hayır canım ben kontrol etmiyorum sen kilo verdikçe değiştiriyorsun ama yapamıycaksan nezaman
istersen ben değiştiririm sana
slm gelecegin citir bayanlari ya ben artik sayfaya girmeye korkuyorum bazi arkadaslarin menuleri hemen hemen hergun kacamakla dolu biraz durun ya boyle kilo vermek yerine aliriz ya tabi arda bir olmali kacamaklar ama hergun olmazki kendinize gelin arkadaslar boyle yaparsak gelecegin citir bayanlari unvani yerine sisko unvaniyla kaliriz hadi biraz gayret edelim az kacamakla daha cok kilo verelim bize sisko diyenlere bir ders verelim
Bugünkü menüm:
SABAH
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
ARA
1 bardak süt
ÖĞLE
2 köfte büyüklüğünde ızgara tavuk
1 kase salata
ARA
2 kuru kayısı
Akşamı da çorba+ salata şeklinde düşünüyorum...Gece de süt ya da meyve ile idare ederim artık...
hanımlar öğle yemeklerinizi saat kç gibilerde yiyorsunuz ? ben genelde 3te yiyorum çok mu geç ki ??
slm citirlar aksaminiz guzeliklerle dolsun
menum
sabah limonlu sicak su
kavalti
1 kaynatilmis yumurta
4tane zeytin
2 catal beyaz peynir
1 kucuk salatalik 1 kucuk domates
1 dilim tb ekmegi
ara
1 tane elma
oglen
biraz pilav
biraz zeytinyagli yesil fasulye (ikisi yarim tabak)
ara
1 tane form cay
aksam
bir bucuk kepce iskembe corbasi
biraz rokka limonlanmis
yatana kadar 3.5 l su 1 form cay
ay o simitler yok mu beni deli ediyor
göbeği içine çekerek kurtarırsın da o simitler kotlarda pırtlayınca sinir oluyorum :84::84:
Bence menüne salata da eklemelisin
menün güzel görünüyor hayatımaynen öyle. mesela artık bizi sıkıntıya düşüren günlük soruyu şu şekilde yapalım:)
"yarın ne pişirsem?"
benim planım hazır meselaöğlen 2köfte, çorba, salata, dünden kalan pilavdan 2 kaşık
akşam da ıspanak yapacağım
Bebebqim ben kahvaltımı sabah 7de yaptıqım için öqle yemeqim 11-12 gibi oluyorhanımlar öğle yemeklerinizi saat kç gibilerde yiyorsunuz ? ben genelde 3te yiyorum çok mu geç ki ??
nillcim çok geömiş olsun cnm kendine iyi bak bebeqim gelin olacaksın senkızlarr herkeseee selammmmmgece biraz rahatsız oldugum için bugün geç kalktım bi tost yedim ve çay içtim. şimdi kocaman bi bardak suyumu doldurdum onu içicem bu yazıyı okuyanlar hadi bakalım alın sizde suyu elinizeee bu aradaaa bende istiyorum o cici cetvellerdenn bana yardımcı olurmusuznuzzz lütfennnn
hayatım menün gayet güzel köftelerde hiç sorun yok rahat ol cnmben bugün ki menümü yazıyorum...büyük ihtimalle akşam giremem çünkü...
sabah : 09:00
2 gevrek ve 3-4 kare beyaz peynir...
şekersiz çay...
ara: 3 tane hazır tavuk köftesi :18: (12:30)
öğlen: bir büyük kase aysberk salatası ve diyet kola (2:00)
ara : 1 portakal
akşam : aslında cezalıyım ama çok acıkırsam salatayı tam bitirememiştim onu yerim...
sürekli yattığım için (çok pis hasta olmuşum da) spor ve hareket az olduğu için özellikle bugünlerde biraz sıkıyorum kendimi... ayy cuma günü ne olcek acaba ?
herkesi öptüm ...
oooo maşallah ben görmeyeli epeyi bir yol katetmişsiniz kızlar süpersiniz
yeni gelen arkadaşlarımızda olmuş hoş geldiniz
ben bi kaç gündür giremiyorum,diyetime gelince şuan iyi bakalım hayırlısı cuma günü neler olacak ama ben size güveniyorum ya sizler harikasınız:18::18:
arkadaşlar;üzülerek söylüyorum ben belki bu haftadan sonra birdaha giremeyebilirim bazı sebeplerden dolayı bu yüzden sizden KAPTAN SEÇİMİ için yardım bekliyorum.cuma günü kilo bildirimi sonrası görevi teslim etmek istiyorum.hoş cuma günü girebileceğim bile meçhul ya ama son görevim inşallah gelirim. umarım anlayış gösterirsiniz.şimdi çıkmam lazım :58:
nilimmm nereye gidiyosun yaaa ama bak herkes üzülüyo lütfen bırakma.çok giremiyorsun ama biz razıyız.sen gitme.istresen biraz tatil yap olur muuu???oooo maşallah ben görmeyeli epeyi bir yol katetmişsiniz kızlar süpersiniz
yeni gelen arkadaşlarımızda olmuş hoş geldiniz
ben bi kaç gündür giremiyorum,diyetime gelince şuan iyi bakalım hayırlısı cuma günü neler olacak ama ben size güveniyorum ya sizler harikasınız:18::18:
arkadaşlar;üzülerek söylüyorum ben belki bu haftadan sonra birdaha giremeyebilirim bazı sebeplerden dolayı bu yüzden sizden KAPTAN SEÇİMİ için yardım bekliyorum.cuma günü kilo bildirimi sonrası görevi teslim etmek istiyorum.hoş cuma günü girebileceğim bile meçhul ya ama son görevim inşallah gelirim. umarım anlayış gösterirsiniz.şimdi çıkmam lazım :58:
yapacak yüzümüz mü var sankiii???doğru söze ne denir tatlımmmmya ben yanlis birseymi yazdim kimse yazima yorum yapmamis........
arkadaşlar ben topikden ayrıldım 2-3 hafta burdaydım ama aradıgımı bulamadım
örnegin siz ne yazarsanız yazın bir yorum taş çatlasın 2 yorum geliyor ama bazıları burda tanışmış kaynaşmış normal tabi onlardan berii ii geceler dese on tane cvp yazılıyo ee biz kendi kendimize takılıyoruz nese bu benle alakalı tabi aama olmadı herkese kolay gelsin kilolar gitsin diyorum bybyby
selam çıtır olma yolunda emın adımlarla ılerleyen hatunlar
bugün kendımı kutlarım cook ıyıydımmm
sabah
1 kase flakes
ara 1 bardak yesıl cay
oglen 1 dılım kızarmıs ekmek+3 yemek kasıgı yogurt
ara 1 mandalına
aksam 1 kase kocaman akdenız salatası
veee hepsının yanında 3 lıtre su ıctım...
yarın kapalı yuzme havuzunda yuzmeye baslıyorum sızce bır faydası olurmu bacaklarım kalında :2:
haftada 6 saat yuzecegım oyle anlastıkk.. tavsıyenız varmı bu konuda..
yüzme çok güzel bir spor kesinlikle gitmelisin cnm tabiki faydası olur kolar ve bacaklar çok güzel çalışıyor başarılar cnm bnmde cumartesi günü ehliyet sınavım var dua edin kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?