 7de yaptıqım için öqle yemeqim 11-12 gibi oluyor
nillcim çok geömiş olsun cnm kendine iyi bak bebeqim gelin olacaksın sen
hayatım menün gayet güzel köftelerde hiç sorun yok rahat ol cnm

nilimmmmmmmm yapmaa nolursunnn bırakma bizlerii özel deqilse neden gelemiceksin yada özelime yaz canım hiçmi gelemiceksin off nilimmm yaaa öoralim sıfır olduu ben senden başka kaptaannnnnnnn istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........

slm hanımlarrrr
nilimmmm... nereye kuzumm bugün giremedim zaten şu tatiller bana hiç yaramıyoooo bi bitseydi:26::26:
nereye gidiyorsunnnn bikaç hafta izin verelim ama tamamen bırakma biziiiiii işini halleder dönersin olmazmııııı

menüm
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim pastırma
beyaz peynir
kaşar peynir
form çayı

ara
küçük bir mandalina

öqlen
2 kaşık bamya yemeqi
2 kaşık pırasa

3 gibi
2 çatal pirinç salatası
1 parmak kadar sütlü tatlı
poçanın 3te biri
böreqin 3te biri
yeşilçay

akşam
yok

ara
yok

1.5 litre su..

NİLİMMMM NOLUR GİTME CANIMM SENİ ÇOK SEVİYORUMMM

selam çıtır olma yolunda emın adımlarla ılerleyen hatunlar
bugün kendımı kutlarım cook ıyıydımmm
sabah
1 kase flakes
ara 1 bardak yesıl cay
oglen 1 dılım kızarmıs ekmek+3 yemek kasıgı yogurt
ara 1 mandalına
aksam 1 kase kocaman akdenız salatası
veee hepsının yanında 3 lıtre su ıctım...

yarın kapalı yuzme havuzunda yuzmeye baslıyorum sızce bır faydası olurmu bacaklarım kalında :2:
haftada 6 saat yuzecegım oyle anlastıkk.. tavsıyenız varmı bu konuda..

nilimmm nereye gidiyosun yaaa ama bak herkes üzülüyo lütfen bırakma.çok giremiyorsun ama biz razıyız.sen gitme.istresen biraz tatil yap olur muuu???
ya ben yanlis birseymi yazdim kimse yazima yorum yapmamis........
yapacak yüzümüz mü var sankiii???doğru söze ne denir tatlımmmm

canım niye ööle diyosun bak bu zaman alıyor ben de çok eski değilim yeniyim benim de her yorumuma cvp gelmiyor ama ben kendim için buradayım.bak gitme gel seninle rakip olalım olur muuu?gerçi bi daha girer misin bilmiyorum ama.cevap bekliyorum öpüldünn
niğdelim tatlım hala giremedin heralde.bu saat farkı olmuyor yani.aslında ben geç saatlere kadar takılırdım ama bebiş çok yoruyo beni.erken kalk erken yat prensibiyle hareket ediyormm:90:

yüzme çok güzel bir spor kesinlikle gitmelisin cnm tabiki faydası olur kolar ve bacaklar çok güzel çalışıyor başarılar cnm bnmde cumartesi günü ehliyet sınavım var dua edin kızlar..

yüzme çok güzel bir spor kesinlikle gitmelisin cnm tabiki faydası olur kolar ve bacaklar çok güzel çalışıyor başarılar cnm bnmde cumartesi günü ehliyet sınavım var dua edin kızlar..

ınsallah gecersın tatlım zaten motor en zor olan ona yuklen bıde gecmıs yılların sorularına bak genelde onlardan cıkıyor.. menume yorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…